DERMABLEND[CORECTARE 3D] Fond de ten corector cu acțiune de nivelare 16H

Fond de ten - Fond de ten corector

Acoperire ridicată. Corectează textura pielii.

TEN GRAS CU TENDINȚĂ ACNEICĂ
Indicații: acoperă imperfecțiunile și semnele post-acneice ale pielii grase, predispuse la acnee.

   TIPUL DE TENTen mixt-gras cu tendință acneică
   UTILIZAREPe parcursul întregii zile
   BENEFICIIReduce imperfecțiunile cu până la 49%. Aspect mat întreaga zi.
   INDICE DE PROTECȚIE SOLARĂ (SPF)25
   ACOPERIREAcoperire ridicată

   Ten gras - cauze și sfaturi de îngrijire

   eboreea (tenul gras) este o afecțiune dermatologică manifestată prin secreția excesivă a glandelor sebacee, care duce la apariția unei străluciri inestetice a tenului și poate fi asociată și cu blocarea porilor și formarea de leziuni acneice.

   Părul dumneavoastră este afectat de viața cotidiană?

   Există o strânsă corelație între stres și căderea părului. Sunteți prins în acest cerc vicios de prea multă muncă, prea puțin somn, prea puțină dragoste și prea puțin păr?

   Cel mai bun fond de ten - Cum alegi fondul de ten potrivit și cum aplici corect

   Pentru a descoperi cel mai bun fond de ten potrivit tenului tău, trebuie să acorzi suficient timp și să fii atentă la detalii. Fondul de ten, ales corect, în funcție de tipul tenului tău, de tonul acestuia, de gradul de acoperire, de consistență și de luminozitate, conferă pielii un aspect natural, uniform și proaspăt, făcând-o să arate impecabil atât în spațiile luminate artificial, cât și la lumina naturală a zilei. Un fond de ten cumpărat în grabă, după o testare rapidă a nuanței pe încheietura mâinii, îți poate ruina un look altfel construit cu grijă.

   Ce fond de ten să folosesc dacă am acnee?

   Tenul acneic are nevoie de o îngrijire specifică. Fiind, deseori, o consecință a excesului de sebum, e foarte important ca, pe, tenul cu imperfecțiuni să se folosească doar produse de make-up care nu blochează porii. Dacă te confrunți cu semnele acneei, probabil că din trusa ta de înfrumusețare nu lipsește fondul de ten. Ești sigură, însă, că folosești un fond de ten potrivit, care nu stimulează apariția coșurilor și a punctelor negre? Află care sunt caracteristicile pe care trebuie să le aibă un fond de ten dedicat pielii cu probleme!