getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = RO Test : 'RO/'

OK

OKAnulare

V-ați înregistrat cu succes!

Închideți

Din ianuarie până în decembrie: calendarul frumuseții cu măștile de față

 • favoris

Există anumite momente ale anului când tenul dumneavoastră are nevoie de o atenție specială. Iată cele șase momente când o mască de față  va înveseli ziua dumneavoastră și va face să vă simțiți mai frumoasă!

1 ianuarie – Anul Nou

Anul Nou nu începe întotdeauna cu un ten proaspăt și o privire luminoasă, nu-i așa? Dacă vă treziți pe 1 ianuarie resimțind distracția din noaptea trecută, o mască de față răcoroasă, cum ar fi Masca de față calmantă cu minerale de la Vichy, vă va revitaliza tenul, lăsându-l catifelat și hidratat. Începeți așa cum aveți de gând sa continuați!

Strălucirea vine din interior, așa că aveți grijă ca tenul dumneavoastră să arate cât mai bine, îngrijindu-vă corespunzător. Masca de față exfoliantă cu efect iluminator exfoliază cu blândețe celulele moarte și îndepărtează impuritățile; astfel, singura dumneavoastră  grijă va fi cu ce va îmbrăcați...

8 martie – Ziua Femeii

Ziua Internațională a Femeii este o zi specială în care sărbătoriți femeile din viața dumneavoastră. Fie că este vorba de o zi de relaxare cu mama sau de o seară petrecută acasă alături de prietene, răsfățați-vă cu o mască de față. Dacă tenul dumneavoastră are nevoi diferite, încercați multi-masking și folosiți câte o mască pe diferitele zone ale feței: o mască pentru purificarea porilor pe zona T și o mască hidratantă pe obraji, de exemplu.

21 iunie – prima zi de vară

Soarele strălucește! A venit vara oficial și nu există un moment mai bun pentru un ten luminos. Exfoliați-vă tenul ce a avut de suferit pe timpul iernii, folosind Masca de față exfoliantă cu efect iluminator, cu o combinație de acizi AHA delicați și particule exfoliante de rocă vulcanică.

6 iunie – Ziua Sărutului

Este Ziua Internațională a Sărutului! Purificați-vă porii pentru a arăta impecabil când sunteți gata de sărut, indiferent cât de aproape va fi… Masca de față cu argilă pentru purificarea porilor va curăța pielea de impurități și va micșora porii. Muah!

31 octombrie – Halloween

Este una dintre cele mai distractive ocazii din an, dar machiajul de Halloween vă poate congestiona porii și vă poate provoca erupții la nivelul tenului. Aveți grijă să vă curățați tenul în profunzime după petrecere, și aplicați o Mască de față cu argilă pentru purificarea porilor pentru a elimina impuritățile și orice urme de machiaj.

25 decembrie – Crăciunul

Anotimpul petrecerilor se apropie de punctul culminant, iar Crăciunul este un moment esențial când vreți să arătați cât mai bine în fața prietenilor și a familiei! Masca de față exfoliantă cu efect iluminator îi va da tenului dumneavoastră un aspect luminos și sănătos, gata să impresioneze la petrecerea de la birou.

Produse recomandate

 • 23196Mască de faţă cu argilă pentru purificarea porilor51NewMĂȘTI MINERALEÎngrijire ten cu probleme

  Nou

  Mască de faţă cu argilă pentru purificarea porilor
 • 23194Mască de faţă calmantă cu minerale51NewMĂȘTI MINERALEÎngrijire hidratantă

  Nou

  Mască de faţă calmantă cu minerale
 • 23195Mască de față exfoliantă cu efect iluminator51NewMĂȘTI MINERALE

  Nou

  Mască de față exfoliantă cu efect iluminator
 • Cele mai citite articole

  Life Style

  3 sfaturi pentru a încetini ritmul vieții și pentru a vă energiza ziua

  Ați auzit zicala: mai multă grabă, mai puțină viteză, dar v-ați gândit cum se poate aceasta aplica în viața dumneavoastră? Graba constantă exuberează cortizonul din sânge, un factor major care contribuie la bolile legate de stres. Stresul de asemenea inhibă producția de dopamină, chimicală din creier care dă starea de bine. Cu cât ne grăbim mai mult, cu atât devenim mai nefericiți și mai puțin concentrati.

  Citiți articolul

  Ingrediente

  Bifidus: noul prieten al tenului

  Sunteți deja familiari cu Bifidus. Nu-i așa? Ei bine, intestinele dumneavoastră cu siguranță sunt. Bifidus este una dintre florele prietenoase care se găsesc acolo pentru a împiedica bacteriile periculoase să se dezvolte și este un star în romanul de succes al Giuliei Enders: “Charming Bowels”.

  Citiți articolul

  Stil de viaţă sănătos

  Super-alimente: fapt vs. ficțiune

  Descoperiți alimentele preferate ale experților Vichy și aflați cum nutrienții anti-îmbătrânire, vitaminele și mineralele pot îmbunătăți atât calitatea pielii, cât și starea generală de sănătate.

  Citiți articolul

  go to top