OK

OK Anulare

V-ați înregistrat cu succes!

Închideți

Slow Âge - cea mai bună tehnologie de îngrijire a pielii într-un singur tratament

gama Slow Age

În materie de tratament al pielii, Vichy a introdus o ultimă inovație pentru îngrijirea pielii, care acționează asupra daunelor aduse zilnic de către expozom, pentru a ajuta pielea să îmbătrânească natural, frumos și cu grație. Slow Age de la Vichy este produsul cu o tehnologie în spate, care pune o dispoziție ingrediente naturale benefice pielii.

Beneficiile tratamentului Slow Age

Cum fac ingredientele produsului să lucreze împreună în cadrul formulelor filtrate?

Pentru a se asigura o integrare de succes a ingredientelor, Vichy a efectuat numeroase screening-uri ale produselor, cu scopul de a monitoriza nivelurile ridicate de SPf ale Slow Age, împreună cu Baicalina antioxidantă. Sunt folosite și tehnologii de ultimă generație, care pot satisface cerințele și așteptările clienților, chiar și cele referitoare la parfumul produselor.

Cum au fost integrate cu succes ingredientele active din gama Slow Age?

Capacitatea elementelor active din formulaApa Termală Vichy, Baicalina, Bifidus, a fost păstrată de către introducerea Baicalinei si a Bifidusului la o temperatură redusă, mai puțin de 45 de grade Celsius, pentru a putea evita orice fel de scădere a eficienței legate de căldură.

Cum a fost dezvoltată textura produsului astfel încât să nu devină grasă sau lipicioasă în ciuda formulei sale cu filtre de protecție UV?

Combinarea tuturor ingredientelor active ale formulei,cat si filtrele UV în cadrul unei texturi senzoriale ultra fine, a reprezentat o mare realizare. Pentru a putea fi contracarate semnele de gras și aspectul de alb, pe care filtrele UV le lasă de obicei, laboratoarele Vichy au integrat un amestec de ceruri specifice în cadrul formulei, pentru a optimiza absorbția în piele pentru o senzație de suprafață catifelată. Această textură surprinzătoare formează o picătură înainte de a se topi instantaneu în aplicație, lăsând o finisare mult mai plăcută și mai moale.

Produse recomandate

Cel mai vândut

Booster zilnic cu efect de reumplere și fortifiere

Booster zilnic cu efect de reumplere și fortifiere

( 19 Păreri )

EYES - Gel pentru conturul ochilor

EYES - Gel pentru conturul ochilor

Efect reparator și de fortifiere

( 5 Păreri )

Nou

PROBIOTIC FRACTIONS

PROBIOTIC FRACTIONS

( 6 Păreri )

go to top