Beneficiile Minéral 89. De ce să folosiți gelul hidratant pentru față?

Oricare ar fi vârsta sau tipul dumneavoastră de piele, Minéral 89 de la Vichy este un produs ideal pe care îl puteți adăuga în rutina dumneavoastră zilnică de îngrijire a pielii. Citiți articolul de mai jos pentru a afla de ce ar trebui să-i faceți loc în dulăpiorul din baie primului gel-booster ultrahidratant pentru piele de la Vichy.

Ce este Minéral 89?

Primul gel-booster zilnic cu efect de fortifiere si reumplere de la Vichy

Doza zilnică de forță pentru pielea dumneavoastră, Minéral 89 este primul gel-booster pentru piele dezvoltat de Laboratoarele Vichy. Creat pentru a-i oferi pielii doza suplimentară de hidratare atât de necesară, ca primă linie de apărare împotriva agresiunilor externe, Minéral 89 este bogat în ingrediente hidratante, printre care glicerină, acid hialuronic de origine naturală și Apă Termală Mineralizantă Vichy, plină de minerale, pentru a întări, regenera și proteja pielea în fiecare zi. Textura sa ușoară și proaspătă și abilitățile sale puternic hidratante fac din Minéral 89 un gel hidratant ideal pentru pielea uscată – indiferent de vârsta dumneavoastră. Un studiu clinic ce a urmărit 52 femei cu vârsta cuprinsă între 26 și 62 de ani a arătat că 85% dintre acestea au observat o piele mai hidratată imediat după utilizare, în timp ce 79% au constatat o piele mai revigorată și mai plină de volum.[1]
[1] Studiu clinic efectuat pe 52 femei din China cu vârste cuprinse între 26 și 62 ani, toate cu pielea sensibilă.

FORMULARE

  • 89% Apă Termală Mineralizantă Vichy, cu 5,4 gr. de minerale pe litru
  • Pielea se simte mai hidratată imediat după utilizare: 85%
  • Pielea este mai netedă în zona conturului ochilor după 28 de zile : 88%

Un produs inovator


Să începem prin a privi formula Minéral 89 – rezultatul a peste 100 de teste farmaceutice amănunțite! Minéral 89 este denumit astfel datorită procentajului incredibil de ridicat de Apă Termală Mineralizantă Vichy – 89%, ca să fim preciși, față de circa 20% în cele mai multe produse Vichy. Care este motivul? Apa Termală Mineralizantă Vichy este incredibil de puternică, având peste 5,2 g de minerale per litru, ceea ce o face extrem de dificil de inclus în formule.

Rezultate dovedite științific

Numeroase studii clinice desfășurate pe o perioadă de mai mult de un an le-au permis cercetătorilor Vichy să găsească în cele din urmă textura perfectă – un ser proaspăt și ușor care se absoarbe imediat în piele. Toate acestea cu o listă de ingrediente impresionant de scurtă, pentru un produs incredibil de eficient, cu o toleranță ridicată, adaptat pentru pielea sensibilă. Combinația unică de ingrediente intens hidratante a gelului Minéral 89 îl face ideal pentru utilizarea zilnică, asigurând hidratarea continuă a pielii chiar și în timp ce se confruntă cu agresiunile zilnice (daunele provocate de razele UV, poluare, oboseală).

Cum trebuie utilizat gelul hidratant Mineral 89?

Textura ușoară de gel a produsului Minéral 89 face din acesta un ideal punct de plecare atunci când abordați rutina zilnică de îngrijire a pielii. După ce v-ați curățat tenul, aplicați-l pe vârful degetelor (curate) sau în palmă, după care tapotați ușor pe toată suprafața feței pentru un plus de hidratare instantanee. Mai mult, formula blândă a gelului Minéral 89 înseamnă că acesta este foarte sigur de folosit în zona delicată a ochilor: 88% dintre participante au observat o piele mai suplă sub și în jurul conturului ochilor după 28 zile de utilizare continuă.   Pe lângă completarea regimului dumneavoastră existent de îngrijire a pielii, Minéral 89 este o soluție minunată dacă vă doriți să-i oferiți pielii un plus de protecție când temperaturile încep să crească. Aplicați gelul pe piele, apoi continuați cu produsul dumneavoastră obișnuit cu factor de protecție solară pentru a evita senzația de piele crăpată, care apare când afară se face mai cald, sau folosiți-l sub o cremă de zi cu textură mai bogată pentru a proteja pielea de frigul iernii.

Data publicării:

Produse recomandate

MINÉRAL89

EYES - Gel pentru conturul ochilor

Îngrijire ochi - Pentru conturul ochilor

Efect reparator și de fortifiere

Cele mai citite articole