OK

OK Anulare

V-ați înregistrat cu succes!

Închideți

3 sfaturi de sănătate pentru o piele expusă la stres

Vă simțiți copleșită de probleme și toate acestea au început să se vadă? Noi avem soluția!

3 sfaturi de sănătate pentru o piele expusă la stres

Dacă puteți face doar 3 lucruri pe zi, urmați sfaturile noastre pentru eliminarea stresului. Fără sume suplimentare de bani sau extra timp, toate se pot face cu un minim efort. Aveți încredere în noi, rezultatele vor merita sacrificiul.

Amintiți-vă să aveți grijă de propria persoană!


Nu aveți niciun minut la dispoziție? Întelegem. Dar a trăi într-un ritm alert nu înseamnă a trăi greșit. Demachierea după o zi lungă la serviciu, relaxarea într-o baie cu apă fierbinte sau cu spumă, sau hidratarea pielii cu o cremă cu colagen sunt la fel de de importante precum o dietă sănătoasă sau exerciții fizice zilnice. Dumneavoastră și pielea dumneavoastră, le meritați din plin.

Aveți o viață agitată? Spuneți stop!

Dacă vă trăiți viața intr-un ritm alert, este momentul să puneți frână - și nu doar în weekend. Cel puțin o noapte pe săptămână încercați să planificați o activitate care vă va oferi un motiv de bucurie (fără să specificăm faptul că trebuie să plecați de la serviciu la timp). Mergeți la o galerie de artă, întâlniți-vă cu prietenii, ieșiți la cinema singur sau în grup, fie că vă simțiți sociabili sau nu, amintiți-vă să vă acordați timp, toate acestea pot avea beneficii multiple pe termen lung. Trăitul doar în zilele de weekend poate să ne lase sentimentul că suntem și mai stresați atunci când duminică seara încep să ne sâcâie grijile, astfel că acordându-vă ceva timp în timpul săptămânii, vă va ajuta să obțineți un echilibru între viața personală și carieră.

Fiți atenți la “tech neck”!

Vă uitați permanent la smartphone? Cumva șocant, un studiu recent care examinează utilizarea acestor dispozitive a descoperit că tinerii adulți își verifică telefoanele de până la 85 de ori pe zi. Rezultatele[1] studiului au arătat de asemenea că petrecem aproape de două ori mai mult timp pe smartphone decât credem - ceea ce este foarte îngrijorător. Cu toții suntem vinovați că am căzut în spirala “scroll-ează - actualizează - repetă”. Utilizarea excesivă a telefoanelor mobile poate interfera și cu obiceiurile noastre de somn, lăsându-ne pielea foarte obosită, extenuată. Mai mult, ridurile de pe gât sunt exacerbate de privirea continuă în jos, ducând la așa-numitul ”tech neck”. Peste toate aceste aspecte, utilizarea excesivă a telefoanelor smartphone ne poate lăsa cu un sentiment de copleșire mai mare ca niciodată - în special pentru aceia dintre noi care deja petrec foarte mult timp în fața unui calculator la birou. În cazul în care toate acestea vi se par familiare, luați în considerare limitarea duratei de timp petrecute online: o eliminare conștientă a timpului petrecut pe rețelele de socializare poate elimina stresul.
[1] Andrews S, Ellis DA, Shaw H, Piwek L (2015) Beyond Self-Report: Instrumente pentru a Compara Utilizare Smartphone în lumea reală PLoS ONE 10(10): e0139004. doi:10.1371/journal.pone.0139004
Produse recomandate

 • Serum Antioxidant cu efect de iluminare a tenului
 • Cel mai vândut

  Cremă energizantă cu efect de netezire și iluminare pentru tenul normal-mixt.
 • Cremă energizantă cu efect de netezire și iluminare pentru ten uscat
 • Cele mai citite articole

  Mic dejun sănătos - rețeta unei zile reușite

  Stilul tău de viață

  Mic dejun sănătos - rețeta unei zile reușite

  Se spune că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, dar câți dintre noi chiar ne facem timp pentru un început sănătos în fiecare dimineață? Nutriționistul Raphaël Gruman dezvăluie beneficiile de a petrece puțin timp suplimentar în bucătărie.

  Citește articolul

  Menopauza: Cum îmi adaptez dieta la 50 de ani?

  Stil de viaţă sănătos

  Menopauza: Cum îmi adaptez dieta la 50 de ani?

  S-a dovedit că frecvența apariției simptomelor deranjante ce apar la menopauză, precum și intensitatea lor pot fi reduse semnificativ cu o dietă echilibrată care furnizează toți nutrienții necesari. Descoperă care sunt cei pe care trebuie să îi știi.

  Citește articolul

  go to top

  Skinconsult

  ALGORITM DE ANALIZĂ AL TENULUI, DEZVOLTAT CU MEDICI DERMATOLOGI

  1 minut
  pentru a
  analiza tenul

  Realizează un selfie

  Completează profilul tău

  Primești rutina recomandată tipului tău de ten

  Linii finePunctul tau
  forte
  Riduri sub
  ochi
  Prioritatea ta
  Lipsa de fermitate

  Descoperă
  skinconsultai

  circle1circle2circle3circle4