getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = RO Test : 'RO/'

OK

OKAnulare

V-ați înregistrat cu succes!

Închideți
mediacachable:1

Cele mai bune 5 momente în care să aplicați o mască de față

Cele mai bune 5 momente în care să aplicați o mască de față

Locul măștilor de față nu este doar în baie! Există o mulțime de ocazii în timpul zilei când vă puteți hrăni tenul, îi puteți reda luminozitatea și puteți purifica porii folosind o mască minerală. Zece minute sunt suficiente.

1. Manichiura

După o zi lungă la birou, sau la sfârșit de săptămână, răsfățați-vă cu puțin timp pentru dumneavoastră și aplicați o mască hidratantă și revitalizantă cum ar fi Masca de față calmantă cu minerale de la Vichy. În timp ce vă relaxați, folosiți timpul pentru a vă face unghiile sau a vă freca pielea cu o perie uscată pentru a îndepărta celulele moarte. Altfel, puteți folosi acest timp ca să citiți. Aveți un capitol care vă așteaptă…

2. La televizor

Scurtați-vă lista de pe Netflix și, în timp ce Masca de față calmantă cu minerale acționează, ajungeți la zi cu serialul dumneavoastră preferat. Faceți-vă o favoare și nu uitați de hashtagul #spoiler!

3. Când faceți treabă în casă

Treburile gospodărești sunt enervante, dar inevitabile; aplicați o mască de față pentru a transforma munca în frumusețe! Dați cu aspiratorul în timp ce vă curățați porii cu Masca de față cu argilă pentru purificarea porilor. Aceasta este formulată cu două argile albe ultrafine: caolin și bentonită, care acționează împreună ca un magnet pentru a elimina excesul de sebum și impuritățile.

4. Înainte de petrecere

În timp ce vă hotărâți ce să purtați, aveți grijă ca tenul dumneavoastră să arate la fel de strălucitor ca ținuta, cu Masca de față exfoliantă cu efect iluminator. Fiți vedeta serii și străluciți din interior, datorită formulei măștii, care include acizi din fructe care elimină celulele moarte, în timp ce particulele exfoliante de rocă vulcanică îndepărtează pielea moartă. Vitamina CG sporește luminozitatea și uniformitatea nuanței tenului pentru rezultate și mai strălucitoare.

5. În avion

În avion, când tenul dumneavoastră poate deveni deshidratat, aveți ocazia ideală să aplicați o mască de față. Pentru un plus de reîmprospătare, pulverizați puțină Apă termală mineralizantă pe față după cinci minute de la aplicarea măștii, masați cu mișcări circulare scurte, apoi lăsați-o să acționeze încă trei minute. Așezați-vă confortabil și răsfoiți ghidul de călătorii în timp ce masca dumneavoastră lucrează ca prin minute.

Produse recomandate

 • Nou

  Mască de faţă cu argilă pentru purificarea porilor
 • Nou

  Mască de faţă calmantă cu minerale
 • Nou

  Mască de față exfoliantă cu efect iluminator
 • Cele mai citite articole

  Mic dejun sănătos - rețeta unei zile reușite

  Life Style

  Mic dejun sănătos - rețeta unei zile reușite

  Se spune că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, dar câți dintre noi chiar ne facem timp pentru un început sănătos în fiecare dimineață? Nutriționistul Raphaël Gruman dezvăluie beneficiile de a petrece puțin timp suplimentar în bucătărie.

  Citiți articolul

  3 sfaturi pentru a încetini ritmul vieții și pentru a vă energiza ziua

  Life Style

  3 sfaturi pentru a încetini ritmul vieții și pentru a vă energiza ziua

  Ați auzit zicala: mai multă grabă, mai puțină viteză, dar v-ați gândit cum se poate aceasta aplica în viața dumneavoastră? Graba constantă exuberează cortizonul din sânge, un factor major care contribuie la bolile legate de stres. Stresul de asemenea inhibă producția de dopamină, chimicală din creier care dă starea de bine. Cu cât ne grăbim mai mult, cu atât devenim mai nefericiți și mai puțin concentrati.

  Citiți articolul

  Super-alimente: fapt vs. ficțiune

  Stil de viaţă sănătos

  Super-alimente: fapt vs. ficțiune

  Descoperiți alimentele preferate ale experților Vichy și aflați cum nutrienții anti-îmbătrânire, vitaminele și mineralele pot îmbunătăți atât calitatea pielii, cât și starea generală de sănătate.

  Citiți articolul

  go to top