Tratați scalpul sensibil fără a compromite frumusețea părului

Tratamente și sfaturi pentru un scalp calmat și un păr sănătos.

261 - exp - 01.01.2100.jpg

1. Tratament pentru un scalp sensibil

Dacă suferiți de mâncărime, senzație de arsură, usturime sau exfolieri ale scalpului este important să îl tratați cu un șampon special conceput pentru scalp sensibil. În cazul în care veți folosi un șampon obișnuit acesta poate fi prea agresiv pentru scalpul dumneavoastră datorită formulei pe bază de detergent și riscați să vă fie agravate simptomele.

2. Beneficiile unui șampon delicat și calmant pentru păr

Chiar dacă tratați scalpul, nu trebuie să uitați de păr. Un șampon calmant conceput pentru a nu irita scalpul are, de asemenea, beneficii pentru firul de păr. Șampoanele obișnuite conțin sulfați, în timp ce șampoanele pentru scalp sensibil au formule cu un conținut redus de sulfați sau chiar fără sulfați. De ce ? Deoarece sulfații pot fi responsabili pentru sensibilizarea scalpului. Rezultatul opus se poate, de asemenea, să apară : atunci când părului îi lipsesc uleiuri naturale, epiderma stimulează producerea în exces a sebumului.

3. Alte sfaturi pentru a evita un scalp sensibil și un păr deteriorat.

De obicei, atunci cand scalpul are probleme, și părul va avea. Sensibilitatea scalpului și deteriorarea părului pot fi rezultatul acțiunii unor factori zilnici. Temperatura, de exemplu, are un rol important în sănătatea scalpului și a părului. Soarele poate afecta părul și dacă uitați să purtați o pălarie riscați să aveți arsuri pe pielea sensibilă a scalpului. De asemenea, vântul rece de iarnă și ploaia au un efect teribil asupra părului, și pot cauza sensibilizarea scalpului dacă treceți rapid de la temperaturi foarte ridicate la temperaturi scăzute.Dieta este de asemenea un element important în îngrijirea părului și a scalpului. Ce intră în corpul dumneavoastră se vede la exterior. Se poate spune că dacă abuzați de alimente în perioada sărbătorilor iar efectul se vede pe piele sunt șanse mari ca în curând acest abuz să aibă consecințe și asupra părului și scalpului.

Echilibrul este foarte important. Multe dintre noi se bazează pe instrumente de styling în fiecare zi, ca parte din rutina noastră de dimineață, însă ele pot fi dăunătoare pentru păr și scalp. Dacă de regulă vă dați seama imediat atunci când vă ardeți părul sau pielea, deseori efectele pe termen lung trec neobservate luni de zile, iar calitatea părului se deteriorează treptat. Încercați să evitați pe cât posibil utilizarea uscătoarelor de păr, ondulatoarelor, etc. și întotdeaunafolosiți înainte produse de protecție împotriva surselor de căldură. Cât despre scalp, doar asigurați-vă că stați departe de rădăcini!

Data publicării:

Produse recomandate

DERCOS TECHNIQUE

Aminexil Clinical 5 - Femei

Tratamentul părului - Tratament împotriva căderii părului

DERCOS TECHNIQUE

Aminexil Clinical 5 - Regenerare Păr Bărbați

Tratamentul părului - Tratament împotriva căderii părului

Cele mai citite articole