OK

OK Anulare

V-ați înregistrat cu succes!

Închideți

Testimoniale



Roxana-Anca

Înainte
După

Roșeața , coșuri, puncte negre

cristina

Înainte
După

am tenul cu pori dilatati si acest produs minunat ma juta intotdeauna

maria

Înainte
După

ten lipsit de stralucire, obosit si tern

Ana-Maria

Înainte
După

M-am confruntat cu ,culoare neuniforma a tenului si cu tendinte de roseata,iar dermablend m-a ajutat sa imi uniformizez tenul si sa il am mult mai ingrijit ca inainte . Chiar si in momentul demacherii se observa ca tenul este imbunatatit

Nicoleta Alina

Înainte
După

Tenul meu se confrunta , cu pori dilatati ,ten gras , luciu.

Corina

Înainte
După

Ma confrunt cu un ten sensibil cu roseata in obraji si acnee in jurul gurii si pe barbie. Cu ajutorul mostrei de fond de ten Vichy am obtinut rezultate excelente, vizibile: acoperirea zonei cu probleme, uniformizare si luminozitate.Recomand

iuliana simona

Înainte
După

Tenul meu este patat,cu pori dilatati si prezinta roseata,am testat fondul de ten Vichy Dermablend si aspectul tenului meu s-a schimbat vizibil ,sunt bucuroasa ca am gasit un produs care sa imi dea un aspect placut si sanatos tenului meu

elena

Înainte
După

Acnee severa,piele grasa,cicatrici post-acnee,cercane,piele inchisa la culoare.Imi place pentru ca nu creeaza efectul de masca,nu este comedogen,nu irita cosurile,rezista peste 12 ore chiar si dupa un somn de amiaza!!Ma declar client fidel!

Maria

Înainte
După

Dermablend m-a ajutat in problemele cu acneea si roseata.Dermablend 3D are un grad mare de acoperire si rezistenta.

Erzsebet

Înainte
După

Am un ten mixt cu tendinte acneice, sensibil. In urma acneei am ramas cu pete. Vichy Dermablend 3D Correction acopera perfect, are FPS, este lejer si nu imi irita tenul. Bonus- contine ingrediente ce vindeca acneea. E un must have!

CLAUDIA

Înainte
După

Tenul meu capata vara anumite pete. Dermablend 3d m-a ajutat sa le corectez. multumesc!

Anca

Înainte
După

puncte negre imperfectiuni ale pielii si cosuri

Ioana

Înainte
După

Problema cu care se confruntă tenul meu este acnea şi urmele lăsate de ea şi capilarele sparte la nivelul nasului.Dermablend mă ajută să îmi uniformizez tenul având putere mare de acoperire şi mă ajută să am mai multă încredere în mine.

CARMEN MARIA

Înainte
După

Dupa indelungi teste pe propria piele am ajuns la aceasta minune numita Dermablend.Desi este o idee mai scump decat alte produse din comert,face toti banii.Adio pete,cearcane ,pistrui si bunvenit fata luminoasa,culoare uniforma.

svetlana

Înainte
După

Datorita tenului meu mixt spre gras am multe probleme cauzate de cosuri cu Dermablend am reusit sa rezolv aspectul estetic si schimbarile in bine au fost repede remarcate de cei din jur.

Alina

Înainte
După

De la soare tenul se irita si imi apar mici puncte rosii, iar cu fondul de ten Dermablende acestea nici macar nu se mai observa.

elena georgiana

Înainte
După

acoperirea ridurilor si a punctelor negre

sora

Înainte
După

pete rosietice si pucte negre iar Dermablend le estompeaza oferindpielii un aspect natural

Simona

Înainte
După

Tenul meu:exces de sebuum, pete si din cand in cand cate un cos care vrea sa fie un centrul atentiei.Vichy D. Corectare 3D nu doar ca acopera,ci si corecteaza,iar faptul ca dupa +10h arata ca si cum abia l-ai aplicat,e cea mai buna parte.

clinciu

Înainte
După

Am anumite puncte pe fata si Dermablend m-a ajutat sa le acopar

Valentina

Înainte
După

Problema cea mai mare cu care ma confrunt sunt cicatricile post-acneice.

Cristina

Înainte
După

Am suferit de o formă destul de neplăcută de acnee în trecut şi acum mi-au mai rămas câteva cicatrici pe ten. Aş zice că acoperă în proporţie de 90%. Eu am fost mulţumită.

Alina

Înainte
După

Ma ajutat sa scap de acnee.

Mărginean

Înainte
După

Încă din perioada pubertății m-am confruntat cu acneea, respectiv cu excesul de sebum. Aflând că noul fond de ten de la Vichy este dedicat persoanelor cu acnee mi-am spus că trebuie neapărat să-l încerc,și nu am regretat o seceundă.The best

alina gabriela

Înainte
După

problema sunt imperfectiunile si ridurile fine...ma ajuta prin astuparea imperfectiunilor si eliminarea ridurilor prin umplerea lor

mihaela lavinia

Înainte
După

In primul rand cearcane de culoare albastra,cosuri,puncte rosii ,ten gras acestea sunt problemele cu care ma confrunt!Am incercat diverse fonduri de ten insa niciunul nu ma scapat de toate aceste probleme pana nu am dat Dermablend!

Narcisa Amalia

Înainte
După

Dermablend ma ajutat foarte mult,deoarece tenul meu este mix si am probleme cu acneea,iar acest fond de te ten este miraculos!

Catalina

Înainte
După

Pete,ten deshidratat.Utilizarea lui imi ofera hidratare si acoperire optima pe parcursul intregii zile ,fara sa am aspect de masca.

Madalina

Înainte
După

Cu roseata.

Andreea

Înainte
După

Am reusit sa zambesc din nou dupa ce am folosit Dermablend, mi-a dat incredere in mine din nou

Ionela

Înainte
După

Tenul meu se confrunta ,cu pori dilatati,ten gras ,luciu.Dermablend corectare 3D este lejer si foarte fin si acopera foarte bine imperfectiunile, oferind un aspect uniform.Dermablend corectare 3D acopera foarte bine.

Chirilă

Înainte
După

Roseață in obraji si puncte negre in zona T.Acoperă toate imperfecțiunile și ajută la hidratarea tenului.

Arina

Înainte
După

Tenul meu este mixt si am foarte mari probleme cu roseata, respectiv pori dilatati care au un aspect inestetic

Adriana Valentina

Înainte
După

Am tenul uscat si cu acnee

Georgeta

Înainte
După

am avut o perioada de timp unele probleme cu tenul imi apareau cosuri sub piele mari si foarte dureroase ,o prietena mi-a recomandat Dermablend corectare 3 d,iar peoblemele mele au disparut un adevart miracol acest fond de ten

hurmuz

Înainte
După

Am un ten cu mici probleme cu tendinta accneica iar acest produs pot spune ca este singurul care m-a cucerit din prima ,acopera toate imperfectiunile si imi reda increderea in mine ,pot sa fiu frumoasa si pot sa zambesc

Maria Madalina

Înainte
După

Cosuri, puncte negre..

raduta

Înainte
După

pori dilatati, ten obosit,dar DERMABLEND mi-a readus stralucire si frumusetea de oinioara.

CRISTIANA CARMEN

Înainte
După

riduri,sensibilitate,cosuri

Georgeta

Înainte
După

tenul meu emana mult sebum

Oana

Înainte
După

TEN MIXT, RIDURI USOARE

Roxana-Marilena

Înainte
După

riduri, pistrui ii acopera

Mirela

Înainte
După

Am cuperoza, cateva pucte negre, urme de la varsat si o cicatrice de cativa ani. Folosind acest fond de ten reusesc sa am un ten perfect, fara nici o imperfectiune, iar tenul meu are un apect natural. Va multumesc, Vichy!

simona laura

Înainte
După

Am tenul gras

Laura

Înainte
După

Acnee vulgara . Un tratament cu antibiotice si cu folosirea Dermablend corectare 3d m-a ajutat sa scap de acnee. Pozele spun totul.

Maria

Înainte
După

Am un ten gras cu tendinta acneica.DERMABLEND imi acopera imperfectiuniile si semnele post-acneice.In cazul in care am o zi lunga el dureaza chiar si 16 ore pe tenul meu.Il ador pur si simplu...

hurmuz

Înainte
După

am tenul gras,accneic iar acest produs m-a cucerit este ,magnific tenul meu arata foarte bine si pot zambi si eu si sa ma simt mai increzatoare,multumesc pt mostra

Raluca

Înainte
După

Tenul meu este foarte sensibil, se irita si se inroseste repede. Am și imperfectiuni pe alocuri. Fondul de ten Dermablend a acoperit foarte bine imperfectiunile, oferind un aspect uniform, de ten sanatos.

Tatiana

Înainte
După

am tenul patat si pe alocuri cu roseata, iar Dermablend corectare 3D ma ajuta sa am tenul curat si frumos, asa cum am visat intotdeauna.

Anita- Giorgiana

Înainte
După

Zona T se ingrasa foarte tare pe parcursul zilei.Am probleme ale tenului gen: puncte negre si pori dilatati. V.Dermablend mi-a acoperit imperfectiunile (chiar si cearcanele); in plus machiajul tenului a rezistat mult mai bine.

Roxana

Înainte
După

Cu cicatrici post acneice si cateva cosuri

Denisa Maria

Înainte
După

Am un ten foarte sensibil cu mici pete,uscat si se cojeste pielea.Datorita mostrelor primite de la dvs am reusit sa rezolv problema tenului si sunt foarte multumita si nici acum nu imi vine sa cred ce ten am acum!!Multumesc

Madalina

Înainte
După

Tenul meu este foarte sensibil, se irita si se inroseste repede. Am și imperfectiuni pe alocuri, indeosebi in zona pometilor. Fondul de ten Dermablend a acoperit foarte bine imperfectiunile, oferind un aspect uniform, de ten sanatos.

carmen

Înainte
După

Puncte negre,cosuri sub piele,roseata si puncte albe.Am testat mostrele primite si am observat o diminuare a cosurilor,a porilor si a punctelor negre.In plus,acopera bine si nu lasa senzatia de masca.Mi-a placut de la prima aplicare!

Alexandra Ioana

Înainte
După

Ma confront cu o acnee foarte urata de ceva timp. Am fost sceptica atunci cand am primit mostrele, dar dupa ce am testat acest fond de ten, ma declar indragostita.Precizez ca nu am aplicat un corector inaintea aplicarii. Eficienta maxima!

Corina Andreea

Înainte
După

Problema tenului meu este acneea, ma confrunt cu ea de aproximativ 7-8 ani dar in ultimii 3 ani, de cand am inceput sa folosesc produse Vichy,acneea a devenit mult mai putin vizibila, iar fondul de ten de la Vichy face minuni.

Noemi

Înainte
După

Tenul meu este acneic,gras.Ma confrunt cu acneea de multi ani dar problema s-a mai remediat si am ramas cu cateva pete post-acneice.Dermablend imi acopera cat de cat petele si tenul nu se ingrasa aproape deloc si rezista foarte mult.

Amada

Înainte
După

Ma confrunt cu un ten gras, cu tendinta acneica. De curand am testat si noul Dermablend 3D. Este perfect pentru mine, doarece are acoperire perfecta, ascunde cosurile, iar textura fina nu incarca tenul meu gras. Multumesc Vichy!

NICOLETA

Înainte
După

Pori vizibili,puncte negre,ten mixt,luciu,riduri.

Ancuta Evelina

Înainte
După

O provblema majora a tenului o prezinta punctele negre iar acest fond de ten imi ofera acoperirea de care am nevoie.

diana

Înainte
După

datorita mostrei primite in farmacie, am gasit un fond de ten care matifiaza si acopera foarte bine roseata din jurul nasului si acneea, multumesc vichy pt produsele voastre,mi-ar placea mult sa il castig

Alexandra-Oana

Înainte
După

Am facut o alergie si aveam diverse pete rosii pe fata, iar fondul de ten a reusit sa le acopere si s-au vindecat in proportie de 80%. In principiu am folosit nuanta nude dar este prea deschisa pt mine si mi-ar trebui nuanta gold

Minodora

Înainte
După

Ma confrunt deseori cu roseata pielii,datorita sensibilitatii.Fondul de ten Dermablend acopera foarte bine si ma face sa ma simt mandra de tenul meu.

Alexandra

Înainte
După

am avut acnee comedogenica inflamatorie iar tenul meu are un aspect destul de patat in urma cosurilor avute.am primit mostra dermablend 3d si este fantastic,are un efect calmant si parca petele s-au diminuat:D multumesc !!

Georgiana

Înainte
După

A sosit momentul sa va impartasesc parerea mea despre noul fond de ten.Eu am tenul gras,pori,cosuri,roseata.Cand am incercat fondul de ten am ramas placut surprinsa!Tenul meu s-a uniformizat si a capatat un aspect WOW!Este perfect !

Ruxandra

Înainte
După

Am tenul gras si sufar de rozacee. De cand am descoperit Dermablend, tenul meu arata impecabil, are o putere mare de acoperire si o rezistenta excelenta. Dermablend ma ajuta sa-mi uniformizez tenul si sa nu imi fie frica că mă inrosesc.

Gabriela

Înainte
După

Acnee, semne ramase din cauza acneeei, puncte negre, roseata

GEORGIANA

Înainte
După

Micile cicatrici lasate de acnee si cativa monstruleti de puncte negre, au fost acoperite extraodinar de bine cu Fondul de ten Dermablend (corectare 3D). Aspectul de ten proaspat a fost mentinut pe parcursul a minim 8 ore as zice. :)

MARIA

Înainte
După

ma confrunt cu o acnee usoara, mai ales in perioada problemelor lunare dar cu Dermablend 3 D am reusit sa corectez micile imperfectiuni ce ma stanjenau.

Roxana

Înainte
După

rezultatul e WOW! acopera foarte bine cosurile si petele.

Monica

Înainte
După

Am primit mostrele si am ramas placut impresionata e cel mai bun fond de ten pe care l-am incercat pina acum eu am un ten cu probleme .pete pigmentare ,acnee usoara.acopera perfect orice defect al pielii ...e pur si simplu wow

claudia

Înainte
După

nu am probleme cu tenul decat uneori cosuri! l am incercat si este ok chiar imi place! poate ar trebui sa fie mai soft si mai fin!as fi vrut o nuanta mai inchisa sa incerc!

Elena

Înainte
După

Eu am tenul gras si automat cu putina acnee, dar Dermablend m-a scapat de acest chin, acum chiar sunt mai implinita de cand am incercat corectarea 3D.Mi se potriveste de minune ,pur si simplu este de necrezut cat de bine poate acoperi.

SINORICA

Înainte
După

Eu am un ten cu acnee,imperfecțiuni.\nVichy Dermablend~CORECTARE 3D mi-a oferit un aspect uniform tenului, a făcut imperfecțiunile invizibile și a redat luminozitatea tenului meu, nu are aspect de masca se intinde foarte usor.

Clementina

Înainte
După

Tenul meu este cu pistrui dar mi-i estompez cu Dermablend

Miruna Alexandra

Înainte
După

Am un ten mixt cu exces de sebum în zona T; porii sunt vizibili din această cauză. Dermablend mi-a lăsat tenul mat, și nu doar pentru jumătate de oră, iar porii nu au mai fost atât de vizibili. Nuanța tenului mi s-a uniformizat.

Iulia

Înainte
După

Am tenul putin rosiatic, iar fondul de ten Vichy Dermablend acopera in totalitate aceasta roseata. Astept sa il testez si in sezonul rece. Multumesc.

Antal

Înainte
După

Am un ten cu imperfectiuni,mereu ma confrunt cu acnee! Sunt foarte multumita, nu ma asteptam la astfel de rezultate! Multumesc mult Vichy Romania!

alina

Înainte
După

Am cosuri in piele

marina carmen

Înainte
După

Ma confrunt cu un ten acneic,cearcane si pistrui,iar Dermablend a acoperit foarte uniform si natural fiecare imperfectiune, avand o culoare aproape identica cu cea a tenului meu, ceea ce rar am gasit asta pana acum la un fond de ten.

Cristina Maria

Înainte
După

Eu ma confrunt cu problema petelor pigmentare, cu roseata, ten gras, pori dilatati, riduri fine. Desi am cautat si folosit multe fonduri de ten, baze de machiaj, pudre, doar Vichy Dermablend m-a ajutat sa maschez aceste probleme .

Maria

Înainte
După

am tenul mix cu tendinta acneica si cateva cicatrici.Cu ajutorul corectorului am reusit sa acopar toate probleme care m au deranjat, in plus se intinde foarte bine si nu are efect de masca, piele respira, iar ziua nu este plina de sebum.

Andreea

Înainte
După

Am un ten mixt,pe obraji mai uscat,zona T cu probleme.Dermablend are o consistenta foarte lejera,acopera bine,nu lasa senzatia de masca,are o rezistenta la transfer foarte buna.Chiar si dupa 12 ore arata perfect.Pe mine ma cucerit

Amalia Imola

Înainte
După

Principala problema a tenului meu este roseata, urmele lasate de acnee, Vichy Dermablend ma ajutat sa scap de acest complex.

Elena

Înainte
După

Ma confrunt cu pistrui, roseata si mici cosuri. Dermablend a reusit sa-mi uniformizeze tenul si sa acopere toate imperfectiunile dintr-un singur strat.

Cristina

Înainte
După

Ten gras, sensibil, lucios in zona T. Folosind Dermablend, imperfectiunile mi-au fost in totalitate acoperite, iar luciul a disparut.

Cristina

Înainte
După

In prezent, tenul prezinta urme lasate de acnee si decolorari ale nuantei de piele. Am fost placut surprinsa sa intalnesc un fond de ten care imi acopera problemele in mod uniform iar eu pot fi din nou increzatoare!

Krisztina

Înainte
După

Pana acum am avut multe probleme cu pielea,am incercat multe tratamente, fonduri de ten cu acoperire mare,dar Vichy are cea mai buna acoperire,nu incarca pielea,porile.Am roseata pe obraji,pori dilatati,cosuri,puncte negre.

iulia adriana

Înainte
După

Am avut un ten cu probleme si am mici cicatrici, dermablend 3d acopera perfect si nu incarca tenul.

Geanina Florina

Înainte
După

Avand tenul deschis la culoare cu pistrui, pete solare si acnee, Dermablend [Corectare 3D] imi acopera imperfectiunile foarte bine, rezista mult timp si ceea ce ador este faptul ca nu imi simt tenul incarcat,iar ingredientele ajuta tenul.

Victoria

Înainte
După

imperfectiuni lasate de cosuri

Mirela

Înainte
După

Am porii dilatati, cuperoza, pistrui si cateva urme de pojar. Dermablend imi acopera perfect toata roseata, iar aspectul tenului este natural si uniform. Il recomand cu drag tuturor!

Alexandra

Înainte
După

Pistrui!

Cosmina

Înainte
După

Pete roșii,coșuri,urme lăsate în jurul ochilor după nopțile în care fetița mea nu are somn,chiar și o veche cicatrice rămasă în urmă unui accident

Ana Angelica

Înainte
După

Ten gras.. indiferent de fondul de ten folosit dupa o perioada incepe sa mi luceasca zona T.. cu Dermablend 5 problema nu mai apare. Tenul luceste acolo unde trebuie doar..

nicoleta

Înainte
După

Am folosit mostra dermablend și sunt foarte mulțumită de ea.O recomand tuturor celor care doresc un ten neted fără imperfecțiuni

Micu

Înainte
După

Ma confrunt cu pete de la sarcina si cu pistrui . Dermablend ma ajutat foarte mult acoperint in totalitate petele cat si pistrui de pe toata fata , este cel mai bun corector are o acoperire mare.

CRISTINA

Înainte
După

pistrui , semne de la nastere.

Diana

Înainte
După

Eu am o problema cu pistruii si dermablend 3d m-a ajutat sa fiu mai increzatoare in mine reusind sa acopar pistruii. Multumesc Vichy

Daniela

Înainte
După

Ten gras. Imi acopera inperfectiunile.

Andreea

Înainte
După

Coșuri,pete ,pori dilatați toate sunt acoperite și dispar ca prin minune după ce aplic fondul de ten , este super

Hurmuz

Înainte
După

Am un ten cu probleme,accneic iar acest produs face minuni inainte imi era rusine sa ies din casa ,pe strada toti se uitau la tenul meu,iar acum acest produs este salvarea mea,multumesc pentru mostra ador acest produs ,recomand cu drag.

violeta

Înainte
După

Ten uscat

Andreea Mihaela

Înainte
După

Pete maronii, cosuri, puncte negre, urme lasate de cosuri

Nicoleta

Înainte
După

Un ten imperfect, cu puncte negreu si foarte gras. Dupa folosirea fondului de ten,tenul meu este mult mai catifelat. Acest fond de ten acopera foarte bine imperfectiunile.

stan

Înainte
După

1 x Fond de ten Vichy Dermablend 30ml\n+\n1 x pensula Vichy pentru machiaj

Alina-Elena

Înainte
După

Desi foloseam un fond de ten cu grad de acoperire ridicat (pentru acoperirea petelor, uniformizarea tenului) la folosirea produsului Dermablend -eșantioane trimise- de la prima aplicare am constat o acoperire perfecta, îmbunătățită.

badoiu

Înainte
După

Am un ten foarte gras si cu puncte necre iar Corectare 3 D imi astupa orice cos.este superb.

Cretu

Înainte
După

Tenul meu este unul acneic, cu urme de la acneea din trecut, dermablend 3d m a ajutat sa acopar petele vechi de acnee si cea actuala.

claudia

Înainte
După

Acnee.pete.

Alina

Înainte
După

Ma confrunt cu o acnee urata,iar acest fond de ten minunat ma ajuta sa o acopar

MIHAELA

Înainte
După

Intotdeauna am avut un ten cu probleme...roseata,pete.. Am nevoie de un fond de ten care sa vina in ajutor tenului meu. Dermablend este solutia!

Bianca

Înainte
După

Aveam tenul obosit si cu cearcane si cateva cosuri ,am incercat fondul de ten vichy si de atunci nu mai am nicio problema am tenul luminat fara efect de masca acoperire 99% si rezista o zi intreaga chiar si mai mult.vil recomand fetelor....

Corina

Înainte
După

Puncte negre, acnee, semne post-acenice.

Irina

Înainte
După

Probleme de sezon pete accentuate ale tenului puncte negre ce nu pot fi eliminate proeminente pe nas si pomeți în urma eșantionului primit nu numai că nu mai sunt vizibile dar parcă au mai si dispărut mulțumesc Vichy

Ioana-Ruxandra

Înainte
După

După sarcină, tenul meu a rămas cu pete de pigmentare si roșeață. Dermablend mă ajută să repar aceste imperfecțiuni, este minunat!

Elena Daniela

Înainte
După

Dermablend este cel mai minunat fond de ten din cate am incercat ! A rezolvat problema mea cu acnee si cu porii dilatati .Recomand cu incredere acest fond de ten!

Marinela

Înainte
După

Am tenul gras și alt fond de ten nuiîmi rezistă pe față mai mult de 2 ore.

Claudia

Înainte
După

Semne post acnee însă nu foarte pronunțate din fericire. Este perfect pentru nevoile mele ,nu incarca tenul însă uniformizează tenul ,acoperind roșeata și petele .

Diana

Înainte
După

Tenul meu prezinta pete pigmentare, Dermablend m-a ajutat sa acopăr aceste pete iar acum tenul meu are un aspect frumos.

Maria Terezia

Înainte
După

Ma confrut cu o cuperoza datorata varstei si Dermablend chiar fate o corectie 3D

Ungurean

Înainte
După

Un ten mixt cu zone rosiatice si ocazional cosuri pe care vreau sa le acopar cat mai bine.

Iana-Frezia

Înainte
După

Cearcane, culoare neuniforma, urme de la acnee. Fondul de ten Dermablend m-a ajutat sa uniformizez nuanta tenului meu, radandu-i stralucirea si vitalitatea.

Raluca Ioana

Înainte
După

Ma confrunt cu tenul mixt in zona T si anumite pete de la soare.Consider ca Dermablend Fluid m-ar ajuta sa mi uniformizez culoarea tenului si sa i ofer un aspect mai luminos si mai placut!

raluca

Înainte
După

Dermablend 3D mi-a schimbat viata si starea mea de spirit de zi cu zi. Am suferit de acnee,dupa vindecare am ramas cu cicatrici vizibile. Dermablend acopera perfect si cearcanele,pur si simplu tenul meu il iubeste!

Mădălina

Înainte
După

Semnele postacneeice se acopera in totalitate cu fondul de ten Dermablend

Madalina

Înainte
După

Tenul meu, este sensibil, se inroseste imediat si mereu am avut probleme cu secretia excesiva de sebum.Fondul de ten Dermablend m-a ajutat la uniformizarea nuantei tenului,ascunde perfect toate imperfectiunile,si rezista intreaga zi.

Andreea

Înainte
După

Pete rosi, acopera in profunzime , imi place foarte mult

Loredana

Înainte
După

Ma confruntam cu acnee,denivelari si pete.Dermablend corectare3D acopera imperfectiunile,diminueaza denivelarile si este potrivit pentru tenul acneic.Dupa un tratament prescris de medic tenul meu arata bine si se rasfata cu Dermablend fluid

Oana-Cristina

Înainte
După

Problemele legate de tenul meu au inceput in perioada pubertatii:cosuri,semne,pete. Am incercat sa le acopar,insa nu intotdeuna am gasit un produs care sa ma aute.Dermablend mi-a oferit posibilitatea de a putea acoperi aceste imperfectiuni.

Cristina Nicoleta

Înainte
După

tenul meu este mixt si fondul de ten DERMABLEND ajuta tenul sa arate impecabil.

Sorina Elena

Înainte
După

Ma confrunt cu un ten plin de imperfectiuni. Am un ten gras si plin de roseata. Dermablend ma ajuta sa prind incredere in mine si imi acopera toate imperfectiunile.

Sorina Elena

Înainte
După

Ma confrunt cu un ten plin de imperfectiuni. Am un ten gras si plin de roseata. Dermablend ma ajuta sa prind incredere in mine si imi acopera toate imperfectiunile.

Stanciu

Înainte
După

Tenul meu este mixt si am probleme cu cosurile.Am folosit Dermablend-ul care mi-a fost de mare ajutor. Acopera foarte bine imperfectiunile iar daca il folosesc constant problema cosurilor se amelioreza.

Szekely

Înainte
După

Dermablend Fluid ma ajuta sa obtin acel efect de “ten de portelan” . Folosesc foarte mult pe clintele mele si functioneaza extrem de bine !

Maria Silvia

Înainte
După

Pistrui

Viorica

Înainte
După

Ten patat si uscat, cearcane vizibile.

Roxana

Înainte
După

imperfectiuni ale piele , cosuri rosii si mari dar si semne ale unei acnee mai vechi

Mirela

Înainte
După

Dermablend mi-a acoperit petele, imperfectiunile si cearcanele si mi-a uniformizat tenul.

Mihaela-Anamaria

Înainte
După

Ma confrunt un ten gras, acneic cu zone de roseata. Vichy Dermablend acopera foarte bine aceste probleme. Nu incarca deloc tenul si are o textura mata, catifelata.

Andrada

Înainte
După

Dupa terminarea facultatii, cearcanele au inceput sa apara din cauza oboselii. Dermablend ma ajuta sa redevin eu in fiecare dimineata.

Ingrid-Andreea

Înainte
După

De aproximativ 8 ani ma confrunt cu acneea. Azi e prima data cand am testat Vichy Dermablend si sunt foarte multumita.Acopera toate imperfectiunile,uniformizeaza culoarea pielii,acopera cearcanele si da un aspect fin si fresh al pielii.

Ana Maria

Înainte
După

Cosuri in zona t , roseata , puncte negre, urme de acenee .

Pop

Înainte
După

Pete post-acneice.

Claudia-Maria

Înainte
După

Mă lupt de foarte multă vreme cu cearcănele, iar Dermablend m-a ajutat foarte mult să le estompez. Sunt foarte mulţumită!

Diana - Florinela

Înainte
După

Tenul meu se confrunta cu acnee si semne post acneice. Am constatat ca mi se potriveste mai bine Dermablend Fluid decat Corectare 3D, insa amandoua m-au impresionat intr-un mod placut. Recomand cu incredere! P.S. multumesc pentru mostre.

Claudia-Bianca

Înainte
După

Acoperă roșeața și pistruii, cearcănele, dar în același timp se vede natural și nu încarcă tenul. E perfect. Serios. :D

Luciana

Înainte
După

Ma confrunt cu o acnee severa iar pana sa primesc testerele de la Vichy nu incercasem aceste fonduri de ten. Dupa ce l-am incercat pe cel cu corectare 3D pot sa spun ca face minuni pentru tenul meu.Sunt foarte multumita!!Multumesc Vichy!

Lavinia Mihaela

Înainte
După

Tenul meu este acneic, iar Vichy Dermablend mi-a redat increderea in frumusetea mea, increderea in mine.

Georgiana

Înainte
După

Tenul meu este rosiatic pe alocuri iar Dermablend ma ajuta zilnic sa il unifomizez. Nu as inlocui acest fond de ten pentru nimic in lume si consider ca ar trebui sa fie indispensabil din trusa oricarei femei. Pentru mine este ideal,recomand

Nadia Valentina

Înainte
După

Ten mixt (gras in zona T cu zone uscate), pucte albe in zona ochiolor si roseata.

