OK

OK Anulare

V-ați înregistrat cu succes!

Închideți


O SOLUŢIE ÎMPOTRIVA FOTO-ÎMBĂTRÂNIRII TENULUI

O SOLUŢIE ÎMPOTRIVA
FOTO-ÎMBĂTRÂNIRII TENULUI
PROTECŢIA SOLARĂ
AVANSATĂ ZILNICĂ
SĂNĂTATEA ESTE VITALĂ. ÎNCEPE CU PIELEA TA.

DESCOPERĂ PRODUSELE CU PROTECŢIE SOLARĂ VICHY

Collagen-Specialist-SPF25-LIFTACTIV-SPECIALISTUV-AGE-DAILY-CAPITAL-SOLEIL
DESCOPERĂ TOATE PRODUSELE


DR. IULIA PANŢURU
„Radiaţiile UV, atât UVA cât și cele UVB, sunt reponsabile de producerea de radicali liberi la nivelul pielii, ceea ce va duce la degradarea fibrelor de colagen și elastină, favorizând apariţia ridurilor, petelor pigmentare, cât și a deshidratării cutanate.”
DR. IULIA PANŢURU
MEDIC SPECIALIST
DERMATO-VENEROLOGIE
Dr. Iuliana Lupu
„Radiaţiile UV sunt responsabile de efectele nocive asupra pielii: produc modificări la nivelul pielii, scade numărul de celule, de fibre de colagen, are loc scăderea elasticităţii și a gradului de hidratare al pielii. Astfel, pielea devine uscată, capătă un aspect tern, apar ridurile, dar și pete hipo și hiperpigmentare.”
Dr. Iuliana Lupu
MEDIC PRIMAR DERMATO-VENEROLOGIE
DR. NECTARA MITROI
„Este important să folosim produse pentru protecţie solară potrivite tipului nostru de ten, pe tot parcursul anului, nu doar vara și să avem în vedere ca acestea să fie hipoalergenice și non-comedogenice.”
DR. NECTARA MITROI
MEDIC PRIMAR DERMATO-VENEROLOGIE
Dr. Iuliana Lupu
„Orice porţiune a corpului expusă la soare poate dezvolta semne de foto-îmbătrânire. Fotoprotecţia este extrem de importantă pe toată suprafaţa corpului. Când alegem un produs de fotoprotecţie, trebuie ca acesta să aibă protecţie atât împotriva ultravioletelor B (UVB), cât și împotriva ultravioltetelor A (UVA).”
Dr. Iuliana Lupu
MEDIC PRIMAR DERMATO-VENEROLOGIE
DR. IULIA PANŢURU
„Produsele pentru protecţie solară se aleg în funcţie de tipul de ten, de preferat împreună cu medicul dermatolog. Este important să alegem un produs dermato-cosmetic, cu factor de protecţie ridicat. Acesta trebuie reaplicat din 2 în 2 ore, pe tot parcursul anului, indiferent de anotimp sau de vreme.”
DR. IULIA PANŢURU
MEDIC SPECIALIST DERMATO-VENEROLOGIE
Dr. Iuliana Lupu
„Crema de fotoprotecţie trebuie să conţină și ingrediente active antioxidante și anti-îmbătrânie cum ar fi peptidele, vitamina E, vitamina C, niacinamida. În funcţie de tipul de ten, alegem un produs adecvat, cu un SPF de minim 25, ce trebuie aplicat în cantitate de minim 5ml pe faţă și pe gât.”
Dr. Iuliana Lupu
MEDIC PRIMAR DERMATO-VENEROLOGIE
prev
next
Expozomul este responsabil pentru mai mult de 80% din îmbătrânirea tenului.
DR. DELPHINE KEROB
DERMATOLOG ȘI
DIRECTOR MEDICAL VICHY GLOBAL
DR. DELPHINE KEROB

Factorii Expozomului:
Multiplele elemente ce afectează aspectul sănătos al pielii

Aspectul sănătos al pielii este semnificativ influenţat de mulţi factori ai expozomului interni și externi, la care se adaugă efectul lor cumulativ 15.

Factorii Expozomului