OK

OK Anulare

V-ați înregistrat cu succes!

Închideți

Slow Âge testat în condiții reale de viață

Medicul specialist dermatolog, Sabin Laquieze, responsabilul centrului independent de cercetare biomedicală, răspunde întrebărilor ce au în prim plan produsul Slow Age de la Vichy.

Slow Âge testat în condiții reale de viață

Î: Slow Age a suferit o testare fără precedent. Ne puteți spune mai mult?

R: Pentru prima dată, Vichy a comparat eficacitatea noului produs Slow Age, pe un grup mai mare de femei. Toate acestea foloseau produse obișnuite de îngrijire.

Î: Ce motivație există în spatele studiului clinic? Cum evoluează ideea?

R: Ideea a fost de a demonstra eficacitatea produsului în timp și în condiții reale, cu femei obișnuite. Studiul clinic a fost considerat mai mult decât un simplu test de laborator.

Î: Care a fost scopului formatului de testare?

R: Scopul a fost de a forma două grupuri identice din punct de vedere clinic, care să fie expuse influenței a nouă factori din expozom precum: variabile externe, UV, poluare, tutun sau climatizare comandată automat și variabile interne precum oboseala, stresul de emoție, obiceiuri alimentare și somn. Cele două grupuri au primit aceeași expunere UV, iar comparațiile au fost valabile.

Î: Câte femei au participat la test și în ce condiții?

R: Au participat 120 de femei, împărțite în două grupe. Un gru a folosit Slow Age și celelalte au continuat cu îngrijirea obișnuită pe care o aveau. Femeile au fost întrebate încă de la începerea proiectului mai multe lucruri, pentru a verifica prezența criteriilor clinice, cu un stil de viață mediu și factori emoționali. Femeile care au fost selectate au primit o brățară cu senzor UV și s-au întors după 15 zile pentru a măsura valorile UVA. Studiul a durat două luni ți evaluările clinice au fost inițial realizate la începutul testării și mai apoi la finalul testării.

Î: De ce era importantă măsurarea impactului UV?

R: Toate problemele arată că razele UV au un impact major asupra îmbătrânirii pielii, fiind 80% responsabil de acest proces. Acest lucru este realizat în mod normal în cadrul unui laborator controlat, astfel încât expunerea UV și monitorizarea brățării fiind singura modalitate de a fi la fel de riguroși ca și în viața reală.

Î: Puteți divulga unele dintre rezultatele studiului?

R: Am descoperit că în momentul în care am comparat grupul, care urma tratamentului cu produse obișnuite, grupul Slow Age a remarcat o reducere mai puternică a apariției punctelor negre, a ridurilor pe obraji, pierderea voiciunii și vizibilitatea porilor. În general, majoritatea persoanelor din grup care foloseau produsul Slow Age a raportat că ăși simțeau tenul multmai calm, 97%, mai neted 92%, mai luminos 81%. Imediat după schimbare, în timp ce după 8 săptămâni, 89% au raportat că tenul lor a devenit mult mai moale, 87% că tenul a devenit mult mai sănătos, în timp ce 71% au raportat că tenul lor a devenit mult mai puternic.

Produse recomandate

Collagen Specialist Cremă de noapte

Collagen Specialist Cremă de noapte

( 4 Păreri )

Cel mai vândut

Cremă antirid și fermitate

Cremă antirid și fermitate

CREMĂ B3<br />PENTRU PETE PIGMENTARE<br />SPF 50

CREMĂ B3
PENTRU PETE PIGMENTARE
SPF 50

( 95 Păreri )

go to top