OK

OK Anulare

V-ați înregistrat cu succes!

Închideți

Nu vă grăbiți în ceea ce privește îmbătrânirea tenului

Obișnuiți-vă cu pielea dumneavoastră, dar și cu faptul că trebuie să o protejați constant de factorii dăunători, care accelerează atât semnele vizibile, cât și pe cele ascunse ale îmbătrânirii

De ce este important să faceți pace cu tenul dumneavoastră

Schimbările neașteptate, cum ar fi apariția ridurilor fine din jurul ochilor sau a ridurilor de expresie, pot să vă facă mult mai conștientă de faptul că îmbătrâniți. Cu toate acestea, dacă vă doriți o piele sănătoasă, care să facă față viitorului cu seninătate, atunci trebuie să vă concentrați pe ceea ce contează, în special pe sănătate, devenind o prioritate și pentru tenul dumneavoastră. Fiecare zi își construiește viitorul, iar pentru a îmbătrâni corect este nevoie de o atitudine pozitivă, proactivă a îngrijirii pielii și la stilul de viață în general. Din acest motiv, Vichy a decis, prin crearea tratamentului antirid, să ofere femeilor puterea de a îmbătrâni corect, încet, sănătos, dar și cu o deosebită grijă.

Ce înseamnă îmbătrânirea corectă

Curățarea este punctul de început. Dimineața și seara, o curățare puternică este vitală pentru a scăpa de toxine, excesul de sebum și celulele moarte. Dacă nu este făcută o curățare optimă a machiajului înainte de somn, atunci porii se pot bloca, împiedicând regenerarea naturală de peste noapte și se poate declanșa procesul de îmbătrânire prematur al pielii.

Cum să aveți grijă de pielea dumneavoastră

O hidratare profundă și o protecție a pielii sunt esențiale pentru apărarea naturală împotriva expozomului (totalitatea factorilor de mediu, care sun periculoși pentru piele). Noul tratament Slow Age de la Vichy face pielea mai puternică și mai sănătoasă, datorită ingredientelor sale revoluționare, Bifidus, probiotic derivat cu rol de fortifiere. Baicalina, extract atioxidant și Apa Termală Mineralizantă luptă împotriva deteriorării pielii.

Emoții și obiceiuri

Faceți-vă timp să vă destresați și să apreciați viața. Faceți mișcare în mod regulat. O piele hidratată care strălucește de sănătate este pânza perfectă pentru un machiaj bine făcut. Starea sufletească generală se îmbunătățește considerabil atunci când aspectul fizic este unul plăcut.

Încredere interioară: îngrijirea antirid de ultimă generație Jușien Kaibeck, autoarea Slow Cosmetics, sfătuiește să văpriviți mai des în oglindă și să zâmbiți la propria persoană, adăugând faptul că: zâmbetul este realmente o sursă de fericire.

Produse recomandate

 • Fluid zilnic pentru corectarea semnelor de îmătrânire în curs de formare, cu SPF 25
 • Cele mai citite articole

  Mic dejun sănătos - rețeta unei zile reușite

  Life Style

  Mic dejun sănătos - rețeta unei zile reușite

  Se spune că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, dar câți dintre noi chiar ne facem timp pentru un început sănătos în fiecare dimineață? Nutriționistul Raphaël Gruman dezvăluie beneficiile de a petrece puțin timp suplimentar în bucătărie.

  Citește articolul

  Life Style

  Yoga de dimineață în 5 pași rapizi

  Vreți să vă începeți ziua cu mai multă energie? Și noi! Pentru a ne ajuta să combatem indispoziția de dimineață, am rugat-o pe Anna Khuade, expertă în yoga, să ne dezvăluie câteva trucuri despre cum să includem yoga în rutina noastră zilnică.

  Citește articolul

  Life Style

  Meditația - modul sănătos de a începe o zi perfectă

  Ați auzit multe despre beneficiile meditației mindful, dar nu sunteți sigură de unde să începeți? Lăsați pe noi! Citiți articolul de mai jos pentru a descoperi o introducere în această tehnică de relaxare incredibil de populară, și învățați cum să o includeți în rutina dumneavoastră de dimineață.

  Citește articolul

  go to top