Eliza

Înainte
După

Ten acneic in zona frunte si obraji.

Oana Cristina

Înainte
După

Am avut acnee care mi-a lasat pete pigmentare pe ten si Dermablend Fluid m-a ajutat sa le acopar. Arata natural si se mentine frumos.

Ligia

Înainte
După

Problemele cu acneea sunt la ordinea zilei in cazul meu, si mai ales cu semnele lasate de acnee. Fondul de ten Dermablend fluid imi uniformizeaza tenul si acopera semnele lasate de acnee. In plus, nu imi simt deloc fata incarcata.Incercati!

Oana

Înainte
După

M-am confruntat cu acnee si mai am ocazional cosuri care imi lasa pete pigmentare si am cearcane. Dermablend m-a ajutat sa le acopar si totusi sa arat natural. Imi place foarte mult cum arata si cum rezista.

Nicoleta

Înainte
După

Ma confrunt cu acneea,plus mari semne din nastere, lucruri care nu sunt tocmai aspectuoase.Dermablend m-a ajutat sa le acopar,asa cum niciun alt produs nu a reusit pana acum. Multumesc!

Mirela-Nicoleta

Înainte
După

Tenul meu suferă de acnee ușoară și pistrui. Acest fond de ten m-a lasat fără cuvine, pur și simplu îl ador. Mulțumesc de mi-ași dat ocazia să încerc acest fond de ten.

Gurau

Înainte
După

Am mulți pistrui acest fond de ten este chiar foarte bun!

Alina

Înainte
După

Este un produs ideal, tenul meu este gras in zona T si pe obraji, iar pe extremitatea fetei este foarte uscata, acest fond de ten imi uniformizeaza culoarea fetei, acoperind perfect petele rosii din zona obrajilor.

Paraschiva

Înainte
După

Pistrui in general

Iulia georgiana

Înainte
După

Dermablend ma ajutat sa acopăr urmele lăsate de acnee pe tenul meu. Sunt placut surprinsa de puterea mare de acoperire, de faptul ca nu încarcă tenul și efectul durează toată ziua fata a fi nevoie de retușuri.

Manuela

Înainte
După

Ma confrund de multa timp cu problema cosurilor si a tenului gras, dar prin folosirea acestui produs inovativ Dermablend (Corectare 3D), tenul meu a devenit mat si uniform, porii fiind in totalitate acoperiti.Am fost incantata de produs.

Valentina

Înainte
După

Am un ten cu multe imperfecțiuni, cicatrici de la acnee, pete maronii de la soare, puncte negre si cosuri iar Dermablend 3D CORRECTION mi-a acoperit perfect toate imperfecțiunile fetei, netezind-o uniform, acum am un ten de porțelan .

ADINA

Înainte
După

Ma confruntam cu ten gras, lucios, pori dilatati

Constantin

Înainte
După

Tip meu de ten este mixt iar dermablend ma ajuta sa țin sub control sebumul din zona T plus ca are o acoperire bună

Daniela

Înainte
După

Tenul meu a fost si este foarte sensibil, iritabil, se roseste foarte usor.Acneea am reusit sa inving, dar sensibilitatea tenului a ramas. Dermablend imi calmeaza si hidrateaza tenul.Il face sa arate proaspat si perfect.

Lavinia

Înainte
După

Am puncte negre, ten gras, lucios și imperfecțiuni. Dermablend Corectare 3D a acoperit imperfecțiunile și semnele post acnee. Tenul are culoare uniforma, textura pielii e îmbunătățită, acoperirea: foarte eficienta, fără efect de masca.

margareta

Înainte
După

Ma confrunt cu problema porilor dilatati si implicit imflamarea acestora, pete post acneice si de la soare. Dermablend 3d imi acopera toate imperfectiunile si imi lasa un ten mat si aerisit pe toata durata zilei.

raluca

Înainte
După

Eu folosesc si corector din aceeași gama sunt foarte mulțumită ...de toate produsele Dermato cosmetice Vichy felicitări!!!!The Best!!!!

Adina

Înainte
După

Tenul meu este mixt, cu portiuni grase si cu zone uscate si sensibile.Dermablend m-a facut sa nu imi mai fac griji pentru aceste aspecte si mi-a uniformizat tenul.

Antonia

Înainte
După

Problemele mele erau cearcanele inchise la culoare si tenul uleios. Sunt foarte multumita de Dermablend Fluid. L-am achizitionat de o luna si de atunci il folosesc zilnic.

Cristina

Înainte
După

Ma confrunt cu hiperpigmentare, cearcanere pronuntate si acnee vulgara. Dermablend 3D m-a ajutat sa le combat fara a fi nevoita sa aplic corector. Am fost uimita de puterea mare de acoperire si cantitatea mica de fond de ten necesara!

Georgiana

Înainte
După

Probleme cu acneea punctele negre

Raluca

Înainte
După

Am pori mariti, roseata din cauza cosurilor si pistrui-dar Dermablend a reusit sa acopere toate aceste imperfectiuni.Este minunat-si odata aplicat pe fata,nu da impresia de masca-se adapteaza la nuanta tenului.

Mihaela

Înainte
După

Am ten acneic si sensibil

Adina Ioana

Înainte
După

Cearcanele si tenul obosit sunt problemele mele zilnice. Am testat mostra dermablend corectare 3D si am ramas foarte surprinsa de puterea de acoperire.Este si destul de persistent, iarna cred ca este ideal dar si vara la petreceri

Silviana

Înainte
După

Semnele lasate de acnee precum si porii dilatati au fost combatute cu ajutorul acestui fond de ten. Matifiaza, uniformizeaza si este rezistent la transfer...este ideal pentru persoanele cu ten gras cu tendinta acneica.

ionela

Înainte
După

Am pete rămase după sarcina

Diana

Înainte
După

Acnee chistica, pete pigmentare post acneice, eruptii acneice;\nDermablend acopera perfect si vindeca cicatricile

Mihaela

Înainte
După

Problema mea este acneea si Dermablend [ CORECTARE 3D] m.ar ajuta in acoperirea acneei si semnelor provocate de acnee.

Raluca

Înainte
După

Dermablen ma ajutat sa am.un ten uniform, cearcanele si semnele lasate de acnee au disparut. Nu am.mai avut nevoie de anticearcan si corector.

lidia

Înainte
După

In principiu la tenul meu ma deranjează doua lucruri si anume cearcanele si semnele de la cosurile ce imi apar care de regula sunt putine si nus periodice. Sunt foarte multumita de dermablend si nu l as inlocui cu nici un alt produs...

Cosmina

Înainte
După

Imperfecțiunile tenului sunt de domeniul trecutului.Vichy dermablend îmi acopera cu usurinta pistruile si cearcanele lasandu-mi un ten natural fara efect de mască. Il recomand cu încredere avand un grad foarte mare de acoperire.

Ionelia

Înainte
După

Dermablend este miracul! Tenul neuniform, tern și cu urme post acnee m-a făceau sa mă simt extrem de complexata. Am primit de la o farmacista o mostra și am fost plăcut surprinsa de efectul acestuia. L-am achiziționat fără regret!

Bianca

Înainte
După

Eu am un ten mixt, puncte negre și-o sensibilitate extremă care se manifestă prin pete intense de roșeață pe obraji și bărbie, iar Dermablend mă ajută să-mi uniformizez tenul și să nu îmi fie frică că mă înroșesc inestetic în orice moment!

tatiana

Înainte
După

sincer nu prea am probleme mari cu tenul foarte rar imi apar mici cosulete pe frunte, in rest nu am probleme

Alexandra

Înainte
După

Ten mixt cu tendința de îngrășare și perioade acneice. M-a ajutat în obținerea unui machiaj perfect indiferent de aspectul tenului și acoperire totala a imperfecțiunilor. Îl recomand cu încredere!

Luiza Maria

Înainte
După

Ma confrunt cu o usoara acnee si cu pete pigmentare, in urma sarcinii, iar Dermablend Corectare 3D m.a ajutat sa le acopăr fara a avea efect de masca. Are un aspect natural și luminos!

Liliana

Înainte
După

Puncte negre, ten neuniform, zona T grasa

Liliana

Înainte
După

Puncte negre, ten neuniform, zona T grasa

Andreea

Înainte
După

Am cearcane si unele imperfectiuni ale pielii iar cu ajutorul Dermablend 3D, am rezolvat aceste probleme, cearcanele sunt ascunse iar imperfectiunile tenului nu mai sunt vizibile. Tenul meu arata foarte bine acum!

Ioana Sonia

Înainte
După

Pete rămase după acnee, pete rosii, iar fondul de ten acoperă perfect!!!! Este extraordinar, de fapt asa cum sunt toate produsele Vichy!

Isaura

Înainte
După

Puncte negre, semne postacneice. Dermablend a acoperit perfect aceste imperfectiuni

Florina

Înainte
După

riduri, ten uscat,acnee\nDermablend imi lasa fata usoara dupa folosire si hidratata, iar in timpul folosirii toate semnele de pe fata, ridurile sunt perfect acoperite

BIANCA

Înainte
După

tenul meu a ramas cu cicatrici de la acnee si pete pigmentare.de cand am descoperit fondul de ten vichy dermablend sunt foarte multumita ca pot sa maschez imperfectiunile.are o putere foarte mare de acoperire si dureaza pana la16h .

Simona nicoleta

Înainte
După

Ten uscat cu pete

Andreea

Înainte
După

Este ideal pt.tenul gras. Acopera foarte bine cicatricile, petele, cosurile, imperfectiunile. Este destul de lichid si se intinde fosrte usor. Cele ce nu l-ati incercat va recomand cu drag sa o faceti!

Nikolina

Înainte
După

ten gras cu pete rosii si cosuri. am problema asta din cand stiu de mine. Datorita dermablend corectare 3D problema mea e rezolvata si acoperita. multumesc frumos si recomand produsul 100 %

Diana

Înainte
După

Dupa aplicarea fondului de ten Dermablend CORECTARE 3D, tenul meu arata excelent. Petele rosii si semnele au fost foarte bine acoperite, luciul fetei s-a diminuat considerabil. Sunt foarte multumita de acest produs. Multumesc, Vichy!

Cristina-Alexandra

Înainte
După

Tenu meu este unul destul de sensibil si in plus e mixt, ma confrunt adesea cu zone inrosite care sunt greu de acoperit, de asemenea am si pistrui. Dermablend a acoperit imperfectiunile, pielea se simte hidratata si extrem de catifelata

andra

Înainte
După

Este extraordinar!! acopera foarte bine, este cremos si se intinde usor. rezista foarte bine, mai mult de 8 h. sunt foarte incantata de el si abia astept sa-l achizitionez.

Monica

Înainte
După

Am un ten foarte gras, cu ceva imperfectiuni, dar nu majore. Dermablend 3D mi-a facut un ten perfect, dar a tinut si foarte bine sub control sebumul si machiajul a fost perfect cateva ore.

Alexandra

Înainte
După

Avand un tens sensibil si cu tendinta de ingrasare, Dermablend calmeaza pielea, uniformizeaza si nu produce acel efect de supraincarcare a tenului cu produse cosmetice. Tenul pare fresh si natural

Alexandra Bianca

Înainte
După

Am un ten acneeic după testarea dermablend corectare 3d am rămas plăcut impresionată e exact ceea ce promite cel mai bun gondola de ten.

POPA

Înainte
După

As putea spune ca este cel mai potrivit fond de ten pentru problemele mele ( cicatrici si semne post acneice)cu un grad mare de acoperire a imperfectiunilor.

Luiza-Maria

Înainte
După

In urma sarcinii am rămas cu foarte multe pete pigmentare si cu ceva acnee din cauza dereglării hormonale. Cu Vichy Dermablend am reușit sa acopăr aceste imperfecțiuni si sa ma bucur de un ten cat mai natural!

Georgiana

Înainte
După

Ten gras, exces de sebum, pori dilatati, cosuri si puncte negre. Are o putere mare de acoperire, rezista pe ten intreaga zi, dar tenul se mentine mat doar pentru 1-2 ore fara pudra. Are tendinta de a incarca usor tenul.

Mihaela

Înainte
După

Buna ! Eu am un ten uscat , si acest fond de ten m-a ajuta foarte mult , e fain in momentul aplicarii lui , dar, si dupa am o piele elastica super faina....☺

Gabriela

Înainte
După

Sensibila

Gireada

Înainte
După

Problema mea era legata de cosuri si puncte negre. Dermablend acopera foarte bine imperfectiunile.

Salcudean

Înainte
După

Ten sensibil,pete pigmentate ramase după sarcina,pistrui, puncte negre și coșuri.Pe scurt avem \"di tăti\".:)\nSunt încântată de noul Dermablend, are putere mare de acoperire și în plus,fiind un produs dermato-cosmetic are grija de tenul meu.

Cristina

Înainte
După

Ma confrunt cu un tip de ten destul de uscat si mici imperfecțiuni (puncte negre, mici pete) si pot sa spun ca acest fond de ten este unul dintre cele mai bune fonduri de ten:re o acoperire foarte buna si rezista impecabil.

Eliza

Înainte
După

Tenul meu este unul senibil si destul de pretentios! Cea mai mare problema este de cate ori trebuie sa merg la un eveniment si tenul meu trebuie sa arate super!Cu Dermablend tenul meu nu mai are nevoie de pudra sau altceva! Arata magnific!

Goidescu

Înainte
După

Dermablend este absolut minunat!Un strat subtire acopera toate semnele de acnee din adolescenta si toate imperfectiunile.ma simt minunat in pielea mea!!

Georgiana Mariana

Înainte
După

Am acnee dar cel mai deranjante sunt pungile de sub ochi, cu Vichy am reusit sa le estompez .

Alexandra- Elena

Înainte
După

Imi apar des cosuri greu de acoperit si am pori cam vizibili. Dermablend imi ofera o acoperire foarte buna si imi lasa pielea fina,cu un aspect foarte natural.Imi place foarte mult textura sa usoara si revigoranta.Il recomand cu incredere.

Iuliana

Înainte
După

Tenul meu sensibil cu pete si coruri a fost încântat de fondul de tel Dermablend .Are acoperire uniformă si mare exact ce am nevoie.

Monica

Înainte
După

Ten pigmentat cu pistrui,fond-ul de ten Dermablend a acoperit perfect imperfectinuile fetei.

Heidi

Înainte
După

Mereu am cautat fondul de ten potrivit,iar acum cu siguranta l-am gasit.Efectul este Wow!Nu ma asteptam la un asemenea rezultat . Acoperire 100 % a cosurilor si a petelor.Cu siguranta il voi achizitiona in curand.Este spectaculos!

Anca

Înainte
După

Ma confrunt cu dermatita atopica. Dermablend nu doar ca a acoperit bine imperfectiunile dar a si hidratat tenul. Se potrivește perfect problemei mele. Il recomand!

Elena

Înainte
După

Am o alergie foarte puternica pe toata fata, cu ajutorul Dermablend am reusit sa o acopar.

Gabriela

Înainte
După

Ten cu pete si riduri fine.Acopera foarte bine petele si ridurile sunt mai puti vizibile.

Ana Maria

Înainte
După

Incerc prin orice mijloace sa imi acopar pistruii. Multa lume spune ca sunt fermecatori, insa acesta este doar un mit, cine ii are sufera foarte tare ca ii are. Este singurul fond de ten care mi i-a acoperit foarte bine.

Ingrid

Înainte
După

Piele uscata\nFondul de ten mi a lasat pielea fina, uniforma si luminoasa

Diana

Înainte
După

De cativa ani am acnee comedonica si pistrui iar fondul de ten vichy este singurul care acopera 100 % problemele tenului meu.

Anca

Înainte
După

Am un ten cu roșeață și greu de gestionat. Dermablend o face fără cusur! Mulțumim!

Ioana

Înainte
După

Pe langa cosuri si pete, mai nou ma confrunt si cu dermatita seboreica. Acest fond de ten, pentru mine este solutia ideala, il pot purta o zi intreaga fara ca fata sa devina uleioasa sau cu aspect fainos. Este un fond de ten de 5***** plus.

iulia

Înainte
După

Ten cu pete maronii, puncte negre, acneea. Dermablend m-a ajutat in sensul ca mi-a uniformizat tenul acoperind in mare masura acneea si petele maronii. Tenul are un aspect oarecum natural fara a se vedea foarte mult imperfectiunile.

ROXANA

Înainte
După

Tent acneic,cu semne .

Ana Maria

Înainte
După

Ten uscat cu tendinta de cojire si pistrui

Alexandra

Înainte
După

Tenul meu are tendinta acneica si pete post acneice Fondul de ten DERMALBEN[CORECTARE 3D] m-a ajutat sa acopar acele pete inestetice de care nu reusesc sa scap in nici un fel.Sun foarte incantata si placut surprinsa de acest fond de ten.

Ana Magdalena

Înainte
După

Fondul de ten Vichy Dermablend (corectare 3D), nuanta 25 (Nude) se potriveste perfect cu tenul meu, deoarece acopera si reduce imperfectiunile si semnele post- acneice ale tenului meu gras. Dupa aplicare, tenul devine neted, uniform si mat.

Andreea

Înainte
După

Tenul meu este unul destul de problematic,gras si accneic.Dermablend m a ajutat enorm pt ca tenul nu se mai ingrasa nu avea aspectul lucios si toate imperfectiunile au fost acoperite.

Oana Maria

Înainte
După

Acoperire perfecta a pistruilor.\nMultumesc Vichy!

Gabriela

Înainte
După

Pete de la soare,riduri fine.Le estompeaza si le acopera bine.

Catalina

Înainte
După

Avand un ten mixt,cu tendinta acneica, alegerea fondului de ten a fost intotdeauna o provocare.Am fost placut surprinsa de daptul ca nu incarca porii, ajuta la diminuarea rosetii si estomparea evoluarii cosurilor.

Trofim

Înainte
După

Am un ten gras cu tendinta de inrosire, dar am incercat Dermablend si pot spune ca e solutia pentru tenul meu

Maria

Înainte
După

Am tenul gras(acneic+puncte negre)de când folosesc vichy dermablend corectare 3D am realizat că e singurul fond de ten care imi ajută tenul,acoperă şi îl ador pentru că nu încărcă fața+rezistență destulă!E favoritul meu!îl recomand cu drag.

Roxana Elena

Înainte
După

Ma confrunt cu mici imperfectiuni ale fetei, pete rosii, iar vichy m-a ajutat mereu sa am tenul dorit!

Silvia

Înainte
După

Pe parcursul zilei tenul mi se ingrasa si am si o usoara tendinta acneica. Am incercat de la o prietena Dermablend si nu am avut cuvinte. Imi doresc sa-mi achizitionez si eu unul.

Ruta

Înainte
După

Fața mea are o mare problema cu acneea si excesul de sebum, dar multumita dermablend am curaj sa ies din casa fara sa mi fie frica ca voi fi intrebata\"ce are fața ta\"

IRINA LAURA

Înainte
După

Am tenul mixt cu tendinta de ingrasare, puncte negre si pistrui. Dermablend ma ajuta sa uniformizez si sa matifiez tenul, acopera foarte bine imperfectiunile.

Popa

Înainte
După

Am pete pigmentare de la sarcina, acnee și semne de la acnee. Dermablend ma ajuta sa acopăr foarte bine imperfecțiunile și sa am încredere în mine. Este ideal!

maria

Înainte
După

Am acnee si ma incanta acidul salicilic din produs dar si spf-ul. Se simte placut la aplicare..intre fluid si spuma, acopera foarte bine si lasa o senzatie confortabila, mai ales pentru ca nu e necesar sa ma incarc cu pudra pt fixare.

Elena

Înainte
După

Am un ten cu tendința de a se înroși ușor și este sensibil și imediat se irita mai ales de la căldură, însă cu fondul de ten 3d correction am un ten perfect. Sunt foarte mulțumită de el și cu siguranță îl voi cumpara din nou.

Alina

Înainte
După

Problemele tenului meu sunt acneea, pori dilatati si sebumul excesiv! Cu ajutorul fondului de ten dermablend 3d,am obtinut o acoperire foarte mare si o nivelare a pielii in urma cicatricilor acneei. Esti genial!!

Elena

Înainte
După

Am pete roșii lăsate de coșuri, pistrui dar și alunite, iar Dermablend le acoperă și uniformizează foarte bine creând acel efect beautify și în realitate. În plus, nu mai e nevoie sa folosesc pudra, este perfect pentru tenul gras sau mixt.

Miruna

Înainte
După

Am un ten acneic, iar fondul de ten dermablend m a scăpat de aceasta problema. Coșurile au dispărut ca prin minune

Andreea

Înainte
După

Cu sebum excesiv...Dermablens imi mentine tenul matifiat fara probleme chiar si pe timp de canicula

Zsanett

Înainte
După

Am un ten predispus la acnee . Dermablend 3D imi acopera toate imperfectiunile tenului , lasand mat si catifelat pe tot parcursul zilei .

Denisa

Înainte
După

Am avut probleme cu acneea, iar Dermablend impreuna cu alte produse antiacneeice m-au ajutat sa combat si in acelasi timp sa acopar aceasta probleme. Sunt foarte recunoscatoare a acestui produs, Dermablend. It\'s a miracle!

Adina Ramona

Înainte
După

Eternele probleme ale tenului meu sunt acneea si petele post acneice. Dermablend m-a ajutat sa acopar foarte bine aceste defecte si mi-a dat increderea necesara de a merge cu capul sus pe strada fara sa imi fie jena de aspectul inestetic.

Sabina

Înainte
După

Noul fond de ten Dermablend 3D Correction acopera imperfectiunile tenului, semnele post-acneice si roseata,lasand o senzatie racoritoare si foarte placuta, iar rezistenta pe parcursul zilei este foarte buna si nu oxideaza.

Maria Magdalena

Înainte
După

Roșeață și acnee.

Stoica

Înainte
După

Un fond ten foarte bun. Am aplicat jumătate din cantitatea mostrei. Menționez că sunt însărcinată, forma feței s-a modificat.Poza este făcută la 6 dimineața.:)Inca eram somnoroasă. Am folosit și noua crema Idealia pentru ten mixt/gras.

Cristina

Înainte
După

M-a ajutat sa maschez nuanta neuniforma a tenului si sa acopar cosurile care-mi apar in zona T si pe frunte. Tenul arata vizibil mai bine iar aspectul nu este unul inestetic.

Oana gabriela

Înainte
După

Rozacee si acnee

Madalina

Înainte
După

Impuritățile fetei dispar imediat cum folosesc dermablend și am o fata perfecta.

Georgiana Eliza

Înainte
După

Tenului neuniform ,lucios ,roseata la nivelul obrajilor ,pori dilatati in zona T .\nDupa aplicare tenul a capatat o nuanta uniforma ,naturala ,iar porii sunt acoperiti .

Roxana

Înainte
După

Ten cu imperfectiuni si cearcane.

Andreea Laura

Înainte
După

Acnee.

Vasilica

Înainte
După

Cearcanele au fost întotdeauna o problema ...de asemenea și imperfecțiunile fetei ...semnele cosurilor lasate pe fata mea au disparut ca prin minune cu acest fond de ten!

Ioana

Înainte
După

Ten fara probleme deosebite insa neuniform si cu mici pete rosii.\nAm testat noua varianta din esantioanele testate pe site... Tenul meu este uniform, culoarea se adapteaza perfect! L-am cumparat imediat!

Ruxandra

Înainte
După

Acoperă perfect imperfecțiunile tenului.

Silvia

Înainte
După

Pistrui

Maria Denisa

Înainte
După

Coșuri din când în când și pete maro rămase după sarcina

Ana maria

Înainte
După

Am tenul uscat si folosesc fondul de ten dermablend din vara si ma simt extraordinar cu el.e minunat si are o acoperire extraordinara.va pup

Denisa

Înainte
După

Problema principala a tenului meu este lipsa unei uniformitati, alternand zone mai palide cu zone mai rosii.Dermablend m-a ajutat sa am un ten cu o culoare uniforma, perfect hidratat.

Oana

Înainte
După

Tenul meu este mixt, nu am cosuri ci doar mici imperfectiuni si cateva capilare sparte. Din fericire, fondul de ten Dermablend mi-a uniformizat perfect tenul si a acoperit pana si capilarele. E wow pentru mine!!

Ioana

Înainte
După

Am o problema cu cearcănele iar Dermablend m-a ajutat sa le estompez fără aplicarea unui anticearcan. Culoarea este uniforma și rezista

Mihaela-Ovidia

Înainte
După

Roseata, acnee ,pete picmentare.

Murariu

Înainte
După

Inainte de a folosi Dermablend fluid ma confruntam cu o zona a pometilor proeminenta. Datorita acestui produs am reusit sa estompez roseata si sa am parte de o acoperire uniforma si naturala,fara ca fondul de ten sa se aglomereze in zona T.

Ana-Maria

Înainte
După

Am un ten gras iar acest fond de ten imi conferă un aspect foarte placut.

Cezara

Înainte
După

Ma confrunt cu acnee si ten lucios. Folosesc Dermablend pt ca acopera imperfecțiunile fara a avea un efect de mască, tenul este mai putin lucios si fata de alte fonduri de ten folosite de mine nu imi agravează acneea.

Laura

Înainte
După

Ma confrunt cu o acnee papulo-pustuloasa , am tenul gras, pete rosii, etc . Fondul de ten ma face sa ma simt mai frumoasa si ma ajuta sa am o zi minunata

Ionela

Înainte
După

Acnee ,urme lasate de aceasta dar dermablend fluid ma ajuta sa ma simt frumoasa mi se potriveste perfec acopera bine rezista pe timpul zile se aplica usor pret accesibil tuturor folosesc de ceva timp si voi folosi in continuare.multumesc.

Madalina Loredana

Înainte
După

Buna!Acum 2 ani am fost diagnosticată cu acnee vulgara.Insa pt ca tenul meu sa arate perfect si sa pot ieși din casa mi-a recomndat vichy dermablend, sunt incantata de el,e un fond de ten care acoperă impuritățile in proportie de 100%!

Ioana-Alexandra

Înainte
După

Inestetica data de cosuri de la culoarea rosiatica pana la forma. Dermablend m-a ajutat sa imi recapat culoarea tenului intr-un mod uniform si placut estetic.

Irina

Înainte
După

Pete roşii, ten mixt, exces de sebum, urme de acces.

Alexandra

Înainte
După

Un ten mixt, cu tendinte acneica. Pe langa faptul ca acest fond de ten acopera perfect, iti ajuta si tenul. Tenul meu arata mai bine de cand folosesc acest fond de ten.

Saveta

Înainte
După

Pistrui

Cristina

Înainte
După

M-a ajutat sa am un ten mult mai uniform.Acoperind semnele lăsate de acnee.

Florina irina

Înainte
După

Ten uscat si dificil,pistrui.

Ancuta

Înainte
După

Este foarte bun chiar nu ma asteptam la asa o acoperire,cosurile sunt problema mea

Ana-Maria

Înainte
După

Când am încercat Dearmablend am rămas plăcut surprinsă acesta m-a ajutat în acoperirea acneei, a semnelor și a cearcănelor. Acesta a mai dat tenul meu și un aspect mai neted și mai luminos .

Georgiana

Înainte
După

Am pete în zona T, post acneeși pete maronii cauzate de un tratament medicamentos, dermablend m-a ajutat sa le acopar, culoarea a devenit uniforma, și am o fata aproape perfecta.

Raluca

Înainte
După

Salut. Înca de la varsta de 14 ani m-am confruntat cu acnee, puncte negre si culoarea neuniforma a tenului. Vichy ma ajuta înca din perioada tratamentelor antiacneice deoarece era singurul fond de ten recomandat. Dermablend 3D e ideal❤❤

Eliza

Înainte
După

Ten gras cu imperfectiuni-e fondul de ten ideal, acoperire 100%, textura cremoasa, tenul meu se simte rasfatat.Cel mai important e ca rezista foarte mult timp si nu capata acel aspect lucios fata de alte fonduri de ten.

Evelina

Înainte
După

Piele cu aspect rosiatic si pumcte negre

Daniela

Înainte
După

Riduri de expresie, riduri fine, cosuri si puncte negre, roseata, alunite, cearcane

Melinda

Înainte
După

Ten acneic,puncte negre,roseaza...Asa se poate descrie tenul meu.Acest fond de ten ma ajuta zilnic sa ma simt mai frumoasa.Acoperire buna,textura catifelata,un adevarat rasfat.Multumesc Dermablend 3D!

Elena

Înainte
După

Pete, pori dilatati, cearcane. Dermablend mi-a dat o alta infatisare, mai luminoasa, mai tanara, mai stralucitoare. Multumesc Dermablend ca existi.

Gabriela

Înainte
După

Pori dilatați , cicatrici postacneice și pete pigmentare . Petele pigmentare și porii dilatați au dispărut !

