getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = RO Test : 'RO/'

OK

OKAnulare

V-ați înregistrat cu succes!

Închideți

Întrebări frecvente despre îngrijirea părului. Ce este densitatea părului?

Întrebări frecvente despre îngrijirea părului. Ce este densitatea părului?
 • favoris

Ați observat că, în ultimul timp, atunci când vă țineți părul prins, coada dumneavoastră își pierde din grosime? Ca parte din campania noastră de informare despre subțierea și pierderea părului, Vichy vă explică tot ce este nevoie să știți despre densitatea părului și despre cum Dercos Densi-Solutions contribuie la întărirea și îngroșarea părului.

La ce se referă densitatea părului?

Ca definiție, densitatea părului diferă de volumul și grosimea părului, pentru că ea este determinată de trei factori principali – numărul total al firelor de păr, grosimea fiecărei șuvițe și rezistența și forța firului de păr. Procesul de îmbătrânire, la fel ca expunerea la anumiți factori de mediu - razele UV, poluarea, fumatul, nutriția defectuoasă contribuie la scăderea densității părului, care determină aspectul fin al părului, fără să cauzeze neapărat căderea părului.

Elisa Simonpietri, Director științific Vichy, explică: „Spre deosebire de căderea părului, care afectează numărul total de fire de păr, scăderea densității părului afectează atât cantitatea, cât și calitatea părului.” Odată ce părul începe să se subțieze, numărul firelor de păr începe să scadă, iar grosimea fibrei capilare este redusă și părul se electrizează mai ușor. De asemenea, căderea părului se desfășoară pe o perioadă mai mică de timp, cauzată de obicei de stres sau schimbări hormonale, în timp ce subțierea părului  se produce pe parcursul unei perioade mai mari de timp, ca rezultat al îmbătrânirii, cu efecte vizibile pe termen lung (Caderea părului versus subțierea părului, care este diferența)

Cum scade densitatea părului atunci când părul se subțiază?

Subțierea părului poate avea loc pe parcursul mai multor ani, într-o serie de etape succesive. La început, părul devine fragil și mai puțin rezistent la periaj sau instrumente de styling și mult mai predispus la rupere și vârfuri despicate, deși părul fin nu este neapărat într-o stare proastă.  Reducerea densității părului face cărarea pe mijloc să apară mult mai vizbilă. Părul se simte de asemenea mai fin la atingere, rarindu-se vizibil in jurul urechilor și a tâmplelor. Atunci când părul a pierdut din densitate, cel mai sesizabil va fi când va fi prins în coadă sau coc.

Din fericire, Vichy Dercos Densi-Solutions a dovedit că îmbunătățește semnificativ grosimea fibrei părului, pentru un păr mult mai rezistent și mai gros. După 6 săptămâni de folosire, 88% din participanți au declarat că au un păr mai dens, 96% sesizând o fibră capilară mai puternică și mai rezistentă.

Ca parte din campania noastră de informare despre subțierea și pierderea părului, Vichy vă explică tot ce este nevoie să știți despre densitatea părului și despre cum Dercos Densi-Solutions contribuie la întărirea și îngroșarea părului.

Produse recomandate

 • 23929Densi-Solutions Șampon cu efect de densificare pentru părul subțire și slăbit00Best SellerDERCOSHAIR CAREȘamponÎngrijire pentru un păr mai dens
  Densi-Solutions Șampon cu efect de densificare pentru părul subțire și slăbit

  DERCOS

  Densi-Solutions Șampon cu efect de densificare pentru părul subțire și slăbit

  Șampon

  Șampon pentru părul subțire și slăbit. Reviatlizează scalpul și oferă grosime firului de păr.

 • 23930Densi-Solutions Balsam cu efect de densificare penrtu părul subțire și slăbit00DERCOSHAIR CAREBalsam de părÎngrijire pentru un păr mai dens
  Densi-Solutions Balsam cu efect de densificare penrtu părul subțire și slăbit

  DERCOS

  Densi-Solutions Balsam cu efect de densificare penrtu părul subțire și slăbit

  Balsam de păr

  Balsam pentru părul subțire și slăbit. Hidratează scalpul pentru un păr cu aspect sănătos.

 • 23931Densi-Solutions Tratament cu efect de densificare pentru părul subțire și slăbit52NewDERCOSHAIR CARETratamentÎngrijire pentru un păr mai dens

  Nou

  Densi-Solutions Tratament cu efect de densificare pentru părul subțire și slăbit

  DERCOS

  Densi-Solutions Tratament cu efect de densificare pentru părul subțire și slăbit

  Tratament

  Tratament dedicat scalpului pentru un păr mai puternic și mai dens.

 • Cele mai citite articole

  go to top