getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = RO Test : 'RO/'

OK

OKAnulare

V-ați înregistrat cu succes!

Închideți

Care sunt cele mai bune produse pentru pielea uscată?

Care sunt cele mai bune produse pentru pielea uscată?

Vă confruntați cu o piele uscată? Aceste ingrediente hidratante pot fi soluția pentru un ten sănătos! Cele mai bune produse de îngrijirea pielii pentru simptomele pielii uscate, inclusiv aspectul tern, descuamarea și senzația de piele care strânge.

Cum vă hidratați pielea?


Lipsa hidratării duce la descuamarea pielii, dându-i o textură aspră la atingere, precum și un aspect obosit sau tern. Factorii care pot influența hidratarea pielii sunt variați, de la vârstă la mediu și efectele razelor UV, așa că este esențial să vă asigurați că hidratarea pielii este la maximum, indiferent de mediul în care trăiți sau de tipul de piele pe care îl aveți. Când alegeți creme hidratante pentru pielea uscată, alegeți produse îmbogățite cu ingrediente hidratante cum ar fi glicerina, pentru a spori capacitatea pielii de a reține apa, în timp ce un FPS poate ajuta la prevenirea deshidratării.

Care este cea mai bună rutină de îngrijire a pielii uscate?

Pielea uscată trebuie să evite produse de curățare pe bază de gel, cu ingrediente astringente cum ar fi hamamelis sau acizii din fructe, deoarece acestea pot usca pielea și mai mult. Începeți ziua cu o apă micelară blândă pentru a îndepărta sebumul produs în timpul nopții, înainte de a curăța în profunzime pielea cu un lapte hidratant de curățare. Pregătiți-vă pielea cu un gel hidratant, cum ar fi Minéral 89 de la Vichy, pentru a reține apa în piele. Continuați cu o cremă de zi îmbogățită cu Apă Termală Mineralizantă Vichy pentru a ajuta la întărirea pielii deshidratate. Dacă ieșiți în oraș sau chiar dacă stați doar la birou, un spray hidratant este ideal pentru a crește hidratarea pielii pe parcursul zilei.

Care sunt cele mai bune ingrediente pentru pielea uscată?

Acidul hialuronic: ingredientul-vedetă al produselor de îngrijirea pielii Așadar, care este cel mai bun produs hidratant pentru pielea uscată? Când căutați produse care să crească hidratarea pielii, alegeți ingrediente care ajută la maximizarea capacităților hidratante naturale ale pielii, cum ar fi acidul hialuronic. O favorită a produselor de îngrijirea pielii, această moleculă incredibil de eficientă are proprietăți higroscopice impresionante, permițându-i acidului hialuronic să atragă și să rețină moleculele de apă din mediul înconjurător. Statisticile sunt impresionante: acidul hialuronic poate ține până la de 1.000 de ori greutatea sa în apă – ceea ce explică reputația sa de ingredient favorit pentru hidratarea pielii.

Apa Termală Mineralizantă Vichy este bogată în
15minerale-cheie

Care sunt cele mai bune produse pentru pielea uscată?


Acid hialuronic + Apă Termală Mineralizantă Vichy = Minéral 89 Ca parte a formulei intens hidratante din Minéral 89, acidul hialuronic funcționează împreună cu celebra Apă Termală Mineralizantă Vichy pentru a maximiza retenția de apă și a întări pielea. În timp ce AH ajută la prevenirea pierderii transepidermice de apă, Apa Termală Mineralizantă Vichy este bogată în 15 minerale esențiale pentru sănătatea continuă a pielii. Cocktailul ideal pentru o piele hidratată, proaspătă și revitalizată, zi după zi!

Produse recomandate

 • Nou

  Gel-booster zilnic cu efect de fortifiere și reumplere

  MINERAL 89

  Gel-booster zilnic cu efect de fortifiere și reumplere

  Îngrijire zi

  INOVAȚIE: doza zilnică de forță pentru ten

 • Apă Termală Mineralizantă Vichy
 • Cele mai citite articole

  Acid hialuronic - buze și ten veșnic tinere

  Ingrediente

  Acid hialuronic - buze și ten veșnic tinere

  Acidul hialuronic este ingredientul anti-îmbătrânire de pe buzele fiecărui expert în îngrijirea pielii – dar cum funcționează el pentru a ne proteja pielea? Trecem în revistă toate beneficiile pe care acest ingredient puternic hidratant le poate oferi unui ten obosit și tern.

  Citiți articolul

  Bifidus: noul prieten al tenului

  Ingrediente

  Bifidus: noul prieten al tenului

  Sunteți deja familiari cu Bifidus. Nu-i așa? Ei bine, intestinele dumneavoastră cu siguranță sunt. Bifidus este una dintre florele prietenoase care se găsesc acolo pentru a împiedica bacteriile periculoase să se dezvolte și este un star în romanul de succes al Giuliei Enders: “Charming Bowels”.

  Citiți articolul

  go to top