getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = RO Test : 'RO/'

OK

OKAnulare

V-ați înregistrat cu succes!

Închideți

3 trucuri pentru a vă spori luminozitatea tenului iarna

 • favoris

Sosirea iernii poate însemna și instalarea unui ten cu aspect obosit și tern. Aflați cum să faceți față anotimpului sărbătorilor cu ajutorul măștilor de față care au fost formulate special pentru a oferi luminozitate chiar și tenului celui mai tern.

Evitați exfolierea excesivă iarna când aveți tenul uscat

Lumina care începe să scadă ne poate face să ne fie greu să ne motivăm să ieșim din casă după ce soarele apune, mai ales când tenul nostru duce lipsă de luminozitate. Nu este necesar să exfoliem tenul în fiecare zi, întrucât acest lucru îl poate afecta. Rămâneți în siguranță și redații tenului luminozitatea răsfățându-vă cu Masca de față exfoliantă cu efect iluminator, care combate tenul neuniform, cu o textură aspră și celule moarte. Concentrația potrivită de acizi AHA  face masca noastră atât de delicată încât o pot folosi și femeile cu pielea sensibilă. Și ce e și mai bine? Aveți nevoie de numai 5 minute pe săptămână!

La revedere zile plăcute, bun-venit frigului și ploii urâte de iarnă (și chiar valorilor maxime ale poluării în anumite orașe). Temperaturile care scad afectează pielea, dar vremea asociată acestora poate chiar să înrăutățească situația! Ploaia, temperaturile scăzute și vântul puternic pot usca și afecta tenul, făcându-l mai sensibil și mai reactiv. Pentru a vă calma pielea uscată, aplicați Masca de față calmantă cu minerale timp de 5 minute.

Masca de față calmantă cu minerale este creată pentru a vă hidrata tenul și a vă oferi imediat un plus de încredere în sine, ridicându-vă moralul și revitalizându-vă mintea. În acest sens, lăsați parfumul fructat al măștii să vă readucă în vacanța dumneavoastră de vara trecută!

Pentru noapte, alegeți o masă cum ar fi Aqualia Spa de noapte, pentru a vă hidrata tenul și a-i reface funcția de barieră. Vă veți trezi cu un ten foarte luminos!

Iarna: anotimpul în care să vă concentrați asupra dumneavoastră

Ascultați-vă corpul, dacă vă simțiți obosită și lipsită de energie, luați o pauză. Câteva ore petrecute doar cu dumneavoastră pot fi de neprețuit. Aplicați o mască de față, faceți-vă unghiile, exfoliați-vă tenul și citiți o carte bună în cadă în timp ce uitați de vremea de afară și vă concentrați doar asupra dumneavoastră. Purificați-vă exteriorul în timp ce vă purificați și interiorul: aplicați Masca de față cu argilă pentru purificarea porilor timp de 5 minute, durata ideală pentru a vă pregăti un smoothie energizant.

Nu uitați să aveți grijă și de ce consumați. Un aport insuficient de vitamine și substanțe nutritive vă poate obosi repede. Smoothie-urile făcute în casă sunt un mod ideal de a consuma cât mai multe fructe (sau legume). Încercați să combinați măr, banană și suc de portocale pentru o băutură plină de vitamine, sau preparați-vă un smoothie din căpșune și iaurt pentru micul dejun.

Produse recomandate

 • 23196Mască de faţă cu argilă pentru purificarea porilor51NewMĂȘTI MINERALEÎngrijire ten cu probleme

  Nou

  Mască de faţă cu argilă pentru purificarea porilor
 • 23194Mască de faţă calmantă cu minerale51NewMĂȘTI MINERALEÎngrijire hidratantă

  Nou

  Mască de faţă calmantă cu minerale
 • 23195Mască de față exfoliantă cu efect iluminator51NewMĂȘTI MINERALE

  Nou

  Mască de față exfoliantă cu efect iluminator
 • Cele mai citite articole

  Life Style

  3 sfaturi pentru a încetini ritmul vieții și pentru a vă energiza ziua

  Ați auzit zicala: mai multă grabă, mai puțină viteză, dar v-ați gândit cum se poate aceasta aplica în viața dumneavoastră? Graba constantă exuberează cortizonul din sânge, un factor major care contribuie la bolile legate de stres. Stresul de asemenea inhibă producția de dopamină, chimicală din creier care dă starea de bine. Cu cât ne grăbim mai mult, cu atât devenim mai nefericiți și mai puțin concentrati.

  Citiți articolul

  Ingrediente

  Bifidus: noul prieten al tenului

  Sunteți deja familiari cu Bifidus. Nu-i așa? Ei bine, intestinele dumneavoastră cu siguranță sunt. Bifidus este una dintre florele prietenoase care se găsesc acolo pentru a împiedica bacteriile periculoase să se dezvolte și este un star în romanul de succes al Giuliei Enders: “Charming Bowels”.

  Citiți articolul

  Stil de viaţă sănătos

  Super-alimente: fapt vs. ficțiune

  Descoperiți alimentele preferate ale experților Vichy și aflați cum nutrienții anti-îmbătrânire, vitaminele și mineralele pot îmbunătăți atât calitatea pielii, cât și starea generală de sănătate.

  Citiți articolul

  go to top