OK

OK Anulare

V-ați înregistrat cu succes!

ÎnchidețiMINÉRAL 89

PROTOCOLUL CE REPARĂ BARIERA DE PROTECȚIE A PIELII

ACEST KIT CONţINE:

MINERAL 89
GEL-BOOSTER
ZILNIC, 4ML
MINÉRAL 89
PROBIOTIC FRACTIONS
Serum regenerator
și Reparator, 1.5ML
MINÉRAL 89 EYES
GEL CONTUR
OCHI, 1.5 ML
UV-AGE Daily
Fluid pentru protecție
solară SPF50+, 1.5ML
DERMABLEND
FOND DE TEN
FLUID, 1ML
1x MINÉRAL 89 Gel-booster zilnic cu efect de fortifiere și reumplere;
1x MINÉRAL 89 PROBIOTIC FRACTIONS Serum Regenerator și Reparator;
1x MINERAL 89 EYES Gel contur ochi;
1x DERMABLEND Fond de ten corector fluid 16H;
1x CAPITAL SOLEIL UV-AGE Daily Fluid pentru protecție solară cu acțiune împotriva
foto-îmbătrânirii tenului SPF50+;
1x VOUCHER
MINéRAL 89
BOOSTER
Gel-booster zilnic cu efect de fortifiere și reumplere

STILUL DE VIAȚĂ ÎȚI AFECTEAZĂ PIELEA? Alege MINERAL 89 ce repară bariera de protecție a pielii! Îmbogățit cu 89% apă vulcanică Vichy și acid hialuronic de origine naturală, MINERAL 89 HIDRATEAZĂ, REUMPLE și FORTIFIAZĂ tenul. Utilizați ca produs unic de îngrijire a tenului, ca prim pas în rutina de îngrijire sau înainte de aplicarea fondului de ten.


MINéRAL 89
PROBIOTIC FRACTIONS
Serum regenerator și reparator

Formulat cu fracții probiotice dezvoltate în Apă Vulcanică Vichy împreună cu Vitamine Antioxidante, precum Niacinamida, regenerează și redă aspectul sănătos al pielii. Zi după zi, tenul este hidratat, pielea este mai luminoasă, își recăpăta elasticitatea și liniile fine sunt reduse.


MINERAL 89
EYES
GEL PENTRU CONTURUL OCHILOR

Formulat cu 89% Apă Vulcanică Vichy, Acid hialuronic de origine naturală și Cafeină pură. Minéral 89 Eyes este doza ta de forță pentru o privire plină de luminozitate. Minéral 89 Eyes fortifiază funcția de barieră naturală a pielii din zona ochilor, netezește liniile fine cu o hidratare de 24 de ore și reduce apariția cearcănelor pentru o privire fară semne de oboseală.


CAPITAL SOLEIL
UV AGE DAILY
FLUID PENTRU PROTECȚIE SOLARĂ CU ACȚIUNE ÎMPOTRIVA FOTO-ÎMBĂTRÂNIRII TENULUI SPF50+

UV-AGE DAILY este un produs ce oferă protecție avansată împotriva razelor UVA și UVB, acționând în același timp asupra semnelor deja existente ale foto-îmbătrânirii tenului (riduri, pete pigmentare).


DERMABLEND

Fond de ten fluid cu acoperire ridicată pentru tenul normal sau uscat

Dermablend Fluid conține 25% pigmenți corectori polimeri și SPF 35 ce corectează petele pigmentare, cearcănele și roșeața, fiind recomandat tenului normal sau uscat. Formula sa hipoalergenică, non-comedogenică, fără parfum, oferă acoperire ridicată și rezistență la transfer, pentru tenul cu diverse imperfecțiuni.


RECOMANDAREA MEDICULUI

Acţiunea expozomului este diferită de la o persoană la alta, în funcţie de mediul de viaţă și factorii la care suntem expuși. Gama MINERAL 89 reface și întărește bariera de protecţie a pielii în faţa Expozomului, oferind tenului hidratarea de care are nevoie și un aspect sănătos.Dr. Anca Răducan
Medic Primar
Dermato-Venerologie
VREAU ACEST KIT