3 trucuri de styling pentru părul subțire

Nu sunteți sigură cum puteți să profitați la maximum de părul dumneavoastră? Vă prezentăm trucurile noastre de coafare a părului subțire pentru un volum maxim.

Trucuri pentru coafarea părului subțire

Experta în comunicări științifice de la Vichy, Laurie Jacquet, identifică trei domenii principale în ce privește îngrijirea părului care se subțiază. În primul rând, este important să fiți blândă cu părul dumneavoastră. Evitați să-l periați prea dur sau imediat după duș: în schimb, folosiți un pieptene pentru a-l descurca după aplicarea balsamului și eliminați excesul de apă pentru a facilita procesul de uscare.

Deteriorarea părului produsă de căldură poate înrăutăți aspectul părului subțire, așa că e bine să vă lăsați părul să se usuce natural în loc să folosiți feonul. Dacă vă spălați părul de obicei seara, împletindu-l lejer veți putea combate electrizarea, iar părul va fi mai ușor de coafat dimineața și va avea mai mult volum. Dacă nu puteți renunța deloc la feon, încercați să-i îndepărtați duza astfel căldura se va difuza cât mai uniform.

Dați impresia unui păr mai des

Pentru părul subțire predispus la rupere ar trebui să evitați utilizarea foehnului la treapta cea mai înaltă de căldură. Pentru un plus de volum, uscați-vă părul cu capul în jos sau la o treaptă cu aer rece pentru a-i îmbunătăți aspectul. Laurie mai recomandă să vă masați părul la rădăcină pentru a ajuta la relaxarea fibrei capilare. Acest lucru nu va contribui doar la stimularea circulației la nivelul scalpului, îmbunătățind sănătatea foliculilor, ci va contribui și la taparea rădăcinii în sus pentru un plus de volum.

Schimbați-vă coafura

În sfârșit, este important să acordați atenție coafurii dumneavoastră. Pentru o doză imediată de volum, încercați să schimbați felul în care vă faceți cărarea, întrucât felul în care stă părul în mod natural poate contribui la aspectul său mai subțire. Evitați să vă îndreptați părul cu placa, acest lucru evidențiind de obicei distribuția rărită a părului. Pentru a pune în valoare textura naturală a părului dumneavoastră, lăsați părul să se usuce natural înainte de a aplica un balsam lejer sau o spumă pentru a-i da formă.

Deși trucurile de mai sus vor contribui la îmbunătățirea aspectului părului subțire, dacă vă confruntați deseori cu un păr care duce lipsă de volum și rezistență, s-a dovedit clinic că Vichy Dercos Densi Solutions îmbunătățește densitatea părului.[1]În doar șase săptămâni, pentru 96% dintre consumatori, părul este mai dens[2].
[1] Studiu clinic, 79 femei timp de șase săptămâni. [2] Eficacitate percepută.Test consumatori, 138 femei, 6 săptămâni.

Data publicării:

Produse recomandate

DERCOS TECHNIQUE

Aminexil Clinical 5 - Regenerare Păr Bărbați

Tratamentul părului - Tratament împotriva căderii părului

DERCOS TECHNIQUE

Aminexil Clinical 5 - Femei

Tratamentul părului - Tratament împotriva căderii părului

DERCOS TECHNIQUE

Șampon Ultra Calmant - Șampon pentru scalp uscat și păr uscat

ȘAMPOANE PROFESIONALE - Şampon

Șampon pentru părul uscat care calmează instantaneu scalpul și oferă efect calmant asupra senzației de mâncărime

DERCOS TECHNIQUE

Densi-Solutions - Șampon cu efect de densificare pentru părul subțire și slăbit

ȘAMPOANE PROFESIONALE - Șampon redensifiant

Pentru un fir de păr mai puternic, mai gros

Cele mai citite articole