• research
  • Points de vente
  • newsletter
  • my skin
FOND DE TEN CORECTOR, ACOPERIRE 16H

Cel mai vândut produs

DERMABLEND

FOND DE TEN CORECTOR, ACOPERIRE 16H

Fond de ten - Fond de ten corector

Timp de 16 ore, acoperire perfectă cu aspect natural pentru toate tipurile de ten. Finisaj mat.
Femeilor care doresc să corecteze imperfecțiunile uşoare până la moderate ale tenului (culoare neuniformă, cearcăne, roşeaţă, cicatrici etc).

Aflati mai multe

Alegeti nuanta dvs: 

Cautați o farmacieCOMANDATI ONLINE DIN FARMACIILE PARTENERE

Acoperă perfect tenul, fără a conferi luciu sau efect de ”mască”, pentru un nivel optim de confort.  +

Eficacitate

Formula fondului de ten corector fluid Dermablend îmbină o concentrație mare de pigmenți pentru o acoperire optimă cu o textură care se întinde foarte bine, atât de uşoară încât se confundă cu pielea, pentru un rezultat natural şi pentru confort de-a lungul întregii zile.
La contactul cu pielea, textura devine mai fluidă, culoarea se întinde uniform pentru o acoperire perfectă a imperfecțiunilor, fără aspect de "mască" și fără efect de aglomerare.
Fond de ten corector și în același timp fond de ten cu acoperire mare cu triplă acțiune: grad ridicat de acoperire timp de 16 ore + un rezultat estetic autentic + confort optim: hidratare timp de 24 de ore.
1. Concetrare a pigmenților 30%, pentru o acoperire perfectă.
2. Prezenţa pigmenţilor "soft-focus", pentru estomparea imperfecțiunilor, cu un rezultat estetic comparabil cu cel obținut cu un fond de ten tradiţional.
3. Îmbogățit cu glicerină şi ulei volatil de origine vegetală, pentru a fi ușor de aplicat, fluid și confortabil.
Fondul de ten devine mai fluid în contact cu pielea, acoperind tenul cu un strat fin care nu scoate în evidență ridurile și nu conferă efect de luciu.
Rezultatul este un ten perfect uniformizat cu un aspect natural.

Formulă hipoalergenică testată sub control dermatologic pentru compatibilitate cu pielea sensibilă.
Non-comedogenic.
Fără parfum.
SPF 35.
Hidratare 24 de ore.

Imediat, imperfecțiunile tenului sunt complet ascunse cu acest fond de ten cu acoperire mare, fără ca diferențele să fie evidente și fără efect de aglomerare. Tenul este uniformizat și luminos, pielea este netedă și confortabilă, fără aspect de ”mască”, fiind totodată un fond de ten corector de calitate.

Toleranţă

Textura flexibilă a fondului de ten Dermablend de la Vichy este elastică, se îmbină perfect cu tenul, conferind un aspect natural și un nivel optim de confort.
Fin și în același timp cu o mare putere de acoperire, Dermablend oferă calitatea senzorială a unui fond de ten lejer, dar cu un grad mare de acoperire.

Plăcere

1. Aplicaţi fondul de ten corector cu vârful degetelor sau cu ajutorul unui burețel, cu mișcări delicate, din interiorul spre exteriorul feței. În cazul unor imperfecțiuni pronunțate ale tenului, insistați prin tapotarea zonei respective, apoi întindeți prin mișcări ușoare.
2. Estompați întinzând produsul spre gât, spre urechi și spre partea de sus a frunții, pentru a evita diferențele pronunțate de culoare.
3. Repetați aplicarea până la obținerea nivelului de acoperire dorit.

rating : 5/5

“Fondul de ten preferat .Mai multe despre parerea mea puteti citi aici: https://nnoemisz.wordpress.com/2017/04/20/vichy-dermablend/”

rating : 5/5

“Un fond de ten care acopera perfect”

Vedeţi toate părerile

Discuții +

Toate părerile despre DERMABLEND FOND DE TEN CORECTOR, ACOPERIRE 16H.

rating : 5/5

“Fondul de ten preferat .Mai multe despre parerea mea puteti citi aici: https://nnoemisz.wordpress.com/2017/04/20/vichy-dermablend/”

rating : 5/5

“Un fond de ten care acopera perfect”

rating : 5/5

“Am folosit acest fon de ten , nude, in urma inscrierii in campania de testare. Am fost deosebit de placut impresionata de rezultatele obtinute. Tenul meu are ca probleme : usoare pete pigmentare pe lateralele fetei, riduri fine, aspect usor tern. Dupa aplicare, am vazut diferenta : tenul meu arata mai proaspat, mai luminos, mai uniform si .. mai tanar. Sigur mi-l voi cumpara in viitorul apropiat. Vichy <3”

rating : 5/5

“Dermablend Fluid este un fond de ten extraordinar de bun . Sunt foarte mulțumită de el, problemele mele au apărut in sarcina am rămas cu pete inestetice pe fata, Dermablend nu numai ca acoperă foarte bine, nu încarcă tenul si rezista foarte bine, având un aspect natural. Mulțumesc Vichy pentru minunatele voastre produse cosmetice . Sunteți nr 1.”

rating : 5/5

“Un fond de ten care mi se potriveste,are o acoperire buna,ascunde imperfectiunile (e perfect pentru cearcane) ,nu are efect de "masca" ,tenul e mai radiant .A rezistat cu brio 12 ore ,mai mult nu l-am testat dar psp ca isi face treaba pana la capat .Ma bucur ca am descoperit un fond de ten care mi se potriveste ,nu 100% fiindca portiunile uscate inca imi mai fac probleme dar sunt multumita momentan”

rating : 5/5

“Un produs minunat! Cel mai bun de pe piață! Cu o acoperire excelentă, adio imperfecțiuni, fără efect de mască și factor de protecție! Eu mă declar dependentă de el!!”

Exprimați-vă părerea