Iulia Adriana

Înainte
După

Ten gras, pori dilatati, pete rosii

Simona Nicoleta

Înainte
După

Problema mea ar fi cicatricile lasate in urma cosurilor pe care le-am avut dea lungul celor 20 de ani de cand ma confrunt cu aceasta problema inca....Dermablend acopera cu succes aceste cicatrici

Raluca

Înainte
După

Ten mixt acneic cu cearcane,dupa utilizare cosurile sau mai uscat, nu încarcă fata.

Ana Maria

Înainte
După

Ma confrunt cu un ten foarte sensibil, uneori il am gras,alteori uscat, mai ales in aceasta perioada si imi apar destul de des cosuri.Dermablend mi.a fost de mare ajutor , mi.a acoperit orice imperfectiune, mentinandu.se pe fata 24 de ore.

Ana maria

Înainte
După

Am pistrui . Ii acopera foarte bine . Ceea ce eu caut de la fond de ten . Sincer ii urasc . De aceea ii ascund mereu.

Mihaela

Înainte
După

Tenul meu este gras cu tendințe acneice și cuperoza. Pentru prima data cu ajutorul lui Dermablend, pot spune ca pentru prima data tenul meu este perfect.Mihaela

Gabriela-Loredana

Înainte
După

Am mici cosulete ce ofera tenului un aspect neplacuy, iar Dermablend ma ajuta sa le acopar cu succes si totodata sa uniformizez culoarea tenului.

Ema-Sorina-Ana

Înainte
După

Am pistrui pe fata si eu nu le suport ..are o putere mare de acoperire si nu ma asteptam sa fie asa de bun e super

Ionela roxana

Înainte
După

Am un ten gras pe care nu rezista mai nici un fond ds ten dar se pare ca dermablend fluid este rezolvarea problemei acesteia cat si acoperirea cosuletelor,punctele de roseata de pe fata si a venelor sparte din jur nasului.rezultat vizibil

Anca andreea

Înainte
După

Acnee, pete pigmentare si pete ramase in urma vindecarii cosurilor, roseata pe care fondul de ten Dermablend fluid a reusit sa le estompeze cu succes, in urma caruia am ramas cu un ten unfiformizat si catifelat.

Ana Maria

Înainte
După

Cu urme lasate de la acnee si pistrui.monstrele mi au demonstrat ca este un fond de ten bun. :)

Anamaria

Înainte
După

Piele cu pigment foarte deschis, mi se spune piele de porțelan, și pistrui.Dermablend m-a ajutat sa dau o culoare placuta tenului meu, sa îmi estompez pistruii și sa îmi pun în valoare tenul.

Suzana

Înainte
După

Am un ten gras si luceste.3d dermablend rezista si uniformizeaza bine.chiar am ramas placut surprinsa.si se aplica f usor si uniform.multumesc

Andreea

Înainte
După

Imperfecțiunile tenului meu sunt de domeniul trecutului de când folosesc vichy dermablend . Îmi pot acoperii cu usurinta pistruile si cearcanele . Îmi iubesc fondul de ten!

Ionelia

Înainte
După

Tenul meu este unul uscat, neuniform și lipsit de \"viata\" În dermablend, am găsit un aliat de nădejde.Ten perfect timp îndelungat fără efect de masca și fără urme. Recomand cu mare drag!

Alina

Înainte
După

Dermablend m-a ajutat sa acopar din cearcane, pistrui sa uniformez culoarea fetei, astfel ajungand sa am un ten de portelan.

Alina

Înainte
După

Dermablend m-a ajutat sa acopar pistruii, cearcanele, sa uniformizez nuanta fetei.

Simona

Înainte
După

Puncte de grăsime, cearcăne, roşeață? Dermablend 3D corection a fost şi este soluția! Ten uniform şi perfect pe toată durata zilei! Ce pot să îmi doresc mai mult?

Stefans

Înainte
După

Pentru tenul meu cu pistrui,ușoare urme de coșuri și roseata,fondul de ten Dermablend este perfect pentru zilele în care îmi doresc un ten fără imperfecțiuni.Acesta are acoperire mare,finish mat- pudrat și o formula lejera.

Anabela

Înainte
După

Am anumite probleme ale tenului:ten mixt,pistrui,pori dilatati,riduri de expresie,roșcată în anumite zone ale fetei.Acest fond de ten acoperă bine,buildable,hidratant, textura ușoară.

Alexandra-Ioana

Înainte
După

Tenul meu este palid si cu cearcane vizibile, intotdeauna mi-a fost greu sa imi gasesc un fond de ten sa imi uniformizeze frumos tenul si cu acoperire buna, fara sa am nevoie de concelear. Dermablend is the best!

Alina Tatiana

Înainte
După

Ten plin de pistrui și pete solare.

Maria

Înainte
După

Tenul meu este mixt și pana acum nu am găsit un fond de ten care sa îmi satisfacă pe deplin nevoile. Îmi place cum acest fond de ten se uniformizează pe tenul meu și îmi place mult cum rămâne și nu se mai vede nicio imperfecțiune.

Nicoleta

Înainte
După

Ma confrunt cu pete post acnee si cearcane. Dermablend ma ajuta sa imi acopar imperfectiunile si sa uniformizez nuanta tenului. Textura spuma a fondului de ten 3d imi place foarte mult, fiindca are efeect de matifiere.

mirela-florina

Înainte
După

pistrui, culoare neuniforma a tenului

Georgiana

Înainte
După

Tenul meu este rosiatic pe alocuri iar Dermablend ma ajuta sa il uniformizez. Nu l-as inlocui niciodata cu un alt fond de ten. Consider ca este un produs indispensabil oricarei femei

Mihalyi

Înainte
După

Tenul meu este unul mixt, dar cea mai mare problema sunt petele și ridurile ușor vizibile. Acest fond de ten îmi acoperă perfect imperctiunile și nu îmi încarcă sau usca tenul. E un produs excepțional și cel mai bun dintre cele încercate.

Luminita

Înainte
După

Problemele tenului meu erau legate de tendinta de inrosire a pielii,iritatiile si un aspect tern.Puterea de acoperire,conturul fetei mai bine definit,uuniformizarea culorii tenului,sunt avantaje evidente obtinute cu Dermablend 3D.

Denisa

Înainte
După

Dupa lupte grele am reusit sa scap de acnee.Imi era frica sa pun machiaj pe ten sa nu cumva sa reapara.Asa ca mi am cumparat acest produs care ma multumeste pe deplin!Primesc complimente cand il port si ma bucura enorm!ii dau nota 10!

Denisa

Înainte
După

Urmele lasate de acnee..cearcanele..cu ele ma comfrunt dimineata. Dar Dermablend ma surprinde de fiecare data .

Madalina

Înainte
După

Am semne ramase in urma acneei si cand il folosesc numai am niciun semn pe fata!

Irina Gabriela

Înainte
După

Inca din adolescenta ma confrunt cu acneea.vichy dermablend 3d este primul fond de ten care mi.a acoperit in totalitate imperfectiunile de pe tenul meu(puncte rosii,cicatrici) lasandu-mi tenul deloc incarcat.

Andreea

Înainte
După

Cearcane si pistrui.multumesc vichy pt posibilitatea de a testa intradevar acopera pistruii si cearcanele.in schimb mie mi-ar trebui o nuanta mai inchisa pt a am tenu mai inchis

Alina

Înainte
După

Tenul meu se confrunta cu exces de sebum in zona T, puncte negre si sensibilitate. Dermablend de la Vichy este fondul de ten pe care stiu ca ma pot baza atunci cand am nevoie de acoperire mare si rezistenta de peste 8 ore.

Oana

Înainte
După

Ma confrunt cu cearcane proeminente, iar cu ajutorul fondului de ten Dermablend 3D am reusit sa le ascund chiar si fara corector!

Denisa

Înainte
După

Ten cu o culoare neuniforma.

Ioana Madalina

Înainte
După

Semne post-acnee si roseata in anumite zone, dermablend ajuta la uniformizarea culorii

Mihaica

Înainte
După

De foartr multi ani ma confrunt cu acneea si puncte negre , iar Dermablend culoare uniforma m-a ajutat sa le acopar.

Georgiana Eliza

Înainte
După

Zona sensibila din jurul ochiilor are o culoare verde-mov ; pete rosii buza superioara ;culoare neuniforma a tenului.Dermablend ascunde imperfectiunile si uniformizeaza culoarea tenului in cazul meu.

Andreea

Înainte
După

Urmele cauzate de acnee nu imi dau pace. Imi place ca Dermablend a acoperit atat de uniform dar si atat de natural, incat in prima zi in care l-am folosit am fost intrebata daca am fost la dermatolog pentru un tratament.

Corina

Înainte
După

Dermablend 3D m-a ajutat la acoperirea imperfectiunilor fetei si la corectarea culorii tenului.

Mihaela

Înainte
După

Problemele tenului sunt usoare pete pigmentare pe lateralele fetei, riduri fine si pori dilatati. Cu Dermablend fluid tenul a devenit uniform, fin si parca un pic mai tanar. Am vazut diferenta.

Daiana

Înainte
După

Tenul meu este unul mixt si ma confrunt cu vene inestetice pe obraz si in jurul gurii. Dermablend matifiaza tenul perfect si il uniformizeaza, facand ca aceste vene sa nu mai fie vizibile.

Aurica

Înainte
După

Tenul meu arata acum mult mai intinerit

Maria

Înainte
După

Dermablend 3 D m-a ajutat sa am tenul perfect chiar si la 52 de ani, semnele de imperfectiune din tinerete s-au acoperit perfect si chiar ridurile aparte odata cu varsta.

Madalina

Înainte
După

Ma confrunt cu un ten gras, cu tendinta acneica. De curand am testat si noul Dermablend 3D. Este perfect pentru mine, doarece are acoperire perfecta, ascunde cosurile, iar textura fina nu incarca tenul meu gras. Multumesc Vichy!

Anca

Înainte
După

puncte negre si imperfectiuni cu vichy tenul meu arata stralucitor si au disparut cosurile

ADINA

Înainte
După

Ten gras, lucios,cu pete, pori dilatati.Dermablend corectare 3D mi-a corectat porii dilatati, mi-a diminuat aspectul de ten lucios si mi-a hidratat tenul.

Roxana Elena

Înainte
După

Imi apar cosuri(in anumite perioade ale lunii), am puncte negre si ma confrunt si cu roseata. Dermablend oferă o acoperire perfecta, uniformizanta, ascunzând imperfectiunile si schimbându-ti starea de spirit.

Elena Mihaela

Înainte
După

Pete pigmentare la nivelul fetei . Fondul de ten corector Dermablend Vichi este soluția perfecta pentru tenul meu .Il folosesc zilnic .Multumesc !

Georgiana-Cătălina

Înainte
După

Ten gras, acneic, cu pete post acneice. Am folosit cele doua moatre si mi-a placut de la prima aplicare. Textura lui moale, faptul ca se intinde foarte bine pe piele si mai ales finisul mat.Mi-a uscat o parte din cosuri de la prima aplicare

Cosmina ileana

Înainte
După

Acoperire perfecta,uniforma,tenul rămâne ușor mat fără a fi încărcat, rezistent pe parcursul zilei.petele roșii au dispărut

Claudia

Înainte
După

Ma confrunt cu un ten sensibil cu tendința acneica.\nDermablend 3D nu numai ca are o acoperire perfecta, dar îmi tine și în frâu acneea.\nEste cu siguranță cel mai bun fond de ten încercat pana acum! Mulțumesc Vichy!

Ramona

Înainte
După

Pete, pori dilatati, cosuri. Dupa folosirea fondului de ten dermablend, petele au disparut, porii au fost acoperiti, iar cosurile au devenit inexistente.

Cosmina Raluca

Înainte
După

Am ten mixt, acneic uneori, am puncte negre pe nas. Folosesc Dermablend pentru acoperirea perfecta a imperfectiunilor si a cearcanelor de sub ochi, mai exact negrului inestetic.

aldea

Înainte
După

Am reusit sa scap de niste acnee.

MONICA MAGDALENA

Înainte
După

ten gras, puncte negre

Elena

Înainte
După

Foliculita, pozele sunt la 3 zile de la inceperea tratamentului si folosirii fondului de ten Dermablend

Iulia Georgiana

Înainte
După

Am un ten gras cu imperfectiuni , dermablend m-a ajutat sa-mi ascund aceste imperfectiuni si sa arat mult mai bine .

Ana Maria

Înainte
După

Am un ten acneic,sensibil si datorita acestor probleme ma confrunt si cu o roseata din cauza pustulelor.Fondul de ten m-a ajuatat enorm de mult inca de la prima folosire,ameliorand roseata si accelenad tratarea cosurilor.recomand

Gabriela

Înainte
După

Am apucat sa testez Dermablend de 3 ori. De fiecare data am avut senzația ca îmi simte pielea. Problemele tenului variază de la acnee la pete și cearcăne.

valeria

Înainte
După

ma confrunt cu pete alunite si riduri

Raluca

Înainte
După

Tenul meu este cu o textura neuniforma si cu urme postaccnee.

Diana

Înainte
După

Am tenul mixt si pori dilatati si mereu am avut o problema in gasirea fondului de ten ideal. De cand am descoperit Dermablend Corectare 3D nu mai am nevoie de altceva! Va multumesc!

Anastasiei

Înainte
După

Acnee slaba, pete, riduri, pistrui si piele grasa. Poza pe care am atasato e facuta dupa 6 ore de plimbat pe la spitale si prin soare, in plus am aplicat un strat extrem de subtire, are o acoperire buna si se mentine pe piele. Multumesc:)

Balcangiu

Înainte
După

Am incercat multe cosmetice care sa ma ajute cu fata mea, dar doar Demablend a reusit

Florina

Înainte
După

Ma confrunt cu un ten mixt,zona T se ingrasa iar Dermablend 3D m-a ajutat oferindu-mi un aspect mat pe parcursul zilei si o acoperore buna a micilor imperfectiuni.

Magdalena

Înainte
După

Am tenul cu pete rosii, cosuri si puncte negre, Dermablend mi-a estompat toate aceste probleme.

Nicoleta

Înainte
După

mici imperfectiuni rezultate dupa acnee, acest fond de ten mi-a acoperit destul de bine aceste urme/pete lasate de acnee de-a lungul timpului si rezultatul a fost foarte placut

Dumitra

Înainte
După

Am cearcăne și ten gras,dar cu Vichy sunt foarte fericita pentru ca ma ajuta la ambele probleme,îmi rezolva problema cu tenul meu gras și îmi acoperă perfect cearcănele și îmi place ca nu îmi încarcă tenul. Îl ador și îl recomand.

Alexandra

Înainte
După

Am un ten acneic si pete postacneice. Acest fond de ten are o acoperire mare fiind perfect pentru tenul mixt. Sunt incantata de acest produs

Gheorghiu

Înainte
După

Mici imperfectiuni pe care dermablend m-a reusit sa le ascund

ROMAN

Înainte
După

MA CONFRUNT CU UN TEN GRAS PREDISPUS LA ACNEE,COSURI,PORI DILATATI,PUNCTE NEGRE,COSURI SUB PIELE.AM INCERCAT MULTE FONDURI DE TEN DAR NU MA U MULTUMIT CA DERMABLEND ARE O ACOPERIRE FOARTE BUNA NU INCARCA FATA SI ESTE FOARTE CREMOS!

Alexandra

Înainte
După

Am un ten cu destule imperfectiuni(cosuri, pistrui, riduri) uneori chiar spargeam cosurile. Dar Dermablend ma ajutat sa nu mai am aceasta obsesie. Este foarte bun cu acoperire perfecta. Recomand cu incredere!

mih

Înainte
După

Imi plac foarte mult produsele de la Vichy .

Cristina

Înainte
După

Acnee/Imperfectiuni

Edith

Înainte
După

Ma confrunt cu pete pigmentare pe zona fruntii si a nasului, roseata si cateodata acnee, avand un ten acneic acesta fond de ten face minuni, ascunde petele, cosurile , uniformizeaza nuanta tenului si rezista cu brio pe tot parcursul zilei.

Andreea-Cristina

Înainte
După

Am pistrui...cu acest fond de ten am reusit cat de cat sa ii acopăr...are o putere de acoperire foarte mare

Neculcea

Înainte
După

Am tenul foarte uscat si destule imperfectiuni precum cosuri si roseata fetei\nMa ajuta sa ma simt bine in pielea mea schimbandu mi aspectul fetei prin acoperirea imperfectiunilor dar si aparandu ma de uscaciunea fetei.

Daniela

Înainte
După

Acnee

Anca

Înainte
După

Ma confrunt cu acnee, iar Dermablend m-a ajutat sa acopar aceste imperfectiuni.

Florentina

Înainte
După

Datorata mâncării de tip fast-food corpul meu nu mai asimilează grasimile si imi apar pigmenti pe fata

Oana Eugenia

Înainte
După

Mă confrunt cu acneea dar și roșeață.

Monica madalina

Înainte
După

Am tenul uscat, cremele vichy m-au ajutat sa gasesc echilibrul iar fondul de ten sa para natural și luminos

Roxana

Înainte
După

Ten mixt,cearcăne,cosuri .

Alina - Florentina

Înainte
După

Cum am aflat de aparitia acestui fond de ten am zis ca trebuie sa il incerc. Rezultatul? Intr-adevar WOW! Acopera foarte bine,netezeste, te scapa de roseata pielii, iar acneea a inceput sa dispara dupa doar 2 utilizari! Multumesc Vichy!

Oana

Înainte
După

Ten uscat ușor acneic

Patricia Sonia

Înainte
După

Tenul meu e mixt, acneic, pori dilatati si cuperoza.Dermablend acopera perfect imperfectiunile. Tenul nu luceste dar este este hidratat perfect.A disparut efectul de masca lasat de alte tipuri de fond de ten. Il voi achizitiona full-size!

Mihaela

Înainte
După

Acopera acneea si petele foarte bine.

Alina

Înainte
După

In urma dermatitei alergice am ramas cu tenul foarte sensibil. Urmele lasate de iritatie inca sunt rosii. Am gasit greu un aliat de incredere pentru acoperirea acestora. Dar acum stiu ca ma pot baza pe Vichy Dermablend 3D.

Sabina Lavinia

Înainte
După

Principala problema a tenului meu o reprezinta cuperoza. Testand fondul de ten Dermablend Corectare 3D, am fost incantata sa observ ca aceasta problema dispare iar tenul meu are in sfarsit o culoare uniforma.

Andreea

Înainte
După

Tenul meu are diferite pete (multe de culoare rosie). Pentru estomparea acestora folosesc doar Dermablend Corectare 3D si rezultatul este unu foarte bun, care ma face sa nu renunt la acest fond de ten.

Lavinia

Înainte
După

Cu pete, aspect neuniform, imperfecțiuni, iar Dermablend a reușit sa le acopere complet, sa confere un aspect frumos tenului meu. Nici un alt fond de ten nu a fost atât de eficient!

margareta

Înainte
După

Ma confrunt cu problema porilor dilatati si implicit imflamarea acestora, pete post acneice si de la soare. Dermablend 3d imi acopera toate imperfectiunile si imi lasa un ten mat si aerisit pe toata durata zilei.

simona gabriela

Înainte
După

am tenul gras, acneic , cu pete pigmentare .Acest fond de ten este o solutie salvatoare. IL RECOMAND CU MARE DRAG,il voi achizitiona cu siguranta

Denisa

Înainte
După

M-A AJUTAT FOARTE MULT,DEOARECE DUPA SARCINA RAMASESEM CU PETE PE FATA SI FOLOSIND MEREU ACEST FOND DE TEN AM OBSERVAT CA PETELE SUNT IN TOTALITATE ACOPERITE SI TENUL MEU ESTE FIN SI LUMINOS.SUNT FOARTE MULTUMITA DE PRODUSELE VICHY!

Bianca

Înainte
După

Am ten acneic. Vichy Dermablend are acoperire foarte buna. Trebuie folosita o crema hidratanta inainte. Culoarea aleasa a fost prea deschisa pt tenul meu.

Valentina Larisa

Înainte
După

Aveam tenul foarte gras si din aceasta cauza imi apareau si cosuri mici. Datorita Dermablend tenul nu imi mai apar cosuri si nici fata nu mi se mai ingrasa asa rau dupa aplicare.

irina

Înainte
După

Un ten matur care a avut acnee in tinerete si care necesita o acoperire buna si care sa reziste intreaga zi. Am gasit-o la dermablend fluid.In plus, pielea arata sanatoasa si ingrijita.

Ramona Alina

Înainte
După

Ma confrunt deseori cu acneea..Aceasta este vulgara..Cu tratament natural si folosirea unor pruduse de calitate ,anume DERMABLEND acneea m-a parasit.Sunt foarte multumitade aceste produse .

MIhaela

Înainte
După

Probleme ale tenului: semne dupa acnee, pistrui, nuanta neuniforma a pielii.\nFondul de ten Dermablens m-a ajutat la: uniformizarea nuantei tenului, acoperire buna a semnelor, aspect matifiant, precum si hidratarea pielii.

Madalina

Înainte
După

Tenul meu are o usoara tendinta acneica,cearcane si roseata.Dermablend corectare 3d ma ajuta enorm deoarece estompeaza roseata, ascunde foarte bine cearcanele si acopera cosurile fara sa imi fie teama ca a2a zi mi-ar aparea si mai multe.

Cristina Madalina

Înainte
După

Am un ten mixt/gras si acneeic si acest fond de ten Dermablend m-a redat increderea in mine , mia oferit ceea ce credeam ca nu exista un ten curat, luminos si mat fara tendinta de ingrasare .

Otilia-Olivia

Înainte
După

Imperfectiuni si acnee. M-a ajutat sa le acopar 100% si mi-a oferit un aspect natural.

Diana-Bianca

Înainte
După

Aveam acnee si pete, iar cu ajutorul Dermablend am reusit sa le maschez si sa arat bine.

State

Înainte
După

Nu pot descrie decat Genial,am cautat mult un fond de ten, iar acesta m-a convins, il recomand si credeti-ma va veti indragostii. Acoperire mare, fara sa il simti pe fata, adio sebum, luciu si acnee. Folosesc Dermablend si sunt FERICITA!

Alexandra

Înainte
După

De la 15 ani ma confrunt cu o acnee severa si desi am urmat foarte multe tratamente dupa o perioada cosurile reapar.Singurul fond de ten care ma ajuta si il folosesc de ani este Dermablend ,iar fondul de ten imbunatatit este perfect pt mine

Ruxandra Andreea

Înainte
După

Am fost placut surprinsa de cat de frumos si lejer se aseaza pe ten si cum imi uniformizeaza tenul. Are o acoperire foarte buna fara sa-mi simt tenul incarcat.

Luiza-Maria

Înainte
După

In urma sarcinii am rămas cu mai multe pete pigmentare, precum si cu o ușoară acnee din cauza dereglării hormonale. Dermablend m.a ajutat sa acopăr aceste imperfecțiuni, fara ca tenul meu sa para încărcat, oferind o senzație de catifelare.

Ana-Maria

Înainte
După

cearcane, pete maro in urma sarcinii, pistrui si imperfectiuni.\nDermablend ma ajuta sa obtin o culoare uniforma si un aspect mai neted al tenului.

Viorica

Înainte
După

Psoriazis, iritatii ale pielii, coșuri unul chiar pe vârful nasului

Ionela

Înainte
După

Eu am porii deschiși și tenul normal spre uscat și sincer nu mi-a plăcut acest fond de ten...s-au văzut oribil porii și mă îmbătrânește...nu este nici prea fluid și nici nu intra repede în piele.sunt cam dezamagita.pozele sunt fix invers.

Daniela

Înainte
După

cearcane, pete, dupa folosirea Dermablend toate acestea au disparut si tenul meu arata f bine, straluceste de prospetime

Laura Gabriela

Înainte
După

Am tenul cu tendinta acneica si cateva usoare pete de roseata, Dermablend a reusit sa-mi calmeze tenul,nu am avut nici un \"break out\" in timpul folosirii iar puterea de acoperire este minunata, a devenit noul meu fonde de ten preferat :).

Laura Gabriela

Înainte
După

Am tenul gras cu tendinta acneica asa ca am multe pete, roseata si denivelari in urma cosurilor. Dermablend a ajutat la umplerea denivelarilor si acoperirea rosetii fara a avea efectul urat de masca.

Andreia

Înainte
După

Am tenul gras si cu imperfectiuni,cosuri,puncte negre \nAcest fond de ten mi-a mentiunut tenul mat, o perioada buna de timp, si ma ajutat si cu cosurile uscandu-le si acoperindu-le foarte bine.

Carmen

Înainte
După

Problema: inrosire a tenului, pete rosii, semne pos-acneice.\nDrmablend, prin puterea lui de acoperire neutralizeaza roseata si ofera tenului o nuanta uniforma, cu aspect sanatos.

Maria-Cristina

Înainte
După

Mi-ar ajuta foarte mult pentru ca l-am folosit de la o prietena si este extraordinar acopera toate imperfectiunele

Maria-Cristina

Înainte
După

este foarte folositor acopera imperfectiunile l-am folosit la o prietena si este extraordinar

Miruna Elisabeta

Înainte
După

De ceva timp puncte negre pe fata.Am folosit produse de îngrijire a tenului de la Vichy, inclusiv un dermablend. Mi-a acoperit imperfecțiunile și a rezistat o zi întreagă! Sunt mulțumită de aceste produse și le recomand!

Larisa Adela

Înainte
După

In cautarea fondului de ten ideal pentru tenul meu foarte gras si cu imperfectiuni usoare, am testat Vichy Dermablend 3D. S-a dovedit a corespunde cerintelor mele: grad mare de acoperire, textura usoara, tenul nu e incarcat/lucios. Il ADOR!

Mihaela

Înainte
După

Ma confrunt cu acnee, desemenea tenul meu are o tendința de înroșire. Dermablend ma ajuta sa ascund aceste imperfecțiuni și am observat ca desemenea le reduce. M-am îndrăgostit de Dermablend, este foarte bun.

Alina

Înainte
După

Pistrui și pete accentuate de la soare, uneori roșeață și coșuri din când în când, Dermablend 3D e singurul fond de ten care a reușit să acopere așa bine fără a încărca tenul.

Ioana Cristina

Înainte
După

Am tenul acneic de aproximativ 7 ani, dar in ultimele luni acneea s-a ameliorat, in schimb mi-au ramas cicatrici si Pete pe care Vichy Dermablend le-a acoperit cu succes si mi-a redat increderea in mine.

Kovacs

Înainte
După

Am ten gras, cu tendinta acneica si imperfectiuni cu pete post-acneice. Fondul de ten vichy dermablend 3d m-a ajutat sa le acoper 100%. M am indragostit de ea.

Ana-Maria

Înainte
După

Imi uniformizeazã nuanţa tenului care variazã de la alb – galben la roz cu pete pigmentare,cearcãne. Creeaza un ten odihnit, efect de portelan, acopera pistruii si se poate purta fara pudra.

Alina georgiana

Înainte
După

Accne, cearcăne și riduri

Beatrix

Înainte
După

Mã confrunt cu acneea de mai bine de 6 ani şi pot sã spun cã orice fond de ten folosit doar îmi evideţia şi mai tare aceste defecte,însã fondul de ten de la Vichy Dermablend 3D m-a fãcut sã uit cã am coşuri şi cicatrici.

nelida

Înainte
După

Tenul meu nu are nuanta uniforma din acest motiv am testat Dermablend si am fost extrem de multumita de rezultat.Dupa aplicare,tenul meu a fost neted si uniform,fara a-l simti incarcat,luminos si cu un aspect natural.Imi place mult

Elena Romana

Înainte
După

Am un ten sensibil(roseata), l-am incercat datorita unei mostre ...ce pot sa mai cer? Este potrivit tenului meu, are acoperire mare,aspectul este unul extrem de natural si nici nu imi agreseaza tenul cu ceva. E perfect pentru mine!

Mihaela Georgiana

Înainte
După

Am pete mici rosii,am rezolvat problema cu Dermablend!!

Elena

Înainte
După

Am un ten sensibil, l-am incercat datorita unei mostre ..ce pot sa mai cer? Este potrivit tenului meu, are acoperire mare,aspectul este unul extrem de natural si nici nu imi agreseaza tenul cu ceva. E perfect pentru mine!

Constantin

Înainte
După

TEN USCAT,PUNCTE NEGRE,PUNCTE DE GRASIME.

Georgiana Loredana

Înainte
După

Am pielea uscata , pete rosii , riduri de expresie. Dermablend m-a ajutat corectandu-mi defectele si uniformizandu-mi tenul.Acum simt pielea mai hidratata.

Maria Silvia Paula

Înainte
După

‎Ma confrunt cu acnee,pete lasate de acnee si cearcane dupa cum se vede in prima poza.Dermablend ma ajutat sa acopar fiecare problema a tenului cu succes ,imi simt pielea mai fina si nu imi incarca tenul.

elena alexandra

Înainte
După

Am cearcane cearcane vizibile si mereu mi a fost greu sa imi gasesc un fond de ten potrivit incat sa nu fiu nevoita sa folosesc corector, de asemenea mai mai si cateva pete rosii pe care le acopar cu greu. Dermablend este cel mai bun!

elena alexandra

Înainte
După

Am cearcane cearcane vizibile si mereu mi a fost greu sa imi gasesc un fond de ten potrivit incat sa nu fiu nevoita sa folosesc corector, de asemenea mai mai si cateva pete rosii pe care le acopar cu greu. Dermablend este cel mai bun!

