getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = RO Test : 'RO/'

OK

OKAnulare

V-ați înregistrat cu succes!

Închideți
mediacachable:1

Exfoliantele pentru scalp: cea mai nouă tendință antimătreață

Exfoliantele pentru scalp: cea mai nouă tendință antimătreață

Lăsați șamponul! Dacă vă confruntați cu mătreața, poate ar fi timpul să vă gândiți să investiți într-un produs exfoliant pentru scalp. Vă prezentăm cea mai nouă tendință în domeniul îngrijirii părului, pe care bloggerițele și coaforii o adoră.

Exfolierea scalpului: ce înseamnă de fapt?

Un secret bine păstrat timp de ani de zile, produsele exfoliante pentru scalp ajung în sfârșit în atenția tuturor! Multe persoane care se confruntă cu mătreața iau în considerare aceste produse ca pe o alternativă la șampoanele tradiționale. Această tehnică interesantă de exfoliere se bucură recent de multă atenție pe blogurile de frumusețe, dar oare chiar este de ajutor în cazul simptomelor mătreții?   Expertul Matthieu Ségiuer, proprietarul și stilistul principal al salonului parizian Salon Séguier, spune: „Este la fel de important să avem grijă de scalp așa cum avem grijă de ten. Știm că scalpul este alcătuit din același tip de film hidrolipidic precum pielea, și că suferă din cauza aceluiași fel de agresiuni externe. Acest lucru înseamnă că este important să exfoliem regulat scalpul, așa cum o facem cu tenul și corpul.”

Cum pot ajuta produsele de exfoliere pentru scalp în cazul mătreții

Acțiunea exfoliantă îndepărtează celulele moarte ale pielii și stimulează fluxul sanguin la nivelul scalpului – esențial pentru un păr sănătos. Însă în cazul mătreții aderente sau grase recurente, este important să se opteze pentru o soluție dovedită clinic care vizează excesul de sebum responsabil în cazul mătreții aderente. Tratamentele precum Dercos Micro Peel nu doar elimină mătreața, ci și ajută la reducerea aspectului de păr gras, oferind în același timp volum.  Așadar, pentru acumulări de mătreață grasă care nu dispare, scalpul trebuie tratat din când în când cu un exfoliant.

Produse recomandate

 • Micro Peel Șampon exfoliant împotriva mătreții aderente

  DERCOS

  Micro Peel Șampon exfoliant împotriva mătreții aderente

  Șampon

  Șampon exfoliant împotriva mătreții aderente.

 • Cele mai citite articole

  go to top