getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = RO Test : 'RO/'

OK

OKAnulare

V-ați înregistrat cu succes!

Închideți
mediacachable:1

Răsfățul suprem, în mod natural!

Răsfățul suprem, în mod natural!

Sunteți în comuniune cu Mama Natură? Vă place să vă folosiți creativitatea alegând ingrediente naturale pentru rutina dumneavoastră de îngrijire? Avem câteva sugestii pe care să le includeți în “momentele pentru dumneavoastră”.

Să înceapă răsfățul!

Începeți cu o infuzie relaxantă pentru ten, pregătită în casă, folosind câteva fire de lavandă uscată, cu proprietăți antibacteriene naturale, și o combinație din ierburile preferate, cum ar fi cimbrișor, mușețel, lemongrass sau rozmarin. Fierbeți la foc mic o mână de ierburi într-o oală mare cu apă, apoi da-ți-o la o parte de pe foc, acoperiți-vă capul cu un prosop și inspirați adânc. Menține-ți fața la cel puțin 20 de centimetri de apă. Aburul produs va ajuta și la deschiderea porilor și îndepărtarea impurităților de pe față.
Din interior: Ceaiul verde este foarte cunoscut pentru efectele sale benefice asupra elasticității pielii. Infuzați un plic de ceai în apă fierbinte și apoi adăugați puțin suc de lămâie pentru un ceai detoxifiant.

„Magia” măștilor pe bază de minerale

Noile măști de față de la Vichy sunt formulate cu apă termală mineralizantă Vichy îmbogățită cu minerale, utilizată pentru proprietățile sale regenerante, tonifiante și de reechilibrare a pH-ului, fiind astfel ideale pentru tenul sensibil. Masca de față cu argilă pentru purificarea porilor conține două tipuri de argilă din sud-vestul Angliei, Nevada, Arizona și California, precum și aloe vera. Masca de față exfoliantă cu efect iluminator este bogată în acizi din fructe și vitamina CG, iar Masca de față calmantă cu minerale conține vitamina B3, care calmează tenul. Toate măștile conțin și apă termală mineralizantă Vichy obținută din vulcanii din Auvergne, Franța, despre care s-a dovedit științific că sporește rezistența pielii. O felie de castravete peste fiecare ochi va completa răsfățul întregii fețe!
Din interior: Pune restul castravetelui într-o carafă cu apă pentru a obține o băutură revitalizantă!

Relaxare pură în timp ce vă răsfățați

În timp ce așteptați ca masca să acționeze, relaxați-vă făcând o baie caldă și aplicând un exfoliant de corp făcut în casă. Amestecați ulei de cocos cu zahăr brun sau sare de mare. Câteva picături de esență de vanilie vor lăsa tenul mirosind a prăjituri! După o exfoliere în profunzime, insistând pe pielea aspră de pe coate și tălpi, lăsați-vă mintea să zburde în timp ce beți un smoothie.
Din interior: Amestecați apă de cocos cu o mână de fructe de pădure înghețate, acai și banane pentru un plus de energie.

Produse recomandate

 • Nou

  Mască de faţă cu argilă pentru purificarea porilor
 • Nou

  Mască de faţă calmantă cu minerale
 • Nou

  Mască de față exfoliantă cu efect iluminator
 • Cele mai citite articole

  Mic dejun sănătos - rețeta unei zile reușite

  Life Style

  Mic dejun sănătos - rețeta unei zile reușite

  Se spune că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, dar câți dintre noi chiar ne facem timp pentru un început sănătos în fiecare dimineață? Nutriționistul Raphaël Gruman dezvăluie beneficiile de a petrece puțin timp suplimentar în bucătărie.

  Citiți articolul

  3 sfaturi pentru a încetini ritmul vieții și pentru a vă energiza ziua

  Life Style

  3 sfaturi pentru a încetini ritmul vieții și pentru a vă energiza ziua

  Ați auzit zicala: mai multă grabă, mai puțină viteză, dar v-ați gândit cum se poate aceasta aplica în viața dumneavoastră? Graba constantă exuberează cortizonul din sânge, un factor major care contribuie la bolile legate de stres. Stresul de asemenea inhibă producția de dopamină, chimicală din creier care dă starea de bine. Cu cât ne grăbim mai mult, cu atât devenim mai nefericiți și mai puțin concentrati.

  Citiți articolul

  Super-alimente: fapt vs. ficțiune

  Stil de viaţă sănătos

  Super-alimente: fapt vs. ficțiune

  Descoperiți alimentele preferate ale experților Vichy și aflați cum nutrienții anti-îmbătrânire, vitaminele și mineralele pot îmbunătăți atât calitatea pielii, cât și starea generală de sănătate.

  Citiți articolul

  go to top