getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = RO Test : 'RO/'

OK

OKAnulare

V-ați înregistrat cu succes!

Închideți

Masajul facial: o rutină ușoară pentru un plus de strălucire a pielii

Vă doriți acea strălucire care să ofere un aspect odihnit tenului dumneavoastră? Ideile experților Vichy pentru un masaj facial pot fi incluse în rutina dumneavoastră de dimineață. Nu aveți nevoie decât de zece degete curate și un strop de Minéral 89!

Pasul 1: Activare


Începeți prin a aplica două picături de Minéral 89 de la Vichy pe vârfurile degetelor. Tapotați ușor pe toată suprafața feței, cu mișcări de du-te-vino. Astfel, veți activa microcirculația de la nivelul pielii, crescând fluxul sanguin și distribuind în același timp textura produsului pe toată fața. Apoi, neteziți excesul de produs masând în direcția tâmplelor și a liniei maxilarului, urcând cu degetele înspre exterior, într-o mișcare de măturare.

Pasul 2: Volum


Următorul pas? Redarea volumului pielii pentru a o pregăti de o zi aglomerată. Începeți prin a vă deschide trăsăturile cu mișcarea „Marele 8”. Cu mâna stângă pe partea stângă a feței și cu mâna dreaptă pe partea dreaptă, trasați un semicerc larg de la vârful bărbiei până la frunte, cu mișcări ferme. Folosiți aceeași tehnică pentru conturul ochilor, apăsând puțin mai ușor de data aceasta: odihnind degetele mari pe pomeți, trasați un cerc larg în jurul adânciturii ochilor, cu degetele arătătoare. Mergeți de la colțul interior al ochilor (unde se află canalul lacrimal) de-a lungul sprâncenelor, rotunjind tâmplele înainte de a masa delicat zona de sub ochi.

Pasul 3: Relaxare


Încheiați cu „Marele 9”: așezând degetul mare și degetul arătător așa cum vedeți în tutorial, ca și cum ați lua contururile externe ale feței, trasați ușor cifra 9 în sus și spre exterior, de la ochi până la tâmple, apăsând ferm pentru a încheia după pomeți. Rezultatul: pielea dumneavoastră se va simți revigorată, revitalizată și gata să facă față zilei ce o așteaptă!

Produse recomandate

 • Nou

  Gel-booster zilnic cu efect de fortifiere și reumplere

  MINERAL 89

  Gel-booster zilnic cu efect de fortifiere și reumplere

  Îngrijire zi

  INOVAȚIE: doza zilnică de forță pentru ten

 • Cele mai citite articole

  De ce aveți nevoie de gelul hidratant de față Minéral 89?

  Îngrijirea tenului

  De ce aveți nevoie de gelul hidratant de față Minéral 89?

  Oricare ar fi vârsta sau tipul dumneavoastră de piele, Minéral 89 de la Vichy este un produs ideal pe care îl puteți adăuga în rutina dumneavoastră zilnică de îngrijire a pielii. Citiți articolul de mai jos pentru a afla de ce ar trebui să-i faceți loc în dulăpiorul din baie primului gel-booster ultrahidratant pentru piele de la Vichy.

  Citiți articolul

  Bifidus: noul prieten al tenului

  Ingrediente

  Bifidus: noul prieten al tenului

  Sunteți deja familiari cu Bifidus. Nu-i așa? Ei bine, intestinele dumneavoastră cu siguranță sunt. Bifidus este una dintre florele prietenoase care se găsesc acolo pentru a împiedica bacteriile periculoase să se dezvolte și este un star în romanul de succes al Giuliei Enders: “Charming Bowels”.

  Citiți articolul

  go to top