DERCOS TECHNIQUENeogenic - Șampon redensificator

ȘAMPOANE PROFESIONALE - Șampon redensifiant

Completare a tratamentelor neogenice pentru părul slab, subțire, acest șampon acționează pentru ca părul să devină vizibil mai gros și mai dens. Oferă volum instantaneu, de lungă durată.

   TIPUL DE PĂRToate tipurile de păr
   RECOMANDAREPierderea densității. Păr fragil
   UTILIZAREDe câteva ori pe săptămână
   BENEFICIIȘampon pentru un păr vizibil mai dens și cu volum de durată.

   Păr subțire și fragil? Sfaturi și trucuri utile de îngrijire

   Ai părul subțire, lipsit de volum și formă? Orice coafură pe care o încerci nu îți aduce rezultatele pe care ți le dorești? Ei bine, un păr moale sau subțire nu ar trebui să îți mai dea bătăi de cap imediat cum pui în aplicare câteva trucuri inteligente de îngrijire. Află cum trebuie să îți aranjezi părul pentru a obține rezultate spectaculoase!

   5 trucuri de îngrijire pentru îndesirea părului

   Părul des și sănătos este unul dintre elementele care redau esența feminității și a frumuseții. Bogăția și frumusețea podoabei capilare depinde, însă, de mai mulți factori, alături de care are un rol esențial și rutina de îngrijire pe care o adopți.

   Care este cel mai bun tratament împotriva căderii părului?

   Căderea părului este o problemă cu care se confruntă atât femeile, cât și bărbații. Deși reprezintă, pentru mulți, doar un motiv de îngrijorare din punct de vedere estetic, căderea părului este un fenomen destul de complex, care poate avea cauze multiple.

   Fiecare dintre noi am experimentat, la un moment dat, această problemă, fie ca urmare a perioadelor stresante, fie pe fondul unor afecțiuni genetice sau hormonale.

   Căderea părului în sarcină: cauze, prevenție, recomandări de produse

   Sarcina declanșează o serie de schimbări la nivelul corpului mămicii, modificări care afectează sănătatea unghiilor, a pielii dar mai ales a părului.
   Deși fiecare dintre aceste manifestări care apar pe parcursul gravidiei nu prezintă un risc major, ele creează, de cele mai multe ori, neplăceri și disconfort femeilor.