DERCOS TECHNIQUEȘampon tratament sebocorector

ȘAMPOANE PROFESIONALE - Şampon păr gras

Șamponul pentru controlul sebumului cu complexul Anti-Sebum. Curăță bine scalpul pentru un păr mai moale, mai ușor, care este mai ușor de aranjat.

   TIPUL DE PĂRPăr gras
   RECOMANDAREScalp gras
   UTILIZAREDe câteva ori pe săptămână
   BENEFICIIScalp purificat și păr mai ușor cu mai mult volum.

   Sfaturi și produse recomandate pentru îngrijirea părului uscat

   Părul devine uscat atunci când firele de păr nu primesc sau nu rețin suficientă umiditate. Drept rezultat, aspectul său este afectat, arată mai puțin sănătos și lipsit de vitalitate.

   Dermatită seboreică vs. mătreață - Ce reprezintă și cum acționăm?

   De-a lungul vieții, ne putem confrunta cu diferite probleme ale scalpului, care să cauzeze o descuamare excesivă și formarea unor coji cu aspect neplăcut, ce provoacă disconfort. Când se întâmplă acest lucru, este vorba despre dermatită seboreică sau despre mătreață? De fapt, există o legătură între aceste două probleme, dar este important să cunoști diferențele dintre ele, pentru a putea acționa în mod corespunzător.

   Mâncărimile la nivelul scalpului: Cum pot fi ameliorate și tratate?

   Afla totul despre mancarimile la nivelul scalpului: care sunt cauzele lor, cum pot fi ameliorate si tratate, dar si care sunt produsele recomandate.

   Psoriazis pe scalp: Cum se manifestă și cum îl tratăm

   Pielea sensibilă a scalpului poate avea de suferit din cauza unor factori care țin de rutina de îngrijire a părului. Neregulile care apar la nivelul sistemului imunitar pot afecta și ele scalpul. Aceasta este, de fapt, principala cauză a psoriazisului pe scalp. Mai exact, atunci când sistemul imunitar răspunde fals, celulele pielii se multiplică în exces.