OK

OK Anulare

V-ați înregistrat cu succes!

Închideți

Obiceiuri sănătoase: de ce hidratarea este bună pentru pielea dumneavoastră

Pentru că hidratarea este cel mai important pas pentru sănătatea organimsului vă propunem un material cu informații valoroase referitoare la modul în care hidratarea optimă are grijă de pielea dumneavoastră.

Importanța hidratării pentru organism și piele

Știm deja faptul că un consum zilnic suficient de apă conferă pielii strălucire și luciu, însă stiți ce se întâmplă cu adevărat în interiorul organismului atunci când acesta nu este hidratat suficient? Organismul face eforturi mari pentru a rămâne hidratat în momentul în care nu îi oferiți o cantitate suficientă de lichide. Pilea intră în contact zilnic cu factorii externi, cum ar fi poluarea și razele UV și este supusă agresiunilor  cauzate de expozom. Acești factori pot dăuna calității pielii, afectând în mod direct funcțiile de barieră ale epidermei.

În momentul în care organismul nu primește o hidratare suficientă, acest aspect este vizibil la nivelul tenului, pielea devenind mult mai uscată și lipsită de strălucire. Învers, în momentul ăîn care organismul este hidratat corespunzator, barierele sunt consolidate, fapt ce duce la prevenirea apariției efectelor nocive corelate cu agresiunile expozomului. Poate limita si capacitatea anumitor bacterii li alergeni de a penetra pielea, iar asta înseamnă că pielea arată bine și se simte bine, cu o protecție eficientă.

Trucuri eficiente pentru o piele hidratată

Pentru că știm deja importanța hidratării, trebuie să maximizăm efectele pe care aceasta le are asupra tenului. Hidratarea pielii din interior merge în paralel cu hidratarea la exterior, tocmai din acest motiv este important să găsim produse de îngrijire a pielii, care au în compoziție ingrediente în măsură să maximizeze retenția de apă, cum ar fi glicerina și acidul hialuronic. Aceste două ingrediente ajută la păstrarea umidității pielii în momentele în care are o nevoie majoră, spre exemplu atunci când pielea este afară, expusă în fața razelor puternice ale soarelui.

Pentru un ritual de îngrijire eficient este important să folosiți prima dată un booster deoarece textura mai fină a acestuia este formulată pentru a penetra în profunzime straturile epidermei. Formulat cu 11 ingrediente ultrahidratante, gelul booster Vichy mineral 89 și-a căpătat numele datorită concentrației extrem de ridicate de Apă Mineralizantă Vichy - 89%, mai exact 69% mai mult decât orice formulă anterioară.

Continuați cu o cremă hidratantă de zi mai densă, precum Vichy Aqualia Extrasensitive, pentru a reține în piele beneficiile etapei anterioare, obținând în același timpun strat protector, intens hidratant pentru ten. La sfârșit, nu uitați că rehidratarea topică a pielii, în mod regulat, mai ales după un antrenament la sală, când pielea este deshidratată este extrem de importantă pentru sănătatea pielii. În perioadele în care pielea este predispusă la deshidratare, răsfățați-vă tenul pulverizând Apă Termală Mineralizantă Vichy cu efect revigorant.

Produse recomandate

 • Cel mai vândut

  Gel-booster zilnic cu efect de fortifiere și reumplere

  MINERAL 89

  Gel-booster zilnic cu efect de fortifiere și reumplere

  Îngrijire zi

  HIDRATEAZĂ, CALMEAZĂ, FORTIFIAZĂ

 • Apă Termală Mineralizantă Vichy

  APĂ TERMALĂ

  Apă Termală Mineralizantă Vichy

  Îngrijire zi

  Bogată în 15 minerale ce întăresc bariera, făcând-o să pară mai sănătoasă.

 • Cele mai citite articole

  De ce aveți nevoie de gelul hidratant de față Minéral 89?

  Îngrijirea tenului

  De ce aveți nevoie de gelul hidratant de față Minéral 89?

  Oricare ar fi vârsta sau tipul dumneavoastră de piele, Minéral 89 de la Vichy este un produs ideal pe care îl puteți adăuga în rutina dumneavoastră zilnică de îngrijire a pielii. Citiți articolul de mai jos pentru a afla de ce ar trebui să-i faceți loc în dulăpiorul din baie primului gel-booster ultrahidratant pentru piele de la Vichy.

  Citește articolul

  go to top