getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = RO Test : 'RO/'

OK

OKAnulare

V-ați înregistrat cu succes!

Închideți

Forța Apei Termale Mineralizante născute în vulcanii francezi, pentru o piele mai puternică.

Apa Termală Mineralizantă Vichy

Forța Apei Termale Mineralizante , pentru o piele mai puternică.

Apa Termală Mineralizantă Vichy izvorăște din inima regiunii vulcanice Auvergne. În timpul călătoriei sale milenare spre suprafață, de la adâncimi de 4000m, ea se încarcă cu 15 minerale care îi conferă calitățile unice.

Apa Mineralizantă Vichy este ingredientul activ care stă la baza tuturor produselor Vichy de îngrijire a tenului. Descoperiți sursa puterii sale.

Originile

Pionier în dermatocosmetică

Doctorul Haller a descoperit Apa Termală Vichy atunci când a devenit Directorul Centrului Termal Vichy, la începutul secolului al XX-lea. El a fost primul care a utilizat calitățile terapeutice ale acestei ape cu proprietăți unice în cosmetică, creând astfel marca Vichy.

De asemenea, Dr. Haller a fost un pionier: grație experienței sale medicale, a creat ritualuri de îngrijire a tenului adaptate fiecărui tip de ten, a lansat primul Serum în farmacii și a dezvoltat ghiduri cu recomandări și sfaturi pentru femei.

Cum a luat naștere marca Vichy

 • 50 i.Hr.
  Apreciată de Celți și de Romani pentru efectele sale unice asupra pielii, izvorul a devenit un loc popular frecventat pentru băi.
 • 1677
  Atunci când s-a întors de la Vichy, Marchize de Sévigné a apreciat beneficiile termale în curtea lui Louis XIV și a lansat o nouă modă.
 • 1861
  Napoléon al III-lea a recunoscut utilitatea proprietăților sale unice și astfel Băile Vichy au devenit cele mai importante stațiuni termale din Europa.
 • 1931
  Laboratoarele Vichy au fost fondate de Dr. Haller, un dermatolog de la Centrul Termal Vichy și George Guerin, Directorul Grenoville Perfumes. Prima lor linie dermatocosmetică purta numele "Les Secrets de Vichy" ("Secretele Vichy").
 • 1961
  Vichy a inaugurat prima fabrică la doar 4km de izvor. Beneficiile Apei Termale sunt înglobate în toate produsele Vichy de îngrijire a tenului.

Institutul Vichy - Forța Apei Termale Mineralizante , pentru o piele mai puternică.

play

Un ritual pentru regenerarea pielii

La doar 4km de izvor, în Franța, în orașelul Vichy, apa termală și-a gasit în Laboratoarele Vichy menirea, fiind partea esențială a protocoalelor de tratament dezvoltate și validate de experții noștri pentru a transforma, echilibra și regenera pielea, pentru a o face mai puternică.

Fiecare ritual, bazat pe un diagnostic personalizat, ia în considerare atât tipul tenului cât și stilul de viață. Efectele sunt vizibile înca de la primul tratament.

Un tratament personalizat: ritualul de transformare a tenului

Expertul Vichy vă va răsfăța cu un program de îngrijire și frumusețe care include și Apa Termală Vichy. Ritualul va include aplicarea produselor, tehnici de masaj și sfaturi nutriționale.

Permiteți-ne să vă ghidăm. Ne dorim să vă înțelegem, răsfățam și consiliem. Programul este menit ca pe de o parte să ofere un moment de răsfăț și regenerare și pe de altă parte ca beneficiile să continue chiar și după ce șederea se încheie.