DIANA

Înainte
După

Acopera foarte bine urmele lasate de acnee.

Loredana

Înainte
După

Am pete si acnee , nu foarte multe dar imi doresc sa le acoper atunci cand vreau sa ma machez !

Loredana

Înainte
După

Am pete si acnee , nu foarte multe dar atunci cand vreau sa ma machez doresc sa fie acoperite . Dermablend ma ajutat sa imi uniformizez nuanta pielii si sa acoper tot ce era de acoperit !

Adria

Înainte
După

Am un ten cu pistrui, coşuri şi puncte negre.Nu sunt foarte multe, însă suficiente încât să mă deranjeze.Utilizând acest fond de ten, am reuşit să acopăr toate imperfecţiunile nedorite pentru a avea un ten perfect.

IOANA PAULA

Înainte
După

ten gras, acneic

Andrada

Înainte
După

Am o foarte mare problema cu cosurile care imi apar in general pe frunte, multe si mici iar cea de-a doua problema sunt petele inchise la cuoare in jurul ochilor. Tin sa mentionez ca dupa prima zi in care am folosit cosurile mi-au disparut.

Andrada

Înainte
După

Ma confrunt cu cosurile si punctele negre mai ales pe nas. Dar testand Dermabled mi-am dat seama ca nu trebuie sa renunt la acest produs deoarece are o textura super light si acoperire mare de care da dovada.

Andreea

Înainte
După

Am ten cu roseata in zona nasului si barbiei.\nCrema a fost eficienta in a acoperi imperfectiunile mele de gen pistrui, pete dar mai ales roseata.\nSunt foarte multumita!

Larisa

Înainte
După

Am un ten gras,imperfect,unde punctele negre sunt la ele acasa,iar Dermablend le-a acoperit perfect,a rezistat vreo 7-8 ore pana m-am demachiat si nu mi-a lasat senzatia de fata incarcata.Concluzie: este extraordinar si o sa-l achizitionez!

Maria

Înainte
După

Am tenul gras(acneic+puncte negre)de când folosesc vichy dermablend corectare 3D am realizat că e singurul fond de ten care imi ajută tenul,acoperă şi îl ador pentru că nu încărcă fața+rezistență destulă!E favoritul meu!îl recomand cu drag!

luiza

Înainte
După

pete post acnee si sebum

luiza

Înainte
După

pete post acnee si sebum

diana

Înainte
După

puncte negre, cosuri

Beatris

Înainte
După

Tenul meu este mixt cu pori dilatati si pete datorate varstei. Dermablend imi face tenul uniform acoperind porii si estopand petele.Il ador, este ideal pentru tenul meu!

Cristina

Înainte
După

Ma confrunt cu acnee, hiperpigmentare si cearcane pronuntate, mov. Imi place puterea mare de acoperire si faptul ca lasa un finisaj mat al tenului. Nuanta 25 este putin cam roz pentru tenul meu cu subton galben, dar se adapteaza pe piele.

Doina Ana

Înainte
După

Imi trebuia un fond de ten, menit sa corespunda nevoilor speciale ale tenului meu - matur, deshidratat (alipic). Si, iata, formula Dermablend (Corectare 3D):calitate, rezistenta, in timp, acoperire medie si textura placuta

Cristiana Andreea

Înainte
După

Petele rosii imi dau mari batai de cap, deoarece nu toate produsele cosmetice le pot acoperi.Am fost placut surprinsa la testarea Dermablend,vazand ca in sfarsit este posibil sa am si eu un ten neted,cu o culoare uniforma,PERFECT!

Ana

Înainte
După

În general am un ten uscat și puncte negre în zona barbiei... După aproximativ 3 utilizari am observat îmbunătățiri!

Mariana Gabriela

Înainte
După

Folosind alte tipuri de fond de ten dupa cateva ore fata se pateaza si prezinta crapaturi de când folosesc fondul de ten Dermablend tenul este mult mai luminos.

Laura

Înainte
După

Problemele tenului meu sunt acneea, petele, porii deschisi și tenul gras. Vichy dermablend 3d are o acoperire mare, uniformizeaza si matifiaza tenul, astfel incat fata mea pare fara imperfecțiuni

melinda izolda

Înainte
După

aveam tenul patat iar Dermablend ma ajutat sa le ascund, sa le maschez ca sa spun asa, si tenul meu radiaza acum de luminozitate

Predescu

Înainte
După

Am foarte multe pete rosii lasate de urmele de cosuri,pe care le acopeream greu pana sa descopar Corectarea 3d Dermablend.Acum tenul meu este perfect si mi-am recapatat increderea in mine.

ramona

Înainte
După

ma confrunt cu cosulete mici in anumite perioade ale lunii,bineinteles, nu duc lispa nici de cearcane adanci.L-am testat si am fost foarte multumita.

Nicoleta

Înainte
După

Dintotdeauna am avut probleme cu excesul de sebum si micile urme lasate de acnee,dar dermablend 3d m-a ajutat mult in aceasta privinta.

Predescu

Înainte
După

Courile imi apar fix cand nu trebuie ,acneea ma chinuie inca din adolescenta.Am incercat o mostra din Dermanlend si tenul meu este fara pee, fara cosuri,este perfect.

Daniela

Înainte
După

imperfectiuni si diverse pete lasate de acnee

Alisa

Înainte
După

Din cand in cand imi iese cate un \"monstrulet\" , mereu bazandu-ma pe Dermablend cu corectare 3D la nevoie !

Paula Gabriela

Înainte
După

In fiecare an dupa expunerea la soare din timpul verii petele galben-maronii de pe fata mi se accentueaza.Folosind acum Fondul de ten VICHY DERMABLEND 3D petele nu mai sunt vizibile iar in locurile cu imperfectiuni tenul s-a nivelat.

Tudor

Înainte
După

Mereu am simtit ca tenul meu are nevoie de mai multa acoperire, din cauza unor pete care apar, dispar.. Am gasit exact ce aveam nevoie.

Andreea

Înainte
După

Roseata, urmele ramase in urma punctelor negre si cosurilor de pe nas si pistruii care nu i-am suportat niciodata

Corina

Înainte
După

Cearcănele

Georgiana

Înainte
După

Un ten sensibil, cu pete rosii si imperfectiuni

Georgiana Adelina

Înainte
După

Pete pe frunte, puncte negre , imediat după folosire petele si punctele inestetice de pe frunte Si nas nu mai erau vizibile

Nicolina

Înainte
După

Ma confrunt cu o rozacee a fetei pentru care am urmat mai multe tratamente foarte costisitoare dar singurul care m-a ajutat a fost fondul de ten Dermablend, care imi acopera toate imperfectunile fetei.

Elena

Înainte
După

Intotdeauna am avut probleme cu tenul. Am avut o perioada indelungata acnee Si acum am ramas cu semne postacneece si am porii deschisi. Dermablend este singurul produs ce acopera perfect aceste probleme. Mulțumesc!

Cristina

Înainte
După

Problema cu care ma confrunt este acneea severa in zona barbiei. Niciun fond de ten nu a acoperit atat de bine imperfectiunile de pe tenul meu. Sunt destul de multumita de cum arat cu Dermablend!

Roxana

Înainte
După

Am un ten gras in zona T si o oarecare roseata in zona nasului si a obrajilor.Desi nuanta primita a fost prea inchisa pt tenul meu(25 nude),sunt foarte multumita,dermablend mi-a oferit acoperire optima si se simte foarte bine pe piele.

Ionela Lacramioara

Înainte
După

Tenul meu este unul sensibil,gras in zona T si uneori acneic. Prima oara cand am folosit monstra acestui fond de ten am ramas profund impresionată , fondul de ten are acoperirea perfecta iar nuanta mi s-a adaptat tenului.

Irina Ana

Înainte
După

Usoare imperfectiuni, fondul de ten Vichy acoperă f bine

Catalina

Înainte
După

Tenul meu este unul acneic cu semne postacneice și pete. Este neuniform și plin de puncte negre.Dermablend m-a ajutat de la prima folosire, deoarece îmi uniformizează tenul și acoperă toate imperfecțiunile.Acțiunea lui este extraordinară.

Mihaela gabi

Înainte
După

Tenul meu este gras si foartee pretentios,plin de pete rosii si uneori chiar semne ,imi schimbam fondul de ten lunar ,dupa ce am testat aceasta monstra sunt sigura ca fondul de ten Vichy e cel mai potrivit.Imi da senzatia de ten perfect❤️

Lavinia

Înainte
După

Ma confrunt cu acneea si roseata de foarte mult timp, iar Dermablend imi confera o culoare uniforma a tenului si acopera foarte bine cosurile, cicatricile, si zonele de roseata. Sunt foarte multumita.

Adela

Înainte
După

Ten acneic

Alexandra

Înainte
După

Ma confrunt de 5ani cu probleme acneice. De aprox o luna folosesc acest fond de ten si deja tenul meu radiază de fericire. Are un aspect natural si nu încarcă deloc tenul.

Elena

Înainte
După

Am un ten cu tendinta acneica si cicatrici postacneice. Dermablend ma ajuta sa am o nuanta uniforma a tenului si matifiere completa. Este un fond de ten cu acoperire completa. Sunt foarte multumita de el!

Maria

Înainte
După

Cosuri, cicatrici post acneice, pori Putin mariti, ten mixt. Acum tenul meu este uniform, fara effect de masca pt ca nuanta este Potrivita,nu se Mai vad porii, tenul nu Mai este lucios, nu se Mai vad Petele, nu se Mai vad cicatricile, wow!

Lavinia

Înainte
După

Problema tenului meu este acnee si dermablend a făcut minuni dupa folosirea lui.Acnee s a diminuat si tenul este mult mai luminos.

Simona

Înainte
După

Tenul meu este destul de gras si cu mici imperfectiuni.Am inceput sa folosesc fondul de ten Vichy Dermablend la recomandarea unei prietene si sunt foarte multumita.Rezultatele sunt vizibile iar fondul de ten rezista toata ziua .

Alexandra Sorina

Înainte
După

Tenul meu cu tendinta acneica, zona T grasa si roseata sau vanatai de la cosuri a fost foarte bine camuflat cu acest fond de ten cu grad de acoperire mare, matifiant. A uniformizat perfect tenul si nu l-a iritat! Super multumita! recomand!

Valerica

Înainte
După

Cearcăne si urma oboselii.

Pavel

Înainte
După

Pistei si zona te grasa

Lidia

Înainte
După

Am tenul uscat , pori dilatati , uneori cosuri ,pete maro si roseata ... Dermablend corectare 3D acopera foarte bine!!!! Este lejer si foarte fin...lasa pielea ca de portelan ❤️Vichy

Sabina

Înainte
După

Ten gras, pori dilatati, urme lasate de acnee..\nDermablend este pentru mine, intr-un cuvant: GENIAL. Acopera perfect orice imperfectiune si se mentine intreaga zi cu un aspect natural. Foarte multumita.

Gabriela

Înainte
După

Acoperă foarte bine roșeața din zona T, iar coșurile care apar in perioada sensibilă a lunii sunt ascunse complet.

Olimpia-Andreea

Înainte
După

Eu am un ten cu imperfecțiuni( pori dilatați, pete, urme postacneice și chiar coșuri). Vichy Dermablend[CORECTARE 3D] mi-a oferit un aspect uniform tenului, a făcut imperfecțiunile invizibile și a redat luminozitatea tenului meu.

Roxana

Înainte
După

Tenul meu se confrunta cu luciu in zona T si imperfecțiuni însă de cand am descoperit Dermablend ( 2 ani si jumătate ) nu imi mai fac probleme, puterea de acoperire este foarte mare iar machiajul durează pana seara.

Georgiana

Înainte
După

Culoare neuniforma a tenului, poti dilatați. Dermablend are o putere mare de acoperire.

Noemi

Înainte
După

Ma confrunt cu aparitia unor pete rosii pe ten.Insa datorita DERMABLENDULUI , care face minuni, am reusit sa acopar aceste peste astfel incat fata mea sa arate uniforma si hidratata!

Madalina

Înainte
După

Eu am tenul plin de coșuri si roșeața Si greu le estompez cu fond de ten. Dar uite ca minunea a apărut si le face sa nu se mai vadă pe fata Si minunea se numește Dermablend

Mădălina

Înainte
După

Ten tern fara strălucire , tendința de îngrășare cam asta e problema mea , m a încântat ideea de acoperire si la propriu si la figurat tenul meu Zâmbește , textura nici vb sa fie de masca ci una ce lasa tenul sa respire . Multumesc Vichy

Adela

Înainte
După

Pielea mea este ușor rosiatica si am câțiva pistrui. Din cauza putinelor ore de somn, cearcănele mele sunt accentuate. Dermablend asigura o acoperire suficientă, precum si diminuarea vizibila a cearcănelor. Aspectul este unul foarte plăcut.

Raluca

Înainte
După

M-am machiat la ora 11 dimineața si fondul de ten a rezistat impecabil, fără sa strălucească, dupa o zi întreaga de stat in picioare in caldura. Chiar si la 1 noaptea arata impecabil.

Andreea

Înainte
După

Problema tenului meu o reprezintă roșeața accentuată in zona obrajilor și iritațiile. Am tenul sensibil, in special in sezonul rece.

Petcu

Înainte
După

inainte sa nasc tenul meu s-a patat foarte tare. in timp petele s-au estompat, dar au ramas cateva incapatanate care refuza sa dispara. Dereglarea hormonala mi-a provocat acnee greu de ascuns, fiind necesar un fond de ten cu acoperire buna!

Alexandra Adriana

Înainte
După

Imi doresc o acoperire perfecta, sa am un ten perfect mat.

Daniela

Înainte
După

Imperfectiune , luminozitatea tenului , hidratare

Mihaela

Înainte
După

Acnee,are o foarte buna acoperire

Daniela

Înainte
După

Corectare totala , imperfectiunile tenului , roseata , cearcane

Raluca Cezara

Înainte
După

Roseata tenului a fost una dintre problemele rezolvate cu brio.

Gina

Înainte
După

Porii mei sunt destul de dilatați și nu am o culoare uniformă a tenului plus ca la începerea folosirii fondului de ten aveam coșuri .. câțiva ani am căutat un fond de ten bun ptr mine și in final am găsit ! Laș recumpăra oricând ! Recomand

Sorina Stefania

Înainte
După

Ma confruntam cu problemele unui ten tern , cu imperfectiuni in relief, iar cu ajutorul Dermablend Corectare 3D am obtinut un ten radios. \nFondul de ten se adapteaza perfect texturii tenului meu .

Elena

Înainte
După

Am un ten cu tendinta acneica si cicatrici post acneice.

Iulia

Înainte
După

Comedoane inchise, pete maronii, pistrui, puncte negre si cosuri

Palade

Înainte
După

Am acnee ,dar este o forma ușoară . Fondul de ten vichy dermabland m-a ajutat sa imi acopăr foarte bine coșurile si imperfecțiunile fetei ,dar cel mai important ,am văzut o schimbare in bine a tenului,fiind mai luminos si curat.

Andreea

Înainte
După

m-a ajutat cu o culoare uniforma a tenului si cu acoperirea imperfectiunilor

Norica

Înainte
După

Ten usor acneic, cateodata uscat, cu pete rosiatice

Pipirigeanu

Înainte
După

Ten gras cu acnee. Ma ajuta ptr ca mi le usuca. Multumesc din suflet pt aceasta inventie.

Roxana

Înainte
După

Acnee si pete pigmentare.

Suzana

Înainte
După

Dermablend imi acopera toate petele rosii de pe fata

Jaqueline

Înainte
După

Am uneori pustule,comedoane am mereu si pe langa am si capilare sparte cu aspect de cuperoza.

Ana Maria

Înainte
După

Tot timpul am probleme cu tenul din cauza acneei. De cand am folosit Dermablend m.a ajutat sa imi acopăr imperfecțiunile dar si sa imi recapăt încredere si sa pot ieși afara fara sa imi fie jena de cum arata fata mea, plus ca nu o încarcă

Mădălina

Înainte
După

Confruntându-mă de mai bine de 3 ani cu un ten cu probleme, uneori și cu o ușoară acnee, acest fond de ten a fost cel mai bun produs înventat, cu o acoperire mare dar lejera. Este extraordinar !

Ioana Diana

Înainte
După

Ten mixt, culoare neuniforma, tendința ușor acneica. Fondul de ten Dermablend ma ajuta sa redau tenului meu luminozitate, sa il uniformizez, acoperă petele si comedoanele astfel încât ori de cât ori il aplic tenul meu arată minunat.

Violeta

Înainte
După

Fara ten incarcat si imperfectiuni acoperite 100%. Eram complexata de petele solare aparute pe tenul meu, de care nu am scapat prin tratamente, insa Dermablend m-a cucerit. Rezistenta pe ten: de dimineata pana seara; rezistent la transfer.

Ramona raluca Cosmina

Înainte
După

Aspect uniform, Roseata a tenului, pistrui.\nTen uscat

Cătălina

Înainte
După

Pete roșii

Andrada

Înainte
După

Din cauza expunerii prelungite la soare am ramas cu o nuanta neuniforma a tenului si cu multe pete pigmentare. De asemenea, din cauza oboselii am cearcane pe care Dermablend 3D le-a facut sa dispara fara a folosi alt produs de makeup.

Anca-Elena

Înainte
După

Ten gras cu probleme (acnee puncte negre cosuri)\nM-a ajutat in matifierea si uniformizarea tenului,in acoperirea imperfectiunilor,ca baza pentru fard,blush-ul ,conturul si iluminatorul se aseaza mult mai bine

Ines

Înainte
După

Am probleme cu acneea din adolescență. Chiar dacă am reușit să diminuez problema cu timpul, cicatricile își spun cuvântul. Dermablend 3D e singurul fond de ten care a reușit să acopere așa bine fără a încărca tenul. E excelent și accesibil.

Raluca Elena

Înainte
După

Aveam un ten uscat si niste probeleme cu unele cosuri care fondul meu de ten nu numai ca nu le acoperea dar le si inrautatea situatia,de cand fol dermabled problemele mele cu tenul si cosurile au disparut ❤️

Sova

Înainte
După

Cearcane,pori dilatati si exces de sebum

camelia

Înainte
După

Tot timpul am avut probleme cu acneea, semne lasate de aceasta, mici pete si roseata. cu dermabled, tenul meu devine luminos si catifelat.

Daria

Înainte
După

Roșeața și piele sensibila

Elena

Înainte
După

Riduri, uscaciune si paloare. Acest fond de ten mi-a oferit hidratare, acoperire de durata, fara efect de masca. Intr-un cuvant wow!!

Mariana Loredana

Înainte
După

Am probleme cu cosurile si din cauza lor am ramas cu pete pe fata. Dermablend imi ascunde aceste pete prin acoperire si parac ajuta si la uscarea lor.

Irina

Înainte
După

pete ale pielii

Alina Camelia

Înainte
După

Aveam mici imperfectiuni si tenul super uscat iar fondul de la vichy fluid este minunat pentru tenul meu.. acum el este catifelat si uniform. I love Vichy :D

Patricia

Înainte
După

Ma confrunt cu acneea si semnele lasate de aceasta. Dermablend m-a ajutat in special printr-o acoperire foarte buna.

Patricia

Înainte
După

Ma confrunt cu acneea si semnele lasate de aceasta, iar Dermablend m-a ajutat in special prin acoperirea foarte buna pe care o ofera.

Iuliana Gabriela

Înainte
După

Am un ten cu tendința de îngrășare. Dermablend uniformizează culoarea tenului. După demachiere tenul este mai curat, mai luminos

Amalia

Înainte
După

Pete pigmentare si post-acnee, riduri fine de expresie, alunite. Dermablend are o acoperire foarte buna, toate problemele enumerate mai sus au fost acoperite cu brio, plus ca in fotografii tenul este impecabil.

Brindusa

Înainte
După

Am cearcane,cosuri,pori deschisi,culoare neuniforma a tenului. Este SINGURUL fond de ten care m-a ajutat.Are acoperire mare iar tenul nu arata deloc incarcat.Nu a mai fost nevoie de anticearcan si corectoare. Multumesc Vichy Romania!

Elena

Înainte
După

Ma confrunt cu acneea si cu petele ramase dupa unele cosuri

Cristina

Înainte
După

Tenul care tindea sa fie acneic si porii dilatati erau cea mai mare problema a mea. Asta pana cand am descoperit acest fond de ten. Am fost foarte placut impresionata, are o putere foarte mare de acoperire.

Maricoiu

Înainte
După

Am un fel de iritatie , in juril ochilor si pe pometi .

Raluca

Înainte
După

Imi protejeaza tenul in primul rand , si are un aspect uniform , imi place ca rezista foarte mult pe ten fara sa incarce fața :)

Adeline

Înainte
După

Sufar de acnee adulta iar Dermablend m-a ajutat sa acopar cosurile si semnele de pe fata.

Raileanu

Înainte
După

ten neuniform... cearcane... cosuri

Gabriela

Înainte
După

Am un ten cu tendinta acneica iar fondul de ten Vichy Dermablend ma ajuta sa scap de petele inestetice post acneice si imi uniformizeaza nuanta tenului.

Denisa

Înainte
După

Mi a acoperit toate cosurile si petele pe care le aveam si mi a netezit tenul.

Anca

Înainte
După

Tenul meu se confrunta cu puncte negre si gama Vichy mi a redat incredere si confort tenului meu ma ajuta in orce situatie iubesc gama Vichy si o recomand tuturor . Zi Vichy si totul se vondeca frumos si vei fi sigura pe tine zi de zi.

Alexandra

Înainte
După

Este foarte bun pentru tenul meu si are acoperire buna, de asemenea nu face tenul nisipos :)

Andreea

Înainte
După

Ma confrunt cu acneea, iar dermablend este fondul de ten perfect. Imi asigura o acoperire completa, rezista întreaga zi pe ten fără a-mi curge si nu lasa urme pe telefon sau haine.

Alexandra-Beatrice

Înainte
După

Am un ten sensibil, mixt, cu pete rosii mai mereu, cearcane si o usoara tendinta acneica. Imi place fondul acesta pentru ca imi uniformizeaza tenul, acopera destul de bine si nu oxideaza, iar cu o pudra libera zona T arata foarte bine.

Luiza AnaMaria

Înainte
După

Am un ten uscat, care se înroșește foarte repede și cearcăne evidente.\nDermablend a uniformizat tenul meu, acoperind in mod perfect defectele dar fără sa ingreuneasca pielea. Efectul e natural și de durata și nu usucă pielea. Perfect.

Geanina

Înainte
După

cosuri ocazional, pete, fondul de ten acopera perfect, nu are tendinta de a da stralucire nici dupa multe ore

Monica

Înainte
După

Am tenul mixt și cu pete și dermablend 3 d m-a ajuta la uniformizarea pielea.

Cristina

Înainte
După

Sunt mamă a trei minunaţi copii, de la o sarcină la alta m-am ales cu cateva pete maronii pe faţă care sunt mai vizibile vara.\nAm încercat aproape orice dar nimic nu şi-a facut treaba asa ca Dermablend 3D\nÎl iubesc si nu am sa-l înlocuiesc.

Andreea

Înainte
După

Tenul meu este acneeic si din urma acestora am ramas cu foarte multe pete am folos monstrele prim si pot spune ca este cel mai bun fond de ten folosit pana acum acoperire este foarte buna si chiar mi-a tratat cosi il recomand cu încredere

ROXANA

Înainte
După

Ten gras, acnee și pete pigmentare. Un produs minunat care se potrivește perfect tenului meu, pielea arată bine, acoperă dar fără aspect de mască. Este exact ce căutam și mă declar dependentă de acest produs! Mulțumesc Vichy!

Roxana-Maria

Înainte
După

Am tenul gras iar Dermablend ma ajutat sa corectez micile imperfectiuni.

Marieta

Înainte
După

Am cearcane si acnee. Pentru mine, fondul de ten este indispensabil. Dermablend da un aspect natural pielii,se aplica usor si imi place faptul ca nu este necesar sa folosesc mult produs pentru a ascunde cearcanele sau cosurile.

Marieta

Înainte
După

Am cearcane si acnee. Pentru mine, fondul de ten este indispensabil. Dermablend da un aspect natural pielii,se aplica usor si imi place faptul ca nu este necesar sa folosesc mult produs pentru a ascunde cearcanele sau cosurile.

Diana-Elena

Înainte
După

Acnee, cearcane

Oana madalina

Înainte
După

Ten gras cu imperfectiuni...fondul de ten m-a ajutat la mascarea cicatricele lasate de acneea din timpul sarcinii si a imperfectiunilor.

Oana madalina

Înainte
După

Ten gras cu imperfectiuni...fondul de ten m-a ajutat la mascarea cicatricele lasate de acneea din timpul sarcinii si a imperfectiunilor.

Georgiana

Înainte
După

Eu mă confrunt cu puncte albe si de ceva vreme cu cearcăne am folosit fond de ten de la diverse firme însă unele mu au provocat roșeața,iritații sau nu acopereau bine problemele mele dar Vichy Dermablend cu corectare 3D e uimitor

Georgiana

Înainte
După

Eu mă confrunt cu puncte albe si cu cearcăne ,am folosit diverse firme de fond de ten unele provocându mi alergii până când am testat noul Vichy Dermablend cu corectare 3D el este uimitor acoperă problemele tenului meu esteuimitor

Georgiana

Înainte
După

Eu mă confrunt cu pete roșii ,cearcăne ,uneori în perioadele critice ale lunii și cu câte un cos unde nu mă aștept iar Dermablend Corectare 3D este fenomenal acoperă toate acestea face fata fina ai naturala fara imperfecțiuni

Andreea

Înainte
După

Acnee puncte negre pori dilatați pete # acest fond de ten îmi face tenul să arate perfect # love dermablend #

Oana

Înainte
După

Vichy Dermablend 3D m-a ajutat in cea mai arzatoare problema a tenului: Acneea inflamata. Uneori imi apare acnee dureroasa, de cauza hormonala, adanc localizata sub piele. Vichy Dermablend 3D m-a ajutat sa le nivelez si le acopar.

Maria Cristina

Înainte
După

Tenul meu are pete ramase in urma unei acnee grave avute. Dermablend este o mana cereasca pentru el.Folosesc de 2 ani Dermablend si sunt f. multumita.Varianta 3D este si mai buna!TOT ce promite acest fond de ten se adevereste.

Ioana Alinta

Înainte
După

Tenul meu este gras,cu pori dilatati,cosuri,puncte negre,iar Dermablend m-a ajutat sa maschiez cu succes aceste probleme.Nu imi vine sa cred ce putere mare de acoperire si ce rezistenta are acest fond de ten.Cu siguranta il voi achizitiona.

Adam

Înainte
După

Acnee si început de riduri.acoperă perfect. Foarte bun..

Alexandra

Înainte
După

Adeseori imi apar iritatii ale pielii in combinatie cu acnee destul de severa. Dermablend nu are o reclama fabuloasa, ci face o treaba splendida netezind pielea, hidratand-o si acoperind imperfectiunile pe care le trateaza in acelas timp.

Denisa

Înainte
După

Ma confrunt cu roseata si semne lasate de cosuri. Pana acum nu am gasit niciun fond de ten care sa acopere atat de bine semnele asa cum o face Dermablend 3D. Se simte foarte lejer pe ten si are o acoperire incredibila!

Mihaela Florina

Înainte
După

Din pricina acneei ma simt stanjenita,evit contactul vizual,ma retrag uneori pana la izolare.De teama de a nu fi respinsa si evaluata negativ ...dar acum pot spune in sfarsit ca am gasit o minune DERMABLEND care imi ofera incredrere.

Alice

Înainte
După

Pete melasma, pori dilatati, puncte negre, etc\nA astupat porii, petele nu mai sunt vizibile, tenul este luminos. Un fond de ten perfect! Efectiv îl ador! Sunteti minunati!

Beatrice-Larisa

Înainte
După

Pete și cicatrici rămase în urma acneei, pistrui

Mihaela

Înainte
După

Cearcanele si imperfectiunile tenului imi dau mereu batai de cap.Cu textura fina si delicata Dermablend( corectare 3 D) imi acopera imperfectiunile,cearcanele iar tenul meu arata proaspat si bine ingrijit.

BALAN

Înainte
După

De fapt mai multe probleme,dar cea mai importanta ar fii acneea si nuantele neuniforme ale tenului.Iar folosirea fondului de ten Dermablend 3D,m-a scos din problema tenului neuniform.

Mariana Eugenia

Înainte
După

Ma confruntam cu un ten uscat, cu tenta rosiatica , pana in momentul cand am folosit fondul de ten Dermablend cu corectare 3D care mi-a fost de real folos, m-a ajutat sa maschez imperfectiunile si sa ma simt cu adevarat FRUMOASA!

Anca

Înainte
După

Cosuri rebele pe baza de stres.fondul de ten Dermablend le-a acoperit frumos, astfel pot sa ma prezint linistita la examen.in plus ofera luminozitate tenului, ascunde urmele de oboseala.

Nicoleta

Înainte
După

Problema mea este dupa menstruatie..\nAtunci imi apar multe cosuri si pete rosii.\nMonstrele primite acopera foarte bine petele si cosurile, dar parca imi lasa un aspect de masca.\nNu pot sa spun ca nu e bun si nu are acoperire buna.

