getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = RO Test : 'RO/'

OK

OKAnulare

V-ați înregistrat cu succes!

Închideți

Slow Âge testat în condiții reale de viață

Slow Âge testat în condiții reale de viață

Am discutat cu Sabin Laquieze, dermatolog responsabil de centrul independent de cercetare biomedicală, care a condus testele cosmetice pentru produsele Slow Âge de la Vichy.

Î: Slow Âge a suferit testarea fără precedent. Ne puteți spune mai mult?

R: Pentru prima dată, Vichy a comparat eficacitatea noului produs Slow Âge pe un grup de femei care foloseau produselor lor obișnuite de îngrijire.

Î: Ce motivație există în spatele acestui studiu clinic? Cum a ajuns ideea să evolueze?

R: Ideea a fost de a demonstra eficacitatea produsului în timp și în condiții reale, cu femei reale, mai mult decât doar teste de laborator.

Î: Care a fost scopul formatului de testare?

R: Scopul a fost de a avea două grupuri identice din punct de vedere clinic, expuse influenței a noua factori din expozom (variabilele externe, precum UV, poluare, tutun sau climatizare comandată automat și variabilele interne, cum ar fi oboseala, stresul de emoție, obiceiurile alimentare și de somn) și în special ca cele două grupuri să fi primit aceeași expunere UV. Deoarece erau perfect potrivite, comparațiile au fost valabile.

Î: Cât de multe femei au participat la acest test și în ce condiții?

R: 120 de femei au luat parte, împărțite în două grupe. Un grup a utilizat Slow Âge și celelalte au continuat cu îngrijirea obișnuită a tenului. Am interogat femeile în timpul fazei de recrutare pentru a verifica prezența criteriilor clinice, cu un stil de viață mediu și factori emoționali. Femeile  selectate au primit o brățară cu senzor UV și s-au întors la fiecare 15 de zile pentru se măsura valorile UVA. Studiul a durat două luni și evaluările clinice au fost inițial realizate la începutul testării și mai apoi la finalul testării.

Î: De ce era vitală măsurarea impactul UV?

R: Toate probele arată că razele UV au un impact major asupra îmbătrânirii pielii, fiind 80% responsabil de acest proces. Un factor cu o influență identică pentru cele două grupuri a fost de asemenea comparat. Acest lucru este în mod normal realizat în cadrul unui laborator controlat, astfel încât expunerea UV și monitorizarea brățării era singura modalitate de a fi la fel de riguroși ca și în viața reală.

Î: Puteți divulga unele dintre rezultatele studiului?

R: Am descoperit că atunci când am comparat grupul care urma tratamentul cu produse obișnuite, grupul Slow Âge a remarcat o reducere mai puternică a apariției punctelor negre, a ridurilor pe obraji, pierderea voiciunii și vizibilitatea porilor. În general, majoritatea persoanelor din grupul care utiliza produsul Slow Âge a raportat că tenul lor se simțea mai calm (97%), mai neted (92%), mai luminos (81%) imediat după schimbare, în timp ce după opt săptămâni, 89% au raportat că tenul lor a devenit mai moale, 87% că tenul lor a devenit mai sănătos, în timp ce 71% că tenul lor a devenit mai puternic.

Produse recomandate

  • Fluid zilnic pentru corectarea și încetinirea apariției semnelor de îmbătrânire a tenului SPF 25
  • go to top