This concerns the below listed products :

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULE 1.8ml

Name of the product

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULE 1.8ml

Product Cat. description

Sample

Material description

ech uft amp int 1,8ml

Code

M8221800

EAN

3015880

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 30 x 1.8ml

Name of the product

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 30 x 1.8ml

Product Cat. description

Sample

Material description

ech uft amp int 1,8ml

Code

M8221800

EAN

3015880

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 10 x 1.8ml

Name of the product

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 10 x 1.8ml

Product Cat. description

Sample

Material description

ech uft amp int 1,8ml

Code

M8221800

EAN

3015880

If you have any question on LiftActiv Peptide-C Ampoules, please contact our hotline at 0800 000 000 or visit us at www.vichy.com. For your information, an alternative to LiftActiv Peptide-C Ampoules is available for purchase: the Vichy Liftactiv Supreme Vitamin C Serum, addressing the same skin concerns. It offers a different and easy application method thanks to a dropper.

OK

OK Anulare

V-ați înregistrat cu succes!

Închideți

3 modalități pentru a lupta împotriva părului subțire după vârsta de 40 de ani

Dacă ați observat că părul dumneavoastră a devenit mai subțire în ultimii ani, nu sunteți singură. Deteriorarea corelată cu coafatul, vârsta și schimbările hormonale duce deseori la un păr mai fin sau mai slăbit pe măsură ce ne apropiem de 40 de ani, dar există câteva schimbări esențiale pe care le puteți face pentru a reduce impactul vizibil al acesteia.

Alimentația

Pentru a îmbunătăți calitatea părului dumneavoastră, poate fi util să aveți în vedere câteva modificări aduse alimentației. Legumele cu frunze de culoarea verde închis, cum ar fi spanacul sau broccoli, sunt surse excelente de acid folic și vitamina A – esențiale pentru un păr sănătos. Între timp, aveți grijă să aveți un aport suficient de vitamina D, care se găsește în alimente precum ouăle și ciupercile, deoarece această vitamină ajută la reglarea producției de cheratină. Bonus: părul, pielea și unghiile sănătoase merg mână în mână, așa că vă veți îmbunătăți și aspectul tenului!

Îngrijirea părului

Este important să alegeți produse potrivite pentru îngrijirea părului pentru a ajuta la îmbunătățirea rezistenței și densității acestuia pe termen lung. Pentru a evita încărcarea părului, aveți grijă să nu exagerați cu balsamul și cu cremele de coafat – și aveți grijă să clătiți bine șamponul pentru a evita îngrășarea rădăcinilor. Alegerea ingredientelor potrivite este la fel de crucială atunci când vă doriți să-i oferiți părului un aspect de volum. Șamponul Dercos Densi-Solutions este îmbogățit cu Filloxane , o moleculă care ajută la restructurarea profundă din interior pentru a oferi fermitate și grosime firului de păr.

Coafatul

Dacă vă confruntați cu un păr fin, ar trebui să știți că și coafura dumneavoastră poate avea un efect semnificativ asupra calității și cantității părului. Periatul excesiv sau pieptănatul ori periatul agresiv al părului pot deteriora firul de păr, în timp ce utilizarea exagerată a instrumentelor de coafat cu căldură, cum ar fi feonul, placa sau ondulatorul, poate duce la apariția vârfurilor despicate – deloc grozave pentru a da aspectul unui păr des, cu mult volum!   În schimb, lăsați-vă părul să se usuce natural, schimbându-vă regulat cărarea și coafura. Aceste lucruri împiedică tragerea constantă a părului în aceeași direcție, reducând la minimum ruperea – importantă pentru acelea dintre noi care deja au părul subțire! Dacă nu puteți renunța deloc la feonul, îndepărtați duza pentru a difuza căldura cât mai uniform. Pentru un plus de volum, stați cu capul în jos și uscați părul de la rădăcină, descurcându-l cu degetele pentru și mai mult volum. Același lucru se aplică și plăcii de îndreptat părul: încercați să limitați utilizarea acesteia la o dată pe săptămână, și evitați temperaturile peste 190°C.

Dacă ați observat că părul dumneavoastră a devenit mai subțire în ultimii ani, nu sunteți singură.

go to top