• research
  • Points de vente
  • newsletter
  • my skin

Sistem de filtrare cu spectru larg cu tehnologia Mexoryl® anti UVA-UVB pentru o protecţie sporită şi mai multă frumuseţe.  +

Eficacitate

Pielea este ideal protejată grație sistemului patentat de filtre  de înaltă performanţă cu tehnologia Mexoryl® XL, eficient împotriva tuturor razelor UV.  Acţionează ultraprotector, discret şi în acelaşi timp eficient.

Pielea este intens hidratată - fără cea mai mica urmă de alcool uscat*, formula conţine glicerină, agenţi emolienţi şi Apă Termală Vichy pentru o hidratare optimă pe tot parcursul zilei. Spuneţi “NU!” pielii uscate şi simţiţi-vă confortabil cu o piele catifelată, reîmprospătată şi cu un bronz uniform şi strălucitor.

Aplicare infuzată cu plăcere – o senzaţie de prospeţime care oferă o senzație plăcută, cu un rezultat uscat care devine invizibil în câteva secunde.

*fără etanol


FĂRĂ PARABENI, cu formulă hipoalergenică testată sub control dermatologic pe pielea sensibilă.  Formulă îmbunătăţită cu Apă Termală Vichy: calmantă, fortifiantă şi regenerantă.

Pielea este ideal protejată (UVA-UVB). Intens hidratată. Atinge calitatea unei pieli ideale.

Toleranţă

Textura sa hidratantă oferă confort pielii, iar prospeţimea şi parfumul său oferă o experienţă senzorială. Soluţia se absoarbe rapid şi este rezistentă la apă. Aplicare uşoară şi foarte rapidă.

Plăcere

A se agita bine înainte de utilizare până când veţi auzi sunetul de mişcare al bilei din interiorul produsului. Aplicați spray-ul chiar înainte de expunerea la soare. Reaplicați frecvent și cu generozitate pentru a menţine protecţia împotriva soarelui.

Sfaturile experților+

Sfaturi de la experți, video-uri și ritualuri de îngrijire personalizate.

Discuții +

Fiți primul care își exprimă părerea IDEAL SOLEIL Spray hidratant invizibil SPF 30

V-ar placea și+