DERCOS TECHNIQUEDensi-Solutions - Tratament pentru părul subțire și slăbit cu efect de densificare

Tratamentul părului - Îngrijire

Masa părului este combinația dintre numărul, grosimea și rezistența firelor de păr. Aceasta poate scădea din cauza vârstei părului și a agresiunii mediului.

Tratamentul Densi-Solutions pentru părul subțire și slăbit asociază resveratrolul antioxidant cu Stemoxidina densificatoare pentru a multiplica numărul firelor de păr.

EFICACITATE CLINICĂ DOVEDITĂ SUB CONTROL DERMATOLOGIC

 • Mai multă densitate a părului și regenerarea masei părului în doar 6 săptămâni.*

  *Test clinic, 179 femei, 6 săptămâni

  TIPUL DE PĂRPăr rar și subțiat
  RECOMANDARECăderea părului. Păr subțiat și slăbit
  UTILIZAREDe câteva ori pe săptămână
  BENEFICIICreșterea numărului firelor de păr

  3 trucuri de styling pentru părul subțire

  De la coafarea părului la duș până la a da impresia unui păr mai des folosind feonul, vă prezentăm cum să îmbunătățiți volumul părului dumneavoastră cu aceste trucuri.

  Stresul zilnic: rolul său în problemele de cădere a părului

  Stresul poate părea inevitabil în viața de zi cu zi, fiind generat atât de presiunea volumului de muncă cât și de multiplele probleme zilnice ale vieții urbane. În mod ironic, în aceste vremuri, majoritatea dintre noi ne facem griji despre impactul asupra sănătății generale. Cum poate fi părul nostru afectat în acest context?

  Cocuri, cozi, împletituri... este coafura cea care cauzează căderea părului?

  Experta Vichy în comunicare științifică, Laurie Jacquet, vă dezvăluie ce coafuri să evitați dacă suferiți de căderea părului, precum și cele mai bune trucuri despre cum să aveți grijă de părul fragil.

  Ce se întâmplă toamna? Este anotimpul în care copacilor le cad frunzele, iar oamenilor le cade mai mult păr ca de obicei

  Căderea părului în funcție de anotimp este problematică pentru mulți dintre noi. De ce tinde să ne cadă mai mult păr în octombrie și noiembrie decât în orice altă lună a anului? Aflați totul citind articolul.