OK

OK Anulare

V-ați înregistrat cu succes!

Închideți

Înlocuitor pentru cafea: începeți ziua cu o băutură tonică sănătoasă

Pentru mulți dintre noi, cafeaua este soluția care ne ține în priză și care ne oferă energie pentru tot parcursul zilei. Însă, dacă este consumată în cantități mari, pot apărea și efectele negative precum creșterea tensiunii arteriale sau probleme gastrice. Datorită importanței majore pe care hidratarea o are la nivelul corpului, iată care sunt recomandările de băuturi pe care vă propunem să le consumați în fiecare dimineață. 3 băuturi supertonice, care vă vor ajuta să vă mențineții tânăr  aspectul pielii.

De ce să consumați băuturi tonice

Hidratarea corespunzătoare este în strânsă legătură cu o stare de sănătate optimă la nivelul întregului organism. Un ciclu de somn odihnitor, o alimentație sănătoasă și o putere de concentrare mai mare sunt doar câteva dintre beneficiile importante pe care hidratarea le aduce corpului. Refacerea conținutului de apă al organismului este foarte importantă dimineața, când corpul se simte cel mai deshidratat după cele 8 ore de somn. Pentru a evita consumul de cofeină și de zahăr de la prima oră a dimineții, încercați o alternativă sănătoasă, care să vă susțină digestia și să vă ajute să ardeți caloriile mai ușor. Iată 3 variante de băuturi sănătoase!

Apă cu lămâie

Clasica băutură de care auziți des, apa cu lămâie este soluția ideală care vă ajută să vă trezești stomacul de dimineață. Nutriționistul Raphael Gruman recomandă să începeți ziua cu această băutură detoxifiantă deoarece vă pune în mișcare sucurile gastrice.

Lămâie cu curcuma

Băutură digestivă care poate trata durerile de stomac datorită ingredientului curcuma. Consumată de două ori pe zi, băutura preparată din doar câteva linguri de curcuma și puțină lâmâie stoarsă într-un pahar, vă poate ajuta să vă îmbunătățiți sistemul imunitar și starea colonului, dar și să reduceți stările de balonare. Este important să știți faptul că această băutură poate păta dinții și este foarte important să vă vlătiți gura ulterior.

Miere și ghimbir

Băutură extrem de importanta pentru a trata chiar și primele semne ale gripei. Este o băutură tonică șicalmantă datorită proprietăților antibacteriene. Mierea este ideală pentru durerile în gât sau pentru gâtul inflamat, iar ghimbirul poate ajuta în caz de greață sau dureri de stomac, dar și în cazul simptomelor de astm sau tuse recurentă.

Produse recomandate

 • Cel mai vândut

  Gel-booster zilnic cu efect de fortifiere și reumplere
 • Cele mai citite articole

  Mic dejun sănătos - rețeta unei zile reușite

  Stilul tău de viață

  Mic dejun sănătos - rețeta unei zile reușite

  Se spune că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, dar câți dintre noi chiar ne facem timp pentru un început sănătos în fiecare dimineață? Nutriționistul Raphaël Gruman dezvăluie beneficiile de a petrece puțin timp suplimentar în bucătărie.

  Citește articolul

  Menopauza: Cum îmi adaptez dieta la 50 de ani?

  Stil de viaţă sănătos

  Menopauza: Cum îmi adaptez dieta la 50 de ani?

  S-a dovedit că frecvența apariției simptomelor deranjante ce apar la menopauză, precum și intensitatea lor pot fi reduse semnificativ cu o dietă echilibrată care furnizează toți nutrienții necesari. Descoperă care sunt cei pe care trebuie să îi știi.

  Citește articolul

  go to top

  Skinconsult

  ALGORITM DE ANALIZĂ AL TENULUI, DEZVOLTAT CU MEDICI DERMATOLOGI

  1 minut
  pentru a
  analiza tenul

  Realizează un selfie

  Completează profilul tău

  Primești rutina recomandată tipului tău de ten

  Linii finePunctul tau
  forte
  Riduri sub
  ochi
  Prioritatea ta
  Lipsa de fermitate

  Descoperă
  skinconsultai

  circle1circle2circle3circle4