Cum să economisești timp: 5 trucuri pentru o zi mai eficientă

Dacă se întâmplă să te grăbești de la o întâlnire la alta, fără nicio pauză, e timpul să te oprești și să iți analizezi obiceiurile de zi cu zi. După ce vei citi aceste sfaturi, nu vei mai percepe rutina ta zilnică la fel: mai multă rapiditate, mai puțină grabă - e nouă ta mantră.

Conectează-te

Petrecem în medie 4.7 ore pe zi pe telefoanele inteligente și pe alte dispozitive, prin urmare, de ce nu le-am pune la treabă? Din gama aplicațiilor utile care sporesc productivitatea face parte Poket, ideal pentru a salva articole sau video-uri pe care le poți citi mai târziu, în loc să petreci ore în șir pe rețelele sociale la birou. Dacă ești fanul listelor, Evernote este un mod foarte bun de a îți organiza sesiunile de brainstorming, listele de To-Do și notițele, pe toate aplicațiile și platformele de mesagerie, lucru care te ajută să eviți să pierzi timp căutand o adresă pe toate canalele sociale.

Adaptează rutina la stilul tău de viață

...Nu iți modifica stilul de viață după rutină. Am discutat deja despre cât de important este să ai un somn odihnitor, dar, pentru a profita la maxim, este important să adaptezi rutina zilnică la obiceiurile tale. Dacă ești o persoană matinală, poți să mergi la sală sau să pregătești masa înainte de a merge la birou, dar și viceversa, dacă te simți mai energic seara. Rezultatul? Mai mult timp de relaxare după o zi lungă la birou sau extra timp de răsfăț dimineața, dacă asta îți face plăcere.

Cel mai scurt ritual de înfrumusețare

Fiți sincere, câte dintre voi au jumătate de oră de petrecut dimineața, în baie? Dacă vrei să devii mai eficientă în fiecare zi, poți investi în câteva produse multi-funcționale. Vorbim despre creme BB cu proprietăți de îngrijire a feței, pudre bronzante care pot fi folosite ca și fard de pleoape sau produse 2-în-1 pentru buze și pomeți, pentru a-ți reda starea de bine și un ten strălucitor. Mai multă valoare și spațiu în trusa de farduri? Da, ne place.

Mic dejun în 30 de secunde sau mai puțin

Dacă încă nu ai investit într-un blender, îți recomandăm să îți achiziționezi unul dacă vrei să economistesti câteva minute bune în rutina ta de zi cu zi. Pune ingrediente hrănitoare pentru piele - afinele, zmeura și bananele sunt alegeri foarte bune - și amestecă. Vei avea cel mai rapid și mai bun mic dejun din lume. Mai mult, curățarea aparatului durează doar câteva minute - umple-l cu apă și puțin detergent, pornește-l din nou și gata. Nu mai ai nicio scuză să sari peste mic dejun când ești în întârziere pentru întâlnirea aceea matinală.

Oprește dispozitivele seara și dimineața

Cu toții am căzut în această capcană modernă și risipitoare de timp - doar o privire rapidă peste feed-ul de Instagram la trezire și înainte să îți dai seama, ai întârziat la birou sau ai uitat să îți faci duș. Pierderea timpului prețios pe dispozitivele mobile la prima oră a dimineții este probabil, cel mai rău lucru pe care îl putem face când vine vorba de modul în care ne începem ziua, așa că promite-ți să verifici rețelele de socializare doar după ce ai plecat de acasă - sigur, să intri într-un copac citind știrile despre alegeri într-un ziar online poate fi durerors, dar nu la fel de mult ca întârziatul la birou, a treia zi consecutiv. Nu judecăm.

Data publicării:

Produse recomandate

LIFTACTIV

Cremă Collagen Specialist Cremă de zi

Îngrijire zi - Default

Corectează semnele reducerii nivelului de colagen din piele 50ml

Cele mai citite articole

Mic dejun sănătos - rețeta unei zile reușite

Se spune că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, dar câți dintre noi chiar ne facem timp pentru un început sănătos în fiecare dimineață? Nutriționistul Raphaël Gruman dezvăluie beneficiile de a petrece puțin timp suplimentar în bucătărie.

Citește mai mult