getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = RO Test : 'RO/'

OK

OKAnulare

V-ați înregistrat cu succes!

Închideți

Slow Âge - cea mai bună tehnologie de îngrijire a pielii într-un singur tratament

Slow Âge - cea mai bună tehnologie de îngrijire a pielii într-un singur tratament

Vichy introduce Slow Âge, ultima inovație în materie de tratament al pielii, acționând asupra daunelor aduse zilnic de către expozom pentru a ajuta pielea să îmbătrânească natural, frumos, cu grație.

Cum fac ingredientele produsului să lucreze împreună în cadrul formulelor filtrate?

Pentru  a se asigura de o integrare de succes a ingredientelor în formulă, Vichy a efectuat numeroase screening-uri ale produselor pentru  a monitoriza nivelurile ridicate de SPF ale Slow Âge împreună cu Baicalina antioxidantă, cât și folosindu-se ultima tehnologie pentru a se satisface așteptările clientului referitoare la parfumul produselor.

Cum au fost integrate cu succes în cadrul formulei ingredientele active din gama Slow Âge?

Capacitatea elementelor active din formulă (Apa Termală Vichy, Baicalina, Bifidusul) au fost păstrate de către introducerea Baicalinei și a Bifidusului la o temperatură redusă (mai puțin de 45°C) pentru a putea evita orice fel de scădere a eficienței legate de căldură.

Cum a fost dezvoltată textura produsului astfel încât să nu devină grasă sau lipicioasă în ciuda formulei sale cu filtre de protecție UV?

Combinarea tuturor ingredientelor active ale formulei cât și filtrele UV în cadrul unei texturi senzoriale, ultra-fine a reprezentat o mare realizare. Pentru  a putea contracara senzația de gras și aspectul de alb pe care filtrele UV le lasă de obicei, Laboratoarele Vichy au integrat un amestec de ceruri specifice în cadrul formulei pentru a optimiza absorbția în piele cât și siliciul pentru o senzație de suprafață catifelată. Această textură surprinzătoare formează inițial o picătură înainte de a se topi instantaneu în aplicație, lăsând nimic mai mult decât o finisare plăcută și moale. Niciunul dintre filtre la vedere!

Produse recomandate

 • Fluid zilnic pentru corectarea și încetinirea apariției semnelor de îmbătrânire a tenului SPF 25
 • Cele mai citite articole

  De ce aveți nevoie de gelul hidratant de față Minéral 89?

  Îngrijirea tenului

  De ce aveți nevoie de gelul hidratant de față Minéral 89?

  Oricare ar fi vârsta sau tipul dumneavoastră de piele, Minéral 89 de la Vichy este un produs ideal pe care îl puteți adăuga în rutina dumneavoastră zilnică de îngrijire a pielii. Citiți articolul de mai jos pentru a afla de ce ar trebui să-i faceți loc în dulăpiorul din baie primului gel-booster ultrahidratant pentru piele de la Vichy.

  Citiți articolul

  Bifidus: noul prieten al tenului

  Ingrediente

  Bifidus: noul prieten al tenului

  Sunteți deja familiari cu Bifidus. Nu-i așa? Ei bine, intestinele dumneavoastră cu siguranță sunt. Bifidus este una dintre florele prietenoase care se găsesc acolo pentru a împiedica bacteriile periculoase să se dezvolte și este un star în romanul de succes al Giuliei Enders: “Charming Bowels”.

  Citiți articolul

  go to top