Îmbătrânirea tenului - cum să o preveniți?

Pielea dumneavoastră este foarte sensibilă și receptivă la toate substanțele cu care aceasta ia contact. Dacă este să găsim un termen de comparație, tenul nostru se comportă asemenea unui burete. Tocmai de aceea trebuie să o protejați constant de factorii dăunători, care accelerează semnele vizibile ale îmbătrânirii, cum este cazul ridurilor sau al petelor. Iată cum ar trebui să vă îngrijiți corect pielea, pentru a o menține pentru cât mai mult timp fresh.

De ce este important să faceți pace cu tenul dumneavoastră

Schimbările care apar odată cu înaintarea în vârstă, cum ar fi apariția ridurilor fine din jurul ochilor sau a ridurilor de expresie, pot să vă facă mult mai conștientă de faptul că e momentul să acordați mai mult timp și mai multă grijă ritualurilor de îngrijire. Dacă vă doriți o piele sănătoasă, care să facă față viitorului cu seninătate, trebuie să vă concentrați pe ceea ce contează, adică pe sănătatea sa, stabilind ca principală prioritate o rutină de îngrijire. Fiecare zi își construiește viitorul, iar pentru a îmbătrâni corect este nevoie de o atitudine pozitivă, proactivă a îngrijirii pielii și la stilul de viață în general. Vichy a ales să fie mai aproape de femei, oferindu-le produsele cosmetice de care acestea au nevoie pentru a menține cât mai mult timp pielea frumoasă și sănătoasă. Grija cu care Vichy creează adevărate elixiruri ale tinereții se regăsește în fiecare produs în parte.

Ce înseamnă îmbătrânirea corectă

Curățarea este punctul de început. Dimineața și seara, o curățare ușoară cu produse dedicate este vitală pentru a scăpa de toxine, excesul de sebum, machiaj și celulele moarte. Dacă nu este făcută o curățare optimă a machiajului înainte de somn, atunci porii se pot bloca, împiedicând regenerarea naturală de peste noapte și se poate declanșa procesul de îmbătrânire prematur al pielii.

Cum să aveți grijă de pielea dumneavoastră

O hidratare profundă și o protecție a pielii sunt esențiale pentru apărarea naturală împotriva factorilor externi, principalii vinovați de îmbătrânirea tenului. Noul tratament Slow Age de la Vichy face pielea mai puternică și mai sănătoasă, datorită ingredientelor sale revoluționare, Bifidus, probiotic derivat cu rol de fortifiere Baicalina, extract antioxidant și Apa Termală Mineralizantă Vichy, care luptă împotriva deteriorării pielii.
Știați că și emoțiile, dar și obiceiurile alimentare nu întocmai sănătoase pot influența procesul de îmbătrânire al corpului? Un somn adecvat de minimum șase ore pe noapte este foarte important dacă vă doriți o piele care nu a îmbătrânit înainte de vreme, la fel și o dietă echilibrată, completată cu alimente precum uleiuri de pește, salate verzi și fructe negre, care sunt bogate în antioxidanți. Proteinele curate, cum ar fi albușurile de ou și alunele, declanșează producția de colagen, care ajută pielea să rămână elastică, deci fără riduri.Faceți-vă timp să vă destresați și să apreciați mai mult viața. Nu uitați să faceți mișcare în mod regulat. O piele hidratată care strălucește de sănătate este „pânza” perfectă pentru un machiaj bine făcut, iar starea sufletească generală se îmbunătățește considerabil atunci când aspectul fizic este unul plăcut.

Data publicării:

Cele mai citite articole

Dermatita seboreică (DS) a scalpului: cauze, simptome și tratament

Dermatita seboreică este afecțiunea des întâlnită a pielii care, în principal, afectează scalpul, dar și zonele uleioase ale corpului precum spatele, partea superioară a pieptului ori fața. Mai jos îți vom spune care sunt cauzele și simptomele dermatitei seboreice, dar și cum îți poți îngriji scalpul și cum să ameliorezi simptomele acestei afecțiuni.

Citește mai mult