Condruz

Înainte
După

Ten cu problema

Anamaria

Înainte
După

Datorită acneei nu pot să-mi pun orice pe față. Am încercat diferite fonduri de ten, însă doar Dermablend 3D m-a convins că merită cumpărat.

Hepp

Înainte
După

Eu ma confrunt de cel putin 6 ani cu o acnee severa care nu poate fi usor acoperita.Dermablend [CORECTARE 3D] imi acopera perfect imperfectiunile calmand in acelasi timp zonele afectate de acnee.Recomand cu incredere acest produs inovator.

Adriana

Înainte
După

Am pete pe fata de la cosuri si sunt super multumita de dermablent.il folosesc de 9 luni

Ivona

Înainte
După

Ma confrunt cu acnee si pete postacneice, iar fondul Dermablend 3D a reusit sa imi redea increderea in mine si sa imi acopere imperfectiunile. Recomand acest fond de ten cu mare incredere.

MARIA CORINA

Înainte
După

Ten ridat,cearcane,dupa aplicare fata mea arata cu 15 ani mai tanara.

Georgiana

Înainte
După

Ma confrunt cu ten gras cu exces de sebum.am incercat mai multe tratamente si fonduri de ten.De cand folosesc fondul de ten de la Vichy Dermablend fata mea este altfel.nu mai am fata grasa si tenul meu este aproape perfect.il recomand

Larisa-Diana

Înainte
După

Ten acneic,gras,probleme cu roseata,dermablend are o acoperire perfecta reduce roseata,combate sebumul dand un aspect luminos tenului

Andreea Elena

Înainte
După

Are acoperire medie acopera destul de bine cearcanele si micile imperfectiuni,a rezistat cu brio 12 ore la munca

Iolanda

Înainte
După

Am pete post acnee. Am incercat alte produse, dar imi lasau aspectul de masca. Vichy m-a convins cu cele doua mostre si, drept urmare, am cumparat Dermablend 3D

Elena Cristina

Înainte
După

Ten gras, lucios, acneic. Dermablend a ascuns foarte bine toate problemele.

Raluca

Înainte
După

Am ten gras si scenic, am încercat tot felul de fonduri de ten dar nici unul nu mi a acoperit semnele rămase pana am descoperit Permanent de care sunt mulțumită.

Alexandra

Înainte
După

Am coșuri si cearcăne, cu ajutorul fondului de ten Vichy Dermablend 3D Correction am reușit să îmi acopăr imperfecțiunile singură fără efect de masca, a fost nuanta 25 nude,cam închis pt mine, dar am fost mulțumită de rezultat

Andra

Înainte
După

Tenul meu este gras,cu tendinta acneica,iar acoperirea fetei cu fond de ten imi crea mai multe probleme. Acest fond de ten m-a ajutat initial sa acopar foarte bine cicatricile cosurilor,iar apoi mi-a prevenit aparitia ambundenta a cosurilor

cristina

Înainte
După

tenul meu este mixt zona t si barbia au tendinta de ingrasare iar obrajii devin usor uscati.cu ajutorul dermablend am reusit sa obtin o uniformizare a tenului,singura problema e ca nunta a fost prea dechisa pentru tenul meu deja bronzat

Rodica

Înainte
După

Am pete si cearcane iar Dermablend m-a ajutat sa acopar aceste imperfectiuni si sa ma simt bine in pielea mea

MIHAELA

Înainte
După

De ani buni ma confrunt cu pete si cuperoza.\nDermablend (corectare 3D) a acoperit incredibil de bine cele doua probleme ale mele, in conditiile in care, in acelasi timp, tenul are o tendinta naturala.\nIl recomand cu incredere!

Antonela

Înainte
După

Dermablend m-a ajutat sa ma privesc in oglinda cu incredere.\nDermablend m-a ajutat sa zambesc stiind ca tenul meu este genial conturat.\nDermablend m-a ajutat sa ma simt feminina,frumoasa...m-a ajutat sa ma simt SPECIALA!MINUNATA!

georgiana

Înainte
După

Puncte albe,puncte negre,cearcăne și câteva semne de vărsat de vant

Rocana

Înainte
După

Îmi acoperă perfect coșurile de pe frunte si matifiaza zona T

Daniela

Înainte
După

Ten gras, cu acnee si urme lasate de acestea.\nFondul de ten Dermablend imi acopera imperfectiuile si imi pastreaza tenul fara sebum intreaga zi. Nu imi straluceste fata spre deosebire de vechiul fond de ten cu care aveam aceasta problema.

Andreea

Înainte
După

Acnee

LOREDANA

Înainte
După

Am tenul gras si plin de acnee

Ondina

Înainte
După

Tenul meu a fost afectat de o acnee.După o luna de tratament am încercat fondul de ten de la vichy,singurul care mi\'a acoperit imperfecțiunile și a dat un aspect plăcut tenului.Sunt foarte mulțumită și mă pot baza oricând pe el.

Ondina

Înainte
După

Tenul meu a fost afectat de o acnee piternica .După o luna de tratament am încercat fondul de ten de la vichy,singurul care mi\'a acoperit imperfecțiunile și a dat un aspect plăcut tenului.Sunt foarte mulțumită și mă pot baza oricând pe el.

Ondina

Înainte
După

Tenul meu a fost afectat de o acnee puternica .După o luna de tratament am încercat fondul de ten de la vichy,singurul care mi-a acoperit imperfectiunile și a dat un aspect plăcut tenului.Sunt foarte mulțumită și mă pot baza oricând pe el.

Ipec

Înainte
După

M am luptat mult timp cu acneea, am reusit sa inving , acum , am mici semne de culoare rosiatica , trebuie sa folosesc mereu un fond de ten pentru a mi uniformiza culoarea tenului :)

eliza florina

Înainte
După

Am semne de la acnee pe fata,am pete rosii si pistrui iar dermablend ma ajutat foarte mult in acoperirea lor

Andreea

Înainte
După

Acnee periodica cu pete rosii, ten uscat, dar uneori usor gras in zonele T. \nAmbele fonduri de ten sunt foarte bune, le-am testat pe amandoua. Nuanta din imagine e 25-Nude, dar personal mi se potriveste nuanta 15-Opal.

Andreea Loredana

Înainte
După

Ma lupt inca de la atata frageda cu acneele. Am incercat foarte multe creme,fdt,etc insa fara niciun rezultat. Sunt momente cand imi mai dispar si ma simt minunat,insa sunt si zile im care mi e rusine sa ies din casa. Va multumesc.

Raluca Ioana

Înainte
După

Am pe ten pete de roseata precum si acnee . Am tenul foarte sensibil permanent iritat . Fondul de ten m-a ajutat de minune , mi-a facut un ten aproape perfect avand o acoperire mare . Imi place la nebunie!!!

Oana

Înainte
După

Problemele înainte de Dermablend erau,ten gras, pete, rosata...însă după utilizare,tenul arată minunat si după o zi de munca, pot ieși în oraș fără să mai fie nevoie să reimprospatez machiajul!!

Mahulea

Înainte
După

Am tenul gras cu urme lăsate de acnee.când am încercat fondul de ten Vichy s-a acoperit totul si arat de zici ca așa sunt dintotdeauna,fara efect de masca si cel mai fain e ca nu trebuie sa aplic așa mult ca se întinde foarte ușor.

Iftime

Înainte
După

Tenul meu este neuniform si m-a ajutat tot timpul sa am o piele uniformizata.

Ivona

Înainte
După

Am ramas cu pete postacnee, dupa un episod urat de acnee. Cu ajutorul fondului de ten Vichy Dermablend, am reusit sa am din nou incredere in mine. Multumesc, Vichy!

Scripcaru

Înainte
După

Am tenul gras iar fondul de ten Dermablend m-a facut sa scap de sebumul care era vizibil dupa cateva ore de la aplicarea oricarui alt produs pentru uniformizarea tenului.

Izabela

Înainte
După

Mă confrunt deseori cu coșuri, roseata, cearcăne și ten cu culoare neuniforma. Dermablend este un fond de ten cu acoperire mare, se simte ușor pe piele și are un aspect minunat !!!A ascuns toate aceste probleme. Este genial !!!!

Ioana Alinta

Înainte
După

Am tenul acneic,gras cu puncte negre,semne,iar Dermablend 3D m-a ajutat sa obtin un ten neted si impecabil.Fixat cu o pudra lejera,mentine tenul mat,pt. cateva ore.Il recomand cu drag tuturor persoanelor nemultumite de aspectul tenului lor!

Ana Maria

Înainte
După

Am pete pe fata care la frig sau căldură se accentuează formând un aspect inestetic

Maria Bianca

Înainte
După

Acnee,cicatrici,puncte negre.\nVichy mi a facut un ten curat si impecabil.Tenul meu radiaza de frumusete

Georgescu

Înainte
După

Puncte negre\nAcnee\nRoseata\nTen gras\nLuciu gras

Alexandra

Înainte
După

Ma confrunt acneea si cu semnele si petele lasate de acesta. Dermablend m-ajutat sa acopar complet imperfectiunile. Are o acoperire foarte mare si nu mi-a provocat alte imperfectiuni si alergii precum alte produse renumite din comert

Diana

Înainte
După

Am avut o acnee severa datorita unor probleme hormonale.M-am confruntat cu ea zi de zi timp de un an,tenul meu a inceput sa isi revina usor.Dermablend m-a ajutat enorm sa maschez imperfectiunile fetei si sa imi recapat increderea in mine.

Ramona

Înainte
După

Am cosuri si le-a acoperit bine

Mirabela Roxana

Înainte
După

Acnee-pete(din cauza acneei din adolescenta).Ambele fonduri de ten Dermablend au un grad de acoperire extraordinar chiar si cu foarte putin produs,o mostra mi-a ajuns pt 3 utilizari. Nu incarca tenul,rezista foarte bine de-a lungul zilei.

Diana

Înainte
După

Acnee, semne si pete. Dermablend este primul fond de ten care m-a ajutat enorm. Este perfect pentru tenul meu, dupa aplicare fata mea este fara imperfectiuni. Pot spune ca il iubesc si il recomand tuturor.

Marilena

Înainte
După

In anumite perioade ma confrunt cu o pigmentare a tenului si o invazie de cosuri deloc estetice. Fondul de ten Dermablend le-a acoperit foarte bine, lasandu-mi tenul frumos, neted, luminos si cu un aspect natural.Sunt foarte multumita!

Georgiana

Înainte
După

Ma confrunt cu o culoare neuniforma a tenului, pete post acneice si pistrui. Fondul de ten Dermablend Fluid mi-a dat tenului un aspect de piele perfecta fara sa incarce tenul, ceea ce eu personal nu am mai intalnit la niciun alt fond de ten

Mariana Eugenia

Înainte
După

Ma confrunt cu roseata si cu un ten mixt, care in jurul ochilor si gurii e uscat, iar pe obraji, frunte si barbie este gras. Asa ca fondul de ten Dermablend m-a ajutat tare mult, a ascuns roseata si a uniformizat tenul.

Paula Lorena

Înainte
După

Ma confrunt cu acnee, puncte negre si culoare neuniforma. De cand am descoperit acest fond de ten mi-am recapatat increderea in mine!! E cel mai bun fond de ten creat vreodata pentru tenurile cu probleme. Pur si simplu il ador!!

Andreea Loredana

Înainte
După

Am un ten gras si semne de la acnee.Dermablend corectare 3D,m-a ajutat in primul rand sa imi acopar semnele lasate de acnee si nu in ultimul rand,m-a ajutat sa imi tina sebumul sub control.Recomand cu drag.Multumesc!!

Andreea Georgiana

Înainte
După

Am cearcane vizibile iar fara machiaj sau fond de ten mai deschis arat obosita si in general am cateva cosuri pe care le acopar cu fond de ten nuanta nude25 dar acum mi-ar trebui mai inchis pentru ca m-am bronzat si mainile sunt inchise.

Ramona-Elena

Înainte
După

Pori dilatați,imperfecțiuni,puncte negre.\nEfectul eWOW!Transformare radicală,adio defecte,bine ai venit,TenDeVis!Problema e că nu rezistă decât4-5 ore dacă nu aplici pudră,mai ales dacă vorbești la telefon.Poza după e la 5ore de la aplicare

Elena -Daniela

Înainte
După

Acnee, roșeață,ten gras\nDermablend m-a ajutat să rezolv aceste probleme si sa am un ten frumos.

cristina

Înainte
După

am ten gras,cu puncte negre si exces de sebum,mi-a uniformizat culoarea,am tenul matifiat si luminos.In plus este un fdt light,usor de purtat si nu incarca tenul

Bianca Hermina

Înainte
După

Ten gras:pori dilatati,roseata,pistrui si urme de la cosuri.\nAcopera foarte bine; singurul dezavantaj e ca dupa cateva ore cam dispare de pe ten,nu conteaza ce primer etc folosesc. Din ce am observat ajuta putin si la prevenirea cosurilor.

Ioana

Înainte
După

Tenul meu nu are o culoare uniforma, are porii dilatați și semne post acneice. Fondul de ten Vichy m-a ajutat sa uniformizez culoarea tenului și a camuflat semnele. În plus, acest fond de ten lasă pielea catifelata, matifiata minim 8 ore.

Erika

Înainte
După

Ten acneic, semne post acneice, pori mari, vizibili.

Cristina

Înainte
După

Am primit o mostra de fond de dermablend(culoare uniforma)l am testat si e perfect.\nMa confrunt cu un ten cu tendinta acneica,culoare neuniforma si roseata.Imi doresc enorm acest fond de ten,dar deocamdata nu mi l am putut permite.

Irina

Înainte
După

Acest fond te ten mi-a uniformizat culoarea tenului si m-a scăpat de aspectul excesului de sebum din zona T care apărea la putin timp dupa folosirea altui fond de ten, cu toata astea arata natural si rezista toata ziua nemișcat de pe ten.

Madalina

Înainte
După

De cans folosesc Vichy dermablend fluid, cearcanele si culoarea neuniforma țin de domeniul trecutului! In plus, ador faptul ca nuanță este potrivită tenului meu si nu trebuie sa mai combin 2 culori pentru a ajunge la ce imi trebuie mie!

Elena

Înainte
După

Am probleme cu tenul acneic,iar Vichy-DERMABLEND Corectare 3D m-a ajutat reducând iritația si roșeața de pe ten in timp ce si usucă \"impuritățile\"(coșurile)un lucru foarte important este acela ca nu creaza aspect de masca.Felicitari Vichy!

Mariana

Înainte
După

Ma confrunt cu acneea. Dermablend m-a ajutat sa ascund imperfectiunile si sa uniformizez culoarea tenului, capatand un aspect neted.

Cristina Maria

Înainte
După

Probleme tenului meu sunt: roșeață, pori dilatați, coșuri. Dermablend ascunde aceste imperfecțiuni, il folosesc zilnic.

alina

Înainte
După

linii fine, riduri de expresie, puncte negre, vinisoare sparte.

Debora

Înainte
După

In ultima vreme m-am confruntat cu aparitia unor cosuri pe barbie, iar DERMABLEND m-a ajutat enorm la acoperirea acestora dar si la hidratarea pielii uscate!

Diana

Înainte
După

In primul rând am un ten acneic, cu tendință de îngrășare, motiv pt. care Dermablend este aliatul perfect in lupta cu această problemă. \nPe de altă parte, Dermablend mă ajută și la uniformizarea culorii tenului si la estomparea cearcănelor.

Bianca

Înainte
După

Mici imperfecțiuni, pistrui, ten uscat. Folosesc fondul de ten de aproximativ un an si am observat puterea mare de acoperire; hidratează si imi oferă un boost de încredere. Vichy ma face sa ma simt frumoasa!

Iulia Simona

Înainte
După

Am pete post acneice pe frunte si in jurul gurii.Dermablend acopera aceste pete in proportie de peste 95%, uniformizeaza culoarea tenului si imperfectiunile in relief, fara sa imi incarce tenul. In plus, imi ofera un aspect luminos.

Ana-Maria

Înainte
După

De ceva timp caut un fond de ten potrivit mie, care sa imi acopere imperfectiunile legate de nuanta neuniforma si petele rosii, si se pare ca in sfarsit am gasit solutia: DERMABLEND FLUID . Pur si simplu perfect.

Neagu

Înainte
După

Dermablen fluid ma ajuta sa uniformizez nuanta tenului si mai ales imi acopera cearcanele fara a mai folisi corector ! Este genial! Am tenul normal si nu necesita fixarea cu pudra rezista de dimineata pana seara. Dar pozele spun totul!!!

Leuman

Înainte
După

Am tenul foarte gras, dar de cand folosesc vichy pot spune ca problema s-a rezolvat:)

Alexandra

Înainte
După

Tenul meu este destul de problematic,in sensul ca prezinta roseata pe aripile nasului,pori dilatati si acnee ocazionala. Dermablend reprezinta acoperirea eficienta pentru redobandirea unui aspect frumos,finish mat,un ten flawless.

Andreea

Înainte
După

Acnee si cicatrici post-acnee

Corina

Înainte
După

Folosesc Dermablend de mai bine de 5 ani si este cel mai bun. Tenul meu fiind un ten acneic ma confrunt de la 12 ani cu cosurile, acum am 22 si s-a mai imbunatatit dar inca mai am 2-3 cosuri in schimb au ramas petele postacnee.

Ramona Dora

Înainte
După

Ma confrunt cu un ten acneic, care se mai si roseste din cand in cand. Dermablend a reusit sa acopere toate imperfectiunile si sa-mi ofere un contur frumos al fetei, fara a crea un efect de masca. sunt foarte multumita de el, il recomand!

Andreea-mihaela

Înainte
După

Am avut o acnee foarte severa si înainte de apariția dermablendului 3D am folosit dermablend simplu , de 5 ani folosesc produsele vichy si sunt cele mai bune . Cel 3D acoperă fără efect de masca si rezista mult! Il ador .

Ionela

Înainte
După

Ma confrunt cu pete solare, cearcane si mici imperfectiuni. Dermablend ma ajuta sa le acopar, mai mult decat alte fonduri de ten.

Dancu Cristea

Înainte
După

Nu mai am coșuri , fata mea este mai curată

Daniela

Înainte
După

Problema mea este faptul ca tenul meu nu are o culoare uniformă, roșeața, dar si cearcănele veșnice pe care nu le pot ascunde! Dermablend m-a ajutat sa am o culoare uniformă întreaga zi indiferent de temperaturile de afara

alexandra

Înainte
După

ten mixt , multe imperfectiuni, puncte negre- dermablend face o corectare 3 perfecta pentru selfi-uri :D

Elena

Înainte
După

Am avut cosuri de la varsta de14 ani si astfel am incercat sute de produse care mai de care mai sugestive dar care nu m-au ajutat cu nimic pana am descoperit vichy dermabland care mi-a schimbat viata,mi-a acoperit si vindecat cosurile.

Réka-Boglárka

Înainte
După

Acneea îmi face zilele mai grele de 4 ani. Cred că tenul meu întotdeauna va avea pete post-acneice, dar fondul de ten Dermablend Fluid ma ajuta sa am din nou încredere să mă uit în oglindă și să zâmbesc la aparatele foto.

Ruxandra

Înainte
După

Sufar de rozacee, am un ten gras si sensibil, puncte negre, semne, pori dilatati. La sfatul medicului dermatolog am folosit dermablend de care m-am indragostit. Are o putere de acoperire mare si rezista destul de mult pe ten

Stefanescu

Înainte
După

Puncte negre

Andreea

Înainte
După

Cearcăne și pete în zona ochilor. Dermablend m-a cucerit și mi-a câstigat fidelitatea începând cu prima ultilizare atât prin puterea de acoperire ireprosabilă cât și prin \"blândețea\" față de tenul meu sensibil.

Maria

Înainte
După

Ten cu pete,pistrui,cu tendințe de îngrășare.

Florina Elena

Înainte
După

Roseata,pistrui pete rosii, cosuri

Luiza Elena

Înainte
După

Acneea imi da probleme de doi ani.Tenul gras si poluarea imi afecteaza tenul.Dermablend creaza o bariera protectoare impotriva particulelor microscopice de praf,fara a se comporta ca o masca.Da luminozitate tenului si un aspect uniform.

Bianca

Înainte
După

Ma confrunt cu roseata si pori dilatati. Dermablend m-a ajutat uniformizandu-mi tenul si conferindu-i un aspect natural si placut.

Mihaela Florentina

Înainte
După

Tenul meu se exfoliaza in zona barbiei si zona nasului,DERMABLEND m-a ajutat sa scap de aceasta problema si sa am un ten perfect!

Andreea

Înainte
După

Eu am tenul roșiatic, uscat și cu tendința de uscare. Când intru în contact cu praful sau transpir mă și mănâncă fata. \nFondul de ten corector Dermablend se simte foarte ușor pe piele,hidratează și calmează tenul și tine o zi întreagă.

Gabriela

Înainte
După

Ma confrunt cu petele rosii si cu pistruii, in special vara cand se innmultesc din cauza soarelui.Dermablend m-a ajutat sa ascund cu succes aceste imperfectiuni datorita excelentei sale puteri de acoperire.

Alina

Înainte
După

Tenul meu este mixt si sensibil cu mici imperfectiuni. Imi place mult acest fond de ten pentru ca reuseste sa ascunda orice imperfectiune si nu incarca tenul absolut deloc. Se intinde foarte bine si nu lasa efectul acela de masca. :-)

Andreea

Înainte
După

Am un ten acneic,cu pete.De când am descoperit Dermablend m-am transformat(în bine,evident

Narcisa Amalia

Înainte
După

Fondul de ten Dermablend ma ajutat când am avut mai mare nevoie,am avut parte de o acnee drastică,iar acest fond de ten a făcut minuni!!

Raluca

Înainte
După

Acnee si urme post-acneeice

Corina

Înainte
După

Acnee, roseata, ten gras. Dermablend m a ajutat foarte mult. E singurul produs cu acoperire perfecta, tratând in acelasi timp problemele cu care ma confrunt de mult timp. Multumesc Vichy ca existi!!!

FETIC

Înainte
După

MA CONFRUNT CU PROBLEMA COSURILOR SI A PETELOR .....ACEST FOND DE TEN MA AJUTAT FFF MULT IN ACOPERIREA FERFECTA A IMPERFECTIUNILOR

Alexamdra

Înainte
După

Acoperirea ridurilor de expresie

Alexamdra

Înainte
După

Acoperirea ridurilor de expresie

Alexamdra

Înainte
După

Acoperirea ridurilor de expresie

Mihaela-Simona

Înainte
După

Tenul meu este gras, cu cicatrici postacneice.\nAm folosit fondul de ten Dermablend [Corectare 3D] si am observat ca mi-a atenuat cicatricile si fata mea nu a avut un aspect uleios, a ramas mata mai multe ore.

Tolia

Înainte
După

Are o textura cremoasa dar in acelasi timp aerata, ca o spuma, se aplica la fel de usor cu pensula sau cu buretelul. Acoperirea este mare reusind sa corecteze diferentele de culoare, pistruii, porii deschisi si urmele post acneice.

Cristina

Înainte
După

M-a impresionat nivelul ridicat de acoperire si culoarea uniforma dupa aplicare, iar pentru tenul meu sensibil care are tendinta sa se irite de la aproape orice , a fost absolut genial efectul final , acel aspect neted!

Corina

Înainte
După

Acnee vulgara si puncte negre\nFata mea este plina de cosuri extrem de rosii si de inestetice. Acest fond de ten este singurul de pana acum care a reusit sa redea uniformitate tenului meu

Simina-Gabriela

Înainte
După

Tenul meu sufera de o acnee severa.Inca de la inceput,am folosit fondul de ten Vichy Dermablend si pe langa faptul ca imi acopera toate imperfectiunile,m-a si ajutat foarte mult sa scap de multe cosuri,sunt extrem de multumita de el de5ani.

Gabriela

Înainte
După

Ma confrunt cu roseata a pielii si unele imperfectiuni si cicatrici dar fondul de ten Dermablend[CORECTARE 3D] asigură o culoare uniformă a tenului fără a încărca sau a lăsa un aspect de \"mască\".

Carla

Înainte
După

Am pielea rosie in jurul nasului si cateva pistrui , iar Dermablend m-a ajutat sa le acopar.

Albertina Dana

Înainte
După

Eu sunt la varsta la care ma confrunt cu acneea si orice as face si cu orice m-as da tot se vad,dar acest Dermablend m-a ajutat. O sa vedeti diferentele in poze. Sunt foarte fericita ca am avut sansa sa il teste. Cel mai fain produs.

MIRELA

Înainte
După

Ten mixt,cu probleme zona T,pete mici mai inchise la culoare,lucios.Cu Dermablend dispar aceste imperfectiuni,deoarece are putere mare de acoperire,tenul ramene mat si are culoare naturala

Anghel

Înainte
După

Ma confrunt cu acneea si roseata,de aceea apelez mai mereu la fondul de ten.Am primit monstra Vichy si pot sa spun ca este primul fond de ten cu acoperire asa mare,si singurul din cele incercate pana acum.Ma declar indragostita de el

Cojanu

Înainte
După

Am un ten foarte gras iar produsele Dermablend m-au ajutat foarte mult. Dupa folosirea acestui produs, tenul meu are un aspect mat si arata foarte bine!

PETRACHE

Înainte
După

pete vizibile

csenia

Înainte
După

Urmele acneei, ridurile fine si de expresie, porii si alte probleme ale tenului, au ramas o amintire dupa folosirea mostrelor Dermablend! Recomand cu incredere Dermablend 3D de la Vichy, nu regretati alegerea facuta sub nici o forma!

Loredana Adelina

Înainte
După

Principala mea problema cu tenul este acneea, acum 4 luni am suferit de o acnee severa iar acest fondul de ten m-a ajutat sa maschez aceasta problema in prezent il folosesc pentru a masca petele, mi-a fost recomandat de dermatolog.

lucia

Înainte
După

Ma confrunt cu sebumul in exces si petele rosii. Dermoblend m-a ajutat reducand sebumul si normalizand secretiile excesive de la nivelul tenului a glandei seboreice si acoperind petele rosii care s-au estompat

Dragana

Înainte
După

Ma confrunt cu acneea. Dermablend m-ar putea ajuta cu fondul de ten Dermablend 3D Correction.

oana

Înainte
După

roseata, ten uscat, puncte negre

Larisa

Înainte
După

Acnee si semne pe fata (de la cosurile anterioare). Plus cearcane si roseata pe anumite parti ale fetei.\nDermablend imi ofera uniformitatea culorii faciale pe care mi-o doresc zilnic.:)

Oana-Cristiana

Înainte
După

Tenul meu inca mai are pete post acnee(dupa 13 ani de \"lupta\" cu ea) si o culoare neuniforma.Dermablend are acoperire mare,dar nu blocheaza porii.Imi pare rau ca l-am descoperit atat de tarziu. Chiar merita toate laudele

Alexandra

Înainte
După

Aveam mici cosuri si o culoare neuniforma. Dermablend mi.a oferit un ten cu o culoare uniforma, fara sa aiba aspect de masca si fara sa imi incarce tenul. Fiind fluid s.a adaptat perfect conturului fetei.

Andreea

Înainte
După

Piele sebsibila care prezinta acneein anumite zone,si se irita foarte repede

Janina

Înainte
După

Am tenul gras cu tendinta acneica pentru care Vichy a fost unica solutie in incercarile mele de a avea un ten uniformizat, fara a arata incarcat.

Victoria

Înainte
După

puncte negre, riduri de expresie,uneori acnee, ten gras

FELICIA-NICOLETA

Înainte
După

am avut probleme cu acneea si cu petele dar acest fond de ten foarte bun imi rezolva problemele scopera perfect

Daniela

Înainte
După

cuperoza, acopera perfect si tenul este aproape natural

Florentina

Înainte
După

Ma confrunt cu un ten gras și mici imperfecțiuni supărătoare cauzate de acnee. Dermablend îmi uniformizează nuanță tenului, îmi acoperă coșurile și diminuează chiar și aspectul cearcănelor. Îmi place foarte mult ca nu îmi încarcă tenul.

Tiberiu

Înainte
După

acnee, cosuri, mici imperfectiuni

Daniela

Înainte
După

Pete de la acnee si putina acnee, roseata.\nDermablend mi-a acoperit uniform imperfectiunile fara sa-mi lase urme pe ten, fara a se intinde neplacut si a rezistant destul de bine.

Maria Alexandra

Înainte
După

De cateva luni am o acnee suparatoare si cu fondul de ten Dermablend 3D reusesc sa am un machiaj natural care sa imi dea incredere iar ingredientele continute de acesta ma ajuta la tratament.

Alexandra

Înainte
După

Ma confrunt cu petele lasate de acnee.

Irina

Înainte
După

pete ale pielii

Madalina

Înainte
După

Pete post acneice, cearcane. Nu am folosit inca Dermablend dar cu siguranta o voi face daca ma va convinge. Am incredere in Vichy.

