getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = RO Test : 'RO/'

OK

OKAnulare

V-ați înregistrat cu succes!

Închideți
mediacachable:1

Multi-masking: personalizați-vă măștile de față

Multi-masking: personalizați-vă măștile de față

Multi-masking este cel mai nou trend in frumuseţe. Ofera o soluţie pentru tenul cu nevoi diferite, mai exact un tratament personalizat al tenului acasă. Iată câteva trucuri şi recomandări!

Ce înseamnă multi-masking?

Cea mai recentă tendință de îngrijire a tenului implică aplicarea mai multor măști pe diferite zone al feței, în funcție de nevoi, permițându-vă să beneficiați de o experiență cu adevărat personalizată. Sunt produse care se pot concentra asupra mai multor lucruri în același timp și pot aduce o curățare în profunzime a porilor, o exfoliere delicată și o doză de hidratare dintr-o singură aplicare.

Aplicați măștile doar pe tenul curat și lăsați-le să acționeze timp de 5 minute înainte de a le clăti cu apă călduță și de a admira rezultatele.

Sunteți gata de multi-masking?

Primul pas: Îndepărtați-vă machiajul și curățați tenul.
Pasul al doilea: Amestecați și combinați măștile.

Obraji uscați - zona T predispusă la exces de sebum = măștile albastre + gri

Deseori, tenul sensibil poate dezvolta zone uscate sub ochi, pe pomeți și în jos, spre bărbie , în timp ce zona T suferă de erupții acneice. Pentru a hrăni și a răsfăța tenul deshidratat aplicați pe pomeți, până la linia maxilarului masca de față calmantă cu minerale de la Vichy. Această mască ușoară, proaspătă și hidratană reface luminozitatea și hidratează epiderma, pentru a preveni liniile fine și aspectul tern al tenului.

Lăsați masca să acționeze și pentru a purifica porii încărcați, aplicați masca de față cu argilă, în cantități de cât un bob de mazăre, pe bărbie, nas și frunte. Masați apăsând cu buricele degetelor și întindeți spre exterior. Lăsați masca să acționeze pentru 5 minute și îndepărtați-o delicat cu ajutorul unui burete sau o dischetă demachiantă umedă.

Ten tern cu puncte negre = măștile roz + gri

Redați tenului dumneavoastră strălucirea naturală folosind masca de față exfoliantă cu efect iluminator, care vizează tenul neuniform și obosit pe obraji și frunte. Când o aplicați, stimulați pielea cu mișcări circulare ușoare, pentru o exfoliere delicată. Combinați cu o mască de față cu argilă, pentru purificarea porilor de pe nas și bărbie. Această mască are ca și ingrediente două argile albe, pentru a ajuta la curățarea porilor și la combaterea erupțiilor acneice, fără să vă usuce tenul.

Ten tern și sensibil = măștile roz +albastră

Pentru femeile care vor să își exfolieze tenul, dar se tem de potențialele efecte adverse, masca de față exfoliantă cu efect iluminator de la Vichy, vă poate oferi o exfoliere blândă chiar acasă. O concentrație foarte sigură, dar eficace de acizi AHA și particule de rocă vulcanică îi oferă tenului o exfoliere dublă și delicată. Continuați cu masca de față calmantă cu minerale, pentru a clama și a hidrata tenul, cu minerale și efect fortifiant.

Produse recomandate

 • Nou

  Mască de faţă cu argilă pentru purificarea porilor
 • Nou

  Mască de faţă calmantă cu minerale
 • Nou

  Mască de față exfoliantă cu efect iluminator
 • Cele mai citite articole

  Mic dejun sănătos - rețeta unei zile reușite

  Life Style

  Mic dejun sănătos - rețeta unei zile reușite

  Se spune că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, dar câți dintre noi chiar ne facem timp pentru un început sănătos în fiecare dimineață? Nutriționistul Raphaël Gruman dezvăluie beneficiile de a petrece puțin timp suplimentar în bucătărie.

  Citiți articolul

  3 sfaturi pentru a încetini ritmul vieții și pentru a vă energiza ziua

  Life Style

  3 sfaturi pentru a încetini ritmul vieții și pentru a vă energiza ziua

  Ați auzit zicala: mai multă grabă, mai puțină viteză, dar v-ați gândit cum se poate aceasta aplica în viața dumneavoastră? Graba constantă exuberează cortizonul din sânge, un factor major care contribuie la bolile legate de stres. Stresul de asemenea inhibă producția de dopamină, chimicală din creier care dă starea de bine. Cu cât ne grăbim mai mult, cu atât devenim mai nefericiți și mai puțin concentrati.

  Citiți articolul

  Super-alimente: fapt vs. ficțiune

  Stil de viaţă sănătos

  Super-alimente: fapt vs. ficțiune

  Descoperiți alimentele preferate ale experților Vichy și aflați cum nutrienții anti-îmbătrânire, vitaminele și mineralele pot îmbunătăți atât calitatea pielii, cât și starea generală de sănătate.

  Citiți articolul

  go to top