• research
  • Points de vente
  • newsletter
  • my skin

Vă invităm să răspundeți la următoarele întrebări pentru a accesa diagnosticul personalizat

cu sfaturi personalizate și consiliere din partea specialiștilor noștri.

1 Sex
2 Care sunt așteptările dvs.?
3 În prezent, vă confruntați cu problema căderii părului?
Știați că

Este normal să pierdeți între 50 şi 100 de fire de păr pe zi. Pentru a afla dacă aveți motive de îngrijorare, treceți mâna prin păr, iar dacă vă cad mai mult de 10 fire de păr (cu tot cu radacină), atunci vorbim de problema căderii părului.

3 De cât timp vă confruntați cu problema căderii părului?
4 Scalpul dvs. este vizibil?
Știați că

Un scalp vizibil este un semn al lipsei de densitate a părului. În acest caz, femeile experimentează o rărire generală pe întreaga suprafaţă a scalpului cu pierdere extinsă în partea de sus a capului (creştetul capului) iar bărbații experimentează dispariţia treptată a părului din creştetul capului şi în regiunea scalpului frontal.

5 Ați spune că părului dvs. îi lipsește densitatea?
6 Mutați cursorul pentru a evalua densitatea părului dvs.
7 Ați regăsit vreodată mătreață pe umerii sau hainele dvs.?
Știați că

Există două tipuri de mătreață: mătreața uscată este cea mai frecventă (două treimi din populație suferă de mătreața uscată) și se observă în păr şi pe haine; și mătreața grasă, apare în mod frecvent la părul gras și este lipită de scalp.

8 Cat de des vă confruntați cu această problemă?
9 Aveți senzație de mâncarime a scalpului?
Știați că

Pielea scalpului este extrem de solicitată, deoarece este expusă la o serie de factori: perierea repetată, uscătorul de păr sau contactul cu produse agresive de styling. Toate acestea conduc la iritarea scalpului și la senzația de prurit (mâncarime).

10 Vă confruntați cu roșeața scalpului?
11 Cât de des va spălați pe cap?
Știați că

Nu există o frecvență ideală pentru spălarea părului. Aceasta depinde de natura părului dvs. și de mediul în care trăiți. Cheia este utilizarea unui șampon adecvat!

12 Ați observat o tendința de îngrășare a părului peste zi?
Știați că

Rolul sebumului este de a proteja scalpul și de a menține pielea capului sănătoasă. În cazul în care este secretat în cantități mai mari atunci părul se îngrașă.

13 Cum ați caracteriza părul dvs.?
14 Folosiți în mod regulat uscătorul de păr?
Știați că

Utilizarea freventă a uscătorului de păr, poate ataca și slăbi firul de păr. Aerul cald modifică structura firului de păr, devenind astfel uscat și fragil.

15 Vă vopsiți părul frecvent sau folosiți placa de îndreptat, ondulator, etc)?
Știați că

Tratmentele aplicate în mod repetat devin agresive și modifică structura fibrei capilare. Astfel, părul devine fragil și casant.