CAPITAL SOLEILLapte-gel hidratant loțiune după plajă

Îngrijire după expunerea la soare - După plajă

Recomandat după expunerea la soare pentru persoanele cu piele sensibilă.
Lapte-gel aplicat după expunerea la soare pentru adulți, care rehidratează și calmează pielea sensibilă și iritabilă. Formula ultra-revigorantă este absorbită rapid pentru un confort de lungă durată.

   TIPUL DE TENToate tipurile de ten
   UTILIZAREDupă expunerea la soare
   BENEFICIICalmează pielea sensibilă după expunere la soare.

   Alunițe - Ce sunt, cum le protejezi și când devin periculoase

   Fiecare dintre noi are alunițe. Alunițele de pe față sunt numite semne de frumusețe, și numeroase celebrități le datorează acestor mici formațiuni pigmentare o parte din faima și recunoașterea de care se bucură. În secolele trecute, alunițe false realizate din bucăți de mătase sau catifea au fost folosite pentru a ascunde semnele lăsate de variolă. Cu unele alunițe ne naștem, iar altele apar de-a lungul vieții, majoritatea în perioada pubertății. Deseori, alunițele sunt inofensive, dar dacă nu suntem atenți, acestea se pot transforma în melanom și ne pot pune viața în pericol.

   Razele UV și efectul de reflexie: importanța protecției solare pe toată perioada anului

   Pielea are nevoie de protecție UV tot anul, așa că folosește produsele de protecție solară potrivite din gama Idéal Soleil de la Vichy pentru a proteja pielea de efectele nocive ale soarelui, pete solare și hiper-pigmentare