Lavinia

Înainte
După

Tenul meu este un ten normal dar cu cateva urme ale une acnei de acum cativa ani.Acest fond de ten mi-a fost de folos atat in a imi acoperii imperfectiunile cat si in vindecarea cosurilor...nu as mai renunta la el pentru nimic

Eliza Patricia

Înainte
După

Folosesc de câteva luni acest fond de ten, după diferite încercări din nenumărate firme!Cu vichi m-am regăsit cel mai bine,are o acoperire foarte buna și nuanță delicata! Îl ador!!

Andreea

Înainte
După

Am ramas cu pete rosii in jurul nasului si barbiei in urma unei eruptii cauzata de o reactie alergica.

Anca

Înainte
După

Acoperire perfecta, aspect mat pentru tenul meu gras in zona T

cliveti

Înainte
După

ten gras cu imperfectiuni. fond de ten minunat cu o putere buna de acoperire,nu incarca ,confeara luminozitate dar nu rezista prea multe ore.

Denisa

Înainte
După

Ma confrunct cu acnee , folosesc de 3 ani, fon de ten de la vichy, am folosit normaden , dar am inteles ca s-a schimbat in dermablend 3D, este bestial,foarte bun

Catalina

Înainte
După

Diferenta dintre fondul Dermablend si alte fonduri de ten este aceea ca inainte dupa o ora fondul de ten lucea ca si cum eram transpirata.

Corina

Înainte
După

Am riduri, cearcane, pete de la soare, ten gras si puncte negre. Dermablend m-a ajutat mult in combaterea acestor probleme.

Simona Elena

Înainte
După

Dupa o acnee destul de accentuata, am ramas cu semne. Cu noul Dermablend, aceste semne nu se mai observa.

Alina Liliana

Înainte
După

prea misto.dupa atatia bani aruncati pe geam in sfarsit unul care merita.

Anita

Înainte
După

Cel mai mult imi place la Dermablend este ca e ca o a doua piele. Tenul arata impecabil ore în șir,porii mei sunt minimizati și luciul inestetic nu mai apare deloc.Îmi place enorm formula cremoasa,maschează perfect nuanta mea neuniforma.

Catalina

Înainte
După

Problema mea principală este acneea si urmele postacneice. Fondul de ten Dermablend îmi uniformizează frumos tenul si acoperă atât acneea cât si petele pe care le am. Îmi lasă o senzație plăcută pe toată perioada zilei.

Nita

Înainte
După

Mici imperfectiuni, cosuri, ten gras si sensibil. Dupa aplicarea Dermablend tenul meu a capatat un aspect uniform si neted, iar pori mai rosiatici au fost astupati.

Nita

Înainte
După

Mici imperfectiuni, cosuri, ten gras si sensibil. Dupa aplicarea Dermablend tenul meu a capatat un aspect uniform si neted, iar pori mai rosiatici au fost astupati.

Nita

Înainte
După

Ten cu tendinta acneica, hiperpigmentare pe anumite zone. Dupa folosire, tenul are un aspect mai neted si se vad usoare imbunatatiri.

Adelina

Înainte
După

Ma confrunt cu coșurile și semnele de la acnee iar acest fond de ten ma ajuta sa arat bine la ocaziile speciale.

Maria

Înainte
După

Tenul meu ... O mare priblema. Ma confrunt cu cosurile negre care dupa multe tratamente si creme scumpe tot reapar. Ca si cum nu ar ajunge aceasta cearcanele si-au facut aparitia in toata frumusetea .

Gabriela Ecaterina

Înainte
După

Ma confrunt cu un ten mixt, puncte negre și puncte albe. După ce am primit monstrele Vichy, am descoperit cel mai bun fond de ten care mi-a acoperit toate imperfecțiunile cu doar 1ml. Va recomand cu mare drag!

Catalina-Elena

Înainte
După

Din cauza unor medicamente tenul meu a devenit extrem de sensibil.Mi s-a intamplat c-am facut si o urticarie medicamentoasa si nu stiam cu ce sa acopar,iar Dermablend 3D m-a ajutat.Cand tenul meu e inrosit,acopar cu Dermamablend 3D.

Adelina

Înainte
După

Acnee usoara.Acopera foarte bine punctele negre si roseata,imi simt pielea catifelata si foarte fina.Imi lumineaza fata si il simt foarte lejer pe fata.

mihaela

Înainte
După

ma confrunt zilnic cu tenul acneic. am incercat mai multe tipuri de fond de ten pentru mascarea aspectului acneic, dar fara rezultate vizibile. dermablend m-a convins.

Hajn

Înainte
După

Am probleme mai ales in zona ochilor, cu cearcanele. Dermablend a devenit un must have in trusa mea de machiaj, acopera foarte eficient toate imperfectiunile, da un aspect natural pielii.

Evelina Mihaela

Înainte
După

am pete pe fata si as dori sa le acopar sa nu se mai vada

Violeta Diana

Înainte
După

Pregatindu-ma pentru o nunta am fost placut surprinsa de fondul de ten Dermablend pentru ca acneea (slaba) si zonele pigmentare mi-au fost acoperite, zonele uscate, hidratate iar cele grase ascunse. Imi place ca un produs are atatea efecte.

Sabrina

Înainte
După

Vichy Dermablend are o putere mare de acoperire, uniformizeaza culoarea tenului, estompeaza micile imperfectiuni ale pielii (pori dilatati), se intinde foarte usor pe piele si are un finish mat (lucru mult dorit pentru tenul gras).

maria

Înainte
După

tenul meu era rosu, iritat, sensibil. insa acum dupa ce am folosit Dermablend tenul este frumos, uniform, fara pete rosii, si straluceste. si e si foarte fina

Anca

Înainte
După

Am tenul plin de alunite si pistrui la care se adauga si cateva riduri de expresie,Dermablend mi-a dovedit ca le poate acoperi instant, ceea ce nu am gasit pana acum la niciun fond de ten. Eu am aplicat un strat subtire si efectul:WOW!

Ionelia

Înainte
După

Problemele tenului meu sunt cele obisnuite: respectiv imperfectiuni,linii fine,urme de uscaciune!Fondul de ten Dermablend corectare 3D, a concretizat respectul Vichy pentru clienti si mi-a oferit pe langa o acoperire perfecta si rezistenta!

Ruxandra

Înainte
După

Roseata , ten uscat, pori dilatati, pete maronii datoarate varstei. Acopera perfect imperfectiunile enumerate

Bianca

Înainte
După

Cu ajutorul fondului de ten dermablend am optinut un ten uniformizat deoarece are o mare putere de acoperire a acneei si petelor rosii pe care le \"detin \".

Anita

Înainte
După

Tenul meu este foarte sensibil si ma confrunt cu pori inflamati.Noul Dermablend mi se potriveste perfet, nuanta,textura grozava nemaintalnita de mine.Mi-ar fi placut totusi sa fie rezistent la transfer.Pe parcursul zilei se mentine natural

SILVIANA

Înainte
După

Ma confrunt cu acneea de ceva vreme, singurul care intradevar m-a ajutat enorm este cu siguranta Dermablend.Acum pot spune ca am mai multa incredere in mine.\nMultumesc pentru minunea Dermablend.

Alexandra Elena

Înainte
După

Am ramas cu urme post acneice, iar acoperirea acestui fond de ten este foarte mare si rezista pe toata durata zilei, tenul neavand un aspect incarcat.

raluca iasmina

Înainte
După

A fost cel mai bun corector.

raluca iasmina

Înainte
După

A fost cel mai bun corector.

raluca iasmina

Înainte
După

A fost cel mai bun corector.

dorina

Înainte
După

Riduri..liniile de la nas si gura si ceva pete

dorina

Înainte
După

Riduri..liniile de la nas si gura si ceva pete

radeanu

Înainte
După

Pete maro.

Elena

Înainte
După

Imperfectiuni:pete,dermatite alergice. Acoperă perfect. Sunt multumita, ca am gasit un fond de ten care sa mă ajute. Îmi place ca nu este doar reclama,chiar are toate proprietatile date in descriere.

Lorena

Cuperoza, ten sensibil, riduri.Acopera f bine, hidrateaza,textura f usoara si placuta pe ten.Este pur si simplu \"wow!\"

Alexandra

Am problme mari cu tenul , gras , acneeic, iar aceasta minune de fond de ten , si nu mai , in general fondurile de ten de la vichy sunt o minune si nu renunt la ele de cand mi-a recomandat doctorul dermatolog aceasta firma. va multumesc !

Nicoleta

Mă confrunt cu acneea si cateva pete maronii.\nChiar Dermablend a ajuns cel mai favorit produs din cosmeticele mele.Acopera perfect,nuanta este ideala.

Andra Beatrice

Una din cele mai mari sunt cearcănele pronunțate, apoi alunițele de pe fata mea pe care nu le-am suportat niciodată. Nu in ultimul rand ar fi o cicatrice de pe fata, acneea periodica dar si culoarea neuniforma. Dermablend 3D este perfect!!!

Iulia

ma ajutat sa imi acopere foarte bine petele de pe fata.

Irina Gabriela

Ocazional acnee. Fondul de ten are o putere mare de acoperire si am observat ca folosind un fond de ten de calitate, tenul nu mai are tendinta de ingrasare, iar cosurile se usuca mai repede. Se intinde uniform si arata foarte bine pe piele.

Georgiana

Ma confrunt cu acnee si dermablend ma ajuta sa o tin sub control.

Madalina

M-a ajutat sa uniformizez culoarea tenului.

Roxana

Acnee,puncte negre,sebum,semne post acnee

Florea

Am un ten gras si cu acnee si fondul de ten vichy dermablend m.a ajutat pt a ascunde imperfectiunele si semnele lasate de la cosuri.. este foarte bun si cu rezultate.. imi place foarte mult

Raluca

Dermablend confera uniformizarea, se blenduieste perfect si are o acoperire mare, ceea ce face din el a fi un fond de ten foarte bun, de care sunt multumita si pe care il recomand cu placere!

Diana

M-am confruntat cu acneea inca de la 14 ani. Desi se spune ca aspectul nu este important, este primul lucru care se observa si care influenteaza persoanele cu care vorbesti. In acest sens Dermablend m-a ajutat foarte mult, face diferenta!

Anca

Tenul meu este foarte sensibil, de aceea nu pot folosi orice tip de fond de ten. Însă, Dermablend mi se potrivește perfect pentru că nu îmi afectează tenul, iar textura este una genială, lăsându-mi pielea să respire.

Adriana

Ten mixt cu probleme,Dermablend imi curata perfect tenul si imi confera acoperire perfecta.

Pipirigeanu

Folosesc produsul dvs.Dermablend Fluid de 4 ani, de curand am achizitionat 3d-ul si sunt si mai multumita. Ma confrunt cu acnee si ma ajuta foarte mult pt ca mi le usuca si imi corecteaza tenul.Va multumesc din suflet,Va imbratisez cu drag.

Calina-Andreea

Fondul de ten Vichy Dermablend fluid mi-a fost recomandat de dermatolog in 2012 si de atunci nu l-am mai schimbat.\nMi-a fost de folos cand m-am confruntat cu o acnee nodulo-chistica cat si in prezent pt acoperirea oferita.

Carmen

Am un ten mai \"obosit\"si va spun sincer ca acest fon de ten pur si simplu ma intinerit.radiez de prospetime si catifelare!

Ileana

A acoperit foarte bine petele maronii de pe fata cauzate de trecerea timpului si de soare.Nu se strange in ridurile fine si rezista toata ziua

Avramescu

Cosuri, puncte negre si ten gras

irina valentina

Ma confrunt cu o acnee severa uneori, cu cosuri dureroase la atingere, dar in special cu semne post acneice.

Elizabeta

Sunt o persoana cu pistrui ce vara se accentuează foarte mult acest fond de ten e potrivit tipului meu de ten mai ales că am si tenul gras se intinde uniform si persista pe tot timpul zilei.\nVa multumesc pentru produsele ce le comercializat

Agneta

Mi-a acoperit cearcanele si urmele lasate de cosuri intr-un mod perfect.

Ionica

Cearcane si depigmentri in anumite zone

Ana

Ten gras, cu pori dilatati si cateva cosuri - fondul de ten Dermablend mi-a reglat sebumul, mi-a acoperit porii si cosurile si a rezistat toata ziua pe ten.

Adam

Sufăr de acnee si fondul acesta de ten ma ajuta foarte mult, imi acoperă foarte bn imperfecțiunile si imi si usucă cosurile.. îl iubesc..

Flavia

Dermablend m-a ajutat sa acopăr petele ramase în urma unei acnee.

Adriana

Am un ten acneic de cand sunt mica. Niciun fond de ten nu m-a ajutat, dimpotriva mi-au facut rau. Dar Dermablend e minunat, nu mi-a iritat tenul si mi-a acoperit perfect urmele de acnee.Nu se aduna in locul unde se fac riduriel de expresie.

Roxana-Elena

Am acnee de 3,4 ani si am trecut printr-o perioada foarte grea din cauza aceasta. M-am confruntat si cu depresia, dar cu ajutorul familiei si a iubitului meu am reusit sa trec peste.

Adriana

Ma confrunt din totdeauna cu problema tenului acneic. Cu Dermablend nu se mai vede \"problema\". E cel mai ok fond de ten care l-am folosit vreodata.

Adela

Nu am probleme ale pielii insa imi place pentru ca imi acopera foarte bine cearcanele si imi face o piele impecabila!Il folosesc de aproximativ 3 ani

Mirela

Dermablend oferă tenului meu o culoare uniforma . Din cauza coșurilor care îmi lasa urme pe frunte și bărbie , dermablend le face sa dispară . Nuanța 25 nude este perfecta pentru mine . #foreverdermablend #forevervichy

Adriana

Cu semnele ramase dupa acnee. Si cateva cosuri recente. Cu Dermablend nu se mai vad. Dermablend le acopera fara sa imi incarce fata. E de vis.

claudia andreea

De cand ma stiu am probleme cu tenul. Am un ten mixt, tendinta de ingrasare in zona T si cateva cosulete. Asa ca am nevoie de un produs matifiant si cu o acoperire cel putin medie. Pe scurt Vichy ... imi place

Megulete

Am fost arsa cu ulei încins pe fata și am rămas cu pete pe fata și diferite semne iar cu cele 2 testere am acoperit totul.Nu se mai vede diferența de culoare,roșeață nimic.Din păcate formatul pozelor nu este acceptat.Este super fondu\'de ten

Florinela -Otilia

Sufar de o acnee usoara si un fond de ten normal nu reuseste sa imi acopere intodeauna imperfectiunile

Haralambir

Am tenul patat si nu reuseam saimi ascund petele cu alt fond de ten nu faceam decat sa incarc si sa imi accentuez ridurile cu dermablend lichid am avut parte de o culoare uniforma

LOREDANA

Eu am un ten gras si multe cosuri si puncte negre

Maria

Ten lipsit de stralucire, normal cu tendite de uscare

Minodora

Ma confrunt cu piele uscata si scoame. Surprinzător ,pe langa acoperire foarte buna ,Dermablend reușește sa imi hidrateze tenul la fel cum o face crema Aqualia . Este minunat!❤️

Ancuta

Buna! Eu am porii deschisi, puncte negre si tenul gras. Pot spune ca acest fond de ten are acoperire medie spre mare. Il ador. Nu am facut poze inainte si dupa pentru ca am uitat :(

Nicoleta

Am un ten mixt si cu multe semne . DERMABLEND este solutia ideala.

Renata

Ma confrunt cu acnee, acest fond de ten a acoperit imperfecțiunile tenului , lăsându mi un ten catifelat si luminos.

Adriana

Acnee,mai mult sau mai putin grava,dar neplacuta&dermablend;(varianta veche)a fost cel mai bun fond de ten folosit vreodata&mi;-l doresc din nou,daca am sansa!!\nOricum,raman fidela lui vichy,chiar e nemaipomenit!!!

Ioana Cristina

De multe ori, chiar după ce aplicam fondul de ten pe frunte îmi apăreau pete roșii fara că măcar să depun efort fizic sau să fie extrem de cald în locul in care mă aflam atunci.Iar in unele zile alea lunii fata îmi este inundata de coșuri.

Diana Ionela

Tenul meu se confrunta cu problema roșietii și apariția câtorva cosuri

Diana

Ma confrunt cu puncte negre, roseata de la unele cosuri si cearcane.

Diamandi

Ma confrunt cu acnee, iar Dermablend m.a ajutat la acoperirea cosurilor si la disparitia lor.

Daniela

Tenul meu este gras acneic, si folosesc gama Vichy de mai bine de doi ani, am inceput cu dermablend fluid, dar de cand am descoperit corectarea 3D sunt si mai mulțumită datorită efectului mat, iar coșurile au inceput sa dispară vizibil.

Denisa

Am pistrui si acest fond de ten m.a ajutat sa uniformizez culoarea tenului

Andreea

M.am confruntat cu ten acneic si cat timp am urmat tratamentul am utilizat si acest fond de ten pentru a masca semnele ramase.

Florentina

Ma confrunt cu acnee si ten gras iar dermablend m-a ajutat sa acopar imperfectiunile si sa am un ten mat si perfect. Este cel mai bun fond de ten pe care l-am folosit. Nu am fotografii deoarece l-am folosit pe tot.

Raluca

Probleme acneice evidente si nu in ultimul rand un ten gras

Iulia Teodora

Punctele negre, petele erau o problema pana acum. Am folosit testerul dermablend si am obtinut rezultate vizibile. Tenul era curat, uniform. Am fost foarte multumita.\n( Din pacate nu am poze iar testerul l-am consumat)

Ioana

Problema cu care ma confrunt este hiperpigmentarea fetei, iar dermablend m-a ajutat sa trec peate complexul meu in legatura cu aceasta

Iulia-Madalina

Acoperă foarte bine si nu încarcă tenul.

Cosmina

Are in grad de acoperire foarte mare deoarece imi acopera cu usurinta pistruile. :)

Mihaela

Problema cu care ma confrunt este tenul gras si acneic. In acest sens m-a ajutat foarte mult fondul de ten Dermablend 3D Correction. O recomand cu incredere. Merita investitia.

Adria

Am pistrui si de cele mai multe ori cosuri si puncte negre, iar in plus mereu mi-am dorit sa am o culoare uniforma a fetei, pentru a acoperii petele pe care le am.

Eleonora

M-am confruntat cu acnee timp de cativa ani.Am reusit sa scap partial de ea iar Dermablend m-a ajutat sa acopar urmele lasate de aceasta.

Sulcu

M-a ajutat sa am un ten perfect toata ziua

Bianca

Fondul de ten dermablend fluid imi acopera semnele lasate de acnee si pete de roseat.

Bianca

Fondul de ten dermablend fluid imi acopera semnele lasate de acnee si pete de roseat.

Simona Elena

Superrr! Am ramas cu urme dupa o o perioada cu acnee destul de urata care mi-a dat ceva batai de cap. Acest fond de ten uniformizeaza culoarea si face tenul sa arate foarte curat si uniform.

Mădălina

Tenul meu se înroșește în anumite zone iar fondul de ten Dermeblend fluid acoperă foarte bine și rezista pana seara.

Andreea

Problema tenului meu sunt cearcănele extrem de pronuntate

Raluca

Am acnee severa, iar Dermabled 3d ma ajuta foarte mult, imi univormizeaza tenul si ascude imediat petele rosii. Sunt extrem de multumita!

Paraschiv

Am problema tenului gras încă de la vârsta de 14 ani, acneea fiind foarte vizibila si stânjenitoare,dermablend m-a ajutat sa scap de complexe, si sa ies din casa fără frica! Multimesc dermablend, m-am îndrăgostit încă din prima clipa

Larisa

Cea mai mare problema tuturor cred ca sunt cosurile pe care si eu le am in anumite zile ale lunii..de asemenea si pistruii pe care ii am nu imi pac, iar dermablend a ajutat la acoperirea lor

daniela

ma confrunt cu roseata pielii iar dupa aplicarea fondului de ten,pielea este uniforma ,are putere de acoperire foarte buna

Elena-Ancuta

Acnee, semne si roseata a pielii. Ofera o acoperire mai buna a semnelor si codurilor.

Raluca

Acnee si urme post-acneeice

Magdalena

Am tenul uscat si rareori imi apar iritatii

Claudia

Pete postacneice si mi-a oferit o acoperire totala

Madalina

Problemele tenului meu: cearcane, rosata, acnee. Dermablend m-a ajutat prin acoperirarea acestor imperfectiuni si uniformizarea tenului. Cel mai bun fond de ten pe care l-am incercat pana acum.

Andra

Roseata - acopera uniform tenul, fara a lasa un efect de masca

Adina

Ten gras și neuniform ce s-a reparat după utilizarea produsului...

Pasca

Wow! Am acnee de 7 ani si imi da batai de cap atat afectiunea cat si intreaga pregatire de a acoperi aceasta afectiune. Iar de cand am incercat monstre de la vichy ,sunt uimita cat de bine arata tenul dupa.M-am indragostit de el.Il vreau !

Silvia

Cosuri,puncte negre,ten gras.

Alexandra

M-ar ajuta la acoperirea pistruilor si a acneelor de pe fata ..

cristina ioana

cu un ten cand gras cand uscat iar cu fondul de ten de la VICHY Dermablend am reusit de multe ori sa maschez problema mea este un produs pe care nu am sal mai schimb niciodata toate produsele de la Vichy sunt de calitate

Alexandra

Ten neuniform, zone rosiatice, puncte negre, semne de la acnee si pori dilatati. Cu Dermablend am un ten perfect, mat. Cu o textura satinata si spumoasa, reusesc sa obtin un rezultat perfect cu doar cateva picaturi de fond de ten.

Sorina

Una dintre cele mai mari probleme ale tenului meu este acneea. Dermablend este un fond de ten care acopera foarte bine si care iti ofera un aspect natural tenului.

Ruxandra Mihaela

Ten mixt (cand gras, cand uscat cu cojite) mi-a hidratat bine tenul si a acoperit coșurile si petele uniform.

Cristina

Deshidratare si, uneori, aparitia petelor mici, rosiatice. Nu am acnee, si nici cuperoza permanenta...

Gabriela

Acneea, este cea care mi-a dat cele mai mari batai de cap. Insa, dupa ce am descoperit Dermablend 3D nici nu-mi mai fac probleme, este ca si cum nu as avea. Tenul neuniform, problemele cu punctele negre si roseata, acum au disparut.

Lacramioara

Ma confrunt cu pori dilatati iar acest fond ma ajuta in diminuarea vizibilitatii acestora.

Agatha

Ma confrunt cu pori dilatati iar acest fond ma ajuta in diminuarea vizibilitatii acestora.

Tatiana

Uniformizare f buna și acoperire f mare a problemelor tenului (cosuri)

madalina

pori dilatati,puncte negre,cosuri cei mai aprigi dusmani.de cand folosesc fondul de ten de la vichy dermablend corectare 3d sunt mai increzatoare si mai sigura pe mine.

Mădălina

Cearcăne, puncte negre, toate acestea au dispărut sub un strat subțire de Dermablend. Culoare plăcuta si intindere uniformă, fara senzație de masca.

Alina

Ten gras. Dermablent previne luciul aparut pe parcursul zilei.

Elena

Am un ten sensibil si uscat; dermablend 3D m a ajutat mult, insa avand pielea uscata, pe fata arata de parca as fi avut aplicata o pudra. Vreau sa incerc Dermablend Fluid, poate ma multumeste din toate punctele de vedere :)

Andreea

Cearcane, fondul de ten uniformizeaza si acopera.

Raluca dana

Tenul meu devenisa uscat pe fondul unei deshidratari si a nefolosirii timp de doi ani a nicunui tip de crema. Orice fond de ten as fi aplicat aspectul era neubiform si punctele negre si exfolierea pielii nasului nu puteau fi corectate.

Popovici

Am ten acneic cu imperfectiuni.Dermablend acopera foarte bine tenul meu cu probleme.Va multumesc.

Corina

Acnee, cearcane, puncte negre...am scapat de ele cu Dermablend 3D...desi la inceput am fost un pic neincrezatoare , sunt super multumita si recomand acest fond de ten.

MANUELA

Super fain.Acopera în totalitate orice imperfecțiune, ușor, lejer!!!O sa l folosesc mult timp de acum încolo!

Batb

Pete pigmentare am folosit dermablend si acu numai am nimic dermablend e foarte eficient.

Jeanina

Am ten matur si destule riduri ,acest fond de ten a fost perfect pentru mine.\nFata arata super de bine si fondul de ten s-a aranjat foarte bine pe piele. Multumesc pentru oportunitatea de a-l incerca.

Andreea

Pistrui, roseata, puncte negre, culoare neuniforma

Carmen

Am cearcăne ,pistrui si culoare neuniforma.

raluca

Dimineata cand te trezesti si vrei sa te aranjezi dermablend sa-ti iei de vrei sa nu ti-o iei...

Dorina

Semne acnee, acnee minora, gat si zona t

Madalina

Cearcane, culoare neuniforma si puncte negre. Dermablend m-a ajutat sa am un ten uniform, iar cearcanele au disparut fara sa fie nevoie de aplicarea unui anticearcan.

Ana

Dermablend corectare 3D este perfect pentru tenul meu acneeic, este rezistent la transfer si am observat schimbari majore la aspectul fetei. Aplicat corect nu am obtinut efectul de \"masca\" . Il recomand!

Cristiana

In acest timp ma confrunt ca ceva cosulete micute pe obraji(sunt ca niste basicute care dor).Vichy dermablend nu numai ca a acoperit monstruletii de pe fata,dar am observat si o usoara ameliorare,in sensul ca roseata a disparut.

Simona

Pori dilatati, cosuri.

Andreea

Am cearcane foarte evidentiate.Dermablend m-a ajutat sa le \"ascund\" foarte bine

Diana

Tenul este gras iar Dermablend ii confera matitate si o culoare uniforma. Imi acopera deasemenea punctele negre si cearcanele care sunt o mare problema pentru mine

Hritcu

Buna ziua, am un ten cu semne de la acnee,puncte negre dar si urme de la 2 nasteri una chiar recenta.Cand am pus pe fata fondul de ten dermablend am ramas muta de uimire ce fata de model de reclama am voi cumpara si recomanda prietenilor .

sorina

Mi-a placut dermablendul , are o putere mare de acoperire si se uniformizeaza frumos pe tenul meu ..pacat ca nu e rezistent la transfer!

Ramona - Georgiana

Acnee. Doresc sa il incerc.

Georgiana - Larisa

Acnee. Momentan nu l-am folosit, dar doresc sa il incerc.

Nicoleta

Am pete de la coșurile trecute iar cu dermablend le-am acoperit lejer

Ionela

Acneea, dar nu severa. Mi se pare ca e fondul de ten care m a ajutat cel mai mult la acoperire.

Nicoleta

Cearcanele mele sunt maronii sunt foarte adanci, dea lungul timpului am incercat foarte multe fonduri de ten dar nici unul nu a fost bun insa acesta e foarte bun

Georgiana

Cosuri si puncte negre si ten gras.

Raluca

Acnee și m-ar ajuta sa acopăr pentru a avea un ten perfect și fără probleme. Sper sa fie bun pentru tenul pe care îl am . Mi-as dori sa îl cumpar , dar mai întâi sa îl testez. Va mulțumesc ! O zi buna va doresc

Anca

Ten acneic, Dermablend a acoperit foarte bine imperfectiunile.

LIVIA

AM FOARTE MULTE PETE PE FATA, IAR DERABLEND MI LE ACOPERA PERFECT

Gabriela Catalina

Ma confrunt cu pete ramase in urma acneei. Cu Dermablend am reusit sa am un ten luminos si sa fiu mai increzatoare cu tenul meu cand ies in public.

ANA MARIA

o acnee destul de urata si urmele lasate de aceasta .

Mihaela

Urme rămase de la cosuri, petele roșii au devenit mult mai putin vizibile.

Florentina

Ma confrunt cu acneea iar Acest produs mi a acoperit destul de bine petele si semnele.

Petreus

Imperfecțiuni

Aida Ema

Ten mixt, zona T lucește pe timpul zilei, dermablend culoare uniforma, îmi matifiaza tenul și îmi acoperă imperfecțiunile.

Aida Ema

Ten mixt, zona T lungește pe timpul zilei, dermablend culoare uniforma, îmi matifiaza tenul și îmi acoperă imperfecțiunile.

Elena

Ma confrunt cu acneea si cu petele ramase dupa unele cosuri

Angela Simona

Acnee pe obraji, nu mai este asa grava

Adelina

Pete lăsate in urma coșurilor

Florentina

Am tenul acneic.Mi-a calmat roseala si aproape ca nu am mai vazut nici o imperfectiune.Minunat produs!

Bernadett

Am tenul destul de gras, mai ales in zona barbiei si la frunte. Fondul de ten dermablend 3d correction m-a ajutat sa am un ten impecabil, aproape fara imperfectiuni. Acest tip de fond de ten are o acoperire ridicata, acopera in 90%!

Maria

Dupa nastere am avut probleme cu acneea , Dermablend 3D este singurul fond de ten care m_a ajutat .

Flavia-Maria

Am pete pigmentare ramase in urma acneei si Dermablend fluid m-a ajutat sa le acopar uniform.

Andrei

Am avut o problema ce privește iritația pielii in urma utilizării unei creme necorespunzătoare , iar fondul de ten m-a ajutat sa acopar imperfecțiunile din timpul tratamentului.

