DERCOS TECHNIQUEDensi-Solutions - Balsam pentru părul subțire și slăbit cu efect de densificare

Balsam de păr - Îngrijire

Masa părului este combinația dintre numărul, grosimea și rezistența părului. Aceasta poate scădea fiind influențată de vârsta părului și de agresiunile mediului.

Balsamul de păr Densi-Solutions conține Ceramide reparatoare și ceară de Candelilla. Hidratează scalpul aducând în același timp îngrijire, fermitate și strălucire părului, fără să-l cântărească.

EFICACITATE DERMATOLOGICĂ

 • +62% volum după 1 utilizare după utilizarea șamponului pentru creștere a densității Densi-Solutions.

  *Test instrumental

  TIPUL DE PĂRPăr rar și subțiat
  RECOMANDARECăderea părului. Păr subțiat și slăbit
  UTILIZAREDe câteva ori pe săptămână
  BENEFICIICrește rezistența părului

  Păr subțire și fragil? Sfaturi și trucuri utile de îngrijire

  Ai părul subțire, lipsit de volum și formă? Orice coafură pe care o încerci nu îți aduce rezultatele pe care ți le dorești? Ei bine, un păr moale sau subțire nu ar trebui să îți mai dea bătăi de cap imediat cum pui în aplicare câteva trucuri inteligente de îngrijire. Află cum trebuie să îți aranjezi părul pentru a obține rezultate spectaculoase!

  5 trucuri de îngrijire pentru îndesirea părului

  Părul des și sănătos este unul dintre elementele care redau esența feminității și a frumuseții. Bogăția și frumusețea podoabei capilare depinde, însă, de mai mulți factori, alături de care are un rol esențial și rutina de îngrijire pe care o adopți.

  Care este cel mai bun tratament împotriva căderii părului?

  Căderea părului este o problemă cu care se confruntă atât femeile, cât și bărbații. Deși reprezintă, pentru mulți, doar un motiv de îngrijorare din punct de vedere estetic, căderea părului este un fenomen destul de complex, care poate avea cauze multiple.

  Fiecare dintre noi am experimentat, la un moment dat, această problemă, fie ca urmare a perioadelor stresante, fie pe fondul unor afecțiuni genetice sau hormonale.

  Căderea părului în sarcină: cauze, prevenție, recomandări de produse

  Sarcina declanșează o serie de schimbări la nivelul corpului mămicii, modificări care afectează sănătatea unghiilor, a pielii dar mai ales a părului.
  Deși fiecare dintre aceste manifestări care apar pe parcursul gravidiei nu prezintă un risc major, ele creează, de cele mai multe ori, neplăceri și disconfort femeilor.