Distrugerea agresorilor pielii dumneavoastră: diferite tipuri de riduri

Odată cu trecerea timpului, pielea dumneavoastră își pierde din elasticitate, acest lucru conducând la formarea liniilor fine și a ridurilor: un coșmar al frumuseții. Dar de unde apar acestea? Iată care sunt tipurile de riduri și unde pot fi ele găsite, precum și sfaturi pentru a le combate cu ajutorul unei arme secrete.

Ridurile fine de deshidratare

Corpurile noastre conțin între 50 și 75% apă, ceea ce menține funcționarea corectă a sistemelor corpului nostru, incluzând derma. Fără suficientă apă, pielea nu se poate repara singură și nu poate genera celule noi în mod eficace , conducând la formarea ridurilor pe măsura ce fermitatea tenului se deteriorează. Diminuarea nivelului natural de acid hialuronic în straturile pielii poate agrava lipsa de hidratare a tenului.
Unde se formează liniile de deshidratare ale tenului? Adesea, ridurile cauzate de deshidratare apar pe frunte: ridicați sprâncenele, observați cum se formează ridurile fine, apoi relaxați-vă mușchii. Dacă liniile de riduri fine rămân vizibile, atunci ele sunt riduri de deshidratare – pielea nu își revine înapoi la loc.

Ridurile de expresie

De la zâmbet si până la încruntare, acțiunea repetitivă de mișcare a mușchilor faciali poate conduce la dezvoltarea ridurilor de expresie acolo unde tenul se încrețește, in mod special odată cu înaintarea in vârsta și pe măsura ce tenul își pierde din elasticitatea din tinerețe.
Unde se formează ridurile de expresie? Cele mai comune linii fine și riduri care se formează sunt cele din jurul gurii (ridurile cauzate de zâmbet), ridurile din jurul ochilor (laba gâștei) și ridurile dintre sprâncene (ridurile de încruntare).

Ridurile de îmbătrânire

Odată cu înaintarea în vârstă, apare o diminuare a fermității tenului, rezultând o descreștere a producerii colagenului și elastinei. Aceasta face ca tenul să fie lipsit de fermitate: epiderma nu își revine în poziția inițială așa cum acționa atunci când era tânără, lăsând linii fine de riduri adâncite în piele. Unde se formează ridurile de îmbătrânire? Aceste riduri de îmbătrânire, ce se găsesc în special în jurul ochilor, gurii și frunții sunt mai puțin vizibile decât celelalte riduri, dar nu sunt binevenite pe fețele noastre!

Ridurile din timpul somnului

Nu numai tenul suferă din cauza apariției ridurilor pe măsura ce înaintam in vârstă: corpul suferă, de asemenea.
Unde se formează ridurile din timpul somnului? În mod particular, decolteul poate prezenta riduri fine deasupra zonei sânilor, fiind vizibile în mod deosebit după ce dormim pe o parte. Un rid similar poate fi găsit pe obraji, daca dormim pe o parte, presând fața pe pernă. Cea mai buna poziție de somn pentru vise fără riduri este pe spate.

Cum să prevenim și să reducem ridurile

Prevenim apariția ridurilor menținând o rutină de îngrijire a tenului regulată. Doar în această manieră putem diminua dezvoltarea ridurilor și reduce aspectul ridurilor existente deja. Cercetările au demonstrat că densitatea și sănătatea dermei se reduce de dimineața până seara, cauzând apariția ridurilor. Crema antirid Liftactiv Supreme se adresează acestui aspect și anume “îmbătrânirii din timpul zilei”. Aplicați crema antirid pe față și pe zona gâtului de două ori pe zi. După numai 7 zile de tratament, ridurile sunt vizibil reduse, iar tenul are un aspect mai tânăr.

Data publicării:

Produse recomandate

LIFTACTIV

H.A. EPIDERMIC FILLER

Serum - Default

Reface 100% pierderea zilnică de Acid Hialuronic din piele

LIFTACTIV

VITAMINA C SERUM

Serum - Default

Serum corector antioxidant cu efect de luminozitate 20ml

Cele mai citite articole