DERCOS TECHNIQUEȘampon tratament împotriva mătreţii pentru scalp sensibil

ȘAMPOANE PROFESIONALE - Şampon

Simptomele matreții pot fi însoțite de disconfortul scalpului, inclusiv senzații de mâncărime și senzația de supraîncălzire. Dercos a conceput o tehnologie fără sulfați, care calmează scalpul în timp ce acționează asupra eliminării matreții de la prima utilizare, cu acțiune anti-recidivă de 6 săptămâni pentru controlul îndelungat al matreții.

EFICACITATE DEMONSTRATĂ DERMATOLOGIC

 • Acțiune anti-recidivă până la 6 săptămâni.*

  *Testat clinic

  TIPUL DE PĂRPăr sau scalp sensibil
  RECOMANDAREMătreață și scalp sensibil
  UTILIZAREDe câteva ori pe săptămână
  BENEFICIIElimină mătreța și calmează scalpul.

  Sfaturi și produse recomandate pentru îngrijirea părului uscat

  Părul devine uscat atunci când firele de păr nu primesc sau nu rețin suficientă umiditate. Drept rezultat, aspectul său este afectat, arată mai puțin sănătos și lipsit de vitalitate.

  Dermatită seboreică vs. mătreață - Ce reprezintă și cum acționăm?

  De-a lungul vieții, ne putem confrunta cu diferite probleme ale scalpului, care să cauzeze o descuamare excesivă și formarea unor coji cu aspect neplăcut, ce provoacă disconfort. Când se întâmplă acest lucru, este vorba despre dermatită seboreică sau despre mătreață? De fapt, există o legătură între aceste două probleme, dar este important să cunoști diferențele dintre ele, pentru a putea acționa în mod corespunzător.

  Mâncărimile la nivelul scalpului: Cum pot fi ameliorate și tratate?

  Afla totul despre mancarimile la nivelul scalpului: care sunt cauzele lor, cum pot fi ameliorate si tratate, dar si care sunt produsele recomandate.

  Psoriazis pe scalp: Cum se manifestă și cum îl tratăm

  Pielea sensibilă a scalpului poate avea de suferit din cauza unor factori care țin de rutina de îngrijire a părului. Neregulile care apar la nivelul sistemului imunitar pot afecta și ele scalpul. Aceasta este, de fapt, principala cauză a psoriazisului pe scalp. Mai exact, atunci când sistemul imunitar răspunde fals, celulele pielii se multiplică în exces.