getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = RO Test : 'RO/'

OK

OKAnulare

V-ați înregistrat cu succes!

Închideți
mediacachable:1

3 motive pentru care măștile de față de la Vichy sunt noii super eroi a tenului nostru!

3 motive pentru care măștile de față de la Vichy sunt noii super eroi a tenului nostru!

Cu efectul lor imediat, senzația unică și formulele îmbogățite cu apă termală mineralizantă, noile măști de față de la Vichy reprezintă un trio câștigător, gata să răspundă la orice nevoie a tenului dumneavoastră. Acești noi eroi ai dulăpiorului din baie sunt aici să vă salveze tenul…

Cele trei noi măști de față de la Vichy – Masca de față calmantă cu minerale, Masca de față exfoliantă cu efect iluminator și Masca de față cu argilă pentru purificarea porilor – au fost formulate să ofere efecte imediate: fie că tenul dumneavoastră are nevoie de o doză de hidratare, de un plus de strălucire sau de purificare în profunzime. De asemenea, puteți intensifica rezultatul final pulverizând pe față puțină Apă termală mineralizantă Vichy în timp ce masca acționează. Apa, cunoscută pentru proprietatea sa de a crește rezistența pielii la agresiunile externe și interne, va intra în piele și îi va oferi și mai multă strălucire.

Mix & Match cu noile măști

Poate că tenul dumneavoastră se simte obosit, încărcat sau strânge, dar în clipa în care aplicați masca de față Vichy, veți simți o senzație imediată de stare de bine. Masca de față calmantă cu minerale redă volumul și revitalizează tenul, Masca de față exfoliantă cu efect iluminator începe să funcționeze pentru a reda luminozitatea tenului imediat, iar Masca de față cu argilă pentru purificarea porilor folosește aloe vera pentru un efect calmant si hidratant iar argila albă va îndepărta din impurități. Aceste măști sunt ideale pentru revigorarea tenului, dar și a dumneavoastră, chiar din momentul aplicării!

Un amestec de ingrediente active puternice și apa termală mineralizantă Vichy

Măștile minerale de la Vichy conțin un amestec de ingrediente active puternice. Apa folosită provine din izvoarele subterane ale vulcanilor din Auvergne, în Franța, cunoscute pentru 3 proprietăți majore: regenerarea pielii, reechilibrarea pH-ului și fortificarea pielii. Masca de față calmantă cu minerale conține niacinamidă (vitamina B3), cunoscută pentru proprietățile calmante, Masca de față exfoliantă cu efect iluminator este bogată în acizi din fructe (AHA) și include particule de rocă vulcanică pentru o exfoliere dublă, în timp ce Masca de față cu argilă pentru purificarea porilor conține două argile albe pentru a vă curăța porii fără să usuce tenul.

Acum puteți alege masca de față potrivită nevoii tenului dumneavoastră, iar măștile minerale de la Vichy au fost create și pentru a fi utilizate împreună (multi-masking) pe diferite zone ale feței, pentru a fi siguri ca îi oferiți tenului exact ceea ce are nevoie. Asta chiar e o superputere...

Produse recomandate

 • Nou

  Mască de faţă cu argilă pentru purificarea porilor
 • Nou

  Mască de faţă calmantă cu minerale
 • Nou

  Mască de față exfoliantă cu efect iluminator
 • Cele mai citite articole

  Mic dejun sănătos - rețeta unei zile reușite

  Life Style

  Mic dejun sănătos - rețeta unei zile reușite

  Se spune că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, dar câți dintre noi chiar ne facem timp pentru un început sănătos în fiecare dimineață? Nutriționistul Raphaël Gruman dezvăluie beneficiile de a petrece puțin timp suplimentar în bucătărie.

  Citiți articolul

  3 sfaturi pentru a încetini ritmul vieții și pentru a vă energiza ziua

  Life Style

  3 sfaturi pentru a încetini ritmul vieții și pentru a vă energiza ziua

  Ați auzit zicala: mai multă grabă, mai puțină viteză, dar v-ați gândit cum se poate aceasta aplica în viața dumneavoastră? Graba constantă exuberează cortizonul din sânge, un factor major care contribuie la bolile legate de stres. Stresul de asemenea inhibă producția de dopamină, chimicală din creier care dă starea de bine. Cu cât ne grăbim mai mult, cu atât devenim mai nefericiți și mai puțin concentrati.

  Citiți articolul

  Super-alimente: fapt vs. ficțiune

  Stil de viaţă sănătos

  Super-alimente: fapt vs. ficțiune

  Descoperiți alimentele preferate ale experților Vichy și aflați cum nutrienții anti-îmbătrânire, vitaminele și mineralele pot îmbunătăți atât calitatea pielii, cât și starea generală de sănătate.

  Citiți articolul

  go to top