Noemi

Am tenul gras,acneic si urme lasate de acnee. Dermablend Corectare 3D imi lasa pielea fina,fara denivelari si acopera petele. Pielea ramane mata,fara luciu

Valentina

Cu tenul gras mă confrunt iar Dermablend m a ajutat sa le acopar

Tania

ma va ajuta la acoperirea pistruilor

Larisa

Inca nu am folosit acest tip de fond de ten dar as dori sa il incerc! Am pistrui pe nas si pe pometi si puncte negre pe nas!

Ioana

Cu acnee...

Alina

Problema cu tenul meu este excesul de sebum deoarece am tenul gras și asta îmi da mari bătăi de cap cu fondurile De ten. Plus câteva imperfecțiuni din cauza acneei pe care le pot acoperi doar cu un fond de gen cu acoperire

Daniela

Am tenul uscat. Momentan nu am incercat dermablend, dar mi-as dori foarte mult sa il incerc. Pana acum niciun fond de ten nu a fost pe placul meu.

Denusa

Ten gras,cu pori dilatați si predispus la acnee.

Raluca

Am avut ten acneic si foarte gras,insa fondul de ten dermablend m-a ajutat sa imi recapat increderea in mine.

Ioana

Tenul meu este unul accneic, foarte gras, cu multe imperfectiuni. Dermablend mi-a redat stralucirea si m-a ajutat sa ma simt bine in pielea mea si sa am incredere in mine.

Axenia

Un ten mixt cu o culoare neuniforma și cu multe imperfecțiuni mai ales în zona barbiei

Catalina

Am un ten mixt si ma confrunt cu coșurile si petele de la cosuri care imi apar in fiecare zi, in ciuda altor soluții si creme . Datorită Quick Fix Corector cu Spectru Larg am reușit sa maschez aceste probleme cu ușurintă.

Alexandra

Tenul meu se irita foarte repede, se înroșește în zona pomeților. Fondul de ten DermaBlend fluid îmi acoperă perfect tenul fără sa îl încarce.

Bianca

Acnee.

Alina

Ten cu roseata in defirite zone ale fetei( obraji, frunte) iar in jurul ochilor am o culoare mai inchisa decat in restul fetei

daniela

Ten gras in zona t si pete de culoare pe fata.

daniela

Ten gras in zona t si pete de culoare pe fata.

Roxana

Pete pigmentare

Stefana

Ma confrunt cu acnee in zona fruntii si dermablend m-a ajutat destul de bine cu acoperirea ei.

Camelia

Ten patat in urma acneei

Filimon

Ci acneea, nu l am folosit pana acum și aș vrea să îl folosesc..

Anca

Ten gras si cu cosuri Vichy mia dat incredere si bucurii de a zambi de a avea un ten luminos si de invidiat

Anca

Ten gras si cu cosuri Vichy mia dat increase si bucurii de a zambi de a a anea un ten luminos si de invidiat

Raluca

Problema principala sunt urmele lasate de acnee.

Corina Mihaela

Ma confrunt cu pistrui,iar Dermablend m-a ajutat sa imi uniformizez culoarea tenului,sa acopar pistruii si petele.

Birzu

Imi place cum imi acopera Dermablend semnele ramase de la cosuri

Bianca

Semne post-acneice, diferente de nuanta de ten, roseata, sensibilitate pronuntata.Pe langa acoperirea foarte foarte buna,am observat ca pe parcursul zilei se adapta nuantei tenului. In timp, inclusiv semnele de la acnee s-au diminuat.

Alexandra

ten gras in zona t si acnee

Iosub

Am pistrui si ma confrunt cu mari probleme de uniformitate ale culorii tenului

Cristina

Buna ziua! Încă nu am încercat fondul de ten,dar as fi onorata dacă as avea sansa de a-l testa! Va mulțumesc!

Ioana

Acnee vulgara de la 12ani în prezent am 25 de ani și un ten relativ îmbătrânit insa cu ajutorul Vichy Dermablens mi-am regăsit tenul perfect si mi-am recăpătat increderea în mine.Multumesc Vichy Dermablend!

Ana-Maria

De ceva timp ma lupt cu clasica problema a acneei. Chiar dacă am scăpat de aceasta tot cu ajutorul produselor Vichy, am rămas cu cicatrici destul de urâte pe față. Dermablend este produsul perfect pentru o astfel de problemă!

Madalina

Acnee,pori dilatati,puncte negre.inca din adolescenta ma lupt cu acneea,am folosit multe fonduri de ten dar nu am fost multumita de nici unul.vichy dermablend m-i se potriveste cel mai bine.sunt foarte multumita de el

Diana

Ten gras cu imperfecțiuni, ajuta la corectare și tratare.

Petre

Am ten accneic si foarte uscat. Ajuta la o acoperire perfecta si se mentine tenul neted pe tot parcursul zilei, eu avand cojite din cauza tenului uscat.

Raluca

Ten gras cu acnee si pete hiperpigmentare.

Madalina

Din cauza diferentelor de temperatura exterior/interior tenul capata o nuanta rosiatica, iar Dermablend este exact ce aveam nevoie pentru aceasta problema.

cristina

Am un ten complicat si o fata agitata incarcata cu cosuri

Ioana

Ten gras , acnee , roseata , pistrui ...Fondul de ten Dermablend ajuta la acoperirea imperfectiunilor si nu arata ca 9 masca dupa ce il aplic.

Geanina

Semne de acnee, m-a ajutat acoperindu-mi toate imperfecțiunile. Mulțumesc!

ionela

Pori dilatat acnee roseata culoare neuniforma.

Sorina

Roșeață la nivelul nasului cu tendinta de cuperoza. Uniformizeaza si acopera tenul foarte bine.

Cornelia

Ten obosit , lipsit de vitalitate.

Marina

Sunt interesata de acest tip de fond de ten deoarece am o accneie usoara si as vrea sa vad rezultatele

Andrada Alexandra

Ten gras si acnee, acest produs mi-a fost recomandat de o multime de fete!

Ionela Cristina

Mă confrunt cu coșuri pe fata ieșite în relief, coșuri care apar pe fond hormonal. Nu este acnee. Doar ca sunt sensibila și unele sunt ieșite în relief. Am încercat o singura data în fond de ten dermablend 3d și mi.a plăcut foarte mult.

Corina

Acnee.. oribila acnee. Puncte negre, albe, galbene, cosuri gigant, toate culorile si problemele pe fata mea. Acest produs mi a redat increderea in mine. Il iubesc!

Evelina

Mereu am avut alunite, imperfectiuni si o culoare diferita pe intreaga fata. Dermablend m-a ajutat sa am un ten de portelan si o culoare super uniforma. Sunt mai mult decat multumita.Am gasit produsul perfect si nu ma despart de el.

Laura

Problema tenului meu este acneea, cauzata de un stafilococ. Dermablend ma ajuta sa acopar imperfectiunile cauzete de acnee, si imi ofera un machiaj care mi-a redat increderea.

Timea

De 1 an am acnee , dar acest produs ma ajutat sa am un tent mai frumos reducand imperfectiunile , uscand cosurile . Iubesc acest produs !

Cristina

Puncte negre, pistrui, cearcane...Dermablend acopera foarte bine!

Andreea

Are un grad de acoperire foarte mare. Am foarte multe pistrui iar după ce aplic Dermablend fata mea este fara imperfecțiuni. Sunt foarte mulțumită!!!

Agache

Am cateva semne ramase de la cosuri iar acest fons de ten reuseste sa le acopere perfect.

Daniela

pete de la soare. Mi-a acoperit foarte bine si a uniformizat tenul

Iuliana

Cu pete pigmentare, cosuri si iritatii de la frig, dar fondul de ten Dermablend acopera si chiar ajuta la uniformizarea culorii pielii.

Beatrice

dermablend este fondul de ten perfect! M-a ajutat sa am un aspect foarte mat, se \nvede natural pe fata, dupa parerea mea este fondul de ten perfect daca ai probleme .

Patricia

Cearcane puternice, cu Dermablend 3D nu-i nevoie sa folosesc si anticearcan, acopera perfect si este si hidratant, eu avand un ten uscat.

Cezara

Diferente de culoare a pielii

Alexandra

Ma confrunt cu acnee destul de severa, singurul fond de ten care chiar a facut ceva a fost Dermablend, acoperea roseata si tenul meu chiar arata ca dupa un \"machiaj profesionist\" Multumesc !

Adrian

M-a ajutat super mult cu acneea, pot sa zic ca mi-a curatat tenul

Amaryll

Cicatrici. Are o acoperire foarte buna

diana

Avand un ten putin gras ,fondul de ten dermablen 3d ma ajuta pe tot parcursul zilei sa pastrez un aspect mat al fetei acoperindu-i luciul .sunt multumita in totalitate de puterea de acoperire si de aspectul pe care il produce.

Madalina

De cativa ani ma confrunt cu acneea.Am un ten gras si prezint imperfectiuni ,cicatrici lasate de la acnee.Am incercat multe fonduri de ten dar nu rezista pe fata si nu au acoperirea de care am nevoie pentru ca tenul meu sa para ok.

Gabriela

Am un tip de ten ușor acneeic , datorită fondului de ten rezultatul incredibil. Tenul este proaspăt, frumos și sănătos .

Diana

Dermablend ma ajuta sa acoper toate imperfectiunile acestea fiind:semne postacneice,mici pigmentari,efelide,roseata....

Avram

Am avut o eruptie de acnee.Iar doctora mi a recomdat fond de ten de la Vichy si pot spune ca sunt foarte multumita,de cand il folosesc nu m ai mi a aparut nici un cos.

Georgescu

Am avut probleme cu acneea, iar dermablend ma ajutat deoarece am mai uscat din imperfectiuni.

Tamas

Am un ten foarte gras și ma ajuta foarte mult

Miruna-Catalina

Tenul meu prezinta adesea o culoare neuniforma. In unele zone, preponderent sub ochi sau obraji, sunt prezente demigmentari. Majoritatea fondurilor de ten nu le pot acoperi in totalitate, insa Dermablend face minuni in aceste situatii.

Maria Luiza

Problema pe care o întâmpin in legatura cu tenul meu o reprezinta urmele lăsate de acnee.Iar cu ajutorul fondului de ten Vichy Dermablend 3D reușesc sa le estompez si sa redau tenului un aspect lipsit de imperfecțiuni si lipsit de roseata.

Andreea

Am avut probleme foarte mari cu acneea iar Dermablend m-a ajutat foarte mult sa scap de aceasta problema

Ana

Mă confrunt de ani buni cu cuperoza. Am nevoie de un fond de ten cu o acoperire foarte mare și uniforma. Îmi este foarte dificil sa îl găsesc.

Diana

Tenul meu este neuniform are pete de culoare,cu Noul fond de ten se uniformizează si parca si ridurile dispar,adica nu mai sunt atât de vizibile.

Petcu

Ma lupt cu o hiperpigmentare a tenului, ramasa dupa nasterea fetitei mele, acum 2 ani si jumatate. Fondul de ten ideal pentru mine trebuie sa aibe o acoperire foarte mare si sa reziste cateva ore pe ten cu tendinta de ingrasare.

Stanciu

Am un ten patat , cu multe cosulete si urme de la cosuri plus riduri.\nDe cand folosesc noul fond de ten Dermablend Corectare 3 D petele si cosurile sunt acoperite complet fata parand lipsita de imperfectiuni.

Stefania

Am foarte mari probleme cu roseata si cu acneea.

Larisa

Am un ten acneic,intotdeauna m-am confruntat cu aceasta problema,am chiar si semne de la aceasta.Iar in ultimul timp,din cauza programului incarcat am si cearcane foarte mari.Acest fond de ten mi-ar.fi de foarte mare ajutor.

Ioana

Am cearcane, iar Dermablend m-a ajutat sa le acopar si sa obtin o culoare uniforma a tenului

Mihaela

Ten sensibil tendința acneica

Alexandra Nicoleta

Problema pe care eu o am cu tenul este acneea. De cand am testat Dermablend(Corectare 3D) am observat o imbunatatire majora a aspectului tenului dar si un ten mai luminos!

Alina

Am un ten poros si cu ajutorul acestui fond de ten, pielea are un aspect vizibil imnunatatit, este mai hidratata si luminoasa.

Alina

Am un ten poros si cu ajutorul acestui fond de ten, pielea are un aspect vizibil imnunatatit, este mai hidratata si luminoasa.

Elena Valentina

Am foarte multi pistrui si as dori sa ii astup

Mihaela Roxana

Semne post acneice, m-a ajutat să le camuflez destul de bine.

steluta

cu pistrui

Georgiana

Acnee\nPe lângă faptul ca acoperă destul de bine imperfecțiunile, ajuta si la vindecare

Miana Andra

Acnee, ten cu tendinta de ingrasare.

Daniela

cuperoza, acopera perfect si tenul este aproape natural

Nagy

Acnee

Rita

Petele care apar peste noapte sunt o adevarata provocare dimineata :) Dermablend e exact ceea ce am nevoie ;)

Roxana Adina

Am tenul gras si foarte multe semne lasate de acnee pe care Dermablend le acopera perfect

Mihaela Alexandra

Acneea si petele ce au ramas. Cearcanele.

Alexandra

Mă confrunt zi de zi cu acneea,iar dermablend m-a ajutat să scap de frustrarea de a apărea în public.

Alexandra

Estomparea petelor aparute in urma sarcinii.

Petronela

Acum am facut o dermatita,a alergie de la o crema, si Dermablend ma ajutat sa scap de ea si sa am din nou ten curat

oana

Ten acneic cu pete.Dermablend mi-a dat incredere in mine,atinci cand il folosesc uit k am cosuri si pete. Cu acest fdt am tenul ideal lumea ma intreaba ce folosesc.Cel mai bun.

cristina

Ten gras

Georgiana

Puncte negre si imperfectiuni.Dermablend mi-a estompat aceste probleme si mi-a aratat o fata de papusa

Carmen

Am urme aceice pe ten foarte accentuate si pete iar singurul fond de ten care reuseste sa le acopere si sa le faca cel mai putin vizibile este Vichy dermablend 3d. ❤. Ma bucur ca exista si ne face viata mai frumoasa :)

Gabriella

Prea uscat , fără viață . Dermabled ia dat elasticitate și culoare.

Ramona

Am tenul mixt spre gras. Dermablend m-a ajutat in estomparea petelor de grăsime ce îmi apăreau pe fata in cazul folosirii unui alt fond de ten.

Alina

Pete

Bianca

Am un ten uscat cu mici imperfectiuni si cosuri.Dermablend imi ofera tenului uniformizare perfecta, astupand in profunzime micile imperfectiuni si cosuri, tenul aratand perfect dupa utilizare

rocxana

Tenul mei este ffoarte uscat iar fondul de ten Dermablend s a potrivit de minune.

Maria

Pori foarte deschisi , este patata

Dumitru

Problema mea este acneea iar dermablend mă ajutat sa pot ieși din casa rămâne tenu arata bine iar eu am increfere in mine, ramane pe ten timp indelungat se întinde bine sunt foarte mulțumita de el și mulțumită de produsele vichy multumesc

Gabriela

Buna,inca din tineretile mele am fost adepta naturaletii,in viziunea mea o femeie naturala era frumoasa,insa o data cu trecere timpului tenul meu a inceput sa fie invadat de riduri,descoperind Dermablend mi-am racapatat chipul de altadata.

vasilica

mici imperfectiuni, cearcane

Tudorache

Buna seara ...Dermablend acopera foarte bn tenul,numai ca am avut o problema,era foarte deschis si atunci se vedea ciudat pe fata

Alexandra

Sufăr de acnee de câțiva ani, am fost complexata de această problemă iar cu acest fond de ten am reușit să ascund imperfecțiunile si sa am încredere in mine. Reducerea rosetii si a inflamațiilor este un bonus!

Dalma

Tenul meu este gras cu tendinta acneeica\nDupa abia o saptamana de utilizare a Dermablend 3D inflamatiile s-au redus si nu au mai aparut alte semne acneice. Totodata, acopera perfect, cicatricile dispar, iar secretia sebumului se reduce.

Alina

Am tenul mixt și probleme cu coșurile,punctele negre și cearcăne.Dermablend este un produs excepțional si face minuni cu tenul meu.Am încercat mostra primită și am rămas uimită de rezultat.Îmi doresc o acoperire pe care numai așa o pot avea

Cristina

Ten acneic..dermablend 3D este soluția!:)

Petronela

Imi place foarte mult ca acopera bine si e rezistent ,ma face mai frumoasa ,il iubesc!

Melinda

am ramas cu pete pe fata de la soare.

maria

roseata

Corina

Buna ziua. Tenul meu este mixt, insa cu pori uriasi si cu zone pigmentate. Dermablend Corectare #D a reusit sa imi uniformizeze super bine tenul.

Sînziana

Ten afectat de cosuri, roseata, semne si culoare neuniforma a tenului, cercane accentuate, Dermablend ma ajuta sa le acopar pe toate si sa ma simt ca si cum nu as avea toate aceste defecte dermatologice.Usor de aplicat si purtat! Excelent!

Alexandra

Acnee,pistrui

Angela

Ma confrunt cu un ten gras,iar aplicarea unui fond de ten ales la intamplare imi poate crea probleme.Am incercat initial mostra de Vichi Dermablend corectare 3D,apoi am achizitionat produsul si este exceptional. De asemenea,acopera porii.

Clara

Tenul este gras,are porii dilatati,prezinta cicatrici rezultate in urma vindecării coșurilor,pete rosiatice,dar aplicând dermablend,tenul arata abdolut impecabil, acopera in profunzime si rezista întreaga zi.EXTREM DE MULTUMITA!RECOMAND!

Anisoara

Ten acneic cu imperfectiuni

Gabriela

Sunt o persoana matura cu probleme hormonale.Din aceste motive tenul meu este de cele mai multe ori uscat,cuperozic,alte ori cu tenta de ingrasare.Am incercat produse de diferite firme.Acum pot spune ca sunt multumita,piele fina fara pete.

oana iuliana

aveam niste pete mici cafenii pe ten iar folosind dermablend la inceput le acoperea perfect iar cu timpul le-a indepartat.

corina

Pori dilatati, pete, ten uscat

Monica

Eu ma confrunt cu acnee si puncte negre.Cu ajutorul fondului de ten mi-au fost estompate imperfectiunile

Janeta

Ma confrunt cu un ten acneeic de cand ma stiu si acest fond de ten are o acoperire mare calmeaza inflamatiile si reda luminozitatea tenului.

Diana

Am un ten mixt gras in zona T si cu tendinta de uscare. Dermablend m a ajutat sa obtin un look impecabil fara sa incarce tenul.

Oana

Folosesc numai fond de ten vichy chiar daca nu am probleme cu tenul

adriana ioana

Ten cu puncte negre,iar dermablend mi.a acoperit imperfectiunile

Rebeca

Cuperoza

Mihaela

Tenul meu este mixt gras cu tendinte acneice si pori dilatati. Dermablend 3D are putere de acoperire foarte buna astel incat da un aspect neted si uniform tenului.

Alexandra

Sebum excesiv si pete rosii

Silvia

Ten cu pori si sensibilitate(usoara roseata)

Silvia

Ten tip usor acneic, cu pori, gras

adina

Am un ten mixt, zona T este grasa si cu ajutorul DERMABLEND zona mi-a fost matifiata iar tenul mi-a fost acoperit uniform fara a lasa pielea sa luceasca.

florica

Am 39 ani si am acnee..foarte neplacut..cu dermablend se acopera foarte bine..mi-ar placea toata gama dar e cam scump...

Florina

Imperfectiuni ale tenului

Aurelia

Am avut dintotdeauna tenul cu aspect lucios, gras şi pori dilataţi.Dermablend are o textura de spuma, acopera foarte bine, fara a da aspect de masca, iar pe tenul meu rezista toata ziua.In cazul tenului meu mixt spre gras, chiar face minuni

Cristina

Acest fond de ten ofera o acoperire perfecta, eu avand un ten accneic.

Adina

Am probleme cu acneea si acest fond de ten corector 3D imi acopera forte bine imperfectiunile

Petronela

Dermatita seboreica

LAVINIA

Am probleme cu acneea si acest fond de ten corector 3D imi acopera forte bine imperfectiunile.Il ador.

serban

Eu am tenul mixt-gras mai mult gras si acest fond de ten absoarbe din sebum si datorita pudrei din el luciul pieli nu se mai vede

Alina

Din cauza soarelui îmi apar pistrui sau pete colorate....calitatea produselor mă ajuta enorm...ms

dalia

ma confrunt cu un ten cu pistrui si cuperoza.fondul dermablend are o acoperire mare si imi ascunde imperfectiunile tenului fara a parea incarcat.

Sabina

Acnee. M-a ajutat sa acoper si sa corectez imperfectiunile si semnele.

Ana Maria

Am ceva pete ramase dupa nasterea copilului, iar fondul de ten m a ajutat f mult.

Alexandra

Iritație, coșuri.

codruta

Pigmentata

cecilia

pori deschisi si pete

Emanuela

Nu ma confrunt cu probleme grave ale tenului, insa Dermablend ma ajuta sa uniformizez nuanta pielii si sa ascund pistruii cauzati de soare. In plus, desi am ten mixt, Dermablend mentine zona T matifiata pe parcursul intregii zile.

Doina Virginia

Pete și aspect neuniform

moraras

Ten gras spre acneic,a redus excesul de sebum si coșurile datorita acidului salicilic,pana acum este cel mai wow fdt

madalina

Mi-a acoperit acneea si petele ramase de la acnee.

stanca

Probleme de uscaciune si roseata in zona T.

Maria Claudia

Am un ten cu multe imperfectiuni. De la prima aplicare mi-a acoperit toate imperfectiunile si am primit multe cuvinte de lauda. Deci, pot spune că este, cu adevărat, magic.

Cornelia

Fondul de ten Dermablend 3D acopera perfect porii dilatati, semnele post acneice si roseata tenului.

catalina

Pori dilatati si din fericire fobdul de ten dermablend imi acopera f bine porii dilatati.

Ioana-Diana

Nu am probleme prea mari cu tenul meu, am un ten mixt cu tenta de ingrasare in zona T, insa noul Dermablend 3D devine ca o a 2-a piele pentru tenul meu. Il ador maxim. Consistenta lui e mai groasa insa pe tenul meu se intinde foarte bine.

Alexandra

Tenul gras si acneeic a beneficiat de corectie, matifiere si acoperire cu grad ridicat din partea Dermablend!

Loredana

Din pacate am un ten acneic si gras, iar fondul de ten Dermablend corectare 3D m - a ajutat sa acopar aproape toate imperfectiunie cauzate de acnee. Mult timp de la aplicare fondului de ten nu am avut probleme de luciul tenului.

Elena Andreea

Am tenul aspru, uscat și gras în același timp, ma confrunt cu impuritățile și coșurile care îmi apar.

Madalina

Am porii deschisi si Dermablend corecteaza foarte bine.

Bianca

In perioda sarcinii mi-au aparut cosuri pe fata si gat, am incercat Dermablend si este super, cosurile sunt astupate plus ca nu arata fata incarcata...pentru mine este woow

Campian

am un ten patat si cu acnee

Bianca

In perioda sarcinii mi-au aparut cosuri pe fata si gat, am incercat Dermablend si este super, cosurile sunt astupate plus ca nu arata fata incarcata...pentru mine este woow

Patricia

Tenul meu este acneic, iar Dermablend Corectare 3D m-a ajutat sa acopar toate imperfectiunile tenului meu oferindu-mi un aspect uniform, fara ismperfectiuni.

Cofarea

Sunt mamă a 3 minunati copii. \nDe la fiecare sarcină m-am ales cu câteva pete maronii pe ten, am încercat aproape orice fără rezultat iar fondul de ten nu-si face treaba. Până ce am incercat monstra Dermablend3D ,acoperă totul perfect

Daniela

Am o acneea cu câte mă confrunt de la pubertate acum 34 de ani și încă merg cu capul în jos pe strada nu pot privi oamenii în ochi atunci când vorbesc cu ei de teama sa nu rada de coșurile mele ca de am o vârstă când fata sa fie fina

Carmen

reactie alergica la proteine manifestata sub forma de roseata a pielii si bubite

Ana Maria

Am fost fparte incantata de dermablend! Principala mea problema ar fi roseata din zona pometilor care a fost acoperita in totalitate de Dermablend!

Ioana

Acoperirea imperfecțiunilor

Mihaela

În problema porilor măriți.

Laura Elena

Tenul meu este destul de sensibil, insa Dermablena se adapteaza perfect si acopera toate imperfectiunile.

lupu

Buna ziua.\nDin cauza radiatiilor solare,tenul este plin de pete rosiatice pe care fondul de ten le-a acoperit 100%.

Adina

Tenul meu (matur, mixt) are porii dilatati, acnee ocazional, uscaciune pe anumite suprafete.

Sucioni

Acnee !

Alexandra

Ma deranjeaza niste cosuri ce imi tot apar, mai ales vara, si niste pistrui ce nu ii mai pot suporta.

Iuliana

Am un ten cu probleme adica mici pete de la soare si pistrui iar acest fond de ten Dermablend este foarte bun deoarece a acoperit micile mele imperfectiuni si am un ten uniform si luminos. Este un produs foarte bun il recomand cu incredere.

liliana

pete rosii,riduri ,pometi lasati

claudia gabriela

Ma confrunt cu cearcanele din zona ochilor si cu imperfectiunile tenului\nDermablend este super,acopera bine, nu lasa tenul gras

oana

Tenul este unul cu imperfecțiuni, cu predispoziție la acnee și roseata. Dupa Dermanblend 3D, tenul devine uniform, luminos, imperfecțiunile și roseata sunt estompate,textura pielii fiind rafinata și radianta.

Andreea

Coșuri, ten gras

ALINA-IOANA

acneee, ten gras

Pana

Uniformizare, acoperire perfecta

ana

Am un ten mixt si cu Dermablend pr cu tenul sau rezolvat

Ana

Acoperirea rosetei, semnelor lăsate de acnee, ușoare imperfecțiuni, matifiere si uniformizare

cristina

Produsele sunt foarte buna. Au acoperire excelenta.nu m am confruntat cu probleme grave, doar superficiale de moment

Mihaela

Cand foloseam fond de ten aveam o problema legata de durata de rezistenta pe pielea mea a produsului,adica dupa putin timp de la aplicare incepeau sa apara diverse portiuni lucioase pe fata(avand ten gras),lucru rezolvat acum cu Dermablend.

Georgiana

TEN CU IMPERFECTIUNI.Dermablend mi-a acoperit si estompat probleme.

Iulia

AM ACNEE SI dERMABLEND MA AJUTA SA IMI ACOPAR SEMNELE.

raluca

Ten gras...

Andreea

Ten mixt, cu tendința de îngrășare, dermablend mi-a redat frumusețea tenului, uniformizand tenul

Vetian

Am coșuri si pistrui, iar acest fond de ten acoperă tot singur, fără alte produse

Pirvu

Zona \'t\' f. grasa este principala mea problema iar fondul de ten Demablend a reactionat daca pot spune asa,f.vizibil atenuand f.bine problema cu care ma confrunt,ma declar pe deplin multumita,cu siguranta a devenit fondul de ten preferat!

Anamaria

Am tenul gras, cu imperfectiuni. Dermablend ma ajuta sa arat impecabil pe durata intregii zile.

Alexandra

ten gras cu imperfectiuni \nacoperire excelenta, hidratare, uniformizare. Mi a oferit un look perfect cu cateva picaturi de produs.\nExcelenta textura spumoasa si satinata.

Alexandra

semne vechi de acnee, respectiv pete de la soare...in plus tenul meu sensibil se intelege foarte bine cu fondul de ten care acopera foarte bine si nu are reactii adverse asupra tenului meu.

Andreea

Cuperoza si culoare neuniforma a tenului plus cearcane foarte accentuate!Toate aceste probleme sunt eliminate cu un singur produs!Dermablend (corectare 3D)are intotdeauna efectul acela WOW cand il aplici!Nu as putea fara el!

Alexandra

Pete maronii, acnee si gauri Vichy Dermablend a acoperit cu succes imperfectiunile mele si m-a facut sa ma simt mai increzatoare.

Teodora

Dermablend m-a ajutat in problemele mele cu acneea, uscand cosurile. Acopera foarte bine imperfectiunile ramase dand, deasmenea, luminozitate tenului si impresia de o mai mare sanatate si vitalitate.

Maria

Pori dilatati,pete \nUn produs foarte bun.O acoperire perfecta,se întinde foarte bine,nu formează cute pe fata.

Elena

Am tenul cu puține imperfecțiuni,mici pete pigmentare,putine coșuri. Fondul de ten m-a ajutat să le acoper,sa am un ten luminos si perfect!

Ana Roxana

Ten mix gras. Acoperire uniforma si ten cu aspect matifiant.

cristina

Cu multe pete.mi a dat o uniformitate a tenului

Alina

Ten gras pori dilatati cosuri uneori roseata\n.Dermablend acopera perfect,lasa un finish natural,rezista pe toata perioada zilei\n.mi.a placut foarte mult!Am folosit Idealia teint ideal si mi.a placut 2ani la rand insa imi.place si dermablend

claudia

Acnee si pete f f bun .

