getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = RO Test : 'RO/'

OK

OKAnulare

V-ați înregistrat cu succes!

Închideți

Multi-masking: personalizați-vă măștile de față

Multi-masking: personalizați-vă măștile de față

Cel mai nou trend în frumusețe – Multi-masking – oferă o soluție pentru tenul cu nevoi diferite. Oferiți-vă un tratament personalizat al tenului acasă, folosind aceste trucuri și recomandări de produse.

Ați auzit vreodată de multi-masking?

Cea mai recentă tendință de îngrijire a tenului implică aplicarea mai multor măști pe diferite zone ale feței, în funcție de nevoi, permițându-vă să beneficiați de o experiență cu adevărat personalizată! Cele care se pot concentra asupra mai multor lucruri în același timp pot beneficia de o curățare în profunzime a porilor, o exfoliere delicată și o doză de hidratare dintr-un singur foc! Aplicați măștile doar pe tenul curat și lăsați-l să acționeze timp de 5 minute înainte de a le clăti cu apă călduță și de a admira rezultatele. Sunteți gata de multi-masking? Primul pas: îndepărtați-vă machiajul și curățați-vă tenul. Pasul al doilea: Amestecați și combinați măștile. Iată câteva dintre combinațiile noastre preferate.

Obraji uscați, zona T predispusă la exces de sebum = măștile albastră + gri

Deseori, tenul sensibil poate dezvolta zone uscate sub ochi, pe pomeți și în jos, spre bărbie, în timp ce zona T suferă de erupții acneice. Pentru a hrăni și a răsfăța tenul deshidratat, aplicați pe pomeți până la linia maxilarului Masca de față calmantă cu minerale de la Vichy. Această mască ușoară, proaspătă și hidratantă reface luminozitatea și hidratează epiderma pentru a preveni liniile fine și aspectul tern al tenului. Lăsați masca să acționeze, și pentru a purifica porii încărcați, aplicați Masca de față cu argilă pentru purificarea porilor în cantități cât un bob de mazăre pe bărbie, nas și frunte. Creșteți penetrarea măștii apăsând-o cu buricele degetelor și întinzând-o spre exterior. Lăsați masca pentru purificarea porilor să acționeze timp 5 minute. Deși se consideră că după ce s-a uscat, argila nu mai acționează, acest lucru înseamnă doar că și pielea de dedesubt s-a uscat, așa că 5 minute sunt suficiente. Îndepărtați-o delicat cu un burete sau o dischetă demachiantă umedă. Masca de față calmantă cu minerale poate rămâne pe piele, dacă nu vreți să o clătiți.

Ten tern cu puncte negre = măștile roz + gri

Redați tenului dumneavoastră strălucirea naturală folosind Masca de față exfoliantă cu efect iluminator, care vizează tenul neuniform și obosit de pe obraji și frunte. Când o aplicați, stimulați pielea cu mișcări circulare ușoare pentru o exfoliere delicată. Combinați-o cu Masca de față cu argilă pentru purificarea porilor pe nas și bărbie. Această mască are ca și ingrediente două argile albe pentru a ajuta la curățarea porilor și la combaterea erupțiilor acneice fără a vă usca tenul.

Ten tern și sensibil = măștile roz + albastră

Pentru femeile care vor să-și exfolieze tenul dar se tem de potențialele efecte, Masca de față exfoliantă cu efect iluminator de la Vichy vă poate oferi o exfoliere blândă chiar acasă la dumneavoastră. O concentrație foarte sigură, dar eficace de acizi AHA și particule de rocă vulcanică îi oferă tenului o exfoliere dublă delicată. Continuați cu Masca de față calmantă cu minerale pentru a calma și a hidrata tenul cu minerale cu efect fortifiant.

Produse recomandate

 • Nou

  Mască de faţă cu argilă pentru purificarea porilor
 • Nou

  Mască de faţă calmantă cu minerale
 • Nou

  Mască de față exfoliantă cu efect iluminator
 • Cele mai citite articole

  3 sfaturi pentru a încetini ritmul vieții și pentru a vă energiza ziua

  Life Style

  3 sfaturi pentru a încetini ritmul vieții și pentru a vă energiza ziua

  Ați auzit zicala: mai multă grabă, mai puțină viteză, dar v-ați gândit cum se poate aceasta aplica în viața dumneavoastră? Graba constantă exuberează cortizonul din sânge, un factor major care contribuie la bolile legate de stres. Stresul de asemenea inhibă producția de dopamină, chimicală din creier care dă starea de bine. Cu cât ne grăbim mai mult, cu atât devenim mai nefericiți și mai puțin concentrati.

  Citiți articolul

  Mic dejun sănătos - rețeta unei zile reușite

  Life Style

  Mic dejun sănătos - rețeta unei zile reușite

  Se spune că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, dar câți dintre noi chiar ne facem timp pentru un început sănătos în fiecare dimineață? Nutriționistul Raphaël Gruman dezvăluie beneficiile de a petrece puțin timp suplimentar în bucătărie.

  Citiți articolul

  Bifidus: noul prieten al tenului

  Ingrediente

  Bifidus: noul prieten al tenului

  Sunteți deja familiari cu Bifidus. Nu-i așa? Ei bine, intestinele dumneavoastră cu siguranță sunt. Bifidus este una dintre florele prietenoase care se găsesc acolo pentru a împiedica bacteriile periculoase să se dezvolte și este un star în romanul de succes al Giuliei Enders: “Charming Bowels”.

  Citiți articolul

  go to top