getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = RO Test : 'RO/'

Vichy se angajează să păstreze confidențialitatea datelor personale. Acestea sunt supuse unui protocol destinat exclusiv mărcii Vichy ce vizează înregistrarea dvs. in baza de date pentru consiliere și comunicări ulterioare. Prin acest protocol sunteți de acord cu transferarea datelor catre filiale din afara UE, pentru asigurarea unui nivel adecvat de protecție a datelor prin Legea privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Aveți dreptul de a accesa , rectifica și șterge datele personale . Puteți exercita acest drept în orice moment prin trimiterea unui e-mail la  [email protected] .

Accesați politica noastra cu privire la  Aspectele Legale referitoare la  Politica datelor cu caracter personal.

OK

OKAnulare

V-ați înregistrat cu succes!

Închideți

Cum să gestionaţi problemele de cădere a părului după naștere

Cum să gestionaţi problemele de cădere a părului după naștere
 • favoris

Majoritatea proaspetelor mămici observă o cădere importantă a părului la câteva luni după naștere. În plus, pierderea obișnuită a părului care nu a apărut pe parcursul sarcinii se poate produce toată o dată.

În medie, femeile pierd 100 de fire de păr pe zi dintr-un total de 100 000 foliculi– dar după naștere puteți să vă aflați în situația în care pierdeți mai mult de atât.

Cunoscută drept cădere a părului post-partum, aceasta este normală temporar, și datorită nivelului scăzut de estrogen, dar și datorită faptului că firele normale de păr (din etapa ”talogen”) au fost în repaus pe parcursul perioadei de sarcină.

Apropo, aveți grijă la garourile de păr – este situația când un fir de păr este înfășurat strâns în jurul degetului și poate provoca stoparea circulației sangvine.
The New Harvard Guide to Women’s Health

Părul dumneavoastră ar trebui să revină la starea sa normală până la aniversarea de 1 a copilului dumneavoastră sau poate chiar mai devreme.

Până atunci, iată câteva metode eficiente pentru a face față căderii părului post-partum:
· Alegeți cele mai potrivite produse de îngrijire pentru părul dumneavoastră.
· Găsirea celui mai bun șampon și balsam pentru părul dumneavoastră este un aspect vital.
· Șampoanele pentru volum sunt o idee grozavă, dar aplicarea de prea mult balsam poate îngreuna firul de păr astfel acesta va părea mult mai subțire.
· Tratamentele de îngrijire a părului realizate acasă, cum ar fi de exemplu uleiul de măsline pentru hrănirea scalpului, pot lăsa un aspect gras al părului.

Tratamente dermatocosmetice

În cazul în care doriți rezultate mult mai eficiente, întrebați farmacistul despre posibilități alternative de tratament. Un produs care ar putea fi recomandat este Aminexil Clinical 5, un tratament împotriva căderii părului produs de Vichy. După utilizarea continuă, 96% dintre persoanele care suferă de căderea părului declară că aceasta a fost redusă. Merită să încercați?

Coafuri lejere

Pentru a diminua căderea părului, evitați stilurile de coafuri care trag de păr și care îl agresează, cum ar fi cocurile strânse sau buclele. În cazul în care folosiți un uscător de păr, comutați pe setarea rece, și evitați să pieptănați părul umed deoarece este mult mai supus deteriorării în această stare. Acordați mai multă atenție pe parcursul rutinelor de coafare, poate fi la fel de eficient ca un tratament împotriva căderii părului!

Hrănire din interior

Mâncați multe fructe și legume, bogate în vitamine, flavonoide și antioxidanți care hrănesc foliculii firelor de păr și încurajează creșterea părului. Vitamina B7, împreună cu Mineralele de Zinc și Siliciu sunt suplimente care ajută la menținerea sănătății părului și totodată volumului acestuia, toate acestea consumate în doze adecvate.

Mișcarea ajută

Lipsa somnului și grijile emoționale pentru bebelușul dumneavoastră sunt extrem de stresante, fapt care cu siguranță poate înrăutăți căderea părului post-partum. S-ar putea să existe posibilitatea să nu aveți timp de yoga meditativă zilnic, dar consultați câteva tutoriale video online despre tehnicile abdominale de respirație care pot fi practicate uneori - chiar și în timpul alăptatului!

Produse recomandate

 • 21175AMINEXIL CLINICAL 5 - Tratament împotriva căderii părului pentru femei4.917NewDERCOSHAIR CARETratamentCăderea parului

  Nou

  AMINEXIL CLINICAL 5 - Tratament împotriva căderii părului pentru femei
 • 7527Șampon energizant împotriva căderii părului00DERCOSHAIR CAREȘamponCăderea parului
  Șampon energizant împotriva căderii părului
 • 7571Șampon nutrireparator
  00DERCOSHAIR CAREȘamponÎngrijire reparatoare
  Șampon nutrireparator
 • Cele mai citite articole

  go to top