OK

OK Anulare

V-ați înregistrat cu succes!

Închideți

Top 10 suplimente naturale pentru un plus de energie

suplimente naturale pentur energie

Cu toții avem nevoie de puțin mai multă energie din când în când - dar câți dintre noi optează  pentru ceva dulce sau care conține zahăr atunci când apare oboseala de după-amiază? Citiți mai departe despre cum alegem top 10 vitamine si minerale pentru un plus de energie, pe termen lung.

Iodul - Stabilizatorul metabolismului

Cunoscut pentru capacitatea sa de a regla nivelul hormonal, consumul de suplimente cu iod poate ajuta la întărirea metabolismului și este ideal pentru calmarea corpului pe parcursul perioadelor de anxietateși de oboseală. Fructele de mare, algele și legumele cu frunze verzi sunt surse alimentare bogate în iod.

Vitamina B12 - Cel mai bun prieten al vegetarienilor

Această vitamină este una dintre cele mai importante atunci când este vorba despre stimularea energiei în organism. [1] Nu putem produce vitamina B12 pe cont propriu, așa că este esențial să ne asigurăm că o obținem din alimente precumfructele de mare, carnea roșie și produsele lactate. Datorită acestui fapt, suplimentele de vitamina B12 se pot dovedi utile pentru vegetarieni sau vegani!

Cafeina - Plusul de energie

Dacă sunteți în căutarea unei rezolvări rapide, în schimbul unei soluții pe termen lung, o ceașcă de cafea sau ceai vă va pune metabolismul în mișcare, și vă va furniza energie pe termen scurt. Cu toate acestea este foarte important de observat efectul pe care îl are excesul de cafeină asupra somnului, așa că acordați o deosebită atenție atunci când folosiți suplimente și evitați băuturile cofeinizate după ora 15:00 pentru a asigura odihna pe parcursul nopții.

Ginseng - Luptătorul împotriva stresului

Minunate pentru lupta împotriva stresului, suplimentele derivate din planta de ginseng s-au dovedit utile la îmbunătățirea simptomelor de oboseală cronică. articipanții la un studiu efectuat de Universitatea Daejeon din Korea aveau niveluri mai reduse de toxine și radicali liberi în sânge, și au raportat niveluri de energie îmbunătățite. Similar cu cafeina, ginsengul ar trebui consumat ad-hoc, în funcție de starea generală a organismului și de nivelul de energie.

D-Riboze - Promotorul celulelor sănătoase

Un zahar natural produs de organism, D-Riboze a fost utilizat pentru a trata stări precum sindromul de oboseală cronică.  Alte beneficii raportate includ funcționarea sănătoasă a celulelor, cât și încurajarea unui metabolism puternic, ceea ce înseamnă că corpul dvs. primește mai multă energie.

Ginkgo Biloba – Stimulator al creierului

Un super antioxidant, acest extract complet natural crește  producția de ATP în celulele cerebrale - cunoscut ca fiind ”fluxul de energie” al corpului . Studiile sugerează că acest lucru poate avea drept rezultat o mai mare vigilență mentală și niveluri ridicate de energie - importante pentru zilele în care creierul dvs. se simte mai obosit decât corpul!

Melatonină - Hormonul care regleaza somnul

În mod șocant, mai mult de un sfert din persoane nu dorm suficient incât să fie odihniți ziua. În cazul în care insomnia sau lipsa somnului reprezintă o problemă recurentă, trebuie să consumați suplimente cu melatonină. Această substanță chimică produsă de glanda pineală este esențială pentru reglarea ceasului biologic, iar împreună cu un program sănătos de somn este esențială pentru a vă păstra nivelul de energie pe parcursul zilei.

Magneziu - Elementul care echilibrează menopauza

În cazul în care vă confruntați cu semne ale menopauzei, s-ar putea să fi observat o scădere a nivelului de energie, cât și schimbări neobișnuite ale obiceiurilor de somn.Studiile au descoperit că nivelurile reduse de magneziu la femeile aflate la menopauză pot avea drept rezultat oboseală și nervozitate.rebuie să vă asigurați că includeți magneziul în dieta dvs., fie prin suplimente alimentare,fie prin creșterea aportului zilnic de nuci și semințe, care sunt deosebit de importante.

Rodiul - Transportorul de Oxigen

Rodiul face parte din familia de ierburi și plante care ajută organismul să gestioneze stresul. Mai mult decât un ajutor în ceea ce privește concentrarea mentală, rodiul poate ajuta la optimizarea globulelor roșii din sânge de a transporta oxigenul, ducând la o mai bună circulație a sângelui și niveluri mai ridicate de energie.

Ghimbirul - Susținătorul mușchilor

În cazul în care experimentați adesea dureri musculare sau alte simptome de oboseală, luați în considerare aportul de ghimbir. Consumul de ghimbir ajută la recuperarea mușchilor după antrenamente, au arătat studiile. Astfel, dacă doriți să vă îmbunătățiți nivelul de energie pentru a putea crește numărul de exerciții, suplimentele cu ghimbir vă pot ajuta în ceea ce privește efectele secundare.

-------------------------------------------------------------------

[1] Laquale, Kathleen M. (2006). Rolul complexului de vitmaine B în eliberarea de energie. In Movement Arts, Health Promotion and Leisure Studies Faculty Publications. Lucrarea 25

Produse recomandate

VITAMINA C SERUM

VITAMINA C SERUM

Serum corector antioxidant cu efect de luminozitate

20ml

Balsam hidratant pentru zona ochilor.<br /> Efect revigorant

Balsam hidratant pentru zona ochilor.
Efect revigorant

( 1 Păreri )

SPA DE NOAPTE<br />Gel-cremă hrănitor cu efect anti-oboseală

SPA DE NOAPTE
Gel-cremă hrănitor cu efect anti-oboseală

( 1 Păreri )

EYES - Gel pentru conturul ochilor

EYES - Gel pentru conturul ochilor

Efect reparator și de fortifiere

( 5 Păreri )

Cel mai vândut

Booster zilnic cu efect de reumplere și fortifiere

Booster zilnic cu efect de reumplere și fortifiere

( 19 Păreri )

PROBIOTIC FRACTIONS

PROBIOTIC FRACTIONS

( 6 Păreri )

Nou

Cremă intens hidratantă 72H

Cremă intens hidratantă 72H

( 1 Păreri )

go to top