getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = RO Test : 'RO/'

OK

OKAnulare

V-ați înregistrat cu succes!

Închideți

Obiceiuri sănătoase: de ce hidratarea este bună pentru pielea dumneavoastră

Dacă ați început noul an cu promisiunea de a bea mai multă apă, avem motivația de care aveți nevoie! Citiți articolul de mai jos pentru câteva informații esențiale referitoare la modul în care o hidratare optimă are grijă de pielea dumneavoastră.

De ce este hidratarea atât de importantă pentru o piele sănătoasă?


Cu toții am auzit că un consum suficient de apă îi oferă pielii o strălucire sănătoasă, dar ce se întâmplă de fapt in interiorul pielii atunci când facem efortul de a rămâne hidratate? Pielea este supusă zilnic agresiunilor cauzate de expozom – factorii externi cum ar fi poluarea și razele UV, care tind să ne dăuneze pielii – acesta afectând funcțiile de barieră ale epidermei. Cu toții cunoaștem efectul pe care deshidratarea îl poate avea asupra pielii noastre, când tenul pare mai tern și chiar devine mai uscat. Când pielea este hidratată din interior în mod corespunzător, aceste bariere sunt consolidate, ceea ce ajută la prevenirea apariției efectelor nocive corelate cu agresiunile expozomului, dar și limitează capacitatea anumitor bacterii și alergeni de a penetra pielea. Ce înseamnă acest lucru de fapt? O piele care nu doar arată – și se simte – mai bine, ci și care își poate oferi o protecție mai eficientă.

Cum să creșteți nivelul de hidratare: trucuri zilnice


Acum că am văzut modul în care o hidratare corespunzătoare ajută pielea din interior, e momentul să vedem ce putem face pentru a-i maximiza efectele asupra tenului nostru. Hidratarea pielii din interior merge în paralel cu hidratarea pielii la exterior, așadar căutați produse de îngrijirea pielii cu ingrediente care maximizează retenția de apă, cum ar fi glicerina și acidul hialuronic. Acestea vor ajuta la păstrarea umidității atât de necesare în piele atunci când afară este deosebit de cald sau de frig.   Pentru a începe ritualul zilnic de îngrijire cum trebuie, este important să folosiți mai întâi un booster, întrucât textura mai fină a acestuia este formulată pentru a penetra în profunzime straturile epidermei. Formulat cu doar 11 ingrediente ultrahidratante, gelul booster Vichy Minéral 89 și-a căpătat numele datorită concentrației extrem de ridicate de Apă Mineralizantă Vichy – 89%, mai precis (cu 69% mai mult decât orice formulă anterioară). Continuați cu o cremă de zi mai densă, cum ar fi Vichy Aqualia Thermal Extrasensitive, pentru a reține în piele beneficiile etapei anterioare, obținând în același timp un strat protector, intens hidratant pentru ten.   În sfârșit, nu uitați că rehidratarea topică a pielii în mod regulat – mai ales după un antrenament la sală, când pielea nu este doar deshidratată, ci și mai săracă în minerale – este extrem de importantă. În perioadele în care pielea este predispusă la deshidratare, răsfățați-vă tenul pulverizând puțină Apă Termală Mineralizantă Vichy cu efect revigorant.

Produse recomandate

 • Nou

  Gel-booster zilnic cu efect de fortifiere și reumplere

  MINERAL 89

  Gel-booster zilnic cu efect de fortifiere și reumplere

  Îngrijire zi

  INOVAȚIE: doza zilnică de forță pentru ten

 • Apă Termală Mineralizantă Vichy
 • Cele mai citite articole

  De ce aveți nevoie de gelul hidratant de față Minéral 89?

  Îngrijirea tenului

  De ce aveți nevoie de gelul hidratant de față Minéral 89?

  Oricare ar fi vârsta sau tipul dumneavoastră de piele, Minéral 89 de la Vichy este un produs ideal pe care îl puteți adăuga în rutina dumneavoastră zilnică de îngrijire a pielii. Citiți articolul de mai jos pentru a afla de ce ar trebui să-i faceți loc în dulăpiorul din baie primului gel-booster ultrahidratant pentru piele de la Vichy.

  Citiți articolul

  Bifidus: noul prieten al tenului

  Ingrediente

  Bifidus: noul prieten al tenului

  Sunteți deja familiari cu Bifidus. Nu-i așa? Ei bine, intestinele dumneavoastră cu siguranță sunt. Bifidus este una dintre florele prietenoase care se găsesc acolo pentru a împiedica bacteriile periculoase să se dezvolte și este un star în romanul de succes al Giuliei Enders: “Charming Bowels”.

  Citiți articolul

  go to top