getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = RO Test : 'RO/'

OK

OKAnulare

V-ați înregistrat cu succes!

Închideți
mediacachable:1

Măștile de față: cel mai loial salvator al tenului pe timp de vară

Măștile de față: cel mai loial salvator al tenului pe timp de vară

Vara aceasta, păstrați-vă tenul curat și luminos cu 3 măști bogate în minerale pentru un plus de prospețime naturală.

Expunerea la soare poate provoca roșeață, linii fine și o nuanță neuniformă a tenului. Chiar dacă evitați lumina directă a soarelui, căldura vă poate usca pielea și vă poate lăsa tenul aspru.

E momentul să alegeți o mască de față hrănitoare, pe bază de minerale, precum Masca de față calmantă cu minerale de la Vichy! După ce vă întoarceți din vacanță, evitați apariția coșurilor cu Masca de față cu argilă pentru purificarea porilor. Iată principalele cinci motive pentru care tenul dumneavoastră vă va fi recunoscător…

Hidratați tenul însetat după o zi petrecută la soare

Rareori bem suficientă apă în timpul zilei, mai ales când e cald afară. Precum corpul nostru, tenul nostru are nevoie de hidratare. Masca de față calmantă cu minerale este ca un pahar mare cu apă rece pentru tenul dumneavoastră. Lăsați-o să acționeze timp de 5 minute, apoi masați excesul de produs pentru prospețime imediată și de durată.

Soarele ne poate face tenul să strângă și să ne provoace disconfort. Folosind o mască de față, vă refaceți și vă întăriți bariera cutanată, calmând disconfortul și obținând un ten cu aspect mai sănătos. Masca de față calmantă cu minerale are un parfum de mentă și vă oferă tenului senzația de prospețime datorită ingredientelor sale minerale și texturii de gel lichid. Pentru o doză suplimentară de confort, pulverizați pe față puțină Apă termală mineralizantă Vichy, cunoscută științific pentru proprietățile sale regenerante, după ce aplicați masca.

Îndepărtați impuritățile pentru vă lăsa tenul să respire vara aceasta

După o zi lungă și fierbinte la plajă, porii sunt gata să se astupe dacă nu îi curățați în mod corespunzător. Purificați-vă tenul cu o mască grozavă cu argilă! Bogată în două argile albe: caolin și bentonită, cele două lucrează împreună pentru a acționa ca un „magnet” care scoate tot excesul de sebum. Extractele de aloe vera calmează și hidratează tenul.

Obțineți un ten mai luminos pentru serile de vară

Fie că e vorba de o cină cu prietenele sau de un foc de tabără pe plajă, Masca de față exfoliantă cu efect iluminator este noua dumneavoastră cea mai bună prietenă. În 5 minute, veți avea un ten luminos datorită AHA și exfolierii cu particule de rocă vulcanică. Luați-o cu dumneavoastră în portfard oriunde mergeți în vacanță, sau oriunde aveți de gând să vă petreceți ziua afară.

Relaxați-vă corpul și mintea

Nu doar tenul dumneavoastră se poate simți obosit și uscat după expunerea la soare, ci și dumneavoastră! Profitați de câteva momente doar cu dumneavoastră și, după ce aplicați masca, stați cu picioarele sus și răsfățați-vă cu apă detoxifiantă făcută în casă: o infuzie de fructe într-un pahar de apă filtrată. Încearcați lămâie și castravete, sau chiar căpșune, pentru o băutură fructată delicioasă care vă va stinge setea!

Produse recomandate

 • Nou

  Mască de faţă cu argilă pentru purificarea porilor
 • Nou

  Mască de faţă calmantă cu minerale
 • Nou

  Mască de față exfoliantă cu efect iluminator
 • Cele mai citite articole

  Mic dejun sănătos - rețeta unei zile reușite

  Life Style

  Mic dejun sănătos - rețeta unei zile reușite

  Se spune că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, dar câți dintre noi chiar ne facem timp pentru un început sănătos în fiecare dimineață? Nutriționistul Raphaël Gruman dezvăluie beneficiile de a petrece puțin timp suplimentar în bucătărie.

  Citiți articolul

  3 sfaturi pentru a încetini ritmul vieții și pentru a vă energiza ziua

  Life Style

  3 sfaturi pentru a încetini ritmul vieții și pentru a vă energiza ziua

  Ați auzit zicala: mai multă grabă, mai puțină viteză, dar v-ați gândit cum se poate aceasta aplica în viața dumneavoastră? Graba constantă exuberează cortizonul din sânge, un factor major care contribuie la bolile legate de stres. Stresul de asemenea inhibă producția de dopamină, chimicală din creier care dă starea de bine. Cu cât ne grăbim mai mult, cu atât devenim mai nefericiți și mai puțin concentrati.

  Citiți articolul

  Super-alimente: fapt vs. ficțiune

  Stil de viaţă sănătos

  Super-alimente: fapt vs. ficțiune

  Descoperiți alimentele preferate ale experților Vichy și aflați cum nutrienții anti-îmbătrânire, vitaminele și mineralele pot îmbunătăți atât calitatea pielii, cât și starea generală de sănătate.

  Citiți articolul

  go to top