getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = RO Test : 'RO/'

OK

OKAnulare

V-ați înregistrat cu succes!

Închideți

Hygge: secrete scandinave simple pentru o dimineață sănătoasă și plăcută

Scandinavii par să fi înțeles ce înseamnă să apreciezi lucrurile frumoase ale vieții, pentru a încerca să începem ziua cu dreptul?

Iată cinci moduri simple de a adăuga mai mult hygge în rutina dumneavoastră de dimineață.

Treziți-vă încet


Lumini puternice, vecini băgăcioși și alarme zgomotoase încă din zori = total non-hygge! Pentru a vă da jos din pat mai ușor, încercați să setați o alarmă cu un sunet mai blând și mai relaxant cu cinci minute mai devreme decât de obicei – și deschideți perdelele în loc să aprindeți lumina de la întrerupător.

O dimineață simplă


Sigur, dacă dormiți prea mult veți ajunge să întârziați la birou, dar trezitul devreme nu înseamnă neapărat că veți avea o dimineață productivă. Pentru a obține echilibrul potrivit dimineața (maximizând timpul de somn), este esențial să aveți o rutină optimă. Teancul de vase de seara trecută? Poate aștepta până seara. Zece e-mailuri necitite? Deschideți-le la birou. Singurul obiectiv pe care e bine să-l aveți dimineața este să ieșiți pe ușă cât mai relaxată.

Fără multi-tasking

Puteți fi expertă în multi-tasking când vine vorba să rezolvați lucruri la birou, dar e momentul să inițiați o regulă de aur pentru fiecare dimineață – fără multi-tasking. Pregătiți-vă cât mai multe lucruri de cu seară – prânzul, echipamentul de sport, portfardul – astfel încât după ce vă treziți, să puteți lua lucrurile pe rând. La urma urmei, casa este baza dumneavoastră, nu un tun din care să fiți aruncată în fiecare dimineață!

Luați un mic dejun adecvat


Știm cu toții cât de important este un mic dejun sănătos pentru a începe ziua cum trebuie, așadar nu săriți peste el! Faceți din prima masă a zilei una nutritivă cu trucurile expertului Raphaël Gruman pentru un mic dejun echilibrat, și faceți-vă timp să vă bucurați de pregătirea și consumarea mâncării. Sunteți ceea ce mâncați, așadar, dacă petreceți încă cincisprezece minute în bucătărie cu o băutură fierbinte și un mic dejun nutritiv, faceți o investiție înțeleaptă pentru tot restul zilei – pe cuvânt!

Îmbrăcați-vă bine


Texturile călduroase, primitoare sunt o parte centrală a stilului de viață hygge – și nu doar pentru acasă. Când vă alegeți ținuta de dimineață, veți fi surprinsă ce impact pozitiv poate avea asupra stării dumneavoastră de spirit o ținută confortabilă – care să rămână totuși adecvată pentru birou. Alegeți materiale naturale (bumbac, in, lână) și combinați-le cu articole mai largi sau mai ușoare, dispuse în straturi. Astfel vă veți regla temperatura corpului – ideal dacă petreceți mare parte din drumul spre birou în mijloacele de transport în comun, atât de neconfortabile – și vă veți simți mai puțin „încorsetată”.

Produse recomandate

 • Nou

  Gel-booster zilnic cu efect de fortifiere și reumplere

  MINERAL 89

  Gel-booster zilnic cu efect de fortifiere și reumplere

  Îngrijire zi

  INOVAȚIE: doza zilnică de forță pentru ten

 • Cele mai citite articole

  Mic dejun sănătos - rețeta unei zile reușite

  Life Style

  Mic dejun sănătos - rețeta unei zile reușite

  Se spune că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, dar câți dintre noi chiar ne facem timp pentru un început sănătos în fiecare dimineață? Nutriționistul Raphaël Gruman dezvăluie beneficiile de a petrece puțin timp suplimentar în bucătărie.

  Citiți articolul

  3 sfaturi pentru a încetini ritmul vieții și pentru a vă energiza ziua

  Life Style

  3 sfaturi pentru a încetini ritmul vieții și pentru a vă energiza ziua

  Ați auzit zicala: mai multă grabă, mai puțină viteză, dar v-ați gândit cum se poate aceasta aplica în viața dumneavoastră? Graba constantă exuberează cortizonul din sânge, un factor major care contribuie la bolile legate de stres. Stresul de asemenea inhibă producția de dopamină, chimicală din creier care dă starea de bine. Cu cât ne grăbim mai mult, cu atât devenim mai nefericiți și mai puțin concentrati.

  Citiți articolul

  Bifidus: noul prieten al tenului

  Ingrediente

  Bifidus: noul prieten al tenului

  Sunteți deja familiari cu Bifidus. Nu-i așa? Ei bine, intestinele dumneavoastră cu siguranță sunt. Bifidus este una dintre florele prietenoase care se găsesc acolo pentru a împiedica bacteriile periculoase să se dezvolte și este un star în romanul de succes al Giuliei Enders: “Charming Bowels”.

  Citiți articolul

  10 moduri pentru a încetini ritmul și pentru a vă acorda mai mult timp

  Life Style

  10 moduri pentru a încetini ritmul și pentru a vă acorda mai mult timp

  Viața este hectică, așa că este crucial să încetiniți din când în când și să prioritizați starea de bine. A lua o pauză reduce efectele fizice și emoționale ale stresului. Vă veți simți mai sănătos și în cele din urmă mai eficient. Încetinirea înseamnă valorizarea propriei persoane, redescoperind ceea ce iubiți la viață.

  Citiți articolul

  go to top