Dinu

Ten gras,acnee si pete.\nDermablend ma ajutat enorm de mult sa scap de coplexe si m-a facut sa am zile mai frumoase,are putere de acoperire si vindeca acneea.Multumesc dermablend petru ca exiști!

Ana Roxana

Ten mixt gras. Uniformizarea mai buna a tenului si efect matifiant timp mai indelungat.

Virginia

Tenul nu mai este luminos,au aparut unele imperfectiuni,un fond de ten de calitate ma ajuta sa radiez.

Ana Roxana

Ten mixt gras. Uniformizarea mai buna a tenului si efect matifiant timp mai indelungat.

Mariana

Puncte negre; urme de la coșuri.

radeanu

Pete

palade

Cu ten gras

Loredana Irina

Am un ten gras, foarte sensibil si cu multe cosuri.As dori sa incerc fondul de ten Dermablend[CORECTARE3 D]?*....Am incredere ca m-ar ajuta sa scap de tenul cu probleme.

Ana

Am cateva probleme cu sebumul, puncte negre, cearcane, iar Dermablend m-a salvat. Nu imi incarca tenul, nu se vede ca o masca, este exact ce am nevoie.\nAm incercat si alte fonduri de ten, dar acesta mi se potriveste perfect.

brezae

acneic

Julia

Roseata, coloratie neuniforma a tenului,ten gras.\nDermablend mi-a facut tenul uniform.

Andreea Beatrice

Tenul meu este mixt cu tendința de a se inrosii atunci cand apar mici coșuri.Dermablend mi-a uniformizat tenul si a acoperit perfect zonele cu probleme.

Corina

Am un ten cu pete maronii de la soare. Fondul de ten acoperă foarte bine, nu încarcă si nu se vede ca o mască. O cantitate mică este suficientă pentru acoperirea defectelor. Recomand!

Corina

Am un ten cu pete maronii de la soare. Fondul de ten acoperă foarte bine, nu încarcă si nu se vede ca o mască. O cantitate mică este suficientă pentru acoperirea defectelor. Recomand!

Oana Alexandra

Dintotdeauna m am confruntat cu coșuri, puncte negre, denivelări la nivelul tenului dar odată cu folosirea fondului Dermablend acestea nu au mai fost vizibile iar tenul este curat,fara imperfecțiuni. Inca o data felicit cercetătorii Vichy.

Nicoleta

De la soare tenul meu se pateaza.\nCu noul fond de ten petele nu mai sunt vizibile.

Nicoleta

De la soare tenul nmeu se pateaza.\nCu noul fond de ten petele nu mai sunt vizibile.

Nicoleta

De la soare tenul nmeu se pateaza.\nCu noul fond de ten petele nu mai sunt vizibile.

IULIA

Problema cosurilor si cu acest fond de ten obtin o acoperire maxima. imi place foarte mult .

Ioana

Problema tenului gras. Este perfect pentru matifiere!

Spînu

Am cateva pete pigmentare,insa cu ajutorul Dermablend am uitat de ele,le-a acoperit in totalitate.

ioana

Tip ten gras\'acneic\'acest fond de ten s-a potrivit perfect nevoilor tenului meu.

ioana

Tip ten gras\'acneic\'acest fond de ten s-a potrivit perfect nevoilor tenului meu.

Catalina

Am fata incarcata de cosuri. Acest fond de ten ma ajuta sa le acopar.

Roxana

Ten neuniform, cearcăne, mici pete. Dermablend a corectat aceste probleme.

Ana-Maria

Tenul meu devine pe parcursul zilei gras și cu mici coșulețe pe perioada căldurii însă am observat ca dacă aplic fondul de ten dermablend este minunat , efectul este unul wow cu acoperire bună și protecție mai ales ca are și factor.multumes

Cristina Alexandra

Ten acneic cu tendințe de îngrășare...Dermablend m-a ajutat prin puterea mare de acoperire si efectul de matifiere pentru o zi intreaga.

Anisoara

Ten acneic cu tendința de ingrasare

Cojocariu

Am pete maronii si cearcane.Folosind acest fond de ten ma ajutat sa am un ten fara imperfectiuni si mai multe incredere in mine.

Daniela

ai început să îmi apară pete pe fata si nu stiu cum sa le acopăr ca să nu se observe

Sabina

Ten cu acnee si un urme ramase de la cosurile mai vechi.

gabriela

semne lasate de acnee.merita incercat de prs care au acest tip de problema.acopera f bine

Iulia

Buna ziua, am diferite pete in urma unei acnee si desemenea ouncte negre si albe.

Paraschiva

Acoperirea ridurilor de expresie!

Lorena

Am un ten gras, sensibil, care nu rezista in fata niciunui fond de ten: zonele roșii nu vor sa fie mascate, coșurile din zona obrajilor arată asemenea unor vulcani. Dar Dermablend3D este o minune pentru ca mi-a salvat încrederea in mine!

mihaela roxana

am acnee si mi s-au redus cosurile

mirela

acoperirea ridurilor de expresie, luminarea tenului, improspatare

spirici

Buna ziua, \nMa confrunt cu tenul gras si cu luciul fetei. Nu am folosit momentan acest fond de ten, il voi achizitiona.

Diana

Am un ten cu acnee. Dermablend are o acoperire foarte buna și nu încarcă tenul. In plus de cand folosesc Dermablend acneea este tratata.\nO alta problema sunt cearcănele, însă Dermablend le acoperă perfect iar tenul arata tanar si luminos.

simona

De cand am nascut am ramas cu o pata maronie pe frunte,folosesc dermablend 3d si nu se mai vede!

ALINA

Am un ten cu probleme,mereu imi apar cosuri...\nDermablemd (Corectare 3D)reuseste de fiecare data sa imi acopere imperfectiunile fetei si sa imi redea increderea in mine...\nMultumesc Vichy!!!

Ana-Maria

Mi-am dorit acoperire perfecta si indelugata,iar fondul de ten Dermablend este singurul ce mi-a oferit asta.

IRIMIA

CORECTARE PETE, UNIFORMIZARE, MATIFIERE

andreea alexandra

Aveam multi cosi pe fata si m.a ajutat sa scap de ei

Izabela

Ten cu pistrui si pete solare zona pometi-nas..! Niciun alt fond de ten nu a reusit sa-mi redea increderea in mine ..acoperire 100% ..love dermablend !

Laura Mihaela

Nu am folosit inca Dermablend si mi-as dori sa castig pentru a-l testa! \nTenul meu are nevoie de unele corectari,cearcane,cate un cos rebel,pete maronii...\nSunt sigura ca m-ar ajuta mult,ca si alte produse Vichy.

loredana

Am un ten cu probleme, gras cu cicatrici si pete si pori dilatati.aveam nevoie de un fond de ten sa imi rezolve aceste probleme si dermablend e singurul care mi se potriveste.il voi cumpara si de acum incolo pentru ca mi se potriveste.

mihaela

produsele de la vichy sunt in general ok. n-am testat inca acest produs.

ELENA

n-am folosit acest fond de ten de la vichy, as vrea sa primesc mostre si sa-mi spun opinia apoi. multumesc.

Claudia

Ten mixt si acnee

mihaela

Eu ma confrunt cu problema petelor pigmentare

Nicoleta

Eu am un ten uscat-sensibil si pete pigmentare destul de accentuate pe care imi este destul de greu sa le \"ascund\". Dar produsele Vichy mi se potrivesc foarte bine si m-au ajutat intotdeauna, mai ales Vichy Dermablend.

Daniela

Găsesc foarte greu un fond de ten are sa nu imi creeze probleme la ten.. Majoritatea imi usuca tenul. In schimb, fondul de ten Dermablend s-a uniformizat perfect pe fata. Sunt foarte multumita de el având in vedere ca persista foarte bine.

Diana

Ten acneic acoperire perfecta

EMESE

Am pielea sensibila si matura.Dermablend-ul ma ajuta perfect la mascarea ridurilor existente

Roxana

Tenul meu este acneic ,Dermablend acopera problema cu care ma confrunt si tenul meu arata foarte natural.

NICOLETA DANIELA

acneea adultului

Raluca Nicoleta

Am un ten acneic si foarte senibil.Dermablend-Corectare 3D m-a ajutat foarte mult in acest sens,deoarce acoperirea este foarte buna,vindecand cosurile.Astfel Dermablend mi-a redat increderea de sine si nu ma mai simt rusinata de tenul meu.

mihaela

tenul meu nu era tocmai asa cum il doream eu, era putin cam gras si fara elasticitate

Corina

Eu ma confrunt cu problema petelor pigmentare dar si cu o roseata datorata sensibilitatii tenului meu. Desi am cautat si folosit multe fonduri de ten ,intens mediatizate , doar Vichy Dermablend m-a ajutat sa maschez aceste probleme.

Laura

Am tenul deschis la culoare si din aceasta cauza am foarte multi pistrui, mai ales vara. Dermablend m-a ajutat foarte mult sa ii acopar si sa am tenul pe care mi l-am dorit. Il folosesc de 3 ani si este cel mai bun fond de ten

Elena

Acopera diferite zone( piele mai grasa combinata cu piele normala) cat si pete, imperfectiuni ale tenului

micsa

Nu am incercaT pana acum !ca ci nu l sTiam ..

Cristina

M-a ajutat sa-mi dispara cateva cosuri aparute din cauza caldurii.

Lucica

Am un ten sensibil iar Dermablend corectare 3 D ascunde bine acest lucru.

Georgiana

Datorita factorilor externi, cat si a stresului, tenul meu are imperfectiuni. Datorita fondului de ten Dermablend si acoperiri sale fara cusur, am reusit sa imi recastig increderea prin corectarea imperfectiunilor si stralucirea tenului.

Maria

Acnee si urme de la aceasta pe fata. Dupa dermablend am observat o ameliorare. Se vindeca

Andreia

Am tenul gras si cu imperfectiuni,cosuri,puncte negre \nAcest fond de ten mi-a mentiunut tenul mat, o perioada buna de timp, si ma ajutat si cu cosurile uscandu-le si acoperindu-le foarte bine.

Adina

Cu cearcanele in general si cosurile premenstruale, iar dermablend face totul sa dispara. E tot ce am nevoie!

Lucia

Am un ten mixt, cu pete si acnee, este unul din singurele fonduri de ten care are putere de acoperiti.

Daniela

Riduri si pete maronii. Este un produs nemaipomenit. Acopera foarte bine,uniformizeaza si corecteaza.Este ff ok.

laura

pete

Adina

Am un ten mixt, cu zone grase și zone uscate, cu pori măriți și pete.\nDermablend m-a ajutat să acopăr imperfecțiunile și să am un aspect natural și îngrijit fără efect de mască.

Daniela

Ten predispus la coșuri,care se îngrașă destul de repede.De la soare apar mici pete maronii pe nas și obraji.

Tatiana Catalina

DERMABLEND 3D CORRECTION este fondul meu de ten preferat. Mă confrunt cu probleme cum ar fi tenul gras și acneea retențională, iar acesta este singurul fond de ten care acoperă eficient, și nu este eliminat de piele pe parcursul zilei.

Andra

Prin acoperirea foarte mare mi-a astupat toate petele provocate de sarcina

Oana

Zone de hiperpigmentare, care trebuie ascunse, mai ales cand vine vorba de un job solicitant, 12 ore pe zi si lucrez cu oamenii mereu.

Nicoleta

Ten mixt, pete si puncte de grasime

Lorena

Acnee si rozaceee

Roxana

Roșeața si pistrui

bobeleac

In momentul de fata il folosesc doar pentru protectie dar la momentul cand am inceput sa-l folosesc(in urma cu ceva ani) eram dupa o acnee microchistica si acoperea foarte bine urmele.Multumesc!!

gabriela cristina

Acopera foarte bine toate imperfectiunile tenului

gabriela cristina

Acopera foarte bine toate imperfectiunile tenului

Gabi

Am un ten acneic iar Dermablend corectare 3 D ascunde bine acest lucru.

Gabriela

Tenul cu impuritati si cicatrici din adolescență este perfect pregătit pentru sesiune foto sau pentru petrecere cu prietenii.

Irina

tenul nu are un aspec uniform de culoare, am pete maro de la soare si imperfectiuni

Corina

Am un ten mixt, cu pete, iar Dermablend m-a ajutat cu un cover perfect. De asemenea, este rezistent pe tenul meu si imi place ca nu incarca tenul. Il ador

simona

tenul meu are probleme cu acneea si cu pete rosi.e un fond de ten foarte bun cu o acoperire foarte mare si buna.nu speram sa gasesc u produs asas de bun.multumesc dermablend

Susana

M a ajutat foarte multe cu estomparea semnelor lasate de acneea juvenila si totodata cu aspectul de fata lucioasa.

Andreea Daniela

M-a ajutat sa ascund micile imperfectiuni.E minunat.Il recomand cu drag.

Mihaela

Un ten sensibil si trist, zona T cu pori dilatati care abia asteapta sa isi reverse sebumul, puncte negre, zone uscate ce nu permit produse iritante. Nici un alt fond de ten nu mi-a putut multumi toate problemutele, in sfarsit am zis \'DA\':)

Ana

Ten gras si cosuri. Dermabrnd are acoperire buna.

carmen

Ten sebsibil,mixt-uscat si gras si cu inceput de imbatranire,datorita varstei!!!(pete maronii)

Simona

am fost uimita de puterea sa mare de acoperire, intr-adevar cu ajutorul acestui fond de ten, am reusit sa-mi acopar si semnele de acnee dar si cearcanele si alte zone cu culoare neuniforma a pielii.

Bianca

Problema mea dintotdeauna au fost porii dilatati si excesul de sebum. Cu Dermablend am reusit sa am un ten aproape perfect, lasandu-mi totodata fata sa respire si faraa-i acorda un aspect incarcat.

BALAN

http://annebeautythings.com/vichy-dermablend/

Roxana

Am incercat mostrele trimise si sunt foarte multumita.Dupa testare m-am dus in prima farmacie si l-am achizitionat.Se intinde foarte usor si nu incarca fata.Uniformizeaza nuanta tenului si are aspect mat.De acum este fondul de ten preferat!

Roxana

Am incercat mostrele trimise si sunt foarte multumita.Dupa testare m-am dus in prima farmacie si l-am achizitionat.Se intinde foarte usor si nu incarca fata.Uniformizeaza nuanta tenului si are aspect mat.De acum este fondul de ten preferat!

Cristina

Ma confrunt cu acnee si ten cu tendinta de îngrășare, iar noul fond de ten Vichy Dermablend 3D m_a ajutat sa imi rezolv aceste probleme.

madalina

cosuri si pete ramase in urma altor cosuri

Lavinia

Am probleme cu acnnea.Am incercat sa o tratez , dar nu a disparut complet ! Insa , m-am gandit sa \"maschez\" oarecum problema incercand acest fond de ten. Desi am incercat mai multe fonduri de ten , acesta (Dermablend) m-a convins pe deplin!

Mihaela Florentina

Ma confrunt de ceva ani cu o acnee, pana de curând am folosit dermablend fluid. Am auzit de 3D, si am încercat-o, textura este de spuma si matifiaza , iar acoperirea este foarte buna, rezistența pe ten este de aprox. 16 h. Sunt mulțumită!

Ștefania Daniela

problema mea sunt porii dilatați din obraji și de pe nas.am folosit acest fond de ten aspectul lor s a diminuat vizibil!

Adina Mihaela

Am un ten uscat si cu pete rosii, o dermatita seboreica si cred ca acest fond de ten poate acoperi imperfectiunile tenului fara a dauna.

PISOSCHI

AM UN TEN MIXT - ZONA T ESTE GRASA,IAR POMETII SUNT USCATI.CU NOUL FOND DE TEN M-AM SIMTIT UN PIC MAI BINE,A ACOPERIT O PARTE DIN PROBLEMELE MELE

Simona

Ten gras, predispus la acnee, lucios

Maria

cuperoza, si mi-a dat incredere in mine prin aspectul impecabil a tenului si mi-a redat incredere in mine

Alina

Mi-am dorit dintotdeauna un fond de ten care sa acopere urmele acneii si imperfectiunile tenului. Dermablend este un fond de ten cu acoperire mare si care te face sa te simti mai frumoasa.

Andreea

Pentru un ten cu tendinta de ingrasare si acnee usoara este fondul de ten ideal, cu o acoperire perfecta si de durata.

Larisa

Mici imperfectiuni si pete

Pusa

Da foarte mult am niște coșuri urate pe fata lea acoperit

Larisa

Mici imperfectiuni si pete

Gyongyver

Ten gras. Am ascuns imperfectiunile

nicoleta

Ten gras

Georgeta

M-am indragostit de la prima tusa, e pur si simplu senzational. prin urmare, l-am cumparat deja, caci senzatia era ca nu pot trai fara el. E fun ca am tot primit complimente apropo de make-up

Mihaela

De 5-6 luni ma confrunt cu un inceput de acnee in zona pometilor.Am incercat multe fonduri de ten/pudre fara a fi multumita de rezultat.Ce imi place cel mai mult la acest fond de ten este faptul ca ofera un look natural si nu incarca tenul.

Lucia Maria

Am un ten normal cu zona T grasa si cu zone cu cosuri si puncte negre. Vichy Dermablend 3D mi-a calmat zonele cu cosuri si am fost placut impresionata de puterea de acoperire, si de rezistenta acestui fond de ten.

Ruxandra

Este minunat! Imi acopera foarte bine imperfectiunile tenului( pete, cosuri si pori dilatati), cu un film foarte natural, necreand efectul de masca! Tenul pare natural, uniform, luminos. Am incercat multe fdt, insa acesta este \"the best\"!

oana

Eu am un ten acneic de ff mult timp,am incercat ff multe produse dar fara efect. De cand am descoperit produsele vichy tenul arata mult mai bine,iar cu fondul de tem dermablend pot spune ca am scapat de complexe. Este tenul ideal.

Melania

Problema- Ten accneic . \nDermablend acoperira inperfectiunile 100% ,de asemenea inchide porii.\nDureaza fara probleme 12 ore pe parcursul zilei.

melania

Problema- Ten accneic . \nDermablend acoperira inperfectiunile 100% ,de asemenea inchide porii.\nDureaza fara probleme 12 ore pe parcursul zilei.

CRISTINA GINA

ten acneic, cu pete de roseata si iritabilitate locala!!! Acopera si uniformizeaza frumos tenul!

melania

Problema- Ten accneic . \nDermablend acoperira inperfectiunile 100% ,de asemenea inchide porii.\nDureaza fara probleme 12 ore pe parcursul zilei.

melania

Problema- Ten accneic . \nDermablend acoperira inperfectiunile 100% ,de asemenea inchide porii.\nDureaza fara probleme 12 ore pe parcursul zilei.

Carmen

Am tenul gras, zona mixtă, si puncte negre inestetice. Fondul de ten Dermablend acoperă bine imperfectiunile, tenul nu este lucios, respira, arata luminos si a feticit

Alina Andreea

Acnee iar fondul de ten dermablend are o acoperire extraordinar de bună!

florentina cleopatra

Am un ten gras cu puncte negre si tendinta de cosuri. Ma ajutat foarta mult sa scap de problemele cu care ma confrut de mult timp. Va multumesc

florentina cleopatra

Am ten garas,cu puncte negre si cosuri . Ma ajutat foarte mult am reusit scap de problemele cu care ma confrunt. Va multumesc

Elena Iuliana

Am puncte negre si cosuri!

GABRIELA

tenul meu este uscat si cu pete dar dupa ceam folosit DERMABLEND am vazut o ameliorare a petelor si tenul meu arata proaspat

Mihaela

Vitiligo pronunțat .

Barau

Am un ten gras si acest produs îl face sa fie mai luminos,mai fin ,plin de viață!

Elena

Am facut o alergie de la caldura si nu-mi mai dispar bubitele de pe fata...nu am folosit inca Dermablend, de aceea mi-ar placea sa-l incerc.

adina mihaela

Ten cu imperfectiuni. Imi acopera defectele surprinzator de bine

Ancuta

Ma confrunt cu acnee pe ten matur si as vrea sa incerc produsul Vichy pentru a vedea daca ma poate ajuta.

Calina

Tenul meu are pete si este mixt ( zonele ce produc sebum alterneaza cu cele extrem de uscate). Am incercat azi mostra de fond de ten Dermablend ! wow!Nu am mai intalnit un fond de ten care sa imi faca fata sa arate atat de bine!!

Diana-Larisa

Ten gras cu acnee

Miruna

Acnee usoara, ten gras

maria

sufar de dermatita si pete rosii pe fata ,iar acest fond de ten ,,minune,, ma ajutat foarte mult,imbunatatindu-mi aspectul tenului ,acum nu-mi mai este rusine cu fata mea

Andreea

Tenul meu se confrunta cu acnee și semne lăsate de acnee.Dermablend mă ajuta sa îmi ascund imperfecțiunile cu care tenul meu se confruntă.

adriana

Riduri fine, cuperoză...acoperă bine, sunt încântată!\nPentru cei ce doresc să testeze produsele, puneți la vânzare eșantioanele produselorDoresc sa cumpăr un produs, am pielea sensibilă,trebuie să îl încerc, mai ales cremele de zi.MULȚUMESC

Larisa

Dermablend 3D sustine ideea unui machiaj profesoinal, l-am folosit atat in combinatie cu o crema matifianta (acee rosacee) cat si cu o crema hidratanta in urma pèlingului. Acopera cicatriciile, pete pigmentare si cuperoza.

Andreea

Tenul frumos valoreaza mai mult decat cel mai reusit machiaj.Si atunci cand fondul de ten are grija de tine, au disparut toate problemele.Vichy Dermablend 3D este salvarea mea in fiecare zi, desi nu am probleme, pt ca vreau sa fie perfect.

alexandra

Am tenul acneic iar fondul de ten are o acoperire foarte buna. Diferanta i vad doar prin vichy

Marina Alina

Am un ten sensibil si cateodata ma confrunt cu acnee,dar Dermablend imi calmeaza si hidrateaza tenul,iar zonele afectate sunt reduse zi dupa zi.Multumesc Dermablend pentru mostre

Ioana-Diana

Nu probleme majore cu tenul, am un ten mixt,insa imi place ca fondul de ten sa imi reziste toata ziua. Am primit o monstra Dermablend Corectare 3D avand deja acasa Dermablend simplu...si pot spune ca este perfect pentru tenul meu.

Marinela

Mici Cicatrici în urma acneei.Ten sensibi.

Maria Claudia

Am un ten plin de imperfecțiuni. De la prima aplicare a produsului Dermablend am văzut că acoperă toate imperfecțiunile. Este primul produs care îmi acoperă toate imperfecțiunile. Din păcate, nu am făcut și o poza pentru a vă arăta.

Gina

Am primit mostra de la Dvs si am testat o.Acopera toate imperfecțiunile gen cearcăne, riduri de expresie etc

Stefania

Având ten mixt petele maronii erau o problema serioasa dar cu ajutorul nuantei nude acestea nu vor mai exista.Multumesc Vichy.

Carmen

Inca nu am folosit acest produs, dar nu stiu daca m-ar putea ajuta. Eu ma consider un caz pierdut in ceea ce priveste acneea cu care ma confrunt. Totusi,poate acest produs chiar face mici minuni..

Daniela

acnee

Roxana

Acnee si urme de la acnee . Inca nu am incercat Dermablend , dar as dori sa incerc deoarece nu stiu ce produse sa mai folosesc.

Oana

De vreo 2 ani am tenul gras si pe alocuri acneic. Dermablend ma ajuta sa am un ten impecabil pe parcursul zilei. Am observat ca dupa folosirea lui unele coșuri au dispărut iar tenul arata mult mai bine

ALINA MIHAELA

Predispozitie acneica

Luminita

Acoperirea acneei

Marinela

Pete în urma acneei..

Ermina

Am o roseata suparatoare in obraji si niste puncte negre pe nas. Fondul de ten Dermablend a astupat ce ma deranja si in plus tenul arata natural nu de parca ai purta o masca.

Mariana Daniela

Din cauza unor probleme cu acneea cu ani in urma, am ramas cu cicatrici pe care nu reuseam sa le maschez. Acum, datorita fondului de ten Dermablend 3D correction nu mai am aceasta problema. Multumesc Vichy!

Niculina

Am un ten sensibil,care se inroseste repede,mai ales in sezonul cald,iar daca nu folosesc un fond de ten adecvat,se irita.Am testat Dermablend si m-a uimit acoperirea si rezistenta sa,parca mi-a sters de pe fata imperfectiunile si ridurile.

Valentina

Acoperirea imperfectiunilor si petelor.,,

Mirela

WOW! Nu pot sa cred ca poate exista un astfel de fond de ten,nu am un ten cu mari probleme decat puncte negre si gras, mici cosuri si pete dar fata mea arata atat de naturala si si cu o acoperire perfecta.12 ore la si e la fel ca dimineata.

Cristina

Deși nu am mari probleme cu tenul (doar pistrui si tenul un pic seboreic )sunt forte mulțumită de fondul acesta de ten ..il recomand tuturor fetelor care vor un fond de ten perfect ! Si care nu mai are nevoie de aplicarea unei pudre!

Diana

Pe măsura ce întindeam fondul de ten,parca priveam prin Photoshop.Totul arata atât de perfect, au dispărut urmele.Bineînțeles ca am fost asa de incantata,încât am si făcut o ieșire prin mall, doar ca sa imi admire lumea tenul de portelan

Ruxandra

Cateva zile pe luna intampin probleme la nivelul tenului care se manifesta prin roseata,acnee,usturime.Dermablend nu doar ca acopera toate imperfectiunile si nu lasa \'sa treaca\' roseata,dar are si un efect calmant,este un aliat foarte bun.

Ruxandra

Cateva zile pe luna intampin probleme la nivelul tenului care se manifesta prin roseata,acnee,usturime.Dermablend nu doar ca acopera toate imperfectiunile si nu lasa \'sa treaca\' roseata,dar are si un efect calmant,este un aliat foarte bun.

Ruxandra

Cateva zile pe luna intampin probleme la nivelul tenului care se manifesta prin roseata,acnee,usturime.Dermablend nu doar ca acopera toate imperfectiunile si nu lasa \'sa treaca\' roseata,dar are si un efect calmant,este un aliat foarte bun.

Oana-Beatrice

Am un ten mixt, sensibil si cu tendinta de inrosire. Dermablend are un aspect natural, care mascheaza imperfectiunile tenului.

Madalina-Ioana

Atat acneea, cat si urmele lasate de acestea pot fi \"ascunse\" de produsul-minune! Sa nu uitam de cearcane si de multele alte imperfectiuni! Va multumim!!

Ligia

Deși problemele mele acneice sunt minore,am incercat acest fond de ten la recomandarea unei prietene. Dermablend m-a impresionat datorită puterii de acoperire si a rezistentei. A devenit unul din produsele mele preferate ☺️

Daniela

Acnee,ten uscat,pete.Dermablend a ajutat tenul,l-a hidratatk-a facut sa straluceasca si atât fresh

Daniela

Acnee,ten uscat,pete.Dermablend a ajutat tenul,l-a hidratatk-a facut sa straluceasca si atât fresh

ionela diana

Am tenul putin gras

Andreea Daniela

Acnee,cosuri

Mihaica

Ten cu imperfectiuni si acnee

Mihaica

Acnee

Muhaica

Acnee

Tudor

Ten gras si acneic

Natalia Nicoleta

Folosesc de mai bine de 3 ani produsele Vichy. Prefer fondul de ten Dermablend atunci cand doresc o acoperire mai mare si o rezistenta mai lunga a machiajului, iar fondul de ten Teint Ideal, pentru un machiaj natural de zi cu zi :)

Lidia

Cosuri,imperfectiuni ale pielii si sebum in exces.

Mihaela

Nu l am folosit inca.mi as dori foarte mult sa l incerc

Adrien

Nu prea am probleme doar cateodata imi apar niste pete rosii pe obraji.Nu sunt adepta fondurilor de ten,simt ca imi incarca tenul dar cu DermaBlend 3d correction nu am aceasta problema,plus ca imi lasa pielea foarte fina.Love it

Mihaela

Bună ziua, \n\nDe când mă știu, am avut probleme cu tenul, în sensul că este unul acneic. Fondul de ten Dermablend, corectare 3D, nu numai că acoperă, dar în timp am observat și o ameliorare a afecțiunii. Recomand!

anca

Am tenul rosu, iar Dermablend m-a ajutat sa acopar aceasta imperfectiune, se intinde foarte bine si se uniformizeaza extraordinar.

Alina

Ma confrunt cu diverse probleme ale tenului și anume, coșuri negre, roșeață și imperfecțiuni, dermablend acoperă imperfecțiunile și uniformizează culoarea tenului într-un mod natural.

Georgiana

Buna, ma confrunt cu o acnee accentuata in care nu mai stiu cu ce pot astupa acele pete,poate cu acel corector voi reusi sa am o fata fara imperfectiuni.

Andreea

Pete de acnee şi coşuri.

ramona

Problema tenului meu este roșeața dar acest fond de ten a reușit sa acopere aspectele neplăcute arătând în același timp foarte natural pe fața

Diana

cosuri,culoare neuniforma

Anastasiei

Pistrui si pete, acnee si riduri.