getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = RO Test : 'RO/'

OK

OKAnulare

V-ați înregistrat cu succes!

Închideți

3 trucuri pentru a avea grijă de TENUL SENSIBIL cu o mască de față

 • favoris

Ok, probabil ați auzit de nebunia măștilor faciale, dar atunci când aveți tenul sensibil, aveți grijă ce vă aplicați pe față...

Trucul nr. 1: O mască de față cu argilă, da, dar care se potrivește tenului sensibil?

Utilizarea măștilor cu argilă datează probabil din vremurile Egiptului Antic, când Regina folosea aceste măști în cadrul regimului ei de înfrumusețare.
Argila este o rocă sedimentară pământoasă formată din numeroase minerale (mai ales siliciu, aluminiu, magneziu, calciu, fier, fosfor, sodiu, potasiu, cupru, zinc, seleniu, cobalt, mangan etc.). Astfel, argila poate fi verde, albă, roșie, galbenă, roz...
Dintre diferitele tipuri de argilă, cea albă este cea mai puțin agresivă, așadar cea mai potrivită pentru pielea sensibilă. Persoanele cu tenul sensibil vor aprecia textura apos-cremoasă a Măștii de față cu argilă pentru purificarea porilor, ce conține 2 argile albe: caolin și bentonită.

Trucul nr. 2: Alegeți o mască îmbogățită cu apă termală mineralizantă.

Mineralele și oligoelementele sunt esențiale pentru sănătatea tenului dumneavoastră. Celebra Apă termală mineralizantă Vichy este cunoscută pentru proprietatea sa de a crește rezistența pielii în fața agresiunile externe.
Masca de față calmantă cu minerale conține 10% apă termală mineralizantă Vichy, pe care am asociat-o cu niacinamidă (vitamina B3), cunoscută pentru proprietățile sale calmante, pentru a liniști tenul însetat și a calma disconfortul pielii, oferind o senzație imediată de prospețime.

Trucul nr. 3: Folosiți Masca de față exfoliantă cu efect iluminator, testată și tolerată în proporție de 100% de tenul sensibil

Motivul 1: Masca de față exfoliantă cu efect iluminator conține acizi AHA din fructe (alfa-hidroxi acizi), care pot îndepărta celulele moarte. AHA sunt formați din 5 extracte vegetale din afine, trestie de zahăr, zahăr de arțar, portocale și lămâi). În această mască, ingredientele se găsesc într-o concentrație sigură, care poate fi tolerată de pielea sensibilă.
Motivul 2: Masca de față exfoliantă cu efect iluminator conține rocă vulcanică sub formă de pudră ultra fină pentru a exfolia delicat tenul sensibil.
Motivul 3: Vichy a testat Masca de față exfoliantă cu efect iluminator sub control dermatologic pe un număr de 54 de femei, 100% cu tenul sensibil, iar 98% au considerat că masca este plăcut de utilizat. Mai mult, am realizat un epidermotest pe un număr de 105 subiecți: rezultatul a reconfirmat faptul că masca Vichy nu sensibilizează și nu irită tenul.

Produse recomandate

 • 23196Mască de faţă cu argilă pentru purificarea porilor51NewMĂȘTI MINERALEÎngrijire ten cu probleme

  Nou

  Mască de faţă cu argilă pentru purificarea porilor
 • 23194Mască de faţă calmantă cu minerale51NewMĂȘTI MINERALEÎngrijire hidratantă

  Nou

  Mască de faţă calmantă cu minerale
 • 23195Mască de față exfoliantă cu efect iluminator51NewMĂȘTI MINERALE

  Nou

  Mască de față exfoliantă cu efect iluminator
 • Cele mai citite articole

  Life Style

  3 sfaturi pentru a încetini ritmul vieții și pentru a vă energiza ziua

  Ați auzit zicala: mai multă grabă, mai puțină viteză, dar v-ați gândit cum se poate aceasta aplica în viața dumneavoastră? Graba constantă exuberează cortizonul din sânge, un factor major care contribuie la bolile legate de stres. Stresul de asemenea inhibă producția de dopamină, chimicală din creier care dă starea de bine. Cu cât ne grăbim mai mult, cu atât devenim mai nefericiți și mai puțin concentrati.

  Citiți articolul

  Ingrediente

  Bifidus: noul prieten al tenului

  Sunteți deja familiari cu Bifidus. Nu-i așa? Ei bine, intestinele dumneavoastră cu siguranță sunt. Bifidus este una dintre florele prietenoase care se găsesc acolo pentru a împiedica bacteriile periculoase să se dezvolte și este un star în romanul de succes al Giuliei Enders: “Charming Bowels”.

  Citiți articolul

  Stil de viaţă sănătos

  Super-alimente: fapt vs. ficțiune

  Descoperiți alimentele preferate ale experților Vichy și aflați cum nutrienții anti-îmbătrânire, vitaminele și mineralele pot îmbunătăți atât calitatea pielii, cât și starea generală de sănătate.

  Citiți articolul

  go to top