getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = RO Test : 'RO/'

OK

OKAnulare

V-ați înregistrat cu succes!

Închideți

3 sfaturi inteligente de îngrijire a tenului pentru a încetini îmbătrânirea pielii

 • favoris

Luați în considerare unele acțiuni inteligente pentru a fortifia apărarea naturală a pielii împotriva factorilor externi.

Îmbătrânirea este, desigur, inevitabilă și necesită acceptarea realității. Razele UV, lipsa de somn, tutunul și poluarea etc. însumează "expozomul" și sunt principalii factori care destabilizează bariera cutanată: numai razele UV sunt responsabile pentru 80% din procesul de îmbătrânire a pielii. Studiile efectuate de Agenția pentru Protecția Mediului arată că nivelurile de poluanți din interior, cum ar fi cele datorate aerului condiționat și cabinelor avioanelor sub presiune, pot fi efectiv de 2 până la 5 ori mai mari decât cele de afară.

Hidratați-vă inteligent

De ce este hidratarea crucială pentru procesul de îmbătrânire?
Hidratarea adecvată păstrează tenul tonifiat, luminos și neted. Este esențială pentru a eviita apariția liniilor fine și a ridurilor, însă țineți minte: concentrați-vă pe funcția de barieră a pielii dvs., un factor cheie pentru a ține ridurile la distanță.

Care este cea mai inteligentă modalitate pentru a merge și mai departe cu hidratarea?
Rutina de curățare a tenului este cheie pentru asigura o hidratare eficientă. Pe timpul zilei, un produs de îngrijire a tenului bogat în antioxidanți va fortifia pielea din interior la suprafață. Pe timpul nopții, o cremă bogată în vitamine va stimula procesul natural de regenerare a pielii din timpul somnului.

Protecție inteligentă a pielii

De ce este crucială protecția solară în încetinirea procesului de îmbătrânire a tenului?
Apărați-vă tenului cu ajutorul antioxidanților și a ingredientelor active care ajută la viitorul mai bun al pielii prin fortifierea acestuia în fața agresiunilor externe. Ingredientele antioxidante, cum ar fi Baicalina, reprezintă aliații cheie în lupta împotriva efectelor radicalilor liberi cauzați de poluare și raze UV.

Care este cea mai inteligentă modalitate de a proteja tenul?
Prioritizați cremele de zi și de noapte cu acțiune antioxidantă pentru a menține apărarea pielii sau integritatea pielii. Când sunteți afară, aplicați protecție solară în fiecare zi.Optați pentru alimente antioxidante, cum ar fi afine, șofang, nuci și ceai verde: toate bogate în antioxidanți și conțin o mulțime de substanțe nutritive.

Abilități de calmare

Cum poate stresul să afecteze procesul de îmbătrânire a tenului?
Stresul poate altera funcția de protecție a pielii. Rămâneți pozitivi cu o abordare holistică: somn adecvat, exerciții fizice și tactici de calmare.

Care este cea mai inteligentă modalitate de a rămâne zen?
Încercați aplicația gratuită Breathing Zone, dezvoltată de experți clinici în arta managentului stresului. Cu o manieră calmă de vedea viața și pielea dvs. va arăta mai relaxantă.

Produse recomandate

 • 22752Fluid zilnic pentru corectarea și încetinirea apariției semnelor de îmbătrânire a tenului SPF 25
  4.9944SLOW ÂGEÎngrijire antirid
  Fluid zilnic pentru corectarea și încetinirea apariției semnelor de îmbătrânire a tenului SPF 25
 • Cele mai citite articole

  Ingrediente

  Bifidus: noul prieten al tenului

  Sunteți deja familiari cu Bifidus. Nu-i așa? Ei bine, intestinele dumneavoastră cu siguranță sunt. Bifidus este una dintre florele prietenoase care se găsesc acolo pentru a împiedica bacteriile periculoase să se dezvolte și este un star în romanul de succes al Giuliei Enders: “Charming Bowels”.

  Citiți articolul

  go to top