OK

OK Anulare

V-ați înregistrat cu succes!

Închideți

Masajul facial: o rutină ușoară pentru un plus de strălucire a pielii

Masajul facial trebuie să facă parte din ritualul zilnic de îngrijire, pentru că un ten odihnit are un aspect vizibil sănătos, cu o strălucire aparte. Experții Vichy îți recomandă câteva idei de îngrijire, care pot fi incluse oricând în ritualul de înfrumusețare, datorită simplității și efectelor benefice vizibile imediat.

Ritual de îngrijire în 3 pași

Primul pas - Activare


Începeți ritualul prin a aplica două picături de Mineral 89 de la Vichy, pe vârful degetelor. Tamponați ușor pe toată suprafața feței cu mișcări circulare, pentru a activa micro circulația de la nivelul pielii și pentru a crește fluxul sanguin, distribuind în același timp textura produsului pe toată fața. Neteziți excesul de produs masând ușor în direcția tâmplelor și a liniei maxilarului, urcând cu degetele înspre exterior, într-o mișcare de maturare.

Pasul 2 - Volum


Redarea volumului vă pregătește pielea pentru o zi aglomerată. Începeți procedeul prin a vă deschide trăsăturile cu mișcarea “Marele 8” Masează cu mâna stângă pe partea stângă a feței și cu mâna dreaptă pe partea dreaptă. Trasați un semicerc larg de la vârful bărbiei până la frunte, cu mișcări ferme. Folosiți aceeași tehnică pentru conturul ochilor, apăsând puțin mai ușor și trasați un cerc larg în jurul adânciturii ochilor, cu degetele arătătoare. Îndreptați-vă spre colțul interior al ochilor, acolo unde se află canalul lacrimal, de-a lungul sprâncenelor, rotunjind tâmplele înainte de a masa delicat zona de sub ochi.

Pasul 3 - Relaxarea


Încheiați cu “Marele 9”. Așezați degetul mare și degetul arătător, așa cum vedeți în tutorial, ca și cum ați lua conturile externe ale feței. Trasați ușor cifra 9 în sus și spre exterior, de la ochi, până la tâmple, apăsând ferm pentru a încheia după pomeți. Ca și rezultat: pielea dumneavoastră se va simți revigorată, revitalizată și pregătită să reziste întreaga zi în fața provocărilor.

Produse recomandate

 • Cel mai vândut

  Gel-booster zilnic cu efect de fortifiere și reumplere
 • Cele mai citite articole

  De ce aveți nevoie de gelul hidratant de față Minéral 89?

  Îngrijirea tenului

  De ce aveți nevoie de gelul hidratant de față Minéral 89?

  Oricare ar fi vârsta sau tipul dumneavoastră de piele, Minéral 89 de la Vichy este un produs ideal pe care îl puteți adăuga în rutina dumneavoastră zilnică de îngrijire a pielii. Citiți articolul de mai jos pentru a afla de ce ar trebui să-i faceți loc în dulăpiorul din baie primului gel-booster ultrahidratant pentru piele de la Vichy.

  Citește articolul

  go to top

  Skinconsult

  ALGORITM DE ANALIZĂ AL TENULUI, DEZVOLTAT CU MEDICI DERMATOLOGI

  1 minut
  pentru a
  analiza tenul

  Realizează un selfie

  Completează profilul tău

  Primești rutina recomandată tipului tău de ten

  v_woman.jpg
  Linii finePunctul tau
  forte
  Riduri sub
  ochi
  Prioritatea ta
  Lipsa de fermitate

  Descoperă
  skinconsultai