CAPITAL SOLEILGel cu protecție solară pentru copii SPF50+

Cremă de protecție solară - Protecție solară

O cremă solară ultra-convenabilă, special destinată stilului de viață copiilor. Formulă rezistentă la apă, cu o protecție ultravioletă cu spectru larg, care își menține eficacitatea chiar și în apă și după înot. Cu o aplicație ultra rapidă și ușor de întins, chiar și pe pielea umedă.

TESTAT SUB CONTROL PEDIATRIC ȘI DERMATOLOGIC - HIPOALLERGENIC - TESETAT PE PIELE SENSIBILĂ

REZISTENTĂ LA APĂ
Optimizează formarea filmului pe piele, chiar și când aceasta este umedă, pentru a creea o protecție omogenă care rezistă la apă.
   INGREDIENTE ACTIVEVitamina E și apă vulcanică Vichy
   TIPUL DE TENToate tipurile de ten
   UTILIZARECel puțin la fiecare 2 ore
   BENEFICIIProtejează pielea de radiațiile UV chiar și în apă sau după înot.
   TEXTURĂTextură ușoară și rapid de aplicat.
   INDICE DE PROTECȚIE SOLARĂ (SPF)50+
   CARACTERISTICI SPECIALERezistent la apă

   Elastina: De ce este atât de importantă pentru piele?

   Păstrarea aspectului tânăr și radiant al pielii necesită o îngrijire specială, deoarece aceasta este expusă la factori de stres externi precum vremea, radiațiile UV, poluarea și multe altele.

   Ai alergie la soare? Totul despre cauze, simptome, tratament

   Potrivit studiilor, 1 din 5 europeni prezinta simptome de alergie la soare, o conditie medicala a pielii care apare atunci cand sistemul imunitar reactioneaza la lumina.

   Diferența dintre crema de soare, laptele, spray-ul și apa de protecție solară

   Protecția solară este necesară dacă vrei o piele frumoasă și sănătoasă, mai ales în sezonul cald, când intensitatea radiațiilor UV atinge cote maxime. Radiațiile solare au efecte negative asupra pielii tale, așa că medicii dermatologi recomandă protejarea acesteia cu un produs cu SPF, mai ales în sezonul cald, în zilele petrecute în aer liber.

   Ce trebuie sa stim despre antioxidanti

   Puterea antioxidanților ar trebui să devină foarte importantă pentru dumneavoastră, pe măsură ce înaintați în vârstă, mai ales atunci când vine vorba de a avea grijă de sănătate și de ten.