OK

OK Anulare

V-ați înregistrat cu succes!

Închideți

Bine aţi venit la diagnosticarea anti-imperfecţiuni a tenului dvs.

Răspundeţi la următoarele întrebări şi descoperiţi cele mai potrivite recomandări pentru tenul dvs.

1/19 Cât de poluat este mediul în care trăiţi?
Ştiaţi că...

Poluarea poate genera o supraproducţie de sebum, un dezechilibru al procesului de descuamare, precum şi oxidare, mecanisme implicate în apariţia imperfecţiunilor.

2/19 Cât de mult vă protejaţi împotriva soarelui?
Ştiaţi că...

Expunerea la soare îngroaşă pielea. Astfel, sebumul are nevoie de mai mult timp pentru a se elimina şi se acumulează în profunzime. La întoarcerea din vacanţă, sebumul acumulat reiese la suprafaţă şi se formează noi imperfecţiuni; acesta este „efectul de recul”.

3/19 Trăiţi într-un mediu cald şi umed?
4/19 Ce duritate are apa din mediul în care trăiţi?
Ştiaţi că...

O apă calcaroasă provoacă deshidratare cutanată şi diminuarea lipidelor din piele. Bariera cutanată este modificată, iar atunci pielea se usucă. Prin urmare, amintiţi-vă să o hidrataţi corect după duş pentru a contrabalansa acest efect.

5/19 În timpul ciclului menstrual, pielea dvs. prezintă…
Ştiaţi că...

Schimbările hormonale legate de diferitele faze ale ciclului menstrual pot cauza puseuri de acnee. 78% dintre femeile adulte declară că au mai multe imperfecţiuni înainte de menstruaţie. În acest caz vorbim despre sindromul premenstrual.

6/19  În perioade de stres, pielea dumneavoastră prezintă…
Ştiaţi că...

Stresul poate fi unul din factorii care stimuleaza sensibilitatea glandelor sebacee şi deregleaza producţia de sebum. Astfel, pielea poate deveni mai grasă.

7/19  Indicaţi zonele grase de pe faţă şi intensităţile lor prin deplasarea cursorului
8/19  Definiţi textura tenului dvs.
9/19  Cât de sensibilă este pielea dvs.?
Ştiaţi că...

O piele sensibilă prezintă un prag de toleranţă mai scăzut decât o piele normală în faţa agresiunilor externe precum frigul, apa calcaroasă, vântul… Sensibilitatea cutanată se traduce prin senzaţii precum înfierbântare, lipsă de elasticitate şi roşeaţă.

10/19  Indicaţi în ce zone ale feţei dvs. porii sunt vizibili. Mutaţi cursorul în funcţie de gradul de dilatare al acestora.
11/19  Indicaţi nivelul de hidratare al pielii dvs.
Ştiaţi că...

Este esenţial să vă hidrataţi pielea, chiar şi atunci când este grasă. Pielea grasă prezintă un exces de sebum, dar totuşi se poate deshidrată. Prin urmare, alegeţi creme cu texturi adaptate: fluide, uşoare şi matifiante.

12/19  Definiţi luminozitatea tenului dvs.
13/19  Indicaţi în care zone ale feţei sunt localizate petele maronii şi intensitatea lor prin deplasarea cursorului
14/19  Indicaţi în care zone ale feţei sunt localizate coşurile şi cât de vizibile sunt prin deplasarea cursorului
Ştiaţi că...

La femeia adultă, coşurile sunt în mod special localizate în zona de jos a feţei: obraji şi bărbie. Imperfecţiunile există la 8 din 10 femei adulte şi au o tendinţă inflamatoare crescută faţă de cele ale adolescenţilor.

15/19 Definiţi frecvenţa imperfecţiunilor dvs.
Ştiaţi că...

Exfolierea permite eliminarea celulelor moarte de la suprafaţa pielii, responsabile de obstrucţia canalelor de eliminare a sebumului. Aceasta permite, aşadar, limitarea apariţiei imperfecţiunilor. Este suficient ca exfolierea sa fie efectuată de 1-2 ori pe săptămână.

16/19 Cum acţionaţi asupra imperfecţiunilor?
Ştiaţi că...

Un telefon mobil poate conţine până la 25.000 de germeni pe cm². Aşadar, trebuie să evitaţi atingerea feţei de butoanele acestuia. Bacteriile prezente pe mâini pot crea o supra-contaminare şi pot provoca un cerc vicios în dezvoltarea imperfecţiunii.

17/19 Ce produse folosiţi in rutina dvs. de îngrijire? Puteţi alege mai multe produse de îngrijire
18/19 Ce machiaj folosiţi pentru tenul dvs.?
Ştiaţi că...

Folosirea unor produse noncomedogenice este importantă pentru pielea cu imperfecţiuni. Într-adevăr, dorinţa de a ascunde coşurile este fireasca, însă trebuie alese produse de machiaj care nu vor amplifica mecanismele aflate la originea imperfecţiunilor.

19/19 Obişnuiţi să vă demachiaţi?
Ştiaţi că...

Demachierea este o etapă esenţială în rutina de îngrijire. Curăţarea pielii cu regularitate este esenţială pentru a recâştiga un ten luminos şi a vă scăpa pielea de impurităţile şi de reziduurile lăsate de machiaj.