getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = RO Test : 'RO/'

OK

OKAnulare

V-ați înregistrat cu succes!

Închideți

Ce trebuie să știți ca să profitați la maximum de masca dumneavoastră de față

 • favoris

O mască? Sigur, dar când și cum? Iată lucrurile pe care trebuie să le știți pentru a optimiza eficacitatea măștii  de față și descoperiți metodele de aplicare sugerate de experții noștri.

La locul potrivit, la momentul potrivit

Când aveți timp să aplicați o mască? Tot timpul! Orice moment din timpul zilei când aveți zece minute libere este o ocazie să vă răsfățați cu puțin timp pentru dumneavoastră, fie că este seara după lucru, înainte de o întâlnire la cină sau chiar în timp ce dați cu aspiratorul (pentru cele dintre dumneavoastră care preferă să facă mai multe lucruri în același timp). Aceste zece minute, deși e grozav să vă relaxați în cadă cu o mască pe față, nu trebuie neapărat petrecute lenevind. Folosiți acest timp să stați de vorbă cu prietenele sau cu familia la telefon, să începeți să gătiți sau să vă faceți manichiura/pedichiura.
De câte ori pe lună trebuie să aplicați o mască de față depinde de nevoile tenului dumneavoastră și de masca în sine. Masca de față cu argilă pentru purificarea porilor și Masca de față exfoliantă cu efect iluminator de la Vichy sunt recomandate o dată sau de două ori pe săptămână; lăsați masca să acționeze 5 minute și apoi clătiți-o. Masca de față calmantă cu minerale poate fi aplicată de până la 3 ori pe săptămână. Lăsați masca să acționeze timp de 5 minute, apoi ștergeți excesul cu o dischetă demachiantă.

Ce trebuie să știți ca să profitați la maximum de masca dumneavoastră de față
Trucuri de la experți pentru a obține cele mai bune rezultate alături de măștile de față

Este esențial să obțineți cât mai mult de la masca dumneavoastră aplicând-o corect. Poate știți deja, dar e ușor să uitați, că o mască trebuie aplicată pe tenul curată. De asemenea, nu uitați de zona gâtului și a decolteului, care pot suferi de apariția liniilor fine și de uscăciune dacă nu sunt îngrijite în mod regulat.

Masca de față calmantă cu minerale: întindeți o cantitate potrivită de mască folosind buricele degetelor, apoi tapotați ușor cu mișcări de du-te-vino pe frunte, obraji și bărbie pentru a maximiza absorbția.
Experții noștri spun: nu uitați de zona ochilor. Aplicați balsamul de ochi Aqualia în strat subțire în jurul conturului ochilor înainte de a aplica masca pe restul feței, pe gât și decolteu. Puteți pulveriza de câteva ori apă termală mineralizantă Vichy pentru a intensifica senzația de prospețime și a-i oferi tenului mai multe minerale!

Cu Masca de față exfoliantă cu efect iluminator, folosiți-vă degetul arătător pentru a întinde masca pentru o exfoliere delicată, cu mișcări circulare. Primele 4 minute permit exfolierea cu AHA, iar ultimul minut este dedicat exfolierii cu particulele de rocă vulcanică.
Experții noștri spun: dacă vreți să intensificați exfolierea, pulverizați puțină apă termală pe față înainte de a face mișcări circulare cu degetul arătător.

Masca de față cu argilă pentru purificarea porilor trebuie aplicată folosind latul degetelor, apăsând ușor din centrul feței spre exterior pentru a promova penetrarea măștii și concentrați-vă mai ales asupra zonei T, care este deseori cea mai congestionată parte a feței.
Experții noștri spun: Nu lăsați niciodată măștile cu argilă să se usuce complet. Poate vi se pare distractiv să urmăriți cum toată fața vi se cojește, dar asta înseamnă doar că pielea de sub mască s-a uscat – 5 minute e suficient pentru ca masca să-și facă efectul!

Înainte de a aplica masca cu argilă, puteți să  folosiți un prosop cald pentru a vă înfășura tenul câteva secunde. După ce clătiți masca cu argilă, încheiați ritualul cu Loțiune tonică cu acțiune de perfecționare Purete Thermale, folosind o dischetă demachiantă. Aceasta nu doar curăță reziduurile măștii cu argilă, ci și tonifiază tenul și închide porii.

Produse recomandate

 • 23196Mască de faţă cu argilă pentru purificarea porilor51NewMĂȘTI MINERALEÎngrijire ten cu probleme

  Nou

  Mască de faţă cu argilă pentru purificarea porilor
 • 23194Mască de faţă calmantă cu minerale51NewMĂȘTI MINERALEÎngrijire hidratantă

  Nou

  Mască de faţă calmantă cu minerale
 • 23195Mască de față exfoliantă cu efect iluminator51NewMĂȘTI MINERALE

  Nou

  Mască de față exfoliantă cu efect iluminator
 • Cele mai citite articole

  Life Style

  3 sfaturi pentru a încetini ritmul vieții și pentru a vă energiza ziua

  Ați auzit zicala: mai multă grabă, mai puțină viteză, dar v-ați gândit cum se poate aceasta aplica în viața dumneavoastră? Graba constantă exuberează cortizonul din sânge, un factor major care contribuie la bolile legate de stres. Stresul de asemenea inhibă producția de dopamină, chimicală din creier care dă starea de bine. Cu cât ne grăbim mai mult, cu atât devenim mai nefericiți și mai puțin concentrati.

  Citiți articolul

  Ingrediente

  Bifidus: noul prieten al tenului

  Sunteți deja familiari cu Bifidus. Nu-i așa? Ei bine, intestinele dumneavoastră cu siguranță sunt. Bifidus este una dintre florele prietenoase care se găsesc acolo pentru a împiedica bacteriile periculoase să se dezvolte și este un star în romanul de succes al Giuliei Enders: “Charming Bowels”.

  Citiți articolul

  Stil de viaţă sănătos

  Super-alimente: fapt vs. ficțiune

  Descoperiți alimentele preferate ale experților Vichy și aflați cum nutrienții anti-îmbătrânire, vitaminele și mineralele pot îmbunătăți atât calitatea pielii, cât și starea generală de sănătate.

  Citiți articolul

  go to top