OK

OKCancel

Thank you

Close

Femeile care au întârziat cu succes procesul de îmbătrânire își dezvăluie secretele

Am întrebat patru femei care au îmbătrânit sănătos care sunt secretele lor referitor la acest aspect.

Carol, 45

Ce te-a învățat mama ta despre a rămâne tânără? Nu te chinui prea tare. Este bine să pari mai puțin îmbrăcată decât prea îmbrăcată. Ce vei transmite mai departe fiicei tale? Nu fuma, demachiază-te întotdeauna înainte de a merge la culcare și amintește-ți să îți exfoliezi pielea o dată pe săptămână. Care sunt indiciile dumneavoastră legate de alimentație și de sănătate pentru a arăta și a te simți bine pe măsură ce îmbătrânești? Bea multă apă, nu uita să protejezi pielea pe parcursul zilei și să o hidratezi noapte și să investești într-un produs de îngrijire a tenului de calitate. Ce faci pentru a te destresa? Încerc să practic o tehnică mentală și meditativă de oricâte ori pot.

Joy, 41

Ce te-a învățat mama ta despre a rămâne tânără? Nu uita niciodată să hidratezi gâtul la fel de bine ca și fața. Ce vei transmite mai departe fiicei tale? Poți scăpa cu mult mai multe decât crezi că poți. Dacă se simte bine la atingere, probabil că și arată foarte bine. Încrederea este cheia. Care sunt indiciile dumneavoastră legate de alimentație și de sănătate pentru a arăta și a te simți bine pe măsură ce îmbătrânești? Un masaj facial pentru a ajuta la stimularea tenului îmi redă mereu încrederea. Ce faci pentru a te destresa? Aerul proaspăt este foarte important, așa că îmi scot câinele la plimbare de-a lungul plajei. Cel mai bun medicament!

Ellen, 44

Ce te-a învățat mama ta despre a rămâne tânără? Ești la fel de tânăr precum te simți și nicio zi mai bătrân. Ce vei transmite mai departe fiicei tale? O tunsoare bună valoreaza cât tot machiajul din lume. Nu uitați de păr! Care sunt indiciile dumneavoastră legate de alimentație și de sănătate pentru a arăta și a te simți bine pe măsură ce îmbătrânești? Nu serviți gustări între mese! Oferiți-vă timp să vă bucurați într-adevăr de felul de mâncare servit atunci când mâncați. Și de persoana cu care serviți masa, acest aspect fiind la fel de important ca și cel al servitului mesei - momentele de servire a mesei ar trebui să fie sociabile. Ce faci pentru a te destresa? De fiecare  dată când sunt stresată, mă gândesc cât sunt de norocoasă. Sănătatea mea, familia mea - sunt incredibil de norocoasă și ar trebui să recunosc acest lucru cât mai des posibil.

Karen, 40

Ce te-a învățat mama ta despre a rămâne tânără? Tot machiajul din lume nu va acoperi o față obosită, așa că nu uitați să dormiți. Ce vei transmite mai departe fiicei tale? A îmbătrâni este o stare de spirit, dar nu uitați să vă bucurați de sănătatea dumneavoastră.” Care sunt indiciile dumneavoastră legate de alimentație și de sănătate pentru a arăta și a te simți bine pe măsură ce îmbătrâneșt?. Rămâneți active, chiar dacă doar mergeți. Nimic nu face pielea să pară mai sănătoasă decât exercițiul, iar mintea devine mult mai clară atunci când ați petrecut un anumit timp în aer liber. Ce faci pentru a te de stresa? Fac o baie fierbinte. Lumânări, uleiuri de calitate pentru baie, de toate. Și mă asigur că ușa este încuiată!

Produse recomandate

Cele mai citite articole

go to top