OK

OK Anulare

V-ați înregistrat cu succes!

Închideți

Hygge: secrete scandinave simple pentru o dimineață sănătoasă și plăcută

Scandinavii par să fi cunoscut secretul unei vieți liniștite și mai ales care sunt lucrurile pe care trebuie să le aprecieze cel mai mult în viață. Pentru a începe ziua cu dreptul este important să adăugați în rutina de dimineață câteva secrete scandinave. Hygge - secrete scandinave de pus în practică în fiecare dimineață.

5 moduri simple care îți pot infrumuseța viața de la prima oră a dimineții

Odihniți-vă suficient.


Activitățile zilnice pe care trebuie sa le ducem la bun sfârșit ne fac să devenim tot mai grăbiți și să nu ne mai bucurăm de un somn calitativ. Lăsați de-o parte toate grijile și elementele care v-ar putea tulbura liniștea și încercați să profitați din plin de orele de somn. Setați o alarmă cu câteva minute mai devreme față de obicei și bucurați-vă de lumina zilei.

Bucurați-vă de dimineață


Încercați să vă luați timp, atât cât organismul are nevoie pentru a vă trezi odihnit. Pentru a obține un echilibru, încercați să vă odihniți 8 ore pe noapte, iar dimineața renunțați la alte activități care v-ar putea obosi, precum curățenia sau spălatul vaselor. Dimineața, singurul obiectiv pe care ar trebui să îl aveți este acela de a rămâne cât mai relaxați și odihniți.

Nu faceți mai multe activități


Chiar dacă de obicei sunteti o persoană organizată și obișnuită să faceți mai multe activități, dimineața renunțați la multi-tasking. Încercați să rezolvați de seara mai multe lucruri pentru ca dimineața să vă rămână cât mai puțin de făcut.

Mâncați un mic dejun sănătos


Porția de mâncare de dimineață este sursa principală de energie cu care trebuie să vă începeți ziua. Încercați ca prima masă a zilei să fie una nutritivă, pentru care să vă luați cât timp este nevoie. Nutriționistul Raphael Gruman recomandă un mic dejun echilibrat care să vă ajute să începeți ziua plini de viață.

Alegeți ținuta potrivită


Stilul de viață hygge este unul dintre stilurile care presupun un stil de viață echilibrat din toate punctele de vedere. Așadar, când vă alegeți ținuta de dimineață, încercață să alegeți hainele care vă plac cel mai mult și în care vă simțiți cel mai confortabil. Ținuta va avea un impact pozitiv asupra stării dumneavoastră de spirit.

Produse recomandate

 • Cel mai vândut

  Gel-booster zilnic cu efect de fortifiere și reumplere

  MINERAL 89

  Gel-booster zilnic cu efect de fortifiere și reumplere

  Îngrijire zi

  HIDRATEAZĂ, CALMEAZĂ, FORTIFIAZĂ

 • Cele mai citite articole

  Mic dejun sănătos - rețeta unei zile reușite

  Life Style

  Mic dejun sănătos - rețeta unei zile reușite

  Se spune că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, dar câți dintre noi chiar ne facem timp pentru un început sănătos în fiecare dimineață? Nutriționistul Raphaël Gruman dezvăluie beneficiile de a petrece puțin timp suplimentar în bucătărie.

  Citește articolul

  Life Style

  Yoga de dimineață în 5 pași rapizi

  Vreți să vă începeți ziua cu mai multă energie? Și noi! Pentru a ne ajuta să combatem indispoziția de dimineață, am rugat-o pe Anna Khuade, expertă în yoga, să ne dezvăluie câteva trucuri despre cum să includem yoga în rutina noastră zilnică.

  Citește articolul

  Life Style

  Meditația - modul sănătos de a începe o zi perfectă

  Ați auzit multe despre beneficiile meditației mindful, dar nu sunteți sigură de unde să începeți? Lăsați pe noi! Citiți articolul de mai jos pentru a descoperi o introducere în această tehnică de relaxare incredibil de populară, și învățați cum să o includeți în rutina dumneavoastră de dimineață.

  Citește articolul

  3 sfaturi pentru a încetini ritmul vieții și pentru a vă energiza ziua

  Life Style

  3 sfaturi pentru a încetini ritmul vieții și pentru a vă energiza ziua

  Ați auzit zicala: mai multă grabă, mai puțină viteză, dar v-ați gândit cum se poate aceasta aplica în viața dumneavoastră? Graba constantă exuberează cortizonul din sânge, un factor major care contribuie la bolile legate de stres. Stresul de asemenea inhibă producția de dopamină, chimicală din creier care dă starea de bine. Cu cât ne grăbim mai mult, cu atât devenim mai nefericiți și mai puțin concentrati.

  Citește articolul

  go to top