OK

OKAnulare

V-ați înregistrat cu succes!

Închideți

Cum să ai grijă de pielea cu tendință acneică când e cald afară

 • favoris

Este pielea ta predispusă la imperfecțiuni, mai ales vara? Citește sfaturi pentru prevenirea acneei si cum să îngrijești tenul predispus la acnee când temperatura începe să crească.

Mersul la plajă: sfaturi de îngrijire a pielii pentru tenul predispus la imperfecțiuni în vacanță

Pentru cei mai mulți dintre noi, vara este sinonimă cu soare, mare și nisip. Dar cei cu ten acneic trebuie să aibă mai multă grijă în lunile de vară, mai ales la plajă (LINK 3-5 lucruri care pot irită pielea cu tendința acneică la plajă). Tenul predispus la acnee trebuie protejat atunci când soarele este cel mai puternic, întrucât soarele se comportă ca un prieten fals față de cei care suferă de acnee (LINK: 4-Efectul….: cum soarele îți afectează petele): o creștere de 1% în temperatură crește producția de sebum cu până la 10%. Mai mult, anumite medicamente prescrise pentru acnee pot crește sensibilitatea  pielii la lumina soarelui, crescând daunele provocate de razele UV. În final, protecția eficientă a pielii în vacanță este esențială pentru a evita cicatricile și hiperpigmentarea asociată cu arsurile solare, așa că nu săriți peste SPF. O formulă pe bază de gel sau apă este ideală pentru tenul gras.

Protecția solară matifiantă de la Vichy: ideală pentru ten cu tendință acneică

Când vine vorba despre protejarea tenului predispus la acnee, este important să alegem un produs de protecție solară cu o textură potrivită, cu efect matifiant.


Dacă excesul de sebum sau luciu este principală ta problemă vara asta (mai mult decât imperfecțiunile), încearcă să îți cureți tenul cu produsul de curățare 3 în 1 Normaderm de la  Vichy, care curăță în profunzime tenul sensibil cu imprefecțiuni și pori dilatați.

Voilà - acum te poți bucura de vacanță la plajă fără de te îngrijorezi de efectele asupra pielii tale!

Produse recomandate

 • 7579Lapte hidratant autobronzant, pentru față și pentru corp00IDEAL SOLEILSUN CAREAutobronzantProtecție solară pentru corp
 • 22707Lapte cu Tehnologia "Anti-Nisip" SPF 3000NewIDEAL SOLEIL

  Nou

  Lapte cu Tehnologia "Anti-Nisip" SPF 30
 • 15668Gel-fluid hidratant intensificator al bronzului SPF 5000IDEAL SOLEILProtecție solară pentru față
  Gel-fluid hidratant intensificator al bronzului SPF 50
 • 22708Lapte cu Tehnologia "Anti-Nisip" SPF 50+00NewIDEAL SOLEIL

  Nou

  Lapte cu Tehnologia "Anti-Nisip" SPF 50+
 • 15670Spray hidratant intensificator al bronzului SPF 50+00IDEAL SOLEILSUN CARESpray de protecție solarăProtecție solară pentru corp
  Spray hidratant intensificator al bronzului SPF 50+
 • Cele mai citite articole

  Ingrediente

  Bifidus: noul prieten al tenului

  Sunteți deja familiari cu Bifidus. Nu-i așa? Ei bine, intestinele dumneavoastră cu siguranță sunt. Bifidus este una dintre florele prietenoase care se găsesc acolo pentru a împiedica bacteriile periculoase să se dezvolte și este un star în romanul de succes al Giuliei Enders: “Charming Bowels”.

  Citiți articolul

  go to top