• research
  • Points de vente
  • newsletter
  • my skin

Vă protejează pielea de acțiunea radiațiilor UV şi vă scoate în evidență bronzul.  +

Eficacitate

Pentru a lupta împotriva efectelor nocive ale radiațiilor UV şi pentru a proteja capitalul genetic al pielii, Laboratoarele Vichy au inclus în acest ulei de plajă pentru față și corp cu SPF20 un sistem de filtrare a radiațiilor UVA-UVB cu spectru larg, fotostabil, pe bază de Mexoryl®.
Bronzul dumneavoastră este pus în valoare, iar sănătatea pileii este protejată.

Ulei pentru protecție solară cu SPF20, FĂRĂ PARABENI, a cărui formulă hipoalergenică a fost testată pe piele sensibilă, sub control dermatologic.

Pielea dumneavoastră este protejată de insolații și arsuri, precum și de îmbătrânirea prematură cauzată de expunerea prelungită la soare.
Pielea este pusă în valoare cu un bronz uniform: 90%*.
*Auto-evaluări.

Toleranţă

Ulei bronzant cu SFP20 cu formulă îmbogățită cu Aquabioryl™, ce intensifică senzațiile de confort, catifelare şi calmare la fiecare aplicare, acestea persistând pe tot parcursul zilei.
Datorită ambalajului de mici dimensiuni, puteți să luați produsul cu dumneavoastră, putând să-l aplicați ușor, în orice moment al zilei.

Plăcere

Aplicați uleiul chiar înainte de expunerea la soare. Aplicați din nou, frecvent, în cantități generoase, mai ales după ce ați înotat, dacă ați transpirat sau dacă v-ați șters cu prosopul. Ulei bronzant cu SPF20 pe care îl veți iubi!

Sfaturile experților+

Sfaturi de la experți, video-uri și ritualuri de îngrijire personalizate.

Discuții +

Fiți primul care își exprimă părerea IDEAL SOLEIL Ulei pentru protecție solară SPF20

V